CSS i Hamachi

poruka: 3
|
čitano: 1.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CSS i Hamachi problem
pitanje

Dakle, skupilo se ekipice, i htjeli bi igrat CSS prek Hamachia. Svi imamo istu verziju CSS-a i Hamachi-a. CSS je nonsteam. Svi smo se joinali u istu grupu u Hamachiu. E sad, ja i recimo jos jedan lik mozemo igrat zajedno prek lana, al ostalima se pojavi " Restricted to local host (C) ". Proguglo sam i vidio da svi moramo imat prva tri dijela IP-a isto. To se radi preko aliasa, međutim, ni to ne pomaze. Probo sam i sa onim sv_lan 0 i i dalje nista....

Ima netko ideju?

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CSS i Hamachi
autorov komentar

Nitko? Siguran sam da ima ekipa koja je igrala CS prek hamachia...

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CSS i Hamachi

Ja baš i nisam. Hamachi je relativno nekvalitetno rješenje u usporedbi sa dedicated serverima ili GArenom, koja ima bolje pingove. Probajte preko GArene, ukoliko ne uspije kupite svi original source i amen.

100 kn je original na steamu

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice