prikaz na cijelom zaslonu nije onemogucen. weird..
Imam neki čudan stutter prve minute igre, i ne mogu dobit dvoboj radi njega, kasnije sve dobro radi, iako treba štelat postavke ovo sam zbrda sdola.
Ruku ne mogu naći jer sens ne mogu pogoditi, ali to će doći.
Imas opciju da ti loada sve teksture pri pokretanju mape upali ju, pretpostavljam da je problem u tome sto ti i nakon pokretanja jos uvjek povlaci neke assete.
there, there....ne mrzim te, samo vidim da mi tema iz potpisa nije bas posjecena, pa mi se cini da puno njih ovdje igra na pretpotopnim masinama i trola. Ko fol, moja 1080 ti ovo ono, a u kompu riva tnt...pa mi jos idu prodavat muda pod bubrege i pricati o necemu sto su procitali u nekom reviewu na netu, a ja sve to imao doma i testirao sam...a otkad sam sam sebe ulovio u lazi, ne virujen nikome, a ne samo tebi, tako da nije nista osobno...
Odigrao sam sada par partija u komadu. Bas je zabavno. Mape su malo stisnute ali nije lose. Framerate mi je 95% vremena na 60, padne tu i tamo na 58 ili tako nesto. Moram malo smanjiti jos koji detalj i bit ce super. Treba vidjeti finalni proizvod kakav ce biti ali cini mi se da ce ovo biti prvi cod nakon jako dugo vremena koji cu kupiti.
Cini mi se da nije igra procesorski zahtjevna, barem na mojim postavkama. Oko 6 giga rama mi je trosila.
Zato nikada pc gaming nece zazivjeti...
nisu samo pirati problem nego i cheateri.....
Na konzolama ovoga nema...
ti kao da si iz neke jame ispao.najigranije igre upravo su na pc-u. kakve mrtve konzole? to sto su lijeni pozavaviti se chiterima sasvim druga stvar. samo govori sve o njima.
Zato nikada pc gaming nece zazivjeti...
nisu samo pirati problem nego i cheateri.....
Na konzolama ovoga nema...
Ako cemo realno za igre poput CoD-a, BF i slicno pirati nisu apsolutno nikakav problem. To su MP igre a porati ih ne mogu igrati, dakle tko god zeli igrati te igre mora ih kupiti isto kao i onaj tko ima konzolu.
Ne mogu reći da sam sreo puno čitera, baš zasjeo igrati i krenulo me, ušao recoil nekih pušaka u ruku već je lakše.
Igra je fora, a sad oće držat ne znam. Jako me živicra taj početni stutter koji imam valjda dok se sve ne loada ili šta, inače ok radi.
War mode je zabavan podosta kad se uhvate dve dobre ekipe.
Krenuo da i ja snimim malo nekakav "gameplay" pa postavim i odustao ubrzu jer na dvije mape za redom nekakav cheater. Prvi imao 50+ killova, drugi 25-0 score a oba aimbot.
Zar nije u konačnoj verziji Valve-ov anti cheat sustav? Također ukoliko je netko cheater može se pod "Social" odma vidjet taj profil pod "Recent" ili "Last played with" (nisam siguran kako se funkcionalnost zove) i ta osoba se može prijaviti odmah nakon toga.
Ne vidim logike da netko kupi igru (koja je povezana sa steam-om, i u koji mora bit ulogiran da igra) i onda koristi wh/aimbot.
Vjerujem da će kod pravog releasa to bit riješeno dobro.
Također, možda nije uključen nikakav anticheat dok traje beta? (možda)
Zar nije u konačnoj verziji Valve-ov anti cheat sustav? Također ukoliko je netko cheater može se pod "Social" odma vidjet taj profil pod "Recent" ili "Last played with" (nisam siguran kako se funkcionalnost zove) i ta osoba se može prijaviti odmah nakon toga.
Ne vidim logike da netko kupi igru (koja je povezana sa steam-om, i u koji mora bit ulogiran da igra) i onda koristi wh/aimbot.
Vjerujem da će kod pravog releasa to bit riješeno dobro.
Također, možda nije uključen nikakav anticheat dok traje beta? (možda)
I ja se nadam da ce biti nesto bolje u punoj verziji igre i da ce biti opcija "report" ingame kao u cs-u. Ovo sto pricas da se moze vidjeti njegov profil to sam skuzio, mozes i kad tabas da vidis score odmah otvoriti njegov profil, ali gdje ga prijaviti kad nema te opcije uopce?
Ma ja cu kupiti igru bez obzira na sve za pc.
Igra mi se dopala i to je to.
Prijaviti se može na steam profilu pritiskom na funkciju "More..." i onda ima pri kraju izobrnika "Report *nešto*"....
Igru sam preordao jučer tako da kako bude bude, za sad je zabavna što je i više nego dovoljan razlog da se kupi. Kažem, pretpostavljam da može biti samo bolje za mjesec dana. Ukoliko ne, moja greška.
Prijaviti se može na steam profilu pritiskom na funkciju "More..." i onda ima pri kraju izobrnika "Report *nešto*"....
Igru sam preordao jučer tako da kako bude bude, za sad je zabavna što je i više nego dovoljan razlog da se kupi. Kažem, pretpostavljam da može biti samo bolje za mjesec dana. Ukoliko ne, moja greška.
Mislim da je taj report gubljenje vremena jer ipak trebas priloziti neki dokaz uz to (znaci cijelo vrijeme trebas snimati da dokazes nesto) dok u igri ako ti je netko sumnjiv samo opalis report
Edit, upravo ovo sto ovaj na screenu kaze.
Ma ja cu kupiti igru bez obzira na sve za pc.
Igra mi se dopala i to je to.
Ne smiješ to tu reći, moraš vajnati o čiterima i kako ih je jako puno.
Ja sam sreo jednog očitog i svi smo se pokupili i izašli i to je to je to.
Meni se isto igra svijedla ali nisam siguran da ću uzet odmah, možda pričekat kakav deal.
Sinoć stavim nove drivere i igru prebacim na ssd jer zabunom nisam na početku, igra mi daje 25fps.
lol
Istina, igru ne možeš ni probati kako valja od cheatera, užas, trebali su ograničiti da igru mogu skinuti tipa samo accounti stari preko godinu dana.
Sve u svemu odigrao mislim dovoljno za neki konačni dojam, igra jeste razočarala, očekivao sam ipak više.
Mape za dominaciju su mi nekako male, ali me je onaj vražji War mode privukao, ako uzmem igru po nekoj povoljnoj cijeni bit će zbog njega.
Naravno ako bude igrača, vidjet ćemo kako će se razvijati, valjda igra neće brzo krepati kao prethodni nastavci.
War mode je broken jer prosječan cod igrač ne ide na most graditi već stoji iza sa sniperom. Ja bacam smoke i sam gradim most, a lik iza snipea i piše cmnon retards build the bridge.
Da imaš par frendova, još i ajde, ali ovako random, dobar mode, ali neće to tako funkcionirati bojim se.
War mode je broken jer prosječan cod igrač ne ide na most graditi već stoji iza sa sniperom. Ja bacam smoke i sam gradim most, a lik iza snipea i piše cmnon retards build the bridge.
Da imaš par frendova, još i ajde, ali ovako random, dobar mode, ali neće to tako funkcionirati bojim se.
Zato se to igra sa 4 ili 5 frendova (ovisno hoce li biti 5v5 ili 6v6 kao do sad) i onda se napravi ogranicenje snipera na jednog po timu i moglo bi to biti zanimljivo. Ali tko zna kako i sto ce tu jos sve biti.
Zato se logično čeka S&D i ostale mape (površinski veće) pa će vjerujem bit bolja situacija.
Zato se to igra sa 4 ili 5 frendova (ovisno hoce li biti 5v5 ili 6v6 kao do sad) i onda se napravi ogranicenje snipera na jednog po timu i moglo bi to biti zanimljivo. Ali tko zna kako i sto ce tu jos sve biti.
Akot ih 4-5 frenodva bude. Sudeći ovdje po dojmovima, dva lika će kupit igru.
Pa evo ja sam odigrao nekih 10ak sati sa frendovima sto smo prije igrali cod 2 ili cod 4 i okej nam je igra, pa se nadamo da bude nesto od toga i da ce biti competitive. Tu prvenstveno mislim na S&D jer bez toga je igra osudena na propast.
Jasno kompa, premišljam se uzeti ili ne. Igra je fora, standardni cod, ali u novom-starom ruhu. Puno toga mi se dopada, malo me smeta taj stutter i to, ali to će se valjda riješiti.
Najviše me sekira community, hoće bit ekipe, domaće da se uigra malo team, malo objective based itd...
Jel bude dedicated servera ili samo p2p sranje?
Nakon izigrane bete mogu reći, pozitivno.
Cod je cod, uspoređivati ga s bf i ostalima nema smisla previše. Šareni paintball simulator u ww2 skinu, i dobro to radi. Što se bete tiče, radila je ok, malo štucala, ali dobro, imam star komp pa je to ok.
Po meni izuzetno pozitivno što su ga vratili na zemlju i u ww2, vidjeti stg, thompsona, garand i ostale u akciji vraća stare uspomene. Mape su ok, sve probane se lijepo igraju, iako je domination loš mode, ili je loše složen po meni.
War je jako dobar, ali nije za cod publiku koja ne igra objective. Building i te sheme su super dodatak i taktički element, vjerujem da se u competitve može puno s time, ali ima grešaka di se može ubit kroz te prepreke itd itd.
Sve u svemu, viđenim sam zadovoljan, ne prezadovoljan jer ne može me ništa više baš impresionirati nakon svih ovih godina, ali svakako korak naprijed, i prvi od novijih codova koji me zainteresirao.
+
Setting
Oružja
HQ - nisam probao, ali sam vidio i čuo da je super
Brzina, ni prebrzo ni presporo, može se igrat i nešto sporije i taktičnije
War mode
Divizije i cijeli ''create a class'' kako je sad razrađen
Razne opcije na PC portu, grafičke te FOV
-
Ponekad štucne, ali to je do mene
Čiteri, ali nadam se final game da će složit neki anticheat
Zvuk, osobno plitak i nekako visok, zaslužuje biti bolji
FPS vezan za miš movement i ostalo, veći fps brže puške pucaju itd, to nije ok niti fer
i
FPS vezan za miš movement i ostalo, veći fps brže puške pucaju itd, to nije ok niti fer
Ovaj zadnji cons je nemoguć...tj. može bit samo bug u beta razvoju
i
Ovaj zadnji con je nemoguć...tj. može bit samo bug u beta razvoju
Pričaju o tome i driftor, i lvlcap i mnogi koji su igrali. Engine je vezan uz miš godinama, isto kako si na cod 2 stavio na 333fps pa je garand mogao pucati full auto ili si mogao skočiti na neka mjesta di drugi nisu.
Cod je cod.
errr, imam specifican stil igranja...meni je cilj sto manje kills a sto vise deaths :D
Sad igran sa shotgun-on....uvalin se u rov di je usko i koga dovatin, dovatin...