Jučer sam u 4 sata igre napravio oko 13 paragona (na 300+) i 50M golda. Bounty Hell Rift, T6. Ne padaju baš legende (iako mi je dropao upgrade za Magefist), ali ovo je za lovu i XP dušu dalo.
Dobra opcija je recimo i Rakkis Crossing gdje mogu uletjeti dva subquesta koji svaki daje XP i lovu.
Probao sam danas tvoj recept, za XP, ali ne cini mi se bas Hell Rift T6 tako optimalan? Jel' igras samo rift1 ili i 2 + bounty? Nakon par runova, po pitanju XP-a mi se cini bolji izbor Rakkis T5, cak i bez eventa.
Imaš nekoliko Hellrift farm grupa. Uvijek netko traži bounty "Clear the Hellrift". Taj koji nađe očisti lvl 1 ili protrči do lvl 2. Tada zove ostale da mu se spoje. 4-orica očiste lvl2, čak i ako se pojave Sledge/Hammermash (to je preko 420K golda i skoro 70M XP, sa Pool of reflection preko 80M XP po runu.) Dodatno, često bude još i čest koji spawna obične mobove, pa je to još 200K golda/~30M XP. Kada vidim da ću ostati bez pool-a onda uvijek potražim u Act 1 Cemetery of Forsaken, provjerim svaki ulaz i okolicu, jednom od 3 pokušaja nađem Pool of reflection, te relativno često na ulazu u neku kriptu bude chest sa običnim mobovima, to isto sameljem za dodatni gold/XP). Ova računica gore je jer nosim i lvl 60 Hellfire ring sa 35% XP bonusa.
Naravno, trebaš i sam potražiti koji puta Clear the Hellrift quest i zvati druge, te ako ti je lik preslab baš i nemoj ulaziti u te "varijante". Moj lik inače "melje" T2, uz puno truda riješim i T6 elite, ali mi dugo treba i jako moram paziti da ne poginem. Vidio sam neke likove koji u par sekundi samelju na T6 elite koji se ponekad spawnaju iz chesta koji bude u Hellriftu lvl2 povremeno.
Danas je očigledno bia neki povećan drop!!!
Dobio sam Zuni mojo, dobia sam kacigu za wd i 4 Magnefista... (3 od kladare)
Al opet se ne mogu mjerit s ovim tvojim rukavicama i ovim tvojim Mempom i WH :(
Meni je jučer Kadala Dala Tasker i Theo, neki prosječan (40% pet speed, 7AS, pa sam izvrtio dodatno još 10%CC). Inače, potrošio sam na rukavice brat bratu bar 5000 blood shard-ova.
Još mi jedan Zuni dio fali pa da mogu upogoniti Ring of Royal Grandeur i da imam dugo živeće potrčkiće.
EDIT:
Patch 2.0.5 očito ovih dana:
http://www.diablofans.com/news/48063-patch-2-0-5-hit-the-servers-the-changes-we-can