Strava, sad mi fali Diablo...
Kaj da igram da skrenem pozornost..Proso Max Payne.. Trebam nest offline...Krater bi bio genijalan da nema tri lika, potpuno su upropastili igru s tim...
Neznam, ja sam već skupio toliko golda za prodati da kad prodam imam za kupiti Collectors Edition Assassins Creed 3, za što će sigurno taj novac i otići
problem je što nemoš prodat gold na RMAH....tako da moraš black market
A zašto ne bih mogao? Commoditiesi neidu na RMAHU jer su bagatela i lako ih je skupit, gold je nešto sasvim drugo, kako sam vdiio i varira mu cijena, znači nije na 0.25 konstantno, nije ni puno veći (0.31 za 100 K) ali ipak se prodaje
0.25 je umjetno stvorena minimalna cijena od Blizza i nece se spustat... Ljudi il imaju previse golda il premalo, slicno kao u RL, ekonomija je da 5% ima sve,a 95% ne moze dalje zbog previsoke cijene popravka il kupovine realno boljih itema na AH
Nisam 100%, al brijem da onaj ko ulozi u Brimstones je siguran u svoju lovu, cak mislim da ce i puno zaradit jel se sprema veliki buff Legendary Itema...
Mozda bi cak bilo pametno pokupovat sve,al sve crap Legendary Iteme(Brimstones bacaju sam od ilvl 59 rijetko do 63 100%) i naprosto ih salveagat...