Call of juarez 2 vs red dead redemption

poruka: 21
|
čitano: 3.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

coj 2 sam igrao i igrica je samo takva zna li neko kakva je ova druga meni baca na gta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of juarez 2 vs red dead redemption
hitmanr kaže...

coj 2 sam igrao i igrica je samo takva zna li neko kakva je ova druga meni baca na gta

Neki kažu da je RDR najbolja Rockstarova igra ikad, pa i jača od GTa serijala...

U svakom slučaju, mislim da je RDR bolji od CoJa2, mada su obje igre izvrsne, RDR je viša klasa, puno više mogućnosti, open world ( sanbox ), jača priča, and so on...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

meni je nekako bolja prica od coj 2 i ozbiljnija al u svakom slucaju se slazem da je rdr bolja po vecim mogucnostima a i cini mi se da je grafika bolja...to kazem posto mi rokstar nije bas nes extra marka puno je jaci ubisoft mozda bi rdr joos bolja bila da je neko drugi izdao al u svakom slucaju obije mi se cine vrijedne igranja i gubljenja vrimena kako to neki vole rec

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Obe sam igrao i mogu reći da je RDR najbolja igra koju sam u životu igrao jer zaista teško može dosaditi 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

meni je nekako bolja prica od coj 2 i ozbiljnija al u svakom slucaju se slazem da je rdr bolja po vecim mogucnostima a i cini mi se da je grafika bolja...to kazem posto mi rokstar nije bas nes extra marka puno je jaci ubisoft mozda bi rdr joos bolja bila da je neko drugi izdao al u svakom slucaju obije mi se cine vrijedne igranja i gubljenja vrimena kako to neki vole rec

A tko pobogu, malo tko zna napraviti sandbox kao Rockstar, stvarno im skidam kapu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

Neznam dali je ovo baš dobra usporedba jer RDR je sandbox a COJ2 je FPS. JEdino im je setting (wild west) isti...

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sta je uopce taj sandbox, i znate li oce li izlaziti rdr za pc

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 16:45 (hitmanr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Neče 

15 godina
neaktivan

na nekoj je stranici pisalo da se vec rad za pc verziju i nije frum nego neka sluzbena stranica

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 17:25 (hitmanr).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

na nekoj je stranici pisalo da se vec rad za pc verziju i nije frum nego neka sluzbena stranica

Na službenoj strani igre nije moglo pisati jer nisu najavili PC verziju.

Sandbox je vrsta igre u kojoj imaš jedno područje, na kojem se možeš ( donekle ) neometano kretati i raditi što te volja, te na misije ići svojevoljno i rješavati ih kako je volja ( mada nije uvijek tako ).

15 godina
neaktivan

sta im znace te glasine onda da se radi, a mozda i je ko to moze znat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bilo je glasina o RDR na pc-u no kasnije je rockstar rekao da nece raditi to.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
17 godina
Living.Dead kaže...

Bilo je glasina o RDR na pc-u no kasnije je rockstar rekao da nece raditi to.

tako je, i da su poceli raditi, vec bi se znalo nesto, a ovako znamo da nece biti nista od toga...

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan

steta, bas sam je mislio zaigrat, cudno zar nemaju vecu zaradu ako je naprave i za pc vise ce se primjeraka prodat

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

steta, bas sam je mislio zaigrat, cudno zar nemaju vecu zaradu ako je naprave i za pc vise ce se primjeraka prodat

ma rekli su da nece portat na pc, jer se boje pirata, a zbog njih im se i ne isplati portati

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
hitmanr kaže...

vidi ga ti igru nisi niti igro a znas kakava je....

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan

igra sam je na ps3 u prijatelja...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemogu naći prokletu RDR temu, pa evo ovdje novi zombie trailer.

Link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Nemogu naći prokletu RDR temu, pa evo ovdje novi zombie trailer.

Link.

trk kod najblizeg okulista

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/red-dead-redemption/24078.aspx?page=14

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina

je izasla red dead igra za komp??

ili ce izac?? ili nece?

moze mi neko to ljepo reci ?

xD

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
hitmanr kaže...

A tko pobogu, malo tko zna napraviti sandbox kao Rockstar, stvarno im skidam kapu.

Ma da, da..........a pogotovo optimizacija jelda? lol

Dinamo živi vječno
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice