Neznam el patka ili ne, ali eto, cini se da buff za legendary drop ostaje i nakon sutra (danas?)
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12926172697?cid=social_20140522_24419834
Neznam el patka ili ne, ali eto, cini se da buff za legendary drop ostaje i nakon sutra (danas?)
Izgleda da ću morati još da igram !!!
Puno hvala na inf baš si me obradovao.
Osim ako nije patka ili je samo za US servere, a i saznaću kroz koji sat igranjem .
Ajde baš lijepo pošto nisam uspio naći vremena upaliti od kada je leg buffa..
Ali zato ću idućih dana ..
Ovaj anniversary update nije zaživio jer sam u zadnja 2h igre dobio samo 2 leg iz igre rift T4.Od kadale 0 leg za 1500 blood shardsa ,tako da sorry guys..
Ovaj anniversary update nije zaživio jer sam u zadnja 2h igre dobio samo 2 leg iz igre rift T4.Od kadale 0 leg za 1500 blood shardsa ,tako da sorry guys..
Da imas i 500% leg buff nitko ti ne garantira da nece biti trenutaka rng-a kad u 1h neces dobit ni jedan leg... vjerojatno si u tih 2h igre imao srece da bi iz vrece pune p...e izvukao k...c :D sta da ti kazem drugo - play more!
EDIT: Meni se i tokom ovih 7 dana buffa znalo dogoditi da 1h nebi dobio ni jedan leg i onda 7 komada sljedecih sat vremena.
Da, ostaje. Naravno da će to biti novi legendary drop rate baseline za sve regije, ne samo US.
Kadalin droprate nikada nije ni bio buff-an, a neće ni sa ovim što ostaje dalje biti buff-an. Jedino što su sve (osim Horadric Cache) legova dodali u njen pool table (pa sam sa RROG uspio dobiti cijeli Zuni set Buff, npr.).
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12926172697?page=16#318
Što se legova tiče, u prosjeku mi ih je padalo puno više, a nadam se da će i dalje, s obzirom da leg droprate ostaje tako "povišen". Ako ništa drugo, bit će dovoljno Forgotten Soul-ova za craft/enchant.
Sretno svima i dalje u lovu na legende.
http://i.imgur.com/Dxdfv4p.jpg
Moj ponos i dika :)
Radim T5 bountye bez problema sa shit shit holy gearom.
Da imas i 500% leg buff nitko ti ne garantira da nece biti trenutaka rng-a kad u 1h neces dobit ni jedan leg... vjerojatno si u tih 2h igre imao srece da bi iz vrece pune p...e izvukao k...c :D sta da ti kazem drugo - play more!
EDIT: Meni se i tokom ovih 7 dana buffa znalo dogoditi da 1h nebi dobio ni jedan leg i onda 7 komada sljedecih sat vremena.
Tocno tako. Dogodi se da upadnes u "crnu rupu" pa nista ne dropa. Meni se bas dan prije buffa dogodilo da sam u 2 i po sata igre i 15 riftova za redom dobio jedan jedini u.rani twohander.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/JETHRO-2200/hero/17020208 Jel imate pokoji savjet kuda s dh-om dok ne dobijem neke set iteme, imam onaj quiver sa +2sentrya jedino s tim mogu igrat t4 i navise , a t3 ide brzo i bez toga, imam osjecaj da mi je dmg dobar ali i dalje sam pre squishy
Tocno tako. Dogodi se da upadnes u "crnu rupu" pa nista ne dropa. Meni se bas dan prije buffa dogodilo da sam u 2 i po sata igre i 15 riftova za redom dobio jedan jedini u.rani twohander.
U pravu ste , sad legende opet padaju kao lude. Ma jutros sam igrao sa nekim francuzima pa su me uvjeravali u suprotno ..
Ljudi moji dropovi su konstantni i visoki,bit ce dana kad nece nista past ali ce se sigurno desit kad ce pipa procurit,nemojte odma pocimat s tim da je blizz nerfo legende,nije istina.
Meni nema po 5 runova ništa, onda jednom padnu 2 lega :(
Kaj nitko od vas nije čitao da su iz Blizzarda prestali slavit godišnjicu ali su i rekli da buff legendary dropa ostaje. Znaći ništa se neće mijenjati s dropom kakav je bio ovih dana, jedino su kadalu i heroic stash vratili na staro
Kaj nitko od vas nije čitao da su iz Blizzarda prestali slavit godišnjicu ali su i rekli da buff legendary dropa ostaje. Znaći ništa se neće mijenjati s dropom kakav je bio ovih dana, jedino su kadalu i heroic stash vratili na staro
O Bože ne laži napaćeni narod...
Kadali su dali sve legendarne iteme osim onih koji padaju samo iz Horadric (Heroic...) cache-va. Sa buffom nije davala ništa više legendi nego prije, jedino joj je pool povećan to i ostaje.
Horadric Cache-vi su dobili buff (iako ga ja nisam osjetio pretjerano) da se povećava šansa za leg ako je cache zarađen na T1 ili više, te se također od te težina nadalje mogu dobiti svi legendarni itemi iz igre u tim cachevima; a to isto neće mijenjati. Što se samih legova iz cache-a tiče ne njih se ne odnosi ovaj 100% buff, tj. sad normala (iako smatram da bi i kod njih se to moglo pojačat)
http://www.pohrani.com/f/17/M0/2ESuMVu1/screenshot000.jpg
šta je bolje koristit, ovaj 15 area damage ili familiar rise?
http://www.pohrani.com/f/17/M0/2ESuMVu1/screenshot000.jpg
šta je bolje koristit, ovaj 15 area damage ili familiar rise?
Familiar je arcane, ako se ne varam... Tako da, sve ovisi kakve stvari posjedujes. Sam familiar moze dati i 10% dodatne damage... Tesko je to ovako, bez cijelog lika, ali imas dosta ovih zutih. Ili razmisljas na nacin kako se igralo u 'vanilli' (sto je pogresno) ili ti nisu pale dobre stvari.
ma slabo dropa, stvarno mi je očajan legendary drop i kad padne padne neko sranje za craftanje. doduše ni ne igram nešto previše, 1-2h dnevno par puta tjedno ali svejedno, slabo padaju kvalitetni itemi barem je moj dojam takav. ovi što imaju bolju opremu, mislim da se dobro nafarmaju prije nego im kapne nešto kvalitetno.
ma slabo dropa, stvarno mi je očajan legendary drop i kad padne padne neko sranje za craftanje. doduše ni ne igram nešto previše, 1-2h dnevno par puta tjedno ali svejedno, slabo padaju kvalitetni itemi barem je moj dojam takav. ovi što imaju bolju opremu, mislim da se dobro nafarmaju prije nego im kapne nešto kvalitetno.
Pa naravno, to je i cijela poanta igre.
Ja igramn sa full marauder setom :) Da set je turbo jak
http://eu.battle.net/d3/en/profile/JETHRO-2200/hero/17020208 Jel imate pokoji savjet kuda s dh-om dok ne dobijem neke set iteme, imam onaj quiver sa +2sentrya jedino s tim mogu igrat t4 i navise , a t3 ide brzo i bez toga, imam osjecaj da mi je dmg dobar ali i dalje sam pre squishy
S toliko lajfa ti bi trebao tuč t5 ko od šale .
Upgrejda imaš ko u priči a računaj da će ti pasti life . Al ne biti treba biti problem igrat t4-5 sa 350-450 k life-a .
Probaj ići ne neke dh setove npr. natalya xbow i čizme pošto imaš ring of R.G. a možeš si već sad skraftati (ako imaš) aughild bracer i shoulders , također SoJ je must have ring
Nađi neki dh comunity i odi u riftati sa Dh-ovima di ekipa shera loot koji im ne treba .. tako sam ja opremio svog dh u roku 10-ak dana
S toliko lajfa ti bi trebao tuč t5 ko od šale .
Upgrejda imaš ko u priči a računaj da će ti pasti life . Al ne biti treba biti problem igrat t4-5 sa 350-450 k life-a .
Probaj ići ne neke dh setove npr. natalya xbow i čizme pošto imaš ring of R.G. a možeš si već sad skraftati (ako imaš) aughild bracer i shoulders , također SoJ je must have ring
Nađi neki dh comunity i odi u riftati sa Dh-ovima di ekipa shera loot koji im ne treba .. tako sam ja opremio svog dh u roku 10-ak dana
Baš i ne ako ne koristi sentryje. Ovaj life se istopi u praksi brže nego 300k s malo više healinga. Healing mu je nula,, toughness to pokazuje.
Sentryje bez 6-Mara nema smisla imati. Bolje uzeti neki build sa RoV ili FoK.
Neznam kakva su vasa iskustva s set itemima, ali evo zadnjih 6 dana ekskluzivno igram Crusadera (preko tjedna igram oko 3-4 sata nakon posla, preko vikenda vise) vecinom t4/5 riftove,solo ili u grupi zavisi ko mi je od ekipe online.
Ganjam Akkhan set i do sad mi je pa samo 1 komad (boots).
Shardove trosim ekskluzivno na chest,Kadala mi je do sad dala 7 Blackthorne chestova (i 10ak razno raznih obicnih leg chestova), a kroz igru mi ih je palo jos 5, takoder su mi pala 3 Blackthorne bootsa, 2 Blackthorne pantsa, 2 Invoker glovesa, 1 Invoker helm i 1 Invoker shoulder.
E sad neznan jesan li ja bas najveca pegula u klanu, ali vidim ljudi non stop lootaju set iteme medu njima i Akkhan djelove.
Jeli se meni ovo pricinja, i kakva su vasa iskustva s setovima?
Stvarno mi situacija izgleda apsurdno o.O
Prema onom chartu koji je objavljen za leg. drop , Blackthorne/Invoker i Akkhan bi trebali imati jednaku sansu da droppaju. Tj. kad padne chest item isti postotak je da item zarolla ili jedan ili drugi.
Stvarno me pocinje nervirat cila situacija, vidim zeleni armor set (od ringova mi se povraca) 1 sekundu se poveselim, onda dobijem onaj mucni gut feeling da je blackthorne/invoker.... I naravno guess what "GZ here's another Blackthorne \o/" yay -.-
i ja cijelo vrijeme igram crusadera i samo mi je jedan set item pao (mislim da je bio shoulder), a helm sam dobio od kadale. sad sve shardove stavljam u gloves. idem na thorns of the invoker set pa da imam 3 jer buduci da ima RoRG ona mogu iskoristit set bonus (4) sa 3 itema.
sto se ostalih set itema tice to gledam korz demon skin jer pravim taj set, ali taj materijal jednostavno odbija ispast. tu je jos jedan leg item koji bih volio imat (Pox Faulds) ali to cemo lovit tek kad dobijem gloves (bilo drop bilo od kadale) te shield (Salvation) ali to sve zavisi koliko ce imat block. da doguram do nekih 60-65% samo preko shielda bio bih prezadovoljan. trenutno imam 52% a ni to nije lose.
evo i profil. nije lose, naravno da moze bolje, ali tako je to kad ti stvari koje trebas ne ispdaju . e da, radim T3 bez problema, probao sam T4 ali cini mi se da predugo traje. treba mi vise dps-a, doduse to sve ovisi od situacije. mobovi koji me rijetko lupaju sporo umiro, dok oni koji udaraju brze izgore u roku naglo. ne znam tocno koliko bi mi trebalo dps-a za T4 radit bez problema, ali mislim da ovakvi thorns buildovi ne mogu bas radit T5 ili T6. eventualno da imam sve best in slot i perfect rolls. doduse ne znam kako bi se ponasao ovaj thorns of the invoker (4) bonus, mozda to bude faktor koji ce mi otvorit vrata prema vecoj tezini
sto se tice samih dropova... dosta mi legendary itema ispada, vrlo malo onih koji me interesiraju, ali zato broj forgotten souls raste tako da se ne bunim.
Neznam kakva su vasa iskustva s set itemima, ali evo zadnjih 6 dana ekskluzivno igram Crusadera (preko tjedna igram oko 3-4 sata nakon posla, preko vikenda vise) vecinom t4/5 riftove,solo ili u grupi zavisi ko mi je od ekipe online.
Ganjam Akkhan set i do sad mi je pa samo 1 komad (boots).
Ti se salis ili ja nisam shvatio napisano ?!?! Dakle cijelih 6 dana igras ekskluzivno crusadera i zalis se sto ti pao samo jedan dio Akkhan seta ?!?!?! Eto, meni nisu pale boots, ali su mi iz toga seta pale rukavice sa str i CD, CC i AS (ovo je rollano) i shoulders. Mada ja vise ganjam wizarda, a kod njega imam stvarno los drop (sto se setova tice)... Zena igra monka i u 2 dana pali inna's i armor i legs... Inna's legs kako vidim vise nema AS i CC...., tako da ne znam kada cu iste zamijeniti na wizardu...
i ja cijelo vrijeme igram crusadera i samo mi je jedan set item pao (mislim da je bio shoulder), a helm sam dobio od kadale. sad sve shardove stavljam u gloves. idem na thorns of the invoker set pa da imam 3 jer buduci da ima RoRG ona mogu iskoristit set bonus (4) sa 3 itema.
sto se ostalih set itema tice to gledam korz demon skin jer pravim taj set, ali taj materijal jednostavno odbija ispast. tu je jos jedan leg item koji bih volio imat (Pox Faulds) ali to cemo lovit tek kad dobijem gloves (bilo drop bilo od kadale) te shield (Salvation) ali to sve zavisi koliko ce imat block. da doguram do nekih 60-65% samo preko shielda bio bih prezadovoljan. trenutno imam 52% a ni to nije lose.
evo i profil. nije lose, naravno da moze bolje, ali tako je to kad ti stvari koje trebas ne ispdaju . e da, radim T3 bez problema, probao sam T4 ali cini mi se da predugo traje. treba mi vise dps-a, doduse to sve ovisi od situacije. mobovi koji me rijetko lupaju sporo umiro, dok oni koji udaraju brze izgore u roku naglo. ne znam tocno koliko bi mi trebalo dps-a za T4 radit bez problema, ali mislim da ovakvi thorns buildovi ne mogu bas radit T5 ili T6. eventualno da imam sve best in slot i perfect rolls. doduse ne znam kako bi se ponasao ovaj thorns of the invoker (4) bonus, mozda to bude faktor koji ce mi otvorit vrata prema vecoj tezini
sto se tice samih dropova... dosta mi legendary itema ispada, vrlo malo onih koji me interesiraju, ali zato broj forgotten souls raste tako da se ne bunim.
Hmm imas poprilican problem u tome sta si isa na lightning dmg, kojega imas samo +11% od schaefer hammera.
Treba bi se prebacit na holy ili fire dmg (moja preporuka na fire), rollat + fire ili holy statse na minimalno 2 itema, ali moja preporuka da ides na svakom itemu koji moze imat + elemental dmg affix.
Steta sta si taj stvarno odlican RoRG prakticki unistia s thorns rollanjem moga si imat trifecta RoRG s odlicnim primary rollom :P
Takoder 3 socketa u chestu su manje vise "must", 840 strength (660 ako nemas love za perfect gemove) ili 234 all resist su puno bolji od thorns dmg ili health globe bonusa imo :)
Evo moj crus.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ashelor-2806/hero/38500374
Mozes primjetit da imam 86% extra fire dmg-a, sad mi jos samo fali Andariel da odem na preko 100% extra fire dmg-a i imam gear kojeg cu koristit sve dok mi ne padne full Akkhan :)
Ja isto igram defensive (ajmo rec semi defensive "thorns") build ali, ne fokusiram se samo na thorns dmg na gearu, Punish + proc od death watch mantle-a poprilicno dobro udaraju kad upalim provoke usred rulje mobova, (+50% area dmg od paragona)
Koristim trenutno blessed hammer jer ima jako nizak wrath cost a svaki hammer udarac mi critne oko 7+ mil + fire patch na podu radi nenormalan dmg dok npr. fist of heavens udara oko 10-11 mil ali kosta puno vise Wratha.
Mozda prebacim wrath spender uskoro ali BH funkcionira skroz ok za sad.
Ugl. jedino mi ne pase single target dmg, jer znam lupat rift bossa poprilicno dugo kad sam solo, ali cim ima 2-3 moba u blizini dmg raste nenormalno
P.S. i zaboravih "najvaznije" :P
Maximus proc je nenormalan, ti fire chains rezu sve zivo, izgleda mi da udaraju 2-3 puta po sekundi, a znaju mi crittat po 8-10 mil s Akarat+BBV, stvarno odlican weapon.