Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.588.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ne moze se nikako usporedit +/- statsi/dmg i sl. itema na AH u odnosu na one koje imas na sebi, i to je prava šteta.

Iako sam cuo da to planiraju uvest.

I trebali bi proširiti sa 3 na 5-6 prefered stats po kojima mozemo trazit iteme na AH. Nekad je u beti to bilo malo drugacije sa searchom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 17:45 (mislav_01).
15 godina
protjeran
EpicFailGuy kaže...

Konačno uninstall jučer....

Treba bit fer, igrao sam preko 400 h, usao sam duboko u Inferno solo,ubio Beliala, sve sam, mozda sam 2 puta koristio AH, imam 4 lika na 60 lvlu, za 400 kn, znaci 1 kn po satu, puno zabave za novac, druga je stvar sta svi usporedjuju D3 sa D2+LOD, igru staru 12 godina, krpanu sa svih strana, sa expansion packom, makar opet ak su radili D3 10 godina malo je contenta, a jos veca greska je uspordjivat D3 sa WOWom...

Neke ce vas stvari isfrustrirat, al na kraju dana treba znat stat i ne smije se zavaravat idejom da ce te uletit u neku strasnu lovu preko igre, poduplate si lovu koju ste ulozili (ak imate srece) i samo casual, normal odigrajte cijeli solo, kolko tolko uzivajte u prici(nemojte uzimat barba za prvog lika ak mislite prolazit Inferno jel je previse ovisan o opremi)..

I ak bas strasno zapnete uninstall i ovak ste sve to vec vidli minimalno 4 puta i vozite biciklo il nekaj...

U glavnom, igra je izvitopereno slozena da je ne mozes prestat igrat, treba se tomu oduprijet i samo lupi uninstall..

Ja cu sad perskocit par patcheva jel mi fakat treba odmor, a i nisam otisao na more porad hebene igre...

I daj, nemojte postat da ste zapeli na Actu 1 Hell-a, smijeh mi je to..

Najjači su mi ovakvi lažovi kad kažu da su samo 2-3 puta koristili AH, pa kome vi lažete........

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
EpicFailGuy kaže...

Konačno uninstall jučer....

Treba bit fer, igrao sam preko 400 h, usao sam duboko u Inferno solo,ubio Beliala, sve sam, mozda sam 2 puta koristio AH, imam 4 lika na 60 lvlu, za 400 kn, znaci 1 kn po satu, puno zabave za novac, druga je stvar sta svi usporedjuju D3 sa D2+LOD, igru staru 12 godina, krpanu sa svih strana, sa expansion packom, makar opet ak su radili D3 10 godina malo je contenta, a jos veca greska je uspordjivat D3 sa WOWom...

Neke ce vas stvari isfrustrirat, al na kraju dana treba znat stat i ne smije se zavaravat idejom da ce te uletit u neku strasnu lovu preko igre, poduplate si lovu koju ste ulozili (ak imate srece) i samo casual, normal odigrajte cijeli solo, kolko tolko uzivajte u prici(nemojte uzimat barba za prvog lika ak mislite prolazit Inferno jel je previse ovisan o opremi)..

I ak bas strasno zapnete uninstall i ovak ste sve to vec vidli minimalno 4 puta i vozite biciklo il nekaj...

U glavnom, igra je izvitopereno slozena da je ne mozes prestat igrat, treba se tomu oduprijet i samo lupi uninstall..

Ja cu sad perskocit par patcheva jel mi fakat treba odmor, a i nisam otisao na more porad hebene igre...

I daj, nemojte postat da ste zapeli na Actu 1 Hell-a, smijeh mi je to..

Najjači su mi ovakvi lažovi kad kažu da su samo 2-3 puta koristili AH, pa kome vi lažete........

Zasto bi lagao, prvo sam igrao s Barbom, do Inferna(prije 1.03) sam natuko dosta dobrih Itema koje sam koristio za prelaženje s drugim likovima...
Jedino sam isao na GAH kad sam zapeo na Actu 2 s Barbom(solo Inferno) prvi put..

Realno, sta ce ti AH prije Inferna?

Naravno, ne pricam o vremenu poslje 1.03 jel je onda vec sve ošlo u tri p m sto se tice drop loota... Kad igras Normal, svaki boss prvi put garantirano baca vrhunske iteme koje mozes koristit i na drugim charovima(najcesce i jesu vrhunski, al ne za tebe vec za drugi char)..

Strava, sad mi fali Diablo...

Kaj da igram da skrenem pozornost..Proso Max Payne.. Trebam nest offline...Krater bi bio genijalan da nema tri lika, potpuno su upropastili igru s tim...

17 godina
Tinča14 kaže...

Imam probelm s accountom. Imao sam priključen authenticator za account. Prije par dana sam mijenjao ROM na mobitelu i napravio factory reset, instalirao sam battle.net mobile authenticator i ne radi. Na battle.net pokušavam več 1 sat ukloniti authenticator al ne mogu. Jel mi može itko pomoči ??? Ne mogu se ulogiratu u acc pa ne mogu igrati {#}

Pokreni Skype idi na ovaj link http://eu.battle.net/support/en/article/contact odaberi broj telefona nazovi ih i rjesi problem. Nije bitno koju drzavu zoves mozes birat Eng ili neki drugi jezik, trazit ce ti da im kazes tajno pitanje ili zadnjih 6 brojeva s CDkey-a jedne od igara koje imas na svom acc. Besplatan je poziv preko skypa, trazi da ti maknu autentifikator a onda ponovo dodaj novi.

I ovaj put sacuvaj negdje restore code {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 18:25 (D3ViL).
15 godina
protjeran
EpicFailGuy kaže...

Kaj da igram da skrenem pozornost..Proso Max Payne.. Trebam nest offline...Krater bi bio genijalan da nema tri lika, potpuno su upropastili igru s tim...

Neznam, ja sam već skupio toliko golda za prodati da kad prodam imam za kupiti Collectors Edition Assassins Creed 3, za što će sigurno taj novac i otići

17 godina
neaktivan
Kora kaže...
EpicFailGuy kaže...

Neznam, ja sam već skupio toliko golda za prodati da kad prodam imam za kupiti Collectors Edition Assassins Creed 3, za što će sigurno taj novac i otići

problem je što nemoš prodat gold na RMAH....tako da moraš black market

15 godina
protjeran
Thog kaže...
Kora kaže...
EpicFailGuy kaže...

A zašto ne bih mogao? Commoditiesi neidu na RMAHU jer su bagatela i lako ih je skupit, gold je nešto sasvim drugo, kako sam vdiio i varira mu cijena, znači nije na 0.25 konstantno, nije ni puno veći (0.31 za 100 K) ali ipak se prodaje

17 godina
neaktivan
Diablo 3

prodaje se? meni 5 dana stoji već na RMAH i neide!! a i nisam nigdje chuo da je neko prodao gold ima već 10 dana...

to ti nema veze šta piše.. piše za i one Tears da se prodaju, a koštaju 100 golda inache

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 20:31 (Thog).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
Thog kaže...
Kora kaže...
EpicFailGuy kaže...

A zašto ne bih mogao? Commoditiesi neidu na RMAHU jer su bagatela i lako ih je skupit, gold je nešto sasvim drugo, kako sam vdiio i varira mu cijena, znači nije na 0.25 konstantno, nije ni puno veći (0.31 za 100 K) ali ipak se prodaje

0.25 je umjetno stvorena minimalna cijena od Blizza i nece se spustat... Ljudi il imaju previse golda il premalo, slicno kao u RL, ekonomija je da 5% ima sve,a 95% ne moze  dalje zbog previsoke cijene popravka il kupovine realno boljih itema na AH

Nisam 100%, al brijem da onaj ko ulozi u  Brimstones je siguran u svoju lovu, cak mislim da ce i puno zaradit jel se sprema veliki buff Legendary Itema...

Mozda bi cak bilo pametno pokupovat sve,al sve crap Legendary Iteme(Brimstones bacaju sam od ilvl 59 rijetko do 63 100%) i naprosto ih salveagat...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 20:53 (EpicFailGuy).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Goldi se ne prodavaju jer se ne isplati kupovati golde. Ako pogledaš cijene itema i usporediš sa cijenom golda, vidjet ćeš da je puno jeftinije kupiti direktno neki item kojem je maksimalna cijena 250€ nego golde jer za 250€ možeš dobiti manje od 100M golda što ti nije dosta za kupovinu najboljih itema. Uz to najvjerojatnije Blizzard prodaje svoj gold jer koji bi drugi razlog bio uzimanja 15% golda od svakog prodanog itema. Probaj prodati golde pa ćeš vidjeti.

A to što ti vidiš da je minimalna otkupna cijena 0,31€ za 100k golda tu se uračunava i provizija koju uzima Blizzard.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 21:12 (formula1live).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Koje su to cifre...

Fakat mi je drago kaj fakat postoje ljudi koji si mogu tak nekaj priustit...

Makar, onaj lik koji je dobio ban nakon sto je pokupovo itema za 800 $ je navodno sirotinja...

Izgleda da se lova ipak ljepi na pamet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

zapeo sam na hell act1, molim pomoć!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Što mislite dal će Blizzard banirat korisnike koji su koristili wizard god mod bug ?

PS.

ja ga nisam koristio, mada sam bio u iskušenju :)

0 0 hvala 0
17 godina
woodgamesfx kaže...

Što mislite dal će Blizzard banirat korisnike koji su koristili wizard god mod bug ?

PS.

njihov propust, mislim da nemaju razloga da nekog baniraju, to drugo da si koristio neke skripte "programe" i ostalo onda da, al ovako ne

osobno ga nisam koristio jer nema wiza opče razvijenog, nažalost :)

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 9:17 (mrakky).
17 godina

Več je bila slična situacija na wow pa su kaznili čini mi se cijeli gild iako je bio blizzardov propust. Ne mogu se sada sjetiti svih detalja ali radilo se o 10-man Lich Kingu instanci gdje si s bombama od inženjerije mogao stunati bossa ili nešto tako.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

ne bi se čudio da ljudima koji su to koristili resetaju account 7 dana unatrag...

i ja neznam šta je ljudima, vraćaju se nazad u igru samo kad se otkrije neki exploit :( i onda kad ih nerfa nevalja igra, bliz je u qrcu bla bla..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 12:00 (Thog).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa taj bug je prisutan od izlaska igre ako se ne varam. To što je tek sad došao na net ne znači da ga netko ne koristi od izlaska igre.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam jučer isprobo taj bug , prošo cijeli act 3(samo čistio elite mobs) da vidim kako ide , isprva zabavno a kasnije zZZZZ skoro zaspo :P Neću ga više koristit ubija i ono malo izazova što je ostalo u ovoj igri (act 3/4).

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Primjetil sam jučer kak na jednom frendly wizzardi lupaju nove achivmente u actu III.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Diablo 3

lol ...evo izašao God mode za barbariane ..ajme ajme....

0 0 hvala 0
14 godina
woodgamesfx kaže...

PS.

Neće nikog banati. Čini se da su fixali wizarda. Ljudi su bijesni jer im je bilo zabavno. Ne krivim ih.

Nego, otkrili su isti bug sa barbarom. Sad barbar može biti besmrtan.

hahahaaha

Koji fail od igre. Idem ju prodat...

16 godina
odjavljen

Kako može Barbar? LOL - Da, neopisivo je zabavno zapravo, ali šteti ekonomiji.

17 godina
neaktivan

LOL ekonomija, uuuu neee šteta ekonomiji u diablu 3 uuuuu. /care Juce sam se prvi put osjecao kao da igram ARPG, a ne neko WoW smece, ova igra je PRESPORA, premalo mobova iz svega iskace WoW mentalitet. Setas tamnicom nema neprijatelja, u dvojci na act II nisi mogao proc koliko ih je bilo, deseci i deseci sa svih strana, osjecao si se kao heroj. U D3 si nitko i ništa. Zombie koji farma golde. 

Naravno dropova nije bilo N I Š T A, ni onako za rec "PA ovo je solidno" Sve vendor trash. Vratio se mal u igru da vidim kak izgleda taj bug i skonto da ni sa GOD modom nema fucking smisla igrat ovo smece jer nikad ništa neces dobit. A ovaj bug navodno postoji vec jako dugo. Igra je mrtva, toliko mrtva da ti se ne isplati ni sa god modom farmat.

Dobar post:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6147095990

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 13:28 (mislav_01).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Frend Wizarda igra s god modom već više od mjesec dana. Jučer je bio bijesan k'o pas jer je objavljeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa jel nakraju vrijedi jos god mod za wizarda i kako se tocno aktivira ??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Zanimljivo kako se neki bušu u prsa kako farmaju i prodaju iteme, a zapravo su samo koristili bug u igri. Nije loše na taj način zarađivat, naravno treba sjebat blizzard kolko ide, ali ne treba se smijati ljudima koji su zapeli bez korištenja buga

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa nisam primjetio da bi se igra update-ala da se ispravi taj bug. A za sve one  koji su iskoristili taj bug svaka čast, nadam se da su dosta novaca zaslužili. Nisu oni krivi da blizzard nije testirao igru koju radi godinama. Da imam wizarda i ja bi ga koristio jer neznam kako bi Blizzard znao tko korsiti bug a tko ne.

0 0 hvala 0
15 godina
sweeth kaže...

Zanimljivo kako se neki bušu u prsa kako farmaju i prodaju iteme, a zapravo su samo koristili bug u igri. Nije loše na taj način zarađivat, naravno treba sjebat blizzard kolko ide, ali ne treba se smijati ljudima koji su zapeli bez korištenja buga

A da, vidiš tek sad kad je to sve ošlo javno onda kao spika neka ekipa igra po mjesec dana...a što ćeš ima nas svakakvih.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
16 godina
odjavljen
formula1live kaže...

Pa nisam primjetio da bi se igra update-ala da se ispravi taj bug. A za sve one  koji su iskoristili taj bug svaka čast, nadam se da su dosta novaca zaslužili. Nisu oni krivi da blizzard nije testirao igru koju radi godinama. Da imam wizarda i ja bi ga koristio jer neznam kako bi Blizzard znao tko korsiti bug a tko ne.

Išao je hotfix na serveru, jer se radi o iskorištavanju laga za kombiniranje stanja lika u nekom trenutku. Ovaj bug (kao i onaj maleni s Barbom) radi tako da "zbuga" određeni flag na liku. Npr. Wizard se vjerojatno flaga kao "u pokretu" ili mu je u trenutku teleporta lokacija "neodređena/nepostojeća". Archon ga prekine, a zastavica ostaje i lik Wizarda ostaje u igri, ali neprijatelji ga ne mogu pogoditi. Povremeno se pojavljuje "dodge" u tom stanju, što sugerira da se vjerojatno radi o pitanju lokacije ili ogromnom dodge chanceu lika koji se teleportira. Hot-fix servera je vjerojatno jako smanjio toleranciju na lag za registraciju spellova. Ovakvi "exploiti" se otkrivaju uglavnom slučajno i vjerojatno su "pronađeni" na samom početku igre ili nakon neke zakrpe, kada je lag bio izraženiji. Vidiš da si neranjiv i razmišljaš što si napravio prije toga.

Javno se rijetko objave, jer to onda redovito završi popravkom greške, što onome tko ga koristi, baš nema smisla.

13 godina
neaktivan

Kolko mogu dobit za ring 226 strenght,102 inteligence, 71 vitality, 51 all res, critical hit chance 7,5% ???

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice