izbacili su verziju sa driverima za win 10. ja imam i radi savrseno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tnx za info, jesi siguran? Kad su to izbacili? ja sam uninstal obavio prije cca 2tj :/
tnx za info, jesi siguran? Kad su to izbacili? ja sam uninstal obavio prije cca 2tj :/
da, izbacili su kad je win10 izasao... 100% sam siguran jer mi prije raptr nije nikako radio a sad sam prije par dana stavio friske win10 i te drivere (15.7.1) i sad u biti vidim kak je taj program uopce zamisljeni
odigrao sam bezveze rundu cso i dok sam izasao mi je izbacio prozor da se sve snimalo a nisam pojma imao, niti sam imao kakvih stakanja radi snimanja..
koliko ti je trajalo to tvoje igranje prije nego si izašao? jer meni je nakon 20-tak min crashao igru sa porukom "AMD driver has stopped responding and has recovered" , možda nekad nakon pola sata...ajd probaj odigrat sat, sat i pol pa vidi dal crasha, ja ne stignem ovih dana jer radim po 10h
Današnji stream CSHR Championship kvalifikacija počinje od 20:00 na www.twitch.tv/cshr_tv a mečevi su sljedeći:
20:00 gods.bosnia v mouzking
21:00 pobjednici prošlog meča v giants
22:00 pobjednici prošlog meča v GAMETIME/R5/Overpowered
Danas se igra samo upper bracket, a u nedjelju se igra i streama lower bracket! Top 2 ekipe iz upper i top 2 iz lower bracketa će se prisustvovati 1000€ vrijednoj ligi!
Današnji giveaway: AWP Redline FT!
(ako vam smetaju ovakvi postovi slobodno recite pa ću prestat, al računam da je informativno i neke ljude zanima )
Postovi o kompetitivnoj sceni Hrvatske nikome normalnom ne smiju smetat haha!
Samo nastavite sa radom, svaka Vam čast. Na svoju ruku bez ikakvih profita se trudite oko scene.
Ovo treće nije pronax, već olofmeister molotov defuse vs dignitas.
Al ova prva 2 su ok, ovaj treći stvarno ne kužim zašto je bilo potrebno stavljati...
Zdravo, ima li neko od raje da igra ovo, neka me doda na steam: Amcho ili neka mi posalje pm ovdje. MGI mi je rank, 24 godine tako da nema balavih ispada.
Otišo malo soloque nakon pun k vremena i ne mogu se načudit šta je LE postao
Kako su mi ova videa glupa, uglavnom lik stoji na mjestu kao bcko u pit-u na mapi dust 2, koji svaki drugi zna igrati, i onda misli da je super jer je ubio njih 3,4 sa deaglom i to jos spama 10 puta da bi nekog ubio...
Kako su mi ova videa glupa, uglavnom lik stoji na mjestu kao bcko u pit-u na mapi dust 2, koji svaki drugi zna igrati, i onda misli da je super jer je ubio njih 3,4 sa deaglom i to jos spama 10 puta da bi nekog ubio...
Ajde onda uploadaj kako ih ti rješavaš ovako, dok ne uploadaš nemaš pravo srat
Tražim nekoga za matchmaking
Uvjeti:
- nije poremećen
- nije ruskog podrijetla
- kuži osnove igre
- minimalno legendary eagle rank
Ti si jos ludji od svih tih navedenih razloga.
Dosao si na bug forum traziti ekipu, gdje su svi global elite i profesionalci 
Al zamalo.
Gdje bih najviše novaca dobio od prodaje noža?
Naime, jučer mi se sreća osmjehnula na giveawayu na twitchu i osvojio sam ovaj nož :D
- Da ne kažem koliko sam sveukupno uložio u igru... Ovo mi pokriva 80% uloženog (da se vratim na 0)
Tražim nekoga za matchmaking
Uvjeti:
- nije poremećen
- nije ruskog podrijetla
- kuži osnove igre
- minimalno legendary eagle rank
Ja bi igrao igrice sa tobom ali me malo strah. Kappa
Ajde onda uploadaj kako ih ti rješavaš ovako, dok ne uploadaš nemaš pravo srat
a niti volje imam, niti imam sto dokazivati, samo sam izrazio svoje misljenje...
Oce bit kakav 10 man u skoro vrijeme=?
Gdje bih najviše novaca dobio od prodaje noža?
Naime, jučer mi se sreća osmjehnula na giveawayu na twitchu i osvojio sam ovaj nož :D
- Da ne kažem koliko sam sveukupno uložio u igru... Ovo mi pokriva 80% uloženog (da se vratim na 0)
opskins.com
Neka neko da bilo sta za Operation Bravo case jednu lol
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=214083117&token=Zhks5_NZ
Danas ponovno streamamo, zadnje kvalifikacije za CSHR Championship 2. Preostalo nam je 8 ekipe od koje će se 2 kvalficirati za online ligu. Dijelimo i m4a4 asiimov, a testno smo postavili i kladionicu na e-sports.hr - > http://www.e-sports.hr/kladionica/
Bodovi od danas ne ulaze u konačnu računicu, pa isprobajte kako funkcionira i prijavite ako ima nekih problema.
Pridružite se na www.twitch.tv/cshr_tv
danas mi se desilo nesto jako jako neobicno,vidio sam kroz smok,nisam imo hax,neki bug u cs go,vidio sam smok samo kad sam uso u njega,naravno da sam to iskoristavo :D ,ali desilo se jos par bugova u tom gejmu,nisam vidio kad je neko nesto piso,ali sma cuo suigrace kad pricaju na mic,kada sam ubijo protivnike nisam vidio gore sastrane da sam ih ubio i cijelo sam vrijeme cuo vatru u pozadini(ono kad gori auto)
Onaj turnir koji se sad dogada u Sloveniji je navodno totalni promasaj. Organizacija losa itd itd. nema streama :( sto je steta, i dan prije nego sto je turnir trebao krenuti, dotu otkazali. hahahaha slovenci shebali nesto skroz !
danas mi se desilo nesto jako jako neobicno,vidio sam kroz smok,nisam imo hax,neki bug u cs go,vidio sam smok samo kad sam uso u njega,naravno da sam to iskoristavo :D ,ali desilo se jos par bugova u tom gejmu,nisam vidio kad je neko nesto piso,ali sma cuo suigrace kad pricaju na mic,kada sam ubijo protivnike nisam vidio gore sastrane da sam ih ubio i cijelo sam vrijeme cuo vatru u pozadini(ono kad gori auto)
El si za vrijeme loadinga mape alt tabao igru?
Onaj turnir koji se sad dogada u Sloveniji je navodno totalni promasaj. Organizacija losa itd itd. nema streama :( sto je steta, i dan prije nego sto je turnir trebao krenuti, dotu otkazali. hahahaha slovenci shebali nesto skroz !
Jučer je prvi game startao u 23:45 umjesto u 12:00 kad je start bio predvidjen.
Al eto, bar mi je drago da su sa ispadanjem CPWa i HRa dobili priliku ovi dečki iz Slovenije, nedavno sam gledao onaj intervju sa Saveeyem i lijepo ga je vidjet da uzima 9 rundi na Mirageu protiv Na'Vija.
eee to nisam vidio, i neka neka! to je i meni drago neka budu i prvi ! 
http://tv.majorleaguegaming.com/channel/gamingrs - stream za gaming paradajz

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos