Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.709.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Ashelor kaže...

Hmm imas poprilican problem u tome sta si isa na lightning dmg, kojega imas samo +11% od schaefer hammera.

Treba bi se prebacit na holy ili fire dmg (moja preporuka na fire), rollat + fire ili holy statse na minimalno 2 itema, ali moja preporuka da ides na svakom itemu koji moze imat + elemental dmg affix.

Steta sta si taj stvarno odlican RoRG prakticki unistia s thorns rollanjem moga si imat trifecta RoRG s odlicnim primary rollom :P

Takoder 3 socketa u chestu su manje vise "must", 840 strength (660 ako nemas love za perfect gemove) ili 234 all resist su puno bolji od thorns dmg ili health globe bonusa imo :)

Ja isto igram defensive (ajmo rec semi defensive "thorns") build ali, ne fokusiram se samo na thorns dmg na gearu, Punish + proc od death watch mantle-a poprilicno dobro udaraju kad upalim provoke usred rulje mobova, (+50% area dmg od paragona)

Koristim trenutno blessed hammer jer ima jako nizak wrath cost a svaki hammer udarac mi critne oko 7+ mil + fire patch na podu radi nenormalan dmg dok npr. fist of heavens udara oko 10-11 mil ali kosta puno vise Wratha.

Mozda prebacim wrath spender uskoro ali BH funkcionira skroz ok za sad.

Ugl. jedino mi ne pase single target dmg, jer znam lupat rift bossa poprilicno dugo kad sam solo, ali cim ima 2-3 moba u blizini dmg raste nenormalno

P.S. i zaboravih "najvaznije" :P

Maximus proc je nenormalan, ti fire chains rezu sve zivo, izgleda mi da udaraju 2-3 puta po sekundi, a znaju mi crittat po 8-10 mil s Akarat+BBV, stvarno odlican weapon.

Imao sam lightning build i nakon svakog rifta sam gledao u ruku i razmišljao o sindromu karpalnog tunela. Kad su mi pala dva itema (sword i braceri) s fire dmg, doslovno sam se prebacio s T1 u T3. Naravno, kao svaki njub, volim dmg pa me kombinacija određenih elita zna pomučiti, ali fire ftw.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fy5-2582/hero/41902177

I'm very large!
17 godina
Ashelor kaže...

Hmm imas poprilican problem u tome sta si isa na lightning dmg, kojega imas samo +11% od schaefer hammera.

Treba bi se prebacit na holy ili fire dmg (moja preporuka na fire), rollat + fire ili holy statse na minimalno 2 itema, ali moja preporuka da ides na svakom itemu koji moze imat + elemental dmg affix.

Steta sta si taj stvarno odlican RoRG prakticki unistia s thorns rollanjem moga si imat trifecta RoRG s odlicnim primary rollom :P

Takoder 3 socketa u chestu su manje vise "must", 840 strength (660 ako nemas love za perfect gemove) ili 234 all resist su puno bolji od thorns dmg ili health globe bonusa imo :)

Evo moj crus.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ashelor-2806/hero/38500374

Mozes primjetit da imam 86% extra fire dmg-a, sad mi jos samo fali Andariel da odem na preko 100% extra fire dmg-a i imam gear kojeg cu koristit sve dok mi ne padne full Akkhan :)

Ja isto igram defensive (ajmo rec semi defensive "thorns") build ali, ne fokusiram se samo na thorns dmg na gearu, Punish + proc od death watch mantle-a poprilicno dobro udaraju kad upalim provoke usred rulje mobova, (+50% area dmg od paragona)

Koristim trenutno blessed hammer jer ima jako nizak wrath cost a svaki hammer udarac mi critne oko 7+ mil + fire patch na podu radi nenormalan dmg dok npr. fist of heavens udara oko 10-11 mil ali kosta puno vise Wratha.

Mozda prebacim wrath spender uskoro ali BH funkcionira skroz ok za sad.

Ugl. jedino mi ne pase single target dmg, jer znam lupat rift bossa poprilicno dugo kad sam solo, ali cim ima 2-3 moba u blizini dmg raste nenormalno

P.S. i zaboravih "najvaznije" :P

Maximus proc je nenormalan, ti fire chains rezu sve zivo, izgleda mi da udaraju 2-3 puta po sekundi, a znaju mi crittat po 8-10 mil s Akarat+BBV, stvarno odlican weapon.

sto se tice lightning damage-a, to da, treba mi tih itema ali ne ispadaju. chest sa 3 socketa, to isto nije do mene jer cekam drop materijala (demon skin) da opet pravim chest. s obzirom da cu prije toga radit neki drugi item (vjerojatno belt) bojim se da cu se jos nacekat dok nabavim perfect chest.

tebi vise pase fire damage zato sto ti nemas Iron Skin, a to je meni glavni skill za ovaj build, jer sa 200% damage-a od thorns-a kad to opali sve zivo gine. s druge strane jedini ofenzivni skill koji ja imam je blessed hammer i eventualnu provoke runa da u sljedece 4 sekunde radim 50% weapon damage kao lightning

problem kod thorns damage-a je taj sto se ne racuna u overal dps, bez obzira sto moj thorns radi 1 mil po udarcu i sto nije konstantan. kao sto sam rekao u predhodnom postu jedva cekam da dobijem jos jedan komad thorns seta da vidim kako se zadnji bonus ponasa jer to je ono sto mislim da ce mi dps dignut u visinu. na kraju krajeva thorns buildovi su dosta gear dependent tako da sam ja prezadovoljan kako ovo funkcionira.

sto se tice solo, tj boss fights, to isto ovisi o tome kakav je boss i naravno o tome da li je moj follower (templar) ziv, a u najvise slucajeva nije. pa bi bilo korisno da dobijem onaj legendary tempalr relic koji mu daje besmrtnost. ionako mi koristi samo za healanje.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 12:31 (Obi Wan).
17 godina
Diablo 3

Demon Skin ti je lako nafarmat.

Odeš u Campaign mode:  Act IV, Quest The Light of Hope, Gardens of Hope Tier 2 (blizu portala za The Crystal Colonnade, nakon što ubiješ Razorclaw-a nemoj proći kroz portal). Sa svakim novim pokretanjem igre trebao bi se opet pojaviti taman u kod borbe s njim.

Osim ako su to nerfali u međuvremenu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
TomoR kaže...

Demon Skin ti je lako nafarmat.

Odeš u Campaign mode:  Act IV, Quest The Light of Hope, Gardens of Hope Tier 2 (blizu portala za The Crystal Colonnade, nakon što ubiješ Razorclaw-a nemoj proći kroz portal). Sa svakim novim pokretanjem igre trebao bi se opet pojaviti taman u kod borbe s njim.

Osim ako su to nerfali u međuvremenu.

a eto taman kad sam napisao ispala su mi 4 demon skina... al hvala na savjetu, probat cu to, nafarmat nekih 10-ak skinova pa nek se nade

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
odjavljen
Diablo 3

'Danas' sam si malo dao 'gusta'. Sada gledam da imam 100 vise FSova, a niti jedan zamijenjeni item... Sto neko napisao na diablo forumu - moze buffati i 10x vise... Dodje mi kao da kupim 10x vise srecki za lutriju, sto ne znaci da cu i dobiti {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 0:54 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Evo jednog pitanja ponajprije za one koji igraju sa Demon Hunterom.. ali i za onoga koji možda zna odgovor..

Dali set bonus ova dva ringa (priložene fotek:) utječe i na dmg koji radi Sentry?.. Naravno uvjet je imati full set Marauder's..

Ja imam pet djelova i nikako da mi padnu rukavice da imam full set pa da sam isprobam...

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
geothia kaže...

Evo jednog pitanja ponajprije za one koji igraju sa Demon Hunterom.. ali i za onoga koji možda zna odgovor..

Dali set bonus ova dva ringa (priložene fotek:) utječe i na dmg koji radi Sentry?.. Naravno uvjet je imati full set Marauder's..

Ja imam pet djelova i nikako da mi padnu rukavice da imam full set pa da sam isprobam...

Ne radi, kazu ljudi sta su probali...

12 godina
ansha kaže...
geothia kaže...

Ne radi, kazu ljudi sta su probali...

O pa to je strašno.. to su ringovi koji najrjeđe padaju u igri... I koliko mi se čini da bi se jedino sa Sentry mogao iskoristiti taj bonus..

Smrt u penziji
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Lockali su mi acc jer mi se netko pokusao ulogirat, a ne sjecam se svog security answera koji mi je potreban da ga recoveram (i inace sam budala), aigru sam kupio digitalno pa nemam prvih sest znakova od key coda. Sto da radim?

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Cobanac kaže...

Lockali su mi acc jer mi se netko pokusao ulogirat, a ne sjecam se svog security answera koji mi je potreban da ga recoveram (i inace sam budala), aigru sam kupio digitalno pa nemam prvih sest znakova od key coda. Sto da radim?

Odes na battlenet i odvrtis na dno i na support...

16 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

A što drugo nego javiš se blizzu, i ako je tvoj account nemaš problema, oni će te tražiti sami što im treba. 

Najčešće osobna ili neki službeni dokument putovnica ..., nekad traže podatke kreditne ako si platio preko kartice. 

Uglavnom na blizz support i to je to, kažeš što je tvoj problem i uredni su što se toga tiče. Nema problema s njima ako je sve regularno. 

Đuro#2155
17 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Nađi confirmation e-mail od blizzarda kada si kupio digitalno igru i tamo ti je key.

15 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
Cobanac kaže...

Nađi confirmation e-mail od blizzarda kada si kupio digitalno igru i tamo ti je key.

Pise da samo rade keyevi sa fizickih kopija..

16 godina
Cobanac kaže...

Samo im se javi i ako je account na tvoje ime posalji scan osobne i nema nikakve potrebe za keyem. Ili ako imas confirmation mail da si kupio / kad si kupio i sve pet.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
17 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Pise da samo rade keyevi sa fizickih kopija..

Onda buš morao sa osobnom i slično. Ako me sjećanje ne vara ja sam micao smsprotect koji mi nikako nije slao poruke sa slikom vozačke.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hvala svima na savjetima, poslao sam im sliku osobne i dali su mi password reset i clearali lock s accaunt-a. E sad zanima me dali je moguce nekako saznati security answer sa vlastitiog accounta i jos nesto-dali ga je moguce promijeniti? Mislim da mi je neki hacker to izmjenio jer NEMA SANSE da sam za svoj childhood nickname stavio nesto cega se nebi sjecao, definitivno znam sto sam stavio, a za svaki slucaj sam probao 1000 drugih kombinacija i nista nije radilo..

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

servers are down

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

posto nemam bas vise vremena za igru, a i stislo je malo prodajem acc. (sry za off t.)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/paciVK-2312/hero/27076684

acc ima svoj mail itd, detalji na pp

hvala lp

paciVK#2312
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Cobanac kaže...

Hvala svima na savjetima, poslao sam im sliku osobne i dali su mi password reset i clearali lock s accaunt-a. E sad zanima me dali je moguce nekako saznati security answer sa vlastitiog accounta i jos nesto-dali ga je moguce promijeniti? Mislim da mi je neki hacker to izmjenio jer NEMA SANSE da sam za svoj childhood nickname stavio nesto cega se nebi sjecao, definitivno znam sto sam stavio, a za svaki slucaj sam probao 1000 drugih kombinacija i nista nije radilo..

Znaci probao si 1000 drugih kombinacija i nije radilo ?!? Zato i lockalo... I mene je jednom pitalo tajno pitanje... Pa pitaj support. Tesko da ti mi ista vise mozemo pomoci od toga da napisemo da se obratis supportu.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kadala dala Akkhan shouldere nakon cca 5.5k shardova ^^ (za chest mi je trebalo malo vise od 7k)

Sad cu tuc shardove u helm, da mogu maknit RoRG ili stavit magefist umisto Akkhan rukavica.

Sljedece na repertoaru:

- bolji Darkflight (dps i CDR) ili Gyrfalcon za Blessed Shield spammage (sinoc je pao dobar Jekangbord).

- bolji SoJ (CDR)

- Lidless Wall (CDR,Fire dmg,CHC)

- bolji Akkhan chest i legs (s AR da mogu stavit str gemove) i gloves s CHC,CHD i CDR (mogu sanjarit xD)

Ko ce docekat doc doma s posla za almost perma Akarat i fist of heavens spammage :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Kadala dala Akkhan shouldere nakon cca 5.5k shardova ^^ (za chest mi je trebalo malo vise od 7k)

Sad cu tuc shardove u helm, da mogu maknit RoRG ili stavit magefist umisto Akkhan rukavica.

Sljedece na repertoaru:

- bolji Darkflight (dps i CDR) ili Gyrfalcon za Blessed Shield spammage (sinoc je pao dobar Jekangbord).

- bolji SoJ (CDR)

- bolji Akkhan chest i legs (s AR da mogu stavit str gemove) i gloves s CHC,CHD i CDR (mogu sanjarit xD)

Ko ce docekat doc doma s posla za almost perma Akarat i fist of heavens spammage :D

Istina, consecration daje nice healing ali bi ti rađe stavio falling sword sa superheated u taj build, strašan dmg radi.

Pokušao bi na tvom mjestu nabavit dobar hellskull i 2 dijela crimson seta, prebaciti se na 2hander, dobar Maximus ili tako nešto. I ukoliko odeš na crimson trebat će ti i akkhan helm tako da to sigurno ide.

Igra je grind, ne govorim da to treba sve sutra nabavit jel, ali predlažem to kao neke ciljeve.

Dosta CDRa gubiš na wepu i shieldu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 11:22 (Zeromaxy21).
14 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
Ashelor kaže...

Sljedece na repertoaru:

- bolji SoJ (CDR)

Istina, consecration daje nice healing ali bi ti rađe stavio falling sword sa superheated u taj build, strašan dmg radi.

Pokušao bi na tvom mjestu nabavit dobar hellskull i 2 dijela crimson seta, prebaciti se na 2hander, dobar Maximus ili tako nešto. I ukoliko odeš na crimson trebat će ti i akkhan helm tako da to sigurno ide.

Igra je grind, ne govorim da to treba sve sutra nabavit jel, ali predlažem to kao neke ciljeve.

Dosta CDRa gubiš na wepu i shieldu.

Sve su opcije otvorene, ovo sam sinoc sklepa na brzinu od djelova sta sam ima na banci. (dobia sam shouldere u ponoc a rano se dizem ujutro za posal)

Do sad sam Koristia maximusa i nekakav semi retaliation fire build (punish-roar,death watch mantle,defender of westmarch,provoke i 60% blocka)

Full ofenziva mi je novost :P

Ugl. Imam Hellskull na banci samo nisam siguran da valja. Vidit cu kad dodem doma, a captain crimson + blackthorne 3 piece sam koristia do sinoc.

Definitivno cu isprobat vise buildova, i igrat cu onaj koji mi je najzabavniji

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 12:28 (Ashelor).
14 godina
Diablo 3

Super mi je Crus jer ima dosta buildova. Trenutno imam Fire sa Maximusom i Holy sa Flail of the Fall, a danas mi pao i Schafers Hammer pa ću početi skupljati i lightning opremu. Fale još 2 dijela za perma Akharat, ali bit će.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Šta mislite kako bi funkcioniralo IK i EQ set zajedno ?

Diablo 3: Reaper Of Souls Filip#2349 Barbarian<3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako imaš RORG, jedan IK item jedan Blackthorne's item i 3 EQ su čisto ok.

Ali ako baš trebaš max barba na EQ trebaš i Cindercoat.

Znači glava rukavice i shouldersi *of the earth. Chest Cindercoat. IK belt i Blacksthrone pants..Čizme Lut Socks.

Po mojem je mišljenju Blackthorne's bolji of IK.

Pozdrav

16 godina
odjavljen
Ashelor kaže...

Sve su opcije otvorene, ovo sam sinoc sklepa na brzinu od djelova sta sam ima na banci. (dobia sam shouldere u ponoc a rano se dizem ujutro za posal)

Do sad sam Koristia maximusa i nekakav semi retaliation fire build (punish-roar,death watch mantle,defender of westmarch,provoke i 60% blocka)

Ugl. Imam Hellskull na banci samo nisam siguran da valja. Vidit cu kad dodem doma, a captain crimson + blackthorne 3 piece sam koristia do sinoc.

Tako to uvijek ide... Klepas od onoga sto imas... Prestigao si me... Imas 5 dijelova, a ja 4... Ali osnovni damage imas vise nego 2x manji od mene... Sam SOJ nije toliko bitan, ako imas nisku 'osnovu'... Malo zrtvuj toughness, jer sa time koji imas mozes igrati i t4 minimalno, samo je problem sto presporo cistis... Sav tvoj lik mi je nekako premalo agresivan. Kao da igras wizarda (odnosno kao da je krhak kao wizard)... Crusader je poprilicno otporan i pusti malo kocnice {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 1:50 (Mrgud Veliki).
14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Ashelor kaže...

Tako to uvijek ide... Klepas od onoga sto imas... Prestigao si me... Imas 5 dijelova, a ja 4... Ali osnovni damage imas vise nego 2x manji od mene... Sam SOJ nije toliko bitan, ako imas nisku 'osnovu'... Malo zrtvuj toughness, jer sa time koji imas mozes igrati i t4 minimalno, samo je problem sto presporo cistis... Sav tvoj lik mi je nekako premalo agresivan. Kao da igras wizarda (odnosno kao da je krhak kao wizard)... Crusader je poprilicno otporan i pusti malo kocnice {#}

Evo svasta sam pokusa sinoc ali, na kraju mi je ispa najbolji build kojeg sam koristia i prije Akkhan 6 piece.

Samo sam zaminia Blessed Hammer s FotH.

A sta se toughnessa tice, varljiva je to stvar jer bez ovih resist gemova i s paragon AR 250 cold i lightning resisti mi budu na 400.

Frozen Pulse (najgori vrazji affix u igri) i bilo koji lightning affix me izmesare.

Nazalost treba bi mi Akkhan chest i pants s AR da bi moga ic full str gemming.

A sinoc sam na hellskul potrosia 10 milijuna i nisam dobia CHC -.- vjerovatno cu ga razbit, vrazji money sink

Ugl. Iako imam 6 set, ostatak geara tj. dostupna oruzja/stitovi nisu dovoljno dobri.

kad sam pokusa malo agresivniji build svaki ili svaki drugu champ/elite pack bi zaginia (na t4.)

Jedino se mislim slozit nekakav dobar holy build (treba mi dobar holy bracer), ali onda gubim Fire Starter na Akkhanu...

Fate of the Fell cekam takoder da probam holy shotgun ali jedino sta mi pada je Mortal Drama (uzasni rollovi btw)

P.S. paper dps je varljiv, nizi mi je (in game) za oko 130k, ali s (almost) perma Akarat Champom i spammanjem FoTH radim bar dupli dmg, lupim punish-roar i provoke s extra lightning dmgom , i onda FotH spam (fire chains elite su mi free kill) usljedi masakar :P

12 godina
Diablo 3

Evo moje Hunterice

http://eu.battle.net/d3/en/profile/geothia-2872/hero/17719307

Može li kakva preporuka/sugestija za poboljšanje u vezi svega..

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
geothia kaže...

Evo moje Hunterice

I ovako je jako dobar dh . 

Upgrade bi bio fire SoJ ,  malo bolji bombardier quiver i belt ( witching hour) 

Sve u svemu prva liga

E da ja bi možda maknuo pasive custom engineering i stavio ambush ili awarness pošto na quiveru imaš 2 extra sentry-ja

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 1:59 (Grozota).
14 godina
Grozota kaže...
geothia kaže...

Evo moje Hunterice

I ovako je jako dobar dh . 

Upgrade bi bio fire SoJ ,  malo bolji bombardier quiver i belt ( witching hour) 

Sve u svemu prva liga

E da ja bi možda maknuo pasive custom engineering i stavio ambush ili awarness pošto na quiveru imaš 2 extra sentry-ja

Uz navedeno možda probati nabaviti Kridershot ili neki xbow kad se već koristi quiver. Doduše, one hand ima odličan damage pa je pitanje da li će se isplatiti. 

Ostalo su sitnice. Malo bolji granduer, možda set gloves umjesto magefistica pa da se stavi cindercoat ak je potrebno. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice