Datoteka je 6kB u .rar-u i sam raspakiraš u cvar groups i staviš u igri sve na high i to je to. Kopirajte si origigi cvar groups prije toga.
I da kada to kopirate low = medium , medium = high , high = very high, a low nema.
5.Kako to učiniti??
-Downloadajte Ultra High Quality Custom Config - (Download)
-Otvorite ultrahighqualitycfg_1.3final iz foldera u koji ste downloadali i tamo ćete naći folder CVar Groups.Kpirajte ga u *:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Config tako da zamjenite postojeći CVar Groups folder sa folderom iz downloadanog filea.
-Uđite u igru i stavite sve postavke na High i izađite iz igre
-Zatim zaljepite file autoexec.cfg u :\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game .
-To je to - uživajte u svim čarima igre.
Meni neče downlodat, tj. uđe mi na stranicu ali nema se što za skinut
hmmmm ja sam uradio kako si napisao i sada mi u opcijama za grafiku pise CUSTOM evo i par slika pa vi prosudite da li se ista promjenilo sto se tice grafike
hmmmm ja sam uradio kako si napisao i sada mi u opcijama za grafiku pise CUSTOM evo i par slika pa vi prosudite da li se ista promjenilo sto se tice grafike
Instalirao sam patch i mogu reći da sam iznenađen,grafika je jako dobra,a i performanse ne padaju.
Instalirao sam patch i mogu reći da sam iznenađen,grafika je jako dobra,a i performanse ne padaju.
jeli ovo samo za crysis ili i za crysis warhead?
Radi i na warhead-u. Ja sam to napravio na njemu i radi preedobro..
na kojim postavkama treba igrati warhead nakon instaliranja ovog updaeta? minimum, mainstream, gamer ili enthusiast?
Ovo predobro izgleda.. isprobat ću ovih dana
na kojim postavkama treba igrati warhead nakon instaliranja ovog updaeta? minimum, mainstream, gamer ili enthusiast?
Na custom. Automatski ti postavi na custom tako da nemaš problema oko toga.