Bas sam mu to htio reci...googlaj ea download manager za upisati key... to jest da ga aktiviras moras se regat na ea
I meni najcesce u roku 45min samo jednom je proslo par sati...
Dobio sam key, nego gdje da ga sad regam ? (key je kao neka slika xD )
Skini si origin i ukucaj ključ.
odaberi online verifikaciju da te ne traži dvd kad pokrečeš igru.
Preko paypala na steamu ne mogu jer mi je paypal na SLO drzavu a steam mi automatski uzme hrvatsku i onda oni misle da ja varam kako bi dobia jeftinije cijene. Tako da nis od steama, evo skidam ORIGIN
*SRY DUPLI
jel mogu ja i preko steama aktivirat igru, tako da mi je steam pripozna uz pomoc ovog keya?
Mislim da ne, ali nisam siguran. Mislim da na steam idu samo steam keyevi, ne bilo koji.
*SRY DUPLI
jel mogu ja i preko steama aktivirat igru, tako da mi je steam pripozna uz pomoc ovog keya?
Ne možeš, ali možeš je dodat kao non steam igru i pokretat iz steama.
Evo u originu sam isa REEDEEM a game. upisao cd key i izabra neki jezik i sada nista ?
Ne koristim origin ali pogledaj dali se igra mozda skida negdje ili neki library gdje su sve igre tamo bi trebalo biti!
Ne koristim origin ali pogledaj dali se igra mozda skida negdje ili neki library gdje su sve igre tamo bi trebalo biti!
Evo jesam, skida se sada, fala ti ! Znaci ovo je sada kao i da sam preko steama uzeo igru? Tojest kao da je iman na steamu, nego je iman na originu ?
Evo u originu sam isa REEDEEM a game. upisao cd key i izabra neki jezik i sada nista ?
Mora ti se pojavit u my game i valjda onda download
Evo jesam, skida se sada, fala ti ! Znaci ovo je sada kao i da sam preko steama uzeo igru? Tojest kao da je iman na steamu, nego je iman na originu ?
Da, po istom principu. Bilo koji komp mos nakon skidanja klijenta spojit na svoj Origin i to je to. Origin je zamisljen kao konkurencija Steamu
Da, po istom principu. Bilo koji komp mos nakon skidanja klijenta spojit na svoj Origin i to je to. Origin je zamisljen kao konkurencija Steamu
Aha i npr odu mi Windowsu u qurac, ocu ja Bad company 2 imat u originu kada instaliram nove windowse?
Da, hoces.
Da, hoces, samo bez saveova i profila.
hoces samo se logiras i mozes skinuti i igrat igru ponovno bez problema!
Aha super, da mogu prominit imea teme stavia bi: Kako kupit cd key za igru i igrat preko Origina.. al eto :)
Ima itko origin? Glupo mi vidjet (0) friends
edit: igra mi se skida i pise da ima 8,6 gba tako nesto, jer to i vama svima toliko ?

Ma ok nego na torrentima je 5 gba.. pa ono :P Vjerovatno svi updateovi koji su se skupili u godinu dana
skida ti 8 i nesto GB zato sto ukljucuje i DLC Vietnam
ne virujem kliknia sam na oni botun vietnam i kaze this dlc is avaible.. za kupit..
On ti je skinuo Vietnam ali ne mozes ga igrat zato sto ga nisi kupio...
ne virujem kliknia sam na oni botun vietnam i kaze this dlc is avaible.. za kupit..
ako se dobro sjećam kako je bilo rečeno, vietnam ti je ukomponiran u igru, samo dok ga kupiš, on ti taj dio otključa, pa nije potrebno ništa naknadno skidat.