Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.454.786
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Tomek.Klc kaže...
NoniCRO kaže...

Onaj turnir koji se sad dogada u Sloveniji je navodno totalni promasaj. Organizacija losa itd itd. nema streama :( sto je steta, i dan prije nego sto je turnir trebao krenuti, dotu otkazali. hahahaha slovenci shebali nesto skroz !

Jučer je prvi game startao u 23:45 umjesto u 12:00 kad je start bio predvidjen.

Al eto, bar mi je drago da su sa ispadanjem CPWa i HRa dobili priliku ovi dečki iz Slovenije, nedavno sam gledao onaj intervju sa Saveeyem i lijepo ga je vidjet da uzima 9 rundi na Mirageu protiv Na'Vija.

Neznam dali ste vidjeli ali izgleda da im je ukraden auto koji je imao kompove za ovaj turnir. Tako da su morali u pol dana nabaviti nove kompove instalirati sav potreban software i slicno.

Prije nego sto serete po organizaciji upoznajte se zbog cega je to tako. Uostalom ko je u ovoj regiji tako nesto napravio?

12 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
Tomek.Klc kaže...
NoniCRO kaže...

Onaj turnir koji se sad dogada u Sloveniji je navodno totalni promasaj. Organizacija losa itd itd. nema streama :( sto je steta, i dan prije nego sto je turnir trebao krenuti, dotu otkazali. hahahaha slovenci shebali nesto skroz !

Jučer je prvi game startao u 23:45 umjesto u 12:00 kad je start bio predvidjen.

Al eto, bar mi je drago da su sa ispadanjem CPWa i HRa dobili priliku ovi dečki iz Slovenije, nedavno sam gledao onaj intervju sa Saveeyem i lijepo ga je vidjet da uzima 9 rundi na Mirageu protiv Na'Vija.

Neznam dali ste vidjeli ali izgleda da im je ukraden auto koji je imao kompove za ovaj turnir. Tako da su morali u pol dana nabaviti nove kompove instalirati sav potreban software i slicno.

Prije nego sto serete po organizaciji upoznajte se zbog cega je to tako. Uostalom ko je u ovoj regiji tako nesto napravio?

Oprosti white knight, nisam istrazivao. Iskreno nisam se ni rugao, drago mi je da se nesto i odvija ! :) 

Trebali bi cesce biti sto se mene tice ! 

10 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
morbida kaže...

danas mi se desilo nesto jako jako neobicno,vidio sam kroz smok,nisam imo hax,neki bug u cs go,vidio sam smok samo kad sam uso u njega,naravno da sam to iskoristavo :D ,ali desilo se jos par bugova u tom gejmu,nisam vidio kad je neko nesto piso,ali sma cuo suigrace kad pricaju na mic,kada sam ubijo protivnike nisam vidio gore sastrane da sam ih ubio i cijelo sam vrijeme cuo vatru u pozadini(ono kad gori auto)

El si za vrijeme loadinga mape alt tabao igru?

ne,ali sam stisno shift i tab i dopisivo se na fb ,krivo sam se izrazio,ja nisam vidio kroz smok,nego ga opce nisam vidio,ni kad sam ga bacio nisam ni cuo zvuk smoka dole kak je pao,jel mogu ja dobit neku kaznu zbog njihovog buga?

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
13 godina
neaktivan

Sta me hebu ovi waller skora svaki mec jedan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 19:56 (leoncropro).
16 godina
Counter Strike: Global Offensive

Možete nabaciti report za trade scam 

http://steamcommunity.com/profiles/76561198113974359

EDIT: ne vjerujem da netko s ovilikim Levelom i toliko dobrom reputacijom ide scammat... http://steamcommunity.com/profiles/76561198128968323

Unistio sma frajera na streamu, htio me prevarit za knif... 

Hvala 

EDIT 2: Da ne radim novi post

ST Gut Knife | Marble Fade (FN) {0.036}
ST AK-47 | Jaguar (WW) {0.449}

Zainteresirani neka se jave u inbox ili ovdje.

Pitanje: da li mi se isplati usitniti knife? tipa za jeftiniji noz+asiimovi+drugi itemo po 10-30€ ??

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 8:44 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Usitnjavanje se nikad ne isplati. Jedino ako dobiješ lijepi overpay što sumnjam s obzirom da današnji traderi su većina djeca i ne razumiju kako tradeanje funkcionira.

Ali to je moje mišljenje, čekaj da ti odgovori netko od ovih tradera tu na temi.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

2 0 hvala 0
15 godina
WithSkill kaže...

Pitanje: da li mi se isplati usitniti knife? tipa za jeftiniji noz+asiimovi+drugi itemo po 10-30€ ??

ne znam bas za jeftiniji noz, ja bi uzeo npr nesto sto znam da se brzo trejda, npr awp asiimovi i sl. ili bi trazio direkt keyeve

15 godina
WithSkill kaže...

Možete nabaciti report za trade scam 

http://steamcommunity.com/profiles/76561198113974359

EDIT: ne vjerujem da netko s ovilikim Levelom i toliko dobrom reputacijom ide scammat... http://steamcommunity.com/profiles/76561198128968323

Unistio sma frajera na streamu, htio me prevarit za knif... 

Hvala 

EDIT 2: Da ne radim novi post

ST Gut Knife | Marble Fade (FN) {0.036}
ST AK-47 | Jaguar (WW) {0.449}

Zainteresirani neka se jave u inbox ili ovdje.

kako te netko moze scammat za knife ako imas zrnce pameti u glavi, pored trade offer sistema?

Respect the Raise...!
15 godina
definho kaže...
WithSkill kaže...

kako te netko moze scammat za knife ako imas zrnce pameti u glavi, pored trade offer sistema?

To je i mene uvijek zanimalo, jer koliko ja znam ako se trade offer promjeni, tebi automatski se miče kvačica sa Ready to Trade, znači da moraš biti bilDe da prihvatiš i negledaš kaj se promjenilo.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
10 godina
neaktivan

Update malo domaće scene:

Gravity Overtime VOD:

Stream VOD:

Gametime, primetime i giant5 interview: http://www.counterstrike-hr.com/cshr-championship-2-intervjui-gametime-giant5-primetime

CSHR Champioship raspored i raspodjela nagrada: http://www.counterstrike-hr.com/cshr-championship-kvalificirani-timovi-i-online-liga

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

0 0 hvala 0
17 godina

ufff, napokon da i ja nekaj dobroga dobil iz box-a, po_ralo me famas djinn startrek edition, početna cijena 48€, sam kaj sam jutros radil reinstall windowsa pa mora proč 7 dana da se acc autorizira sa mašinom, jel zna ko kak da to ubrzam ili dal postoji kakav način da prije autoriziram acc?

hvala!

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Najbolje ti je pomalo downgrade radit i svaki put uzet 5-10 dolara overpaya. Tako da nekon 4-5 downgradea imas tridesetak dolara profita. Ako dobijes iteme s kojima se mozes kladit, mozes i ispod cijene uzet noz kasnije od nekog ocajnika kojem trebaju itemi za brzi bet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 19:26 (Panta_rei).
14 godina
neaktivan
mrakky kaže...

ufff, napokon da i ja nekaj dobroga dobil iz box-a, po_ralo me famas djinn startrek edition, početna cijena 48€, sam kaj sam jutros radil reinstall windowsa pa mora proč 7 dana da se acc autorizira sa mašinom, jel zna ko kak da to ubrzam ili dal postoji kakav način da prije autoriziram acc?

hvala!

Na zalost ne postoji ni jedan nacin ubrzavanja steamovih sigurnosnih cekanja :/

Ne razumijem samo restrikciju za koristenje marketa nakon uplate walleta, moram cekati mjesec dana da bi mogao prodavati i kupovati iteme.

BCko
12 godina
neaktivan

Gaming Paradise - irony at its best

1 0 hvala 0
17 godina
bancic123 kaže...
mrakky kaže...

hvala!

Ne razumijem samo restrikciju za koristenje marketa nakon uplate walleta, moram cekati mjesec dana da bi mogao prodavati i kupovati iteme.

da ma čudnu neku politiku imaju, al nema veze, sam da ne padne cijena, ak ima ko kakva iskustva, tj vidim po history-u prodavanja da cijena varira od 12 do 50 €, e sad dal mi ako padne cijena je bolje čekat neko vrijeme da poraste?..... da preformuliram pitanje, oni itemi kojima tak varira cijena dal kad padne opet nakon nekog vremena poraste, jel takva praksa? (dal nastavi padat ili ostane na jednoj točki dugo vremena)

hvala!

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 22:07 (mrakky).
11 godina
neaktivan
mrakky kaže...
bancic123 kaže...
mrakky kaže...

hvala!

da ma čudnu neku politiku imaju, al nema veze, sam da ne padne cijena, ak ima ko kakva iskustva, tj vidim po history-u prodavanja da cijena varira od 12 do 50 €, e sad dal mi ako padne cijena je bolje čekat neko vrijeme da poraste?..... da preformuliram pitanje, oni itemi kojima tak varira cijena dal kad padne opet nakon nekog vremena poraste, jel takva praksa? (dal nastavi padat ili ostane na jednoj točki dugo vremena)

hvala!

Da to netko zna nebi morao se školovati/ići na posao nego samo ulagati i profitirati. Nitko ne zna kakve će biti fluktacije možeš samo nagađati!

13 godina
bancic123 kaže...

Jesi mozda cuo da ljudi kradu kartice i koriste ih za internet trgovinu? E steam je stao u kraj takvima, pa je sa 7 dana povecao na mjesec.
Samo radi sigurnosti.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Jesi mozda cuo da ljudi kradu kartice i koriste ih za internet trgovinu? E steam je stao u kraj takvima, pa je sa 7 dana povecao na mjesec.
Samo radi sigurnosti.

Jebo ja njima sve njihovo, sad moram pazit koju karticu koristim da gospoda ne bi odlučila da je kartica ukradena pa mi blokirali sve... I to samo zato da ne bi trebali trošit svoje resurse kasnije da vrate novce korisnicima kartice

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
17 godina

nadam se da nebudu po toj logici ukidali račune, jer dosad sam sa 3 kartice plačao, nemam stalnu karticu neg si kupujem u banci visa poklon bon, a vjerujem da tak gro ljudi plača

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
chaselol kaže...

Samo radi sigurnosti.

Jebo ja njima sve njihovo, sad moram pazit koju karticu koristim da gospoda ne bi odlučila da je kartica ukradena pa mi blokirali sve... I to samo zato da ne bi trebali trošit svoje resurse kasnije da vrate novce korisnicima kartice

Da bas su pizde, trebali bi davati svoje pare scammerima i kradljivcima kartica

17 godina

Omg, a jeste paranoični. Pa možete plaćat s koliko god hoćete različitih kartica, samo nemojte sami sebe prijavit da ste si sami ukrali acc ili karticu Barem mi tako logika nalaže (nisam išao čitati njihov TOS)

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moj savijet vam je ako imate paypal da njega povezete i onda ste na miru. i sa njega sve placate

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Da, oni davaju svoje pare banci kad prijave krađu... Bravo, neću ni pisat odgovor, ionako nećeš shvatit 

denix kaže...

Omg, a jeste paranoični. Pa možete plaćat s koliko god hoćete različitih kartica, samo nemojte sami sebe prijavit da ste si sami ukrali acc ili karticu Barem mi tako logika nalaže (nisam išao čitati njihov TOS)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 20:47 (Roko567).
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
naPerk777 kaže...

Da, oni davaju svoje pare banci kad prijave krađu... Bravo, neću ni pisat odgovor, ionako nećeš shvatit 

Pameti jedna, sta mislis kako funkcioniraju osiguranja?! Nemas previse problema neces ni placati veliku cijenu osiguranja, imas problema zastit ce oni tebe ali ce ti zato premija narasti pa ces razmisliti sljedeci put hoce li ti biti svejedno!

Pa sta mislis da i osiguranjima pada novac sa neba? Jos najbolje da ne poduzmu nista u vezi scammera i cardera.

Strasno kako nekima moras sve crtati,nevide dalje od svolje guzice, nek je meni dobro druge ko hebe.

13 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Pameti jedna, sta mislis kako funkcioniraju osiguranja?! Nemas previse problema neces ni placati veliku cijenu osiguranja, imas problema zastit ce oni tebe ali ce ti zato premija narasti pa ces razmisliti sljedeci put hoce li ti biti svejedno!

Pa sta mislis da i osiguranjima pada novac sa neba? Jos najbolje da ne poduzmu nista u vezi scammera i cardera.

Strasno kako nekima moras sve crtati,nevide dalje od svolje guzice, nek je meni dobro druge ko hebe.

Šta mi objašnjavaš kako funkcioniraju osiguranja? Ovo trenutno nema veze sa osiguranjima, Steam ne želi da se dogodi da je item na marketu kupljen ukradenom karticom da oni ne bi trebali vraćat taj novac i promjene iz marketa jer je to, pretpostavljam, jako teško i treba dosta vremena (RESURSA, za one koji misle da su resursi isključivo novac). Sve što se kupi u marketu je ionako u zatvorenom sustavu i Steam tu ne gubi apsolutno ništa što se tiče novaca. Takav apsurd nema ni u jednoj drugoj digitalnoj platformi niti web shopu ili ičemu sličnom osim na Steamu

11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
naPerk777 kaže...

Šta mi objašnjavaš kako funkcioniraju osiguranja? Ovo trenutno nema veze sa osiguranjima, Steam ne želi da se dogodi da je item na marketu kupljen ukradenom karticom da oni ne bi trebali vraćat taj novac i promjene iz marketa jer je to, pretpostavljam, jako teško i treba dosta vremena (RESURSA, za one koji misle da su resursi isključivo novac). Sve što se kupi u marketu je ionako u zatvorenom sustavu i Steam tu ne gubi apsolutno ništa što se tiče novaca. Takav apsurd nema ni u jednoj drugoj digitalnoj platformi niti web shopu ili ičemu sličnom osim na Steamu

Kako je to zatvorena platforma? Ako netko pozeli kupiti igricu sa novcem sa marketa sta steam nece platiti developeru?

Probaj kupovati sa web shopova, u 50% slucajeva ce traziti te putovnicu/osobnu da se stvarno dokaze da si to ti.

16 godina

Ja ne mogu jebeno vjerovat. Frajer mi je drpio nož i obrisao me od svuda. Frajer živi u švedskoj, po porijeklu srb. Ime mu je Gabriel. Ima 22 godine.

Znači spomenem mu da prodajem iz razloga što mi je majka bolesna, i frajer kaže "ajoj nadam se da će joj biti bolje" i frajer me svejedno ide scammat. Pa kakvo đubre od čovijeka moraš biti da to uradiš??

Ja ne znam tko je njega učio principima, ali po ovome se samo zaključuje da je šiptar i da nema nikakve suosjećajnosti. A kamoli manira prema drugima.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198149462602/
mobile: +46728509854

Sve bih vas zamolio za report na steamu i kao komentar napišite da je scammao Ac3y-a (HypersonicFox-a)

I zašto ja uvijek moram biti tako naivan. Dao sam nož za 900kn

Da, naivan sam i budala što ikome vjerujem preko interneta, i da, trebao sam to riješiti preko opskinsa lijepo a ne se ovako zaj...

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
WithSkill kaže...

Ja ne mogu jebeno vjerovat. Frajer mi je drpio nož i obrisao me od svuda. Frajer živi u švedskoj, po porijeklu srb. Ime mu je Gabriel. Ima 22 godine.

Znači spomenem mu da prodajem iz razloga što mi je majka bolesna, i frajer kaže "ajoj nadam se da će joj biti bolje" i frajer me svejedno ide scammat. Pa kakvo đubre od čovijeka moraš biti da to uradiš??

Ja ne znam tko je njega učio principima, ali po ovome se samo zaključuje da je šiptar i da nema nikakve suosjećajnosti. A kamoli manira prema drugima.

Sve bih vas zamolio za report na steamu i kao komentar napišite da je scammao Ac3y-a (HypersonicFox-a)

Da, naivan sam i budala što ikome vjerujem preko interneta, i da, trebao sam to riješiti preko opskinsa lijepo a ne se ovako zaj...

Sam si si kriv . Iskreno mi je zao jer si spusio 900 kn al na greskama se uci al ne na svojim vec na tuđim , a takvih ovdije ima masu ;) 

BTW . Ima li neka domaca ekipa da igra mixeve i MM , igram sam a tlaka mi je tako inace sam LE rank pa ako je netko voljan podruzit se i zaigrat koju sa mnom nek me doda na steam nick : kalanzaar ili Adict . 

edit : link profila pa dodajte : http://steamcommunity.com/profiles/76561197979513162

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 14:09 (Adict).
13 godina
neaktivan

Jucer bio novi ban wave bar tak msm http://steamcommunity.com/id/itsfuckingjhalt/
                             https://gyazo.com/fa7b48d82f304308bdd80e86b9d4c7d1

http://steamcommunity.com/profiles/76561198193997143/

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 14:26 (leoncropro).
12 godina
WithSkill kaže...

scammerima je ne bitno sto ti kazes.. da si rekao da umires i da ti trebaju pare opet bi bio scamman.

ima i hrpa stranaca scammera,ne samo nasih.. 

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice