Ovaj anniversary update nije zaživio jer sam u zadnja 2h igre dobio samo 2 leg iz igre rift T4.Od kadale 0 leg za 1500 blood shardsa ,tako da sorry
guys..
Da imas i 500% leg buff nitko ti ne garantira da nece biti trenutaka rng-a kad u 1h neces dobit ni jedan leg... vjerojatno si u tih 2h igre imao srece da bi iz vrece pune p...e izvukao k...c :D sta da ti kazem drugo - play more!
EDIT: Meni se i tokom ovih 7 dana buffa znalo dogoditi da 1h nebi dobio ni jedan leg i onda 7 komada sljedecih sat vremena.
Tocno tako. Dogodi se da upadnes u "crnu rupu" pa nista ne dropa. Meni se bas dan prije buffa dogodilo da sam u 2 i po sata igre i 15 riftova za redom dobio jedan jedini u.rani twohander.

. e da, radim T3 bez problema, probao sam T4 ali cini mi se da predugo traje. treba mi vise dps-a, doduse to sve ovisi od situacije. mobovi koji me rijetko lupaju sporo umiro, dok oni koji udaraju brze izgore u roku naglo. ne znam tocno koliko bi mi trebalo dps-a za T4 radit bez problema, ali mislim da ovakvi thorns buildovi ne mogu bas radit T5 ili T6. eventualno da imam sve best in slot i perfect rolls. doduse ne znam kako bi se ponasao ovaj thorns of the invoker (4) bonus, mozda to bude faktor koji ce mi otvorit vrata prema vecoj tezini