coj 2 sam igrao i igrica je samo takva zna li neko kakva je ova druga meni baca na gta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
coj 2 sam igrao i igrica je samo takva zna li neko kakva je ova druga meni baca na gta
Neki kažu da je RDR najbolja Rockstarova igra ikad, pa i jača od GTa serijala...
U svakom slučaju, mislim da je RDR bolji od CoJa2, mada su obje igre izvrsne, RDR je viša klasa, puno više mogućnosti, open world ( sanbox ), jača priča, and so on...
meni je nekako bolja prica od coj 2 i ozbiljnija al u svakom slucaju se slazem da je rdr bolja po vecim mogucnostima a i cini mi se da je grafika bolja...to kazem posto mi rokstar nije bas nes extra marka puno je jaci ubisoft mozda bi rdr joos bolja bila da je neko drugi izdao al u svakom slucaju obije mi se cine vrijedne igranja i gubljenja vrimena kako to neki vole rec
Obe sam igrao i mogu reći da je RDR najbolja igra koju sam u životu igrao jer zaista teško može dosaditi
meni je nekako bolja prica od coj 2 i ozbiljnija al u svakom slucaju se slazem da je rdr bolja po vecim mogucnostima a i cini mi se da je grafika bolja...to kazem posto mi rokstar nije bas nes extra marka puno je jaci ubisoft mozda bi rdr joos bolja bila da je neko drugi izdao al u svakom slucaju obije mi se cine vrijedne igranja i gubljenja vrimena kako to neki vole rec
A tko pobogu, malo tko zna napraviti sandbox kao Rockstar, stvarno im skidam kapu.
Neznam dali je ovo baš dobra usporedba jer RDR je sandbox a COJ2 je FPS. JEdino im je setting (wild west) isti...
sta je uopce taj sandbox, i znate li oce li izlaziti rdr za pc
Neče
na nekoj je stranici pisalo da se vec rad za pc verziju i nije frum nego neka sluzbena stranica
na nekoj je stranici pisalo da se vec rad za pc verziju i nije frum nego neka sluzbena stranica
Na službenoj strani igre nije moglo pisati jer nisu najavili PC verziju.
Sandbox je vrsta igre u kojoj imaš jedno područje, na kojem se možeš ( donekle ) neometano kretati i raditi što te volja, te na misije ići svojevoljno i rješavati ih kako je volja ( mada nije uvijek tako ).
sta im znace te glasine onda da se radi, a mozda i je ko to moze znat
Bilo je glasina o RDR na pc-u no kasnije je rockstar rekao da nece raditi to.
Bilo je glasina o RDR na pc-u no kasnije je rockstar rekao da nece raditi to.
tako je, i da su poceli raditi, vec bi se znalo nesto, a ovako znamo da nece biti nista od toga...
steta, bas sam je mislio zaigrat, cudno zar nemaju vecu zaradu ako je naprave i za pc vise ce se primjeraka prodat
steta, bas sam je mislio zaigrat, cudno zar nemaju vecu zaradu ako je naprave i za pc vise ce se primjeraka prodat
ma rekli su da nece portat na pc, jer se boje pirata, a zbog njih im se i ne isplati portati
vidi ga ti igru nisi niti igro a znas kakava je....
igra sam je na ps3 u prijatelja...
Nemogu naći prokletu RDR temu, pa evo ovdje novi zombie trailer.
Link.
trk kod najblizeg okulista
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/red-dead-redemption/24078.aspx?page=14
je izasla red dead igra za komp??
ili ce izac?? ili nece?
moze mi neko to ljepo reci ?
xD
A tko pobogu, malo tko zna napraviti sandbox kao Rockstar, stvarno im skidam kapu.
Ma da, da..........a pogotovo optimizacija jelda? lol