Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.694.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
Hexfire kaže...
win32 kaže...

Bacio sam na DH nove Magefist s fire damage, Promise of Glory s isto tako fire damage te novi The Cloak of the Garwolf te sada sve ide puno lakse i bolje.

Build je ovaj:

http://goo.gl/xTGFtA

Jedino ne kužim zašto preparation sa discipline, a ne hatredom pošto je temelj LFB builda da spammaš što je više moguće.

Istina, to sam nesto kemijao oko builda pa je sada naravno "Punishment" u igri bas radi spamanja po "Loaded for Bear"....a ionako mi hatreda nikada dosta.

P.S.

Neki su spominjali hrpe goblina?

Evo meni ispala sinoc jedna hrpica (jedan mi je zbrsao, ali ostali su zaplakali....hehehe....makar, nista korisno nisu dropali. Damn!)! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 10:42 (win32).
13 godina

Evo da se i ja zahvalim Hexfireu dobio sam jučer golemi crossbow s +2.000 štete i socketom, za scoundrela.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 12:03 (Nehaj007).
12 godina
Diablo 3

Evo malo novosti oko patcha 2.05, Seasons.. i lista mogućih legova za Seasons... svašata lijepoga i zanimljivog uglavnom :D

LINK

Smrt u penziji

1 0 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

Evo malo novosti oko patcha 2.05, Seasons.. i lista mogućih legova za Seasons... svašata lijepoga i zanimljivog uglavnom :D

LINK

Zanima me kad ćemo mi dobit updateeove -.-'

16 godina
MaxonUniversal kaže...

Danas naišao na ovaj run za skupljanje golda, sad više nema problema sa goldom.

de ti meni ime tog seta u backroundu s ibize a zlato cu ja rijesit vec :D

VenAtoR#2231
17 godina

sto se tice farmanja... racunam da bounty stvari treba runn-at na normal, skupit keystones a onda tormet 1 i navise u riftove da ispadaju stvari ili sve na torment?

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Obi Wan kaže...

sto se tice farmanja... racunam da bounty stvari treba runn-at na normal, skupit keystones a onda tormet 1 i navise u riftove da ispadaju stvari ili sve na torment?

Trenutno je još uvijek (po meni) pametnije raditi bountije na normal jer skupiš više horadric cache i time imaš i veću šansu za neki od praktički end game legednary koji unutra padaju. U slijedećm patchu će povećati šansu da padne leg iz cachea na većim težinama, a moći će i pasti Torment itemi ako si cache dobio na tormentu. Vjerojatno se onda više neće isplatiti farmati niže od toga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...

Trenutno je još uvijek (po meni) pametnije raditi bountije na normal jer skupiš više horadric cache i time imaš i veću šansu za neki od praktički end game legednary koji unutra padaju. U slijedećm patchu će povećati šansu da padne leg iz cachea na većim težinama, a moći će i pasti Torment itemi ako si cache dobio na tormentu. Vjerojatno se onda više neće isplatiti farmati niže od toga.

U  patchu koji neće očito nikad izaći -.-'

12 godina
1.Lovac kaže...
Hexfire kaže...

U  patchu koji neće očito nikad izaći -.-'

Što si tako ogorčen što nema patcha? Pa Blizz je rekao kako patch neće prije ljeta.. a naravno prvo će ići na PTR.. a onda znam da će "Soon™" :)

Smrt u penziji
15 godina
Diablo 3

Za ljude bez Rosa, imam masu predmeta, pa mi se javite :D
Boxera sam već dovoljno upgradeao, a i ostali, pa dajem prednost drugima :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo jedan lijepi preview budućeg patcha:

http://diablo.somepage.com/info/patches-future

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
1.Lovac kaže...

Za ljude bez Rosa, imam masu predmeta, pa mi se javite :D
Boxera sam već dovoljno upgradeao, a i ostali, pa dajem prednost drugima :D

Dajte pogurajte onda mene...

Imam BArbarian 31lev poceo igrat act 4

R33mba#2892
15 godina
R3nchi kaže...

Dajte pogurajte onda mene...

Imam BArbarian 31lev poceo igrat act 4

Čekam da mi se javiš ingame, dodao sam te bio....

17 godina

a ja zavrsio cijelu igru lvl 67...

15 godina

Pa kolko sam ja onda questova fulo?? evo i ja jucer zavrsio lvl34

R33mba#2892
15 godina
R3nchi kaže...

Ti si vjerovatno na normal sve prešao...

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

a ja zavrsio cijelu igru lvl 67...

R3nchi kaže...

Sama priča traje jedno 35-40 levela ( čak i manje ), nakon toga levelanje do lvl 70 preko adventure modea ( ili ako želite ponoviti priču ponovno isto možete ). Na levelu 70 tek počinje prava zabava i hunt na end-game iteme.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
11 godina
protjeran

prošao 5 actova i tek si 34? to kao da si prebacio na very easy, čak i na normal si trebao imati malo više levela. prebacite na minimalno expert, prođete fino cijelu mapu a ne samo od točke a pa prema b i imate 70 prije kraja act 5

17 godina
protjeran
R3nchi kaže...

{#} ja zavrsio sa barbarom act 1  na master lvl 36

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam jedno 10-tak itema s reduced level requirement pa mogu podijelit ljudima koji nemaju ros.

Redovito skupljam i spremam takve stvari tako da me slobodno dodajte pa cu vam malo pomoci. :)
Snejk#2375

EDIT: Evo slika tih stvari - http://imgur.com/a/iYpsw#0

I jel ima kakav aktivan hrvatski/balkanski klan u koji bi se mogao prikljuciti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 9:44 (Snejk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Osobno sam se lvl-upao na tormentu... Hellfire ring.. Hallowed crafted set od lvl 60. Sa lvl reduced req do 25. Obavezno socketed Weapon sa Rubyem. Jednostavno režeš kroz njih..LVL 22 je oko Kinga Leorica.. lvl 30 oko Butchera na T1. S tim da sam imao dost preskakanja.. Run kroz weap... Hollow. Crypta od prve. run kroz Fields of Mistery(oni bikovi imaju brdo lifa na tormentu).. Festering Woods(mrzim duhove) i run kroz one pauke prije queena taj dio nemogu smislit...

I naravno tu i tamo gas preko elita.. jer su zeru prejaki {#}.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 20:22 (Zver).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Mučim se kroz T1 kampanju i prve 2 zelene stvari pa set! :)

http://prntscr.com/3icnit

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ala 'Mystic' guta pare, FS i ostale djidje midje... Skucao 50 milja dok kazes keks i tu sam stao, mada nisam dobio od bracersa sto sam zelio... Da ne spominjem ringove i amulete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja nikada ne skupim više od 5-6 forgotten soulova pa ne mogu skucati toliko od jednom {#} ali da.. otišlo je već 200m od ušteđevine {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Hebem mu miša dva mjeseca igram igru i tek 10 miliona skupio (6 m mi ostalo), uglavnom po tormentina 1-3 - gdje vi tu lovu skupite?!

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Hebem mu miša dva mjeseca igram igru i tek 10 miliona skupio (6 m mi ostalo), uglavnom po tormentina 1-3 - gdje vi tu lovu skupite?!

Jučer sam u 4 sata igre napravio oko 13 paragona (na 300+) i 50M golda. Bounty Hell Rift, T6. Ne padaju baš legende (iako mi je dropao upgrade za Magefist), ali ovo je za lovu i XP dušu dalo.

Činjenica je da je to laganini dosadno, ali ako "hitno" trebaš nešto, onda se isplati raditi i tako specifične stvari.

S obzirom da si ti na lvl 60 zapeo, probaj ovu misiju ganjati na T6 (nema borbe, i ne moraš na novo odabirati checkpoint):

Dobra opcija je recimo i Rakkis Crossing gdje mogu uletjeti dva subquesta koji svaki daje XP i lovu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 8:42 (TomoR).
17 godina
TomoR kaže...
boxer kaže...

Jučer sam u 4 sata igre napravio oko 13 paragona (na 300+) i 50M golda. Bounty Hell Rift, T6. Ne padaju baš legende (iako mi je dropao upgrade za Magefist), ali ovo je za lovu i XP dušu dalo.

Činjenica je da je to laganini dosadno, ali ako "hitno" trebaš nešto, onda se isplati raditi i tako specifične stvari.

S obzirom da si ti na lvl 60 zapeo, probaj ovu misiju ganjati na T6 (nema borbe, i ne moraš na novo odabirati checkpoint):

Dobra opcija je recimo i Rakkis Crossing gdje mogu uletjeti dva subquesta koji svaki daje XP i lovu.

Znam za to ali taj npc se pojavi 1 u 10 puta kod mene...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina

gledam ovaj Thorns of the Invoker set bonus (4) i nije mi jasno sta se misli pod ovim:

your thorns damage now hits all enemies in a 15 yard radius

da li to znaci da je to neka aura koja u nekom intervalu radi damage (svako 1-2 sekunde) ili kad te neko lupi i ti mu napravis thorns damage svim metama oko tebe radi taj isti damage ili mozda nesto trece?

ima li tko full set da moze posvjedociti o ovom?

16 godina
Obi Wan kaže...

gledam ovaj Thorns of the Invoker set bonus (4) i nije mi jasno sta se misli pod ovim:

your thorns damage now hits all enemies in a 15 yard radius

da li to znaci da je to neka aura koja u nekom intervalu radi damage (svako 1-2 sekunde) ili kad te neko lupi i ti mu napravis thorns damage svim metama oko tebe radi taj isti damage ili mozda nesto trece?

ima li tko full set da moze posvjedociti o ovom?

Prema složenosti rečenice rekao bi da je ovo potonje što si spomenuo - znači kad te netko udari ti mu vratiš thorns dmg, ali to napraviš svima oko sebe u 15y umjesto samo navedenom monsteru. Imam 2 parta u banci, čisto nek se nađe ikad ili nikad :) ali nemam full set pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi. Ukoliko još jedan part padne mogu isprobati s ringom (RoRG).

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
15 godina
neaktivan
Diablo 3

thorns radi on hit.. znači kada te netko udari, ti opališ thorns dmg svima koji su ti unutar 15 yardi. ako primiš 3 hita, lupit će 3 puta svima u 15 yardi..

thorns kombinacije imaju dosta potencijala kako mi se čini, ali trebaju nadroppati pravi itemi..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice