Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.596.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
EpicFailGuy kaže...

Nije, ako zrtvujes brzinu killanja epic mobova za visi MF, onda nije, bolje ti je 10 sansi u 1 sat samo sa 5 NV nego 4-5 sansi sa 300 MF+NV... Sa MF ces si samo nadrobit brdo crap Yellow itema, apsolutno samo to.... Ak te Legendary ili set kači, kači te...

Ja sam sve, al sve legendary i set iteme dobio od trash mobova, totalno slucajno i bezveze, 

U tome je poanta, nabavit MF opremu koja kicka ass. ja sam s mojim monkom mogao prašit act III, pa sam prodao opremu (osim oružja) i kupio mf opremu. cilj mi je s njom prašit Act III jer che nerfat mf switch. Za sada mogu act II s 280 MF-a prašit.... kod mene je situacija drukchija, tek kad sam pocheo koristit MF su mi počeli padat dobri itemi. evo 4 legendarya + 1 set item u zadnjih 40 sati (a njima je najmanja šansa). a do tada 2 i jos sam digo 2 itema koji su otišli za 40 eura... a neki za po par miljuna... tako da.... 

17 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Jel se promjenilo u igri šta u ovih dva tri poslejdnja tjedna. Ili sve ostaje isto ? 

trenutno imaš monk, barb i wizard explojt... inđoj :)

17 godina
Thog kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Jel se promjenilo u igri šta u ovih dva tri poslejdnja tjedna. Ili sve ostaje isto ? 

trenutno imaš monk, barb i wizard explojt... inđoj :)

Wizard exploit je otklonjen, barb je glupost... kakav je monk exploit?

15 godina
Diablo 3

Cijela igra je exploit.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

uglavnom za monka kad ubiješ elite pack odjednom, dobieš 3xloot (i NV)...treba ti crippling wave i exploding palm..... 

3 garantirana žuta sa svakog, a možeš i 10...mislim nije lako baš za napravit (monku je najlakše), možda to i ne maknu...

http://imageshack.us/f/88/screenshot20120725at121.png/ evo ovo mi dropalo nakon 3 ubijena bika plava

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 12:23 (Thog).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Thože, ali i meni je na Barbu Maghda bacila 7-8 žutih.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

1 put :)

ovako ti svako 5 minuta...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Thog kaže...

1 put :)

ovako ti svako 5 minuta...

Moraš ih ubiti odjednom? Koliki razmak može biti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 12:51 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

a u radijusu 10 mislim, tako nešto...ali čak ako 2 ubiješ opet dobro (x2 loot)... ..... monk ima exploding palm, koji kad pukne čini 30% dmga (od healtha moba) drugim mobovima oko njega. a cripling wave je dobar jer mlati sve protivnike isto u nekom radijusu tako da ih je lakše sve dovesti na minimum life , kad dođu na 5-10% healtha  opališ exploding palm i toeto......

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Thog kaže...

a u radijusu 10 mislim, tako nešto...ali čak ako 2 ubiješ opet dobro (x2 loot)... ..... monk ima exploding palm, koji kad pukne čini 30% dmga (od healtha moba) drugim mobovima oko njega. a cripling wave je dobar jer mlati sve protivnike isto u nekom radijusu tako da ih je lakše sve dovesti na minimum life , kad dođu na 5-10% healtha  opališ exploding palm i toeto......

Prilično zgodna stvar. Monk je inače dobar u burstu, ali dakle može se na svakoj klasi? Mislio sam da sam već čitao da su ispravili taj bug u nekoj od hotfix zakrpi.

17 godina
neaktivan

Može u svakoj klasi, samo neznam kako...jutros je još radio....ali treba se ispraxat za to....

edit: hotfixali su za NV, ali inache još radi.....možda su pustili s obzirom da baš nije tek tako napravit to?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 13:35 (Thog).
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Tinča14 kaže...

Imam probelm s accountom. Imao sam priključen authenticator za account. Prije par dana sam mijenjao ROM na mobitelu i napravio factory reset, instalirao sam battle.net mobile authenticator i ne radi. Na battle.net pokušavam več 1 sat ukloniti authenticator al ne mogu. Jel mi može itko pomoči ??? Ne mogu se ulogiratu u acc pa ne mogu igrati {#}

Pokreni Skype idi na ovaj link http://eu.battle.net/support/en/article/contact odaberi broj telefona nazovi ih i rjesi problem. Nije bitno koju drzavu zoves mozes birat Eng ili neki drugi jezik, trazit ce ti da im kazes tajno pitanje ili zadnjih 6 brojeva s CDkey-a jedne od igara koje imas na svom acc. Besplatan je poziv preko skypa, trazi da ti maknu autentifikator a onda ponovo dodaj novi.

I ovaj put sacuvaj negdje restore code {#}

Zvao sam preko Skype-a ali stalno govori da su zauzeti i da pokušam kasnije. Stalno pokušavam ali bez rezultata. Umrijet ću !

Peace......I m tha man !
16 godina
odjavljen

Zvao si baš +44 800 0288246? Taj moraš zvati mislim. Meni su se javljali u radno vrijeme, iako neko vrijeme moraš čekati.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma nemoraš zvat preko Skajpta ak ti je authenticator zablokao acc. To se i meni dogodilio imam ovaj emulirani preko kompa. Kontaktiraš support, tj otvoriš ticket i pošalješ im sliku svoje osobne . Uslikaš mobom i uploadaš na tinypic i to je to.

Meni su preko noći to riješili ako im se za nešto ne može prigovoriti to je onda za support jer stvarno su brzi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 13:52 (gringo88).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Ma nemoraš zvat preko Skajpta ak ti je authenticator zablokao acc. To se i meni dogodilio imam ovaj emulirani preko kompa. Kontaktiraš support, tj otvoriš ticket i pošalješ im sliku svoje osobne . Uslikaš mobom i uploadaš na tinypic i to je to.

Meni su preko noći to riješili ako im se za nešto ne može prigovoriti to je onda za support jer stvarno su brzi.

a kak ces poslat ticket kad se nemozes logat na bnet bez authenticatora?

17 godina
sepso kaže...
gringo88 kaže...

a kak ces poslat ticket kad se nemozes logat na bnet bez authenticatora?

S kopijom licne karte i skeniranim CD-KEYem ih moze kontaktirat i sa drugog maila, ili da netko napravi ticket za njega.

Ali zasto cekati 24 sata na mail suport, kad mozes nazvati i rjesit sve za manje od 20 minuta. Ovo da ih se nemoze dobit prvi put cujem, ja sam rjesavao vise problema pozivima i sve bi bilo gotovo za nekih 10-20 minuta ovisno koliko moram cekat na linij i slusat onu mjuzikicu {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
Diablo 3

poz svima u temi prvo {#}

ovo mi je dropalo juce act1 inf. pa posto sam jos novi u svemu i nemam para, hehe pitam dali ovo vrijedi cemu?

http://us.battle.net/d3/en/item/zunimassas-attunement

(acc. sam dobio sa barbarom 60 lvl) igram jos wiz i DH ,ucim se na njima {#}

E da gdje je najbolje farmat gold, koji nivo i koji act?

thx

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Act I ti je nabolji za farmanje. Ja krećem s questom Imprisoned Angel. Očistiš Halls of Agony 1 i 2, Cursed Hold, Hals of Agony 3, nakupiš 5 stackova NV i onda rokneš Butchera. S obzirom na 5 NV, ak ti se da, nastavim još s Fields of Misery i Festering Woods. Odprilike 2h, onak laganica.

Što se tiče tvog dropa, toliko rijetko padne neki set item da to mogu pripisati samo početničkoj sreći. Ja sad farmam s Barbom s 243 Magic findom i zadnje tri večeri sve odreda sam prodal vendoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Uvijek ti se više isplati ubijati elite, umjesto samo bossa. Skupi 5NV stackova i čisti elitne grupe. Najbrže je u Festering Woodsu ubiti 2-4 elitne grupe (u dva hama po 1 i vani budu 1-3, najčešće 2). Zatim ubiješ onu 1 (svećenici u 99% slučajeva) izvan Leoric Manora (ideš unazad, na ulaz). Znaju biti i 2.

Tada već imaš 5NV stackova. Provjeri obavezno jel' se na Northern Highlands stvorio Tower (mislim da je 50% šansa) - s lijeve strane od dna prema gore idi. Unutra bude 3-8 elitnih grupa, ovisi o sreći. To ti je popriličan ulov. Ako nema, uvijek nađeš vani još 2-3 grupe. Zatim idi u Crypts - tamo ćeš naći minimalno 4 grupe, a često i jednu vani sa žutim mobom pa zna biti 5-8. Nakon toga u Cursed Holdu imaš 2-4 + Warden. I konačno ideš kroz level 2-3 gdje ćeš putem naći 3-6 grupa i na kraju Butcher. Ima još onaj waypoint gdje imaš šumu u one drvosječe i sl., ali je prostor velik pa sporije nalaziš elite. Bude i koji dungeon (do 2 puta) pa se skupi i do 4-5 elitnih grupa.

Ukupno, ako izuzmeš stackanje 5NV, ukupno u prolazu možeš ubiti 15-20 elitnih packova, što je u prosjeku 20-40 žutih predmeta i mnogo više plavih. Plave 61-63 salvagaj i prodaj materijale, žute vrijedne više od 1100 prodaj vendoru ako nisu za korištenje ili na AH. Jeftiniji od 1100 su rijetki, a ako su 61-63 salvage. Sve ispod 61 slobodno vendoraj ako nije za AH.

Ako si slabo gearan na početku, trebat će ti dva sata+, ako si dobro gearan ili vas je 2-4 u grupi, treba cca 40-45 minuta preskokom trasha koji je neisplativo ubijati. U tom vremenu, skupljanjem golda (poželjno je da imaš 30%+ GF i 30%+ MF) skupi se 100-300 tisuća ne računajući ono što sretno prođe za AH. Računaj da se dobri itemi nalaze već za 100k do 1-2 milijuna, što se brzo skupi. Po milijunu će ti, uz 2 sata prolaza, trebati oko 10 sati igre. Što budeš brži, drastično je isplativije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 10:37 (Tonči).
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Provjeri obavezno jel' se na Northern Highlands stvorio Tower (mislim da je 50% šansa) - s lijeve strane od dna prema gore idi. Unutra bude 3-8 elitnih grupa, ovisi o sreći. To ti je popriličan ulov.

Samo da napomenem da je meni već 2 puta bilo 0 iako su svi govorili da je nemoguće, šansa nije velika ali se događa, također prosjek elita po meni je tamo oko 2, možda malo više. Jbg, nemam baš sreće sa tim tornjem pa derem samo Warrior's Rest u zadnje vrijeme.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
odjavljen
paci kaže...

poz svima u temi prvo {#}

ovo mi je dropalo juce act1 inf. pa posto sam jos novi u svemu i nemam para, hehe pitam dali ovo vrijedi cemu?

http://us.battle.net/d3/en/item/zunimassas-attunement

(acc. sam dobio sa barbarom 60 lvl) igram jos wiz i DH ,ucim se na njima {#}

E da gdje je najbolje farmat gold, koji nivo i koji act?

thx

Nažalost to ne vrijedi ništa. Možeš prodati na AH, ako se nađe netko. Nema int, vit ni all ressist, ni CC. Nema niti MF pa nije dobra nit za to. Ako je 60+ level salvage-aj ga za brimstone jer ti on vrijedi cca. 90 k

16 godina
odjavljen
Blizek kaže...
Tonči kaže...
Provjeri obavezno jel' se na Northern Highlands stvorio Tower (mislim da je 50% šansa) - s lijeve strane od dna prema gore idi. Unutra bude 3-8 elitnih grupa, ovisi o sreći. To ti je popriličan ulov.

Samo da napomenem da je meni već 2 puta bilo 0 iako su svi govorili da je nemoguće, šansa nije velika ali se događa, također prosjek elita po meni je tamo oko 2, možda malo više. Jbg, nemam baš sreće sa tim tornjem pa derem samo Warrior's Rest u zadnje vrijeme.

0 elita u Toweru? O jao. Baš nemaš sreće :(.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

zna bit 0, ali rijetko....... ali zna bit i stvarno jedno 7-8 elite-a.... watchtower je must.. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

evo maloprije 2 legendarya u kripti jednoj te istoj... jucer jos 1 legendary...prije 3 dana set item... jos 2 legendary oružja tamo za vikend.... cca svaki dan 1/legendary --- 3 sata igre...... a bez MF geara u 150 h... 3 legendarya!! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thog kaže...

evo maloprije 2 legendarya u kripti jednoj te istoj... jucer jos 1 legendary...prije 3 dana set item... jos 2 legendary oružja tamo za vikend.... cca svaki dan 1/legendary --- 3 sata igre...... a bez MF geara u 150 h... 3 legendarya!! 

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
15 godina
protjeran
Thog kaže...

Ajd ne seri..........idi laži nekom drugom

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Thog kaže...

Ajd ne seri..........idi laži nekom drugom

A i da ih je dobio najvjerojatnije se nije previše usrećil s njima.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 20:24 (Blizek).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

neman ja šta kome lagat. bul khatos wedding band i promise of glory u kriptama malo prije, pus spitter - jučer, chantodos elemental seal - prekjučer, grand vizier i butchers sickle za vikend.... ... prosječna vrijednost itema 30 000. i to je ono što je ŽALOSNO

prije toga 1 dagger na nightmareu prije 50 dana, neku sikiru na inferno i još nešto... ali sve skupa nisam zaradio 500.000 na 8 legendarya što je sramota...mjenjao bi sve to za jedan dobar 6 prop lvl 63 item kojeg umeljaš za par milja... 

ako oće ko iman još 2 (bul katosh i promise of glory) legendarya i 1 set (elemental seal) u stashu... 300.000 sva 3... Thog#2556 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 20:40 (Thog).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta ljudi još igraju diablo 3?

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Trenutno imam 370h i zaradio sam 337$, kako vama ide?

12 Ne koristim rmah
12 0-10 €
9 10-50 €
3 50-150 €
3 150 i više €
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice