Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.733.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Obi Wan kaže...

gledam ovaj Thorns of the Invoker set bonus (4) i nije mi jasno sta se misli pod ovim:

your thorns damage now hits all enemies in a 15 yard radius

da li to znaci da je to neka aura koja u nekom intervalu radi damage (svako 1-2 sekunde) ili kad te neko lupi i ti mu napravis thorns damage svim metama oko tebe radi taj isti damage ili mozda nesto trece?

ima li tko full set da moze posvjedociti o ovom?

Po ovome što si napisao meni djeluje kao ovo drugo u promjeru 15 yard radius. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
nine kaže...

thorns radi on hit.. znači kada te netko udari, ti opališ thorns dmg svima koji su ti unutar 15 yardi. ako primiš 3 hita, lupit će 3 puta svima u 15 yardi..

thorns kombinacije imaju dosta potencijala kako mi se čini, ali trebaju nadroppati pravi itemi..

Da, čini se zanimljivo. Imam u banci i sanguinary bracere i shield (Voytoyas Spiker), tako da bi mogao isprobati nekakav thorns build s crusaderom, koji uključuje ovaj set. Makar sam se nekako navikao na Jekangbord spamanje Blessed Shielda :)

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
17 godina

dosta je gear dependent ovaj thorns build al eto...

bas ti treba specificni gear i specificni statovi. potrajat ce dok skupim gear al vjerujem da ce poslije bit show program

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Skull1989cro kaže...

prošao 5 actova i tek si 34? to kao da si prebacio na very easy, čak i na normal si trebao imati malo više levela. prebacite na minimalno expert, prođete fino cijelu mapu a ne samo od točke a pa prema b i imate 70 prije kraja act 5

Na normal sam igrao... Nisam izbjhegavao questove ono radio sve di me igra slala bez shorcuta...

Ne znam al sa 33g neda mi se zivcirat i ubijat u igri, tog sam se nasekiro kad sam bio mladji..

Nista igram ponovno laganini..

R33mba#2892
14 godina
TomoR kaže...

Jučer sam u 4 sata igre napravio oko 13 paragona (na 300+) i 50M golda. Bounty Hell Rift, T6. Ne padaju baš legende (iako mi je dropao upgrade za Magefist), ali ovo je za lovu i XP dušu dalo.

Dobra opcija je recimo i Rakkis Crossing gdje mogu uletjeti dva subquesta koji svaki daje XP i lovu.

Probao sam danas tvoj recept, za XP, ali ne cini mi se bas Hell Rift T6 tako optimalan? Jel' igras samo rift1 ili i 2 + bounty? Nakon par runova, po pitanju XP-a mi se cini bolji izbor Rakkis T5, cak i bez eventa.

17 godina

Tko ima srece ... Da se odmorim malo od wizarda odem na crusadera i prvi horadric istovari rukavice. I to kakve.

1 1
16 godina
odjavljen
Eld kaže...

Tko ima srece ... Da se odmorim malo od wizarda odem na crusadera i prvi horadric istovari rukavice. I to kakve.

Meni je crusader 'nabacao' dobre dropove. Odnosno i inace mi baca dobre stvari. Danas u 15 minuta mempo i witching... Jos da ga (witching) nisam ganjao sa Wizardom od kada je RoS izasao ne bi nista rekao..., a danas iz obicne skrinje ispao.

15 godina
Diablo 3

Danas je očigledno bia neki povećan drop!!!
Dobio sam Zuni mojo, dobia sam kacigu za wd i 4 Magnefista... (3 od kladare)
Al opet se ne mogu mjerit s ovim tvojim rukavicama i ovim tvojim Mempom i WH :(

0 0 hvala 0
17 godina
mcf kaže...
TomoR kaže...

Jučer sam u 4 sata igre napravio oko 13 paragona (na 300+) i 50M golda. Bounty Hell Rift, T6. Ne padaju baš legende (iako mi je dropao upgrade za Magefist), ali ovo je za lovu i XP dušu dalo.

Dobra opcija je recimo i Rakkis Crossing gdje mogu uletjeti dva subquesta koji svaki daje XP i lovu.

Probao sam danas tvoj recept, za XP, ali ne cini mi se bas Hell Rift T6 tako optimalan? Jel' igras samo rift1 ili i 2 + bounty? Nakon par runova, po pitanju XP-a mi se cini bolji izbor Rakkis T5, cak i bez eventa.

Imaš nekoliko Hellrift farm grupa. Uvijek netko traži bounty "Clear the Hellrift". Taj koji nađe očisti lvl 1 ili protrči do lvl 2. Tada zove ostale da mu se spoje. 4-orica očiste lvl2, čak i ako se pojave Sledge/Hammermash (to je preko 420K golda i skoro 70M XP, sa Pool of reflection preko 80M XP po runu.) Dodatno, često bude još i čest koji spawna obične mobove, pa je to još 200K golda/~30M XP. Kada vidim da ću ostati bez pool-a onda uvijek potražim u Act 1 Cemetery of Forsaken, provjerim svaki ulaz i okolicu, jednom od 3 pokušaja nađem Pool of reflection, te relativno često na ulazu u neku kriptu bude chest sa običnim mobovima, to isto sameljem za dodatni gold/XP). Ova računica gore je jer nosim i lvl 60 Hellfire ring sa 35% XP bonusa.

Naravno, trebaš i sam potražiti koji puta Clear the Hellrift quest i zvati druge, te ako ti je lik preslab baš i nemoj ulaziti u te "varijante". Moj lik inače "melje" T2, uz puno truda riješim i T6 elite, ali mi dugo treba i jako moram paziti da ne poginem. Vidio sam neke likove koji u par sekundi samelju na T6 elite koji se ponekad spawnaju iz chesta koji bude u Hellriftu lvl2 povremeno.

1.Lovac kaže...

Danas je očigledno bia neki povećan drop!!!
Dobio sam Zuni mojo, dobia sam kacigu za wd i 4 Magnefista... (3 od kladare)
Al opet se ne mogu mjerit s ovim tvojim rukavicama i ovim tvojim Mempom i WH :(

Meni je jučer Kadala Dala Tasker i Theo, neki prosječan (40% pet speed, 7AS, pa sam izvrtio dodatno još 10%CC). Inače, potrošio sam na rukavice brat bratu bar 5000 blood shard-ova.

Još mi jedan Zuni dio fali pa da mogu upogoniti Ring of Royal Grandeur i da imam dugo živeće potrčkiće.

EDIT:

Patch 2.0.5 očito ovih dana:

http://www.diablofans.com/news/48063-patch-2-0-5-hit-the-servers-the-changes-we-can

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 8:50 (TomoR).
14 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Meni je jučer Kadala Dala Tasker i Theo, neki prosječan (40% pet speed, 7AS, pa sam izvrtio dodatno još 10%CC). Inače, potrošio sam na rukavice brat bratu bar 5000 blood shard-ova.

Samo 5k i već si ih dobio. Onda imaš sreće, ja sam spiskao više od 16k i ništa, a trebaju mi.

15 godina
Diablo 3

http://www.diablofans.com/news/48064-datamined-patch-2-0-5-class-changes-and-strings

Crusaderu napokon maknut uber retardirani reduced movement speed sa 2h. I jos mnogo toga na njemu prepravljeno :))

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 10:04 (AFARON).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
formula1live kaže...
TomoR kaže...

Samo 5k i već si ih dobio. Onda imaš sreće, ja sam spiskao više od 16k i ništa, a trebaju mi.

Eh, onaj period 2.0 na lvl60, palo mi 2 SOJ-a u par dana, nakon toga više ni jedan jedini, a "treba mi"... Nekome se posreći s nečim, nekome s nečim drugim...

BTW, T4, toliko mrtvih goblina i ni jedan leg, ni jednom od ove trojice... RNG je pi..a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 10:41 (TomoR).
14 godina
AFARON kaže...

http://www.diablofans.com/news/48064-datamined-patch-2-0-5-class-changes-and-strings

Crusaderu napokon maknut uber retardirani reduced movement speed sa 2h. I jos mnogo toga na njemu prepravljeno :))

Meni to nije smetalo. Nekakvi down side bi morao postojati, ako je to uopće istina. Ionako si sa Nephelem glory napuniš speed ili koristiš onaj item koji miče restrikciju. Bolje ovako u svakom slučaju, ali nije bio toliki problem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

super promjene za crusader-a... ja se ne zalim :p

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Hexfire kaže...
AFARON kaže...

Meni to nije smetalo. Nekakvi down side bi morao postojati, ako je to uopće istina. Ionako si sa Nephelem glory napuniš speed ili koristiš onaj item koji miče restrikciju. Bolje ovako u svakom slučaju, ali nije bio toliki problem.

Pa downside je to sto ti zauzme jedan pasiv skill. A usporenje, to mi je nekako anti-gameplay, kome li je samo pala ta grozna ideja na pamet. Ali sada ce i jednoruko oruzje imati svoj (i to odlican) pasiv tako da 2hand nece biti musthave.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
17 godina
AFARON kaže...

Ne sviđaju mi se promjene kod wizarda, archon sada umjesto arcane pravi elemental dmg, a ja sam napravio arcane torrent + archon arcane  build, gear sam poslagao sa arcane dmg. Pa me je archon vadio kada postane kritično sa elitama na većim torment težinama. 

Najvjerovatnije ću dodati arcane hydru kao support skill umjesto archon (ionako ima preveliki cooldown). 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
boxer kaže...
AFARON kaže...

Ne sviđaju mi se promjene kod wizarda, archon sada umjesto arcane pravi elemental dmg, a ja sam napravio arcane torrent + archon arcane  build, gear sam poslagao sa arcane dmg. Pa me je archon vadio kada postane kritično sa elitama na većim torment težinama. 

Najvjerovatnije ću dodati arcane hydru kao support skill umjesto archon (ionako ima preveliki cooldown). 

ko da sam ja pisao tekst! ista stvar.. koristil sam archon sa pure power sa prelazim na hidru ili neč drugo..

evo sinoć prvi komad tal rashe od početka RoS-a.. neće me ti setovi (imam još po komad od firebird i Vyr seta)

US server keke013#2101
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 12:09 (keke13).
14 godina
Diablo 3

Mene isto dosta muče setovi na wizu, 2 komada firebirda i samo 1 Vyr.... koma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako Alkazeir lovi paragone {#} 

Većina tih streamera su stvarno dno dna.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Kako Alkazeir lovi paragone {#} 

Većina tih streamera su stvarno dno dna.

Sramotiš se.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Sramota da takvi igrači slove za najbolje u komunitiju.

Lik joina na druge bountije i kupi last kill za xp {#}

Pregadljivo exploitanje igre.

Btw Heroman je jučer izbačen iz ZE klana jer je radio slično, žalosno.

Moj PC  
5 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Sramota da takvi igrači slove za najbolje u komunitiju.

Lik joina na druge bountije i kupi last kill za xp {#}

Pregadljivo exploitanje igre.

Btw Heroman je jučer izbačen iz ZE klana jer je radio slično, žalosno.

I dalje se sramotiš.

11 godina
Diablo 3

Evo meni je magefist dropao dvaput prvi put je bio skoro perfect rollan i nisam mogao dobit crit chance i nakraju sam ga salvagao posto je

na mysticu bilo vec 1.5 mil golda... sto je malo previse

i jucer ja riftam dodjem do 500 shardova idem opet pronac si neke dobre rukavice i dobijem ih nakon 40 shardova iako neigram puno ovo me iznenadilo cak sam mislio da vise nikad necu dobit od kadale magefist lol 

Diablo 3: Reaper Of Souls Filip#2349
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Sry ako upropaštavam tvoju drk.icu na njega.

14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Sry ako upropaštavam tvoju drk.icu na njega.

A mislim, pričaš sranja a da ne znaš ni 1% priče, ali ok, to je hrvatski način.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prosvijetli me, koja je priča?

Lik uskače drugim ljudima na kraj bountija i pokupi xp, u kojem svemiru to nije exploit?

Za Dmoe ne znam, vjerojatno multiple users na accu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Lik uskače drugim ljudima na kraj bountija i pokupi xp, u kojem svemiru to nije exploit?

Gledaj, jutros ili jučer si mu upalio stream i odma si presudu opalio. Da si sam gledao utrku ili općenito njegov stream još od ima mjesec dana možda bi pazio bi što govoriš. Niti ne znaš čime se DMoe koristio/koristi niti tko je Lymez, niti zašto je počeo to Alkaizer raditi (btw tek od jučer). Tako da procjenjuješ knjigu po njenim koricama. Ali dobro, to je tvoje pravo.

13 godina
neaktivan
1samek kaže...

Mene isto dosta muče setovi na wizu, 2 komada firebirda i samo 1 Vyr.... koma.

A da odeš igrat sa drugim wizardima u party ?

Ja tako odem t3-t4 u dh party, loot share i dnevno dobijem / podjelim 10ak itema . Shadow imam full set , nataly mi fali samo xbow , a iz  marauder-a hlače i čizme. 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Po čemu bi to bio exploit, ako ovi njega zovu da pokupi xp?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice