Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.915.537
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I tako ja slučajno bacim pogled na krevet dok sam gasio Actrosa MP1 i iznenadim se kada ugledam stol koji se automatski otvori ( zadnja slika). {#}{#}{#}{#}

E i da pojačao sam postavke i dobro mi radi samo sam izbacio "Glađenje rubova" i gustoća trave je na srednje. 

Prvo malo volva s kojim sam imao dug put do Kiela a zatim novitet u igri. Duuuuga noćna vožnja uz https://www.youtube.com/watch?v=r6jzC04zFjE {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

koji je najskuplji kamion koji se moze uzeti dali tko zna.... ja koliko sam uspio viditi scania 215 000€

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 20:33 (tommek10).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Merđo, 715k sa nekim ultra economy modom.. Ugl treba ti najmanje mjesec dana aktivnog igranja da skupiš te pare.. Ali bez modova, neznam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Vožnja na omiljenoj ruti kroz Švicarsku s novim ljubimcem {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

hrvek neznas kako se zove taj mod mozda.... scania r730 mi vec dosadila, lova mi nije upitna imam je na bacanje

jednom sam vozio magnezij i rekao nikad vise i opet mi nije vrag dao mirao i uzeo kostao me nekih 100 000€ :-/

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 22:25 (tommek10).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nemam pojma i ja ga upravo tražim :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koju mapu igrate trenutno ? Imam TSM 2.2.1 nisam je igrao 2 sata , da li da instaliram ovu  Evropu ?

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sad za sad evropa je zakon u odnosu na TSM mape koje su prakticno iste. I ja sam dugo bio fan TSM-a,ali ova novoizgradena evropa mapa je stvarno cool,posebno istok. Trebala bi uskoro izaci TSM V3 kao navodno sa dosta noviteta,a do tad ja cu gaziti po ovoj novoj evropi. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 0:53 (EasyWay).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo jednog kratkog ali lijepog putovanja...... tekst na engleskom izgleda originalnije i ljepše {#}

Vozač: P.L.

Kamion: DAF XF

Teret: Igračke 

Nakon ovog putovanja nastavljam sa MANon i rudom od Kobenhavna do Szczecina {#}

1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Dok se napravi profil onda stavljam modove i pita me koje da stavim ono dodaj sve i sada bih stavio jedan kamion na profil koji već imam hoću li moći

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Dok se napravi profil onda stavljam modove i pita me koje da stavim ono dodaj sve i sada bih stavio jedan kamion na profil koji već imam hoću li moći

Hoćeš

Iako meni crasha kad sam već odabrao profil i zaboravio stavit mod, odem u profil - edit i dodam ga, ali onda crasha.. No kad tek uđem u igru i ne učitam mod sve radi :)

13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

evo jednog kratkog ali lijepog putovanja...... tekst na engleskom izgleda originalnije i ljepše {#}

Hehehe..super ali se ipak drži hrvatskog.

14 godina
neaktivan
goransmy kaže...
mantgxtruck kaže...

Hehehe..super ali se ipak drži hrvatskog.

Hm, ipak ću poslušati tvoj savjet. {#}

Samo da kažem kako igram ovu igru otkad je izašla i da sam samo jednom na kratkoj ruti vozio Renault. hahaha.... Slučajnost ili stvar ukusa procijenite sami.

EDIT: pogledajte video, 

posebno prvih 4-5 min. Onakvih cesta fali u ETS2, di je baš usko i ako naiđe auto neko mora stat

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 19:20 (mantgxtruck).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da li neko ima link od europa map sto svi govorite da je dobra pozzz

zokii

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Počelo mi škripat kvačilo na G27 :(

Netko zna kak podmazat, popravit šta god?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam 1 vozača i nisu baš bajni prihodi od njega, šta da mu stavim da razvije (od onih sposobnosti) kako bi više zarađivao (ili da ostavim ravnomjerno) ?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

imam 1 vozača i nisu baš bajni prihodi od njega, šta da mu stavim da razvije (od onih sposobnosti) kako bi više zarađivao (ili da ostavim ravnomjerno) ?

Meni krene radit kak spada nakon što dobije prvi level.. No recimo moja Luca napravi 10 vožnji po 1000 eura, dok ja odvozim jednu od 80 tisuća, tak da više potroši goriva i cestarine nego što mi donese u firmu.. :)

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Predator003 kaže...

Meni krene radit kak spada nakon što dobije prvi level.. No recimo moja Luca napravi 10 vožnji po 1000 eura, dok ja odvozim jednu od 80 tisuća, tak da više potroši goriva i cestarine nego što mi donese u firmu.. :)

možeš mu narediti da vozi duge ture... a ne da mu stoji uravnoteženo...

13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

Jel moze link od mape ? ili ime :D

14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Predator003 kaže...

Da, al onda joj treba 3 dana da zaradi 30-tak tisuca.. Ja sam za par sati na 80 tisuca :D

Tak da ipak 1 dan - 90k × 3 = 270k.. Solidno :P

EDIT: Nemojte vozit i gledat na fejs.. Nikako

http://zaslike.com/files/czk84qyoawjlpgdx36c9.png

Uskoro video kako se to desilo :(

EDIT2: Dolje malo slikica o večeras, vozao se po noći po autocesti, naletio na prosvjed i reko.. ajmo spavat dosta je za danas :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 0:07 (Hrvek1909).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
trucktz kaže...
mantgxtruck kaže...

Jel moze link od mape ? ili ime :D

http://ets2.lt/en/europe-map-rebuilding/

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

EDIT2: Dolje malo slikica o večeras, vozao se po noći po autocesti, naletio na prosvjed i reko.. ajmo spavat dosta je za danas :D

U kojem je gradu prosvjed? Samo da nije gay parada jer bi moglo bit{#} hahahahahha

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U Gdansku hehe :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Strumf 123 koji opis kompa imaš pod moj PC HAHAHAHA lol :D

Evo jedna slika da nije {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 11:14 (macgyver 53).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
tommek10 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Predator003 kaže...

Da, al onda joj treba 3 dana da zaradi 30-tak tisuca.. Ja sam za par sati na 80 tisuca :D

da ali ako imas 20-30 vozaca onda je to super jel se izmjenjuju i nom stop imas prihode dobre. A kad dodju do razine 9 onda se milijuni vec vrte. I kad onda jos ospavas dva trri dana (puta) u komadu da vidis onda. Meni zna napisati "ovo je mjesto za odmor ali ti više nisi umoran" :)

14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Hrvek1909 kaže...
tommek10 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Predator003 kaže...

da ali ako imas 20-30 vozaca onda je to super jel se izmjenjuju i nom stop imas prihode dobre. A kad dodju do razine 9 onda se milijuni vec vrte. I kad onda jos ospavas dva trri dana (puta) u komadu da vidis onda. Meni zna napisati "ovo je mjesto za odmor ali ti više nisi umoran" :)

Eh, ali treba skupit para za tih 20-30 vozača :P

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Scania R730 + 21 (T) Exploziva

Morati cu isprobati Mercedesa LPS 1632, stariji kamioni su pono bolji nego danasnji ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

narode prelazim i ja na mapu europe rebuilding

do sada sam igrao tsm 2.2 i dropa mi igru (izbaci i pise ..stop working bla bla )

mislim da je zbog te mape jer na org mapi mi nije to radilo

sad me zanim dali neko zna mod za ona dodatna svijetla skinio sam truck shopV8-1 mod ali nema onih "plavih" lampi za kabinu samo neke bzveze

dali netko zna na kojem modu se to moze nabaviti da imam za sve kamione

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

..

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice