Hmm imas poprilican problem u tome sta si isa na lightning dmg, kojega imas samo +11% od schaefer hammera.
Treba bi se prebacit na holy ili fire dmg (moja preporuka na fire), rollat + fire ili holy statse na minimalno 2 itema, ali moja preporuka da ides na svakom itemu koji moze imat + elemental dmg affix.
Steta sta si taj stvarno odlican RoRG prakticki unistia s thorns rollanjem moga si imat trifecta RoRG s odlicnim primary rollom :P
Takoder 3 socketa u chestu su manje vise "must", 840 strength (660 ako nemas love za perfect gemove) ili 234 all resist su puno bolji od thorns dmg ili health globe bonusa imo :)
Ja isto igram defensive (ajmo rec semi defensive "thorns") build ali, ne fokusiram se samo na thorns dmg na gearu, Punish + proc od death watch mantle-a poprilicno dobro udaraju kad upalim provoke usred rulje mobova, (+50% area dmg od paragona)
Koristim trenutno blessed hammer jer ima jako nizak wrath cost a svaki hammer udarac mi critne oko 7+ mil + fire patch na podu radi nenormalan dmg dok npr. fist of heavens udara oko 10-11 mil ali kosta puno vise Wratha.
Mozda prebacim wrath spender uskoro ali BH funkcionira skroz ok za sad.
Ugl. jedino mi ne pase single target dmg, jer znam lupat rift bossa poprilicno dugo kad sam solo, ali cim ima 2-3 moba u blizini dmg raste nenormalno
P.S. i zaboravih "najvaznije" :P
Maximus proc je nenormalan, ti fire chains rezu sve zivo, izgleda mi da udaraju 2-3 puta po sekundi, a znaju mi crittat po 8-10 mil s Akarat+BBV, stvarno odlican weapon.
Imao sam lightning build i nakon svakog rifta sam gledao u ruku i razmišljao o sindromu karpalnog tunela. Kad su mi pala dva itema (sword i braceri) s fire dmg, doslovno sam se prebacio s T1 u T3. Naravno, kao svaki njub, volim dmg pa me kombinacija određenih elita zna pomučiti, ali fire ftw.