Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.346.790
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Modern Warfare 3

kako znas pise da dolazi uskoro

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

LOL pa kako kome , ostalo je još poprilicno vremena do izlaska MW3  , imaš betu , al mislim da ni ona nije trenutno dostupna za PC

Robby B. o Survival mode-u sad prvi put vidim ovaj video , među ostalim ce se moci igrati i  offline , co op , solo

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

..eo jedan video s  Chopper Gunner-om..{#}

1 0 hvala 1
16 godina
Modern Warfare 3

Evo vam COD fanovi, izgleda da ćete moći pucati iz Jugoslavenskog snipera M93 Black Arrow(crna strela).{#}

Za sad neznam dali je to potvrđeno, ali ovaj tip na videu tako govori.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 17:28 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Modern Warfare 3
Jack Sparrow kaže...

Evo cam COD funovi, izgleda da ćete moći pucati iz Jugoslavenskog snipera M93 Black Arrow(crna strela).{#}

Ma kakvi COD funovi ?! Piše se fanovi, a čita fenovi.

O tempora, o mores !
16 godina
Modern Warfare 3

oprostite vaše visočanstvo što sam upisao krivo slovo...nadam se da me nećete streljati

Moj PC  
17 0 hvala 0
14 godina
Modern Warfare 3

Ma ok, sorry, ali ispravio sam te pošto si napisao tako, a siguran sam da to nije slučajno, sad bar znaš. No dobro, i ja sam navikao govoriti fanovi(čak se i u medijima tako izgovara), iako bi bilo pravilno fenovi.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo vam COD fanovi, izgleda da ćete moći pucati iz Jugoslavenskog snipera M93 Black Arrow(crna strela).{#}

amerikanci, budale neinformisane,  oruzje iz 1998 iz jugoslavije, a kad se jugoslavija raspala -_-"

15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

jos debil kaze da vjeruje da je to danas makedonija...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

11 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Meni taj lik zvuci ko Britanac. Pa Jugoslavija je postojala do 2006.(odvajanje Crne Gore) ili se varam..
15 godina
Modern Warfare 3

Da li je netko napravio preorder? Zanima me samo key..

Da li se isplati uzeti na base host. Vidim da je sada trenutacno 200 kuna sto je sasvim ok.

No zanima me da li ce biti Engleska verzija, da ne ispadne neka ruska pa da moram neke gluposti ubacivat.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Modern Warfare 3

na base hostu je ruska verzija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

na base hostu je ruska verzija.

Pogle sliku sa base hosta!

thechosenfreak engleska je verzija!

mw3 opis mw3 opis
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 15:12 (Demzi94).
16 godina
Modern Warfare 3

da eng je sori ja sam zamijenio base host i eplati. na eplati je ruska.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tawals kaže...
Meni taj lik zvuci ko Britanac. Pa Jugoslavija je postojala do 2006.(odvajanje Crne Gore) ili se varam..

Skoro, zapravo do 2002.

Sorry na OT btw ali da bude i malo edukativnog sadrzaja u MW3 :)

Vi veri veniversum vivus vici
17 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Stigao odgovor Activision-a na 24 igraca u BF# (konzolaska verzija)

http://sfx-360.com/newsite/modern-warfare-3-multiplayer-modes-leaked-before-cod-xp/

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

32 igraca za CoD je ipak previše.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Jabulani kaže...

Možda za konzole, ali za PC taman. A i ovisi o veličini mapa...

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
14 godina
neaktivan
Keops kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo cam COD funovi, izgleda da ćete moći pucati iz Jugoslavenskog snipera M93 Black Arrow(crna strela).{#}

Ma kakvi COD funovi ?! Piše se fanovi, a čita fenovi.

{#}

16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

jos debil kaze da vjeruje da je to danas makedonija...

The former Yugoslav Republic of Macedonia, smije se covjek zabuniti.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
neaktivan
sako9800 kaže...
Jabulani kaže...

Možda za konzole, ali za PC taman. A i ovisi o veličini mapa...

Potpuno je svejedno koja je platforma jer su igre identične na PC i na konzolama, razlike u mapama ni u njihovim veličinama nema.

no što je meni ostalo u sjećanju iz Call of Duty igara je to da su serveri sa više od 24 igrača bili prekaotični i nimalo zabavni, bar ne na dulje od par minuta.

24 igrača, pod uvjetom da će mape biti prosječne veličine kao ostale u serijalu, je idealan broj igrača na serveru.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

"pod uvjetom da će mape biti prosječne veličine kao ostale u serijalu"

DA ali izgleda da je ovo ultra velika mapa kakvu još ipak nismo imali prilike vidjeti u COD serijalu  , pa ce bit zgodno igrati s cak 32 igraca (imamo dedi servere , pa nebi trebalo bit problema ), mislim da su s ovim barem donekle ciljali na BF stil igre, na ovakvoj mapi ce najvjerovatnnije biti izraženi neki gameplay elementi koji nisu karakteristični za sam cod, vec višeza BF , ali uz vecu dinamiku . 

I da sad se jasno vidi zašto stari killstreak sistem nebi funkcionirao u mw3 , a pogotovo  NUKE , meč na ovoj mapi bi trajao max 2 min :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izgleda da je to ipak fake. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

svi vi kupite originalni cd pa tako igrate mp ? {#}

Say Hello To My Little Friend

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

svi vi kupite originalni cd pa tako igrate mp ? {#}

1. nije CD nego DVD (mislim da će biti 2 kao i s MW2)

2. ne mora se uopće kupiti fizički medij, nego samo CD-Key (skineš igru sa Steama)

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

The PC version of Call of Duty: Modern Warfare 3 will use Steamworks, Valve has announced.  

Both digital and boxed versions of the game will be powered by Valve's platform, with support for offline play, auto-updating and achievements. As previously reported, Modern Warfare 3 PC will also have dedicated server support from launch.

The latest installment in Activision's FPS behemoth is available for Steam pre-purchase now, ahead of its 8th November launch. In contrast, arch rival Battlefield 3 won't appear on Valve's store.  

You'll need to sign up for EA's Origin service to enjoy DICE's shooter.

Is this an advantage for Modern Warfare3? link

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
JozaxD kaže...

The PC version of Call of Duty: Modern Warfare 3 will use Steamworks, Valve has announced.  

Both digital and boxed versions of the game will be powered by Valve's platform, with support for offline play, auto-updating and achievements. As previously reported, Modern Warfare 3 PC will also have dedicated server support from launch.

The latest installment in Activision's FPS behemoth is available for Steam pre-purchase now, ahead of its 8th November launch. In contrast, arch rival Battlefield 3 won't appear on Valve's store.  

You'll need to sign up for EA's Origin service to enjoy DICE's shooter.

Is this an advantage for Modern Warfare3? link

No. You'll need to sign up for Valve's Steam to enjoy Activision's shooter.{#}

Ali ovo su inače neke zanimljive novosti...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Call of Duty XP Day 1

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Modern Warfare 3

Evo malo sam cito po temi, nebi htio opet poceti ali moram :D

Ljudi tu 5eru po codu i pricaju kako je bo bio krš i da nevalja a nisu ga ni odigrali.

po meni je cod zabavan i to sto je igra "ista" svake godine (kako oni kazu) to nema veze, pogotovo sada kad izlazi mw3 jer je to podfranšiza tako da igre i trebaju biti "iste". A to sto grafika nije "ni do koljena" drugom fps-u koji izlazi 14 dana prije, to me ne zabrinjava, jer pogledajte minecraft, pogledajte conter strike, jedna ima doslovno pixelastu grafiku ali ju je kupilo 3 milijuna ljudi a igra 11+ miijuna ljudi. A conterstrike ima grafu iz 2003 kaku je imo cod2 a jos se igra na veliko, a zasto? Jer je igra zabavna i igriva. Svi ste hvalili Crysis 2 a kad je izašo imo je krš priću a grafiku koja je obarala s nogu, a ko jos danas igra crysis2 nek stisne TD ak sam ga uvrjedio! Tako da taj div koji izlazi 14 dana prije mw3 po meni nije ni do koljena mw3, ono sto je bolje u odnosu na mw3 je grafika i fizika!

InfinityWarf, raven, Sledgehamer games: Don't give up!

Stisni HVALA, nije teško...a i TU može :D
Moj PC  
4 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Evo malo sam cito po temi, nebi htio opet poceti ali moram :D

Ljudi tu 5eru po codu i pricaju kako je bo bio krš i da nevalja a nisu ga ni odigrali.

po meni je cod zabavan i to sto je igra "ista" svake godine (kako oni kazu) to nema veze, pogotovo sada kad izlazi mw3 jer je to podfranšiza tako da igre i trebaju biti "iste". A to sto grafika nije "ni do koljena" drugom fps-u koji izlazi 14 dana prije, to me ne zabrinjava, jer pogledajte minecraft, pogledajte conter strike, jedna ima doslovno pixelastu grafiku ali ju je kupilo 3 milijuna ljudi a igra 11+ miijuna ljudi. A conterstrike ima grafu iz 2003 kaku je imo cod2 a jos se igra na veliko, a zasto? Jer je igra zabavna i igriva. Svi ste hvalili Crysis 2 a kad je izašo imo je krš priću a grafiku koja je obarala s nogu, a ko jos danas igra crysis2 nek stisne TD ak sam ga uvrjedio! Tako da taj div koji izlazi 14 dana prije mw3 po meni nije ni do koljena mw3, ono sto je bolje u odnosu na mw3 je grafika i fizika!

InfinityWarf, raven, Sledgehamer games: Don't give up!

znas da u cod-u skaces pola metra vise kad imas 200fps nego kad imas 70fps?

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice