Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.915.537
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Znaima me dali postoj unutrašnjost sa GPS-om za ovaj Mercedes

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Pauli96 kaže...

Znaima me dali postoj unutrašnjost sa GPS-om za ovaj Mercedes

jeli to neki mod ili?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

igra li još itko, meni je na kompu igra otkad se pojavila na *******  

ali sam tek jučer ponovo krenu igrati, imam volva s sleeper kabinom (mislim da se tako zove) i 750KS, ima li jači u igri i koji je po vama najbolji?

imam kredit od 400 i 100, garažu do kraja nadograđenu i ronalda, poslušnog vozača, jednom mi je zaradio 250€ drugi put 2€, wtf? šta dalje, kako povećati prihode od vozača?

PS ima li netko modove da budu pravi znakovi na kamionima, na volanu i izvana, a da sve drugo bude isto, znači za volva, MB, iveda ( mislim da su to svi bez original znaka)

0 0 hvala 0
16 godina
Predator003 kaže...

igra li još itko, meni je na kompu igra otkad se pojavila na *******  

ali sam tek jučer ponovo krenu igrati, imam volva s sleeper kabinom (mislim da se tako zove) i 750KS, ima li jači u igri i koji je po vama najbolji?

imam kredit od 400 i 100, garažu do kraja nadograđenu i ronalda, poslušnog vozača, jednom mi je zaradio 250€ drugi put 2€, wtf? šta dalje, kako povećati prihode od vozača?

PS ima li netko modove da budu pravi znakovi na kamionima, na volanu i izvana, a da sve drugo bude isto, znači za volva, MB, iveda ( mislim da su to svi bez original znaka)

Pa na kojoj si ti FUCKING verziji?!

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

da

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

narode ja bi trebao jednu VELIKUUUU uslugu ako nije problem

ponovno sam instalirao igru izbacivala me je malo malo :(

pobriso sve modove i skinio 1.3.1s  i mapu TSM 2.2 i sve radi OK

sad bih molio forumase za mod za lampice po kabini za MAN,za scaniu imam ali zanima me MAN

negdje je to pisalo davnih dana ali neznam gdje pa bih molio pomoc

zelim samo imati ta 3 moda i gotovo nezelim da mi opet dropa igru bzveze  :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav svima, treba mi vasa pomoc. Skino sam neku prokletu mapu koja mi je unistila save game, i tako sam izgubio predjenih 465.000 km i trazi mi da napravim novu mapu kad pokrecem igru. Izbriso sam tu mapu, i koristim standardnu verziju 1.3.1s. Ima li ikakvog rjesenja za ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

malo jutrošnje vožnje

Norveška-Rusija-Njemačka (Berlin).

Puno zanimljivih situacija od kolege koji moli za pomoć jer je u kvaru do prometne nesreće i gužve na G.P. Rusija {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
stavio sam na 1.3.1s Europe Rebuilding v1.0, skinuo blokadu, max sam isao 150km/h, ali vrlok kratko jel poslje 120 km/h tesko je za upravljati, imam jos i glasniji zvuk u kabini za scaniju i pičim ko veliki. Nece vise eksprimentirati s nekim isusovim mapama i modovima mislim da nema potrebe. Imam 20-ak zaposelnih i 20-ak kamiona i garaza po cijeloj europi, ubio bih se kad bi mi to propalo sve. Ovam mapa rebuilding je super svako malo te iznenadi nesto, doradjene benziske, policja uz cestu svako malo, ostećenja na cesti, dhl, ups kamioni i kombiji puno toga je doradjeno, lijepo izgleda sve u svemu i zanimljivo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

malo jutrošnje vožnje

Puno zanimljivih situacija od kolege koji moli za pomoć jer je u kvaru do prometne nesreće i gužve na G.P. Rusija {#}

Pozz kako bi ja ubaci Rusiu moze na tsm 2.2 jeli se i ona ubaci ili posebno Rusia i ima ostali gradovi a fora je bas sta lik stoji na cesti hehehehe

14 godina
neaktivan
hasankooo kaže...
mantgxtruck kaže...

malo jutrošnje vožnje

Pozz kako bi ja ubaci Rusiu moze na tsm 2.2 jeli se i ona ubaci ili posebno Rusia i ima ostali gradovi a fora je bas sta lik stoji na cesti hehehehe

Instaliraj mapu Europe Rebuilding Map i imat ćeš sve. Najbolja je. 

14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
stavio sam na 1.3.1s Europe Rebuilding v1.0, skinuo blokadu, max sam isao 150km/h, ali vrlok kratko jel poslje 120 km/h tesko je za upravljati, imam jos i glasniji zvuk u kabini za scaniju i pičim ko veliki. Nece vise eksprimentirati s nekim isusovim mapama i modovima mislim da nema potrebe. Imam 20-ak zaposelnih i 20-ak kamiona i garaza po cijeloj europi, ubio bih se kad bi mi to propalo sve. Ovam mapa rebuilding je super svako malo te iznenadi nesto, doradjene benziske, policja uz cestu svako malo, ostećenja na cesti, dhl, ups kamioni i kombiji puno toga je doradjeno, lijepo izgleda sve u svemu i zanimljivo.

vozam se po istoku i nisam ozbiljnije ušao u "staru europu". Da li je tamo dosta nadograđena ili je ko i prije

15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
tommek10 kaže...

vozam se po istoku i nisam ozbiljnije ušao u "staru europu". Da li je tamo dosta nadograđena ili je ko i prije

ja sam tek sad skuzio da za rusiju, skandinaviju i ostalo opce nemam poslova. Na karti svijeta vidim gradove ali za poslove obavljat neide, ocito treba novi profil radit sto nedolazi u obzir :)

a zanimljivo u staroj europi ima promjena kad se stavi europe rebuilding, ne neštop previše ali primjete se, primi mi mod sve normalno radi samo sto nema novih gradova.... šteta

14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

ja sam tek sad skuzio da za rusiju, skandinaviju i ostalo opce nemam poslova. Na karti svijeta vidim gradove ali za poslove obavljat neide, ocito treba novi profil radit sto nedolazi u obzir :)

a zanimljivo u staroj europi ima promjena kad se stavi europe rebuilding, ne neštop previše ali primjete se, primi mi mod sve normalno radi samo sto nema novih gradova.... šteta

Meni radi sve normalno na novom profilu. {#}

15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
tommek10 kaže...

Meni radi sve normalno na novom profilu. {#}

Radi i meni neidem nikud s istoka zakon je... Pogotovo oni auti parkirani uz cestu, preljepo sve izgleda.... Malo me zivciraju one rupe izrezane po cesti moras full polako ici al tako je i kod nas u stvarnosti pa se covjek navikne... E da i malo ćirilica zeza al pogodi se nakraju :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 18:41 (tommek10).
14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Radi i meni neidem nikud s istoka zakon je... Pogotovo oni auti parkirani uz cestu, preljepo sve izgleda.... Malo me zivciraju one rupe izrezane po cesti moras full polako ici al tako je i kod nas u stvarnosti pa se covjek navikne... E da i malo ćirilica zeza al pogodi se nakraju :)

Rupe jesu velike i živciraju malo ali mapa je realnija i skladišta bolja nego originali. Nema puno autocesta pa uživam uz Nickelback, ATB i slične. {#}

Jutros bio u Norveškoj pa iz Norveške u Rusiju. Neda mi se ni dolazit u staru Europu.

15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
tommek10 kaže...

Rupe jesu velike i živciraju malo ali mapa je realnija i skladišta bolja nego originali. Nema puno autocesta pa uživam uz Nickelback, ATB i slične. {#}

Jutros bio u Norveškoj pa iz Norveške u Rusiju. Neda mi se ni dolazit u staru Europu.

Nevracam se ni ja vise zakon je gore, sve je realnije, pješaci, biciklisti po kisi uz cestu sibaju :) , benziske naplatne sve obnovljeno preljepo izgleda... u jednol luci sam se izgubio, kad sam sišao s trajekta, zove se slično kopenhagenu ogromna je majke ti.

p.s e da neidu mi u glavu oni padobranci sto uleću s sporednih cesta koji direkt u tebe lupaju ili pred tebe iskacu opce nestaju.... kamikaze :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 22:07 (tommek10).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo i ja sam presao na ovu novoizgrađenu evropa mapu,mogu reci da je fino osvjezena,iako je tek upoznajem {#} Dosadila mi TSM mapa 2.2,nista novo u odnosu na prijasnje verzije. Trebala bi uskoro izaci TSM V3,najavili su je kao najbolju do sad,al et vidjet cemo. Kolega kamiondžija gore par postova iznad spomenu norvesku,kod mene je nema. U prilogu vam saljem kako izgleda moj istok,da li je ovako i kod vas? Ja samo vidim Dansku,a Norveske nema.

P.S. Ima li neki dobar physics mod koji pase uz ovu novu evropa mapu?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz kamiondzije u zadnje vreme mi izbaciva poruku a i mene iz igre ETS 2 stop worked bla bla a nemam modova nikakvi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EasyWay kaže...

evo i ja sam presao na ovu novoizgrađenu evropa mapu,mogu reci da je fino osvjezena,iako je tek upoznajem {#} Dosadila mi TSM mapa 2.2,nista novo u odnosu na prijasnje verzije. Trebala bi uskoro izaci TSM V3,najavili su je kao najbolju do sad,al et vidjet cemo. Kolega kamiondžija gore par postova iznad spomenu norvesku,kod mene je nema. U prilogu vam saljem kako izgleda moj istok,da li je ovako i kod vas? Ja samo vidim Dansku,a Norveske nema.

P.S. Ima li neki dobar physics mod koji pase uz ovu novu evropa mapu?

O Bože što ja to govorim, Kolega EasyWay je u pravu. Di sam ja našao Norvešku. {#} Ispričavam se. Karta je u redu. Takva je i kod mene. {#}

14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Nevracam se ni ja vise zakon je gore, sve je realnije, pješaci, biciklisti po kisi uz cestu sibaju :) , benziske naplatne sve obnovljeno preljepo izgleda... u jednol luci sam se izgubio, kad sam sišao s trajekta, zove se slično kopenhagenu ogromna je majke ti.

p.s e da neidu mi u glavu oni padobranci sto uleću s sporednih cesta koji direkt u tebe lupaju ili pred tebe iskacu opce nestaju.... kamikaze :)

Nisi jedini, u obe luke kad uđeš moraš ić na lijevu rampu, desna je parkiralište i neka vaga. U svakom slučaju ljepše je kada se penješ na trajekt i kada se vozaš po luci ako nema trajekta nego kad te u Francuskoj čeka vlak ili neki krug u koji staneš čim uđeš. Tek one kuće, gradilišta, biciklisti, zečevi............. {#}

Edit 1: Zaustavila me policija na pola puta prema Berlinu. Srećom sve je regularno. "Slijedi me" hahaaha {#}

a šta sad a šta sad
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 11:39 (mantgxtruck).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jedva čekam ! {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
tommek10 kaže...

Nisi jedini, u obe luke kad uđeš moraš ić na lijevu rampu, desna je parkiralište i neka vaga. U svakom slučaju ljepše je kada se penješ na trajekt i kada se vozaš po luci ako nema trajekta nego kad te u Francuskoj čeka vlak ili neki krug u koji staneš čim uđeš. Tek one kuće, gradilišta, biciklisti, zečevi............. {#}

Edit 1: Zaustavila me policija na pola puta prema Berlinu. Srećom sve je regularno. "Slijedi me" hahaaha {#}

mene bi zeleni,vegeterijanci i ostala klapa razapeli kod bi saznali koliko sam zečeve pobrao :)

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nemojte ić na trajekt u Gdansku sa slabim kamionom.. Teeeško će te uspit se popet :D

Ja laganini idem sa Ivecom (onaj najslabiji motor) i penje se i penje i penje i na kraju krene dolje, reko ma krasno.. I ništa zajurim se malo štete napravim na kamionu i prikolici al makar sam gore i dobio 1300 ojra :D

Ili ipak smijete.. To je bug na mapi, isto se dešava i na drugim trajektima i kada silazim, jednostavno previše je odvojena rampa od trajekta od ceste..

http://zaslike.com/files/92uo0yfrw95ndjhedrh.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 16:40 (Hrvek1909).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Nemojte ić na trajekt u Gdansku sa slabim kamionom.. Teeeško će te uspit se popet :D

Ja laganini idem sa Ivecom (onaj najslabiji motor) i penje se i penje i penje i na kraju krene dolje, reko ma krasno.. I ništa zajurim se malo štete napravim na kamionu i prikolici al makar sam gore i dobio 1300 ojra :D

Ili ipak smijete.. To je bug na mapi, isto se dešava i na drugim trajektima i kada silazim, jednostavno previše je odvojena rampa od trajekta od ceste..

http://zaslike.com/files/92uo0yfrw95ndjhedrh.png

da da malo žešći uspon srećom tu je scania 730 v8 mašina, ko od šale se popne :-)

ima kakav mod da se stimuliraju ostali vozači u firmi?? imam nekih 20-ak vozaca za sad ali zaradjuju mi crkavicu ni za cestarinu.... potreban je dugi period da se dodje na razinu 9 pa da znaju 20 000 € zaradit na turi. Kako sam presao na istok pa sad sve ispočetka moram.

Edit: Hrvek toga kod mene nema a bio sam vec masu puta u gdansku....

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 16:46 (tommek10).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ova slika je bila na izlazu kod Kopenhagena, ali isto tako je i u Gdansku.. Probat ću kad kupim svoju mašinu :)

Aaa pa ubit ću se, parkiram 5 min prikolicu i još gledam kog vraga neće u crtama je, kad ono nemora prikolica ić na rikverc :(

Kopenhagen - Port :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 17:03 (Hrvek1909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

bas u gdansku pa evo slikice :)

via Glasgow

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 17:13 (tommek10).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kod mene sve nešto u zraku leti hehe

Počet ću ponovno, pobrisat neke modove pa bumo vidili :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

počeo sam voziti na novoj mapi..ona europe rebuilding v.0.1..imao sam već od prije profil sa tom mapom ali sam igrao na drugom sa tsm 2.2. mapom. Vidim da ste dosta nahvalili tu mapu, pogotovo istok pa ja sad idem pomalo prema istoku jer sam odabrao sjedište u stuttgartu kad sam radio novi profil za tu mapu.....{#}

Naravno sada vozim ovog MP1 jer su mi dosadili ovi novi kamioni..

{#}==>>stavio sam si i ovaj zvuk za motor..sada je milina vozit...baš imam osjećaj kao da sam u starijem kamionu..{#}

merđan merđan
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 17:53 (gefufna).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice