Preorder 60 € na steamu? Jesu oni normalni? 60 € za igru!?!?!?
i sta dobijes ako pre order igru? veliko NISTA
kaku su krenuli sa dlc-ovima, sad ce konzolasi koji imaju xbox igrati 1-2 mjesec prije izlaska za pc i ps3 -_-"
Preorder 60 € na steamu? Jesu oni normalni? 60 € za igru!?!?!?
i sta dobijes ako pre order igru? veliko NISTA
kaku su krenuli sa dlc-ovima, sad ce konzolasi koji imaju xbox igrati 1-2 mjesec prije izlaska za pc i ps3 -_-"
kad to gov*o dolazi u europu??
kad to gov*o dolazi u europu??
8.11
Jel to ona igra gdje na ruskom aerodromu ubijaš ljude ?
Frend mi je sav ushićen prićao o tome, užas.
to je njegov prethodnik modern warfare 2
Ako uhvatim neku lovu ovo ću uzet sigurno,ali radi special opsa.Dosta mojih će uzet mw3 zbog toga pa bum i ja možda.Već sam anrućio bf3 pa je frka malo lol :D
Ako uhvatim neku lovu ovo ću uzet sigurno,ali radi special opsa.Dosta mojih će uzet mw3 zbog toga pa bum i ja možda.Već sam anrućio bf3 pa je frka malo lol :D
ja budem uzeo sigurno :D
Lokacije iz MW3
Dharmasala, India
New York
Aboard a plane
Sierra Leone
London,England
Mogadishu, Somalia
Hamburg, Germany
Paris, France
Prague, Czech Republic
A castle in the Czech mountains
Berlin, Germany
The Kremlin in Moscow,Russia
Dubai, United Arab Emirates
Washington. D.C.
Važno da se nađe netko odgovoran, moralno čist i etičan da nam govori o strahotama igara, jer sigurno su te iste igre krivci za sve ratove i loše stvari u povijesti.
Tim više što u toj misiji a) ne moraš ubijati ljude b) možeš je i preskočiti ako ti je "offensive"
Ali moralnoj većini ne smeta gledati crijeva i bubrege kako lete po ekranu kad se gledaju filmovi, dok je u CoD4MW, CoDMW2 i CoDMW3 najeksplicitniji sadržaj krv?
Strašno. Moramo odma vješati te bolesnike koji rade te produkte samog Sotone, događa se Zlo kada nevino dijete zaigra pucačinu...
Ove zadnje informacije o dedicate serverima mi se sviđaju. Point streakovi su super stvar,a i ovaj spec ops mod mi se čini zanimljiv. Još me zanima da li če svatko moći imati dediacte sever pa čak i na svom računalu ili če biti samo određeni hosteri. Ako je ovo drugo onda ništa od igre jer u BO se pokazalo jako loše.
Dedicated serveri kao i u CoD 4, znaci svako moze hostati:
http://gsngaming.com/blog/2011/08/17/modern-warfare-3-getting-dedicated-servers-for-pc/
Lokacije iz MW3
Dharmasala, India
New York
Aboard a plane
Sierra Leone
London,England
Mogadishu, Somalia
Hamburg, Germany
Paris, France
Prague, Czech Republic
Berlin, Germany
Washington. D.C.
Ako ništa drugo barem su lokacije zanimljive i vrijedne pažnje.
da mene pogotovo zanima ovo u Africi
da mene pogotovo zanima ovo u Africi
Moram priznat da je i mene to najviše zainteresiralo.
Ovo izgleda obećavajuće...ako naprave novi mw2, ali BEZ overpowered oružja i perkova, igra će biti strava, bar za mene...
I dajte prestanite vise s tim poredbama bf-a i cod-a, glupo je i dječje...neka svatko igru koja mu više paše...
EDIT: isto tako bi molio moderatore da brisu postove (kao ovaj iznad) koji nemaju veze s temom, i samo smetaju nama ostalima koji želimo nešto korisno i pročitat...
Lokacije iz MW3
Dharmasala, India
New York
Aboard a plane
Sierra Leone
London,England
Mogadishu, Somalia
Hamburg, Germany
Paris, France
Prague, Czech Republic
Berlin, Germany
Washington. D.C.
UFFFFFFFFFFFF.Ovo je prebolesno,kampanju ću odigrat al lipe za nju neću dati ipak :D
EDIT: isto tako bi molio moderatore da brisu postove (kao ovaj iznad) koji nemaju veze s temom, i samo smetaju nama ostalima koji želimo nešto korisno i pročitat...
Ako misliš da je neka poruka spam,onda prijavi tu poruku.
Jer nemožemo mi pročitat sve postove,pa da vidimo šta se traži od nas.
A ovaj gore video i nije baš off topic,jedan hardcore codovac uspoređuje bf i cod :) (postan je video i u bf temu)
A nije totalni offtopic, al takvi provokatorski postovi samo zagađuju temu, najbolje bi bilo da se otvori nova tema, bf vs cod, pa pljujte koliko god oćete...
Nevidim zsto ovo nema veze s temom kad CoD fanboj prosipa svoje polusuplje i traljavo znanje uporedjujuci inferiornu i zastarjelu igru (CoD) sa trenutno najnaprednijom igrom danasnjice (BF) , u ostalom ovo je "demokratski forum" pa koliko god vi fanboys-i htjeli cenzurirati i prikriti nedostatke sugavog CoD-a nemozete nam zabraniti da komentiramo, ja sam igrao i uzivao u CoD serijualu igrajuci CoD, CoD2 i MW1 poslje tog igra je (za mene) postala suplji poluproizvod za djecu i zaostale koji okolo trckaraju s G18 i comando "pro".
Nevidim zsto ovo nema veze s temom kad CoD fanboj prosipa svoje polusuplje i traljavo znanje uporedjujuci inferiornu i zastarjelu igru (CoD) sa trenutno najnaprednijom igrom danasnjice (BF) , u ostalom ovo je "demokratski forum" pa koliko god vi fanboys-i htjeli cenzurirati i prikriti nedostatke sugavog CoD-a nemozete nam zabraniti da komentiramo, ja sam igrao i uzivao u CoD serijualu igrajuci CoD, CoD2 i MW1 poslje tog igra je (za mene) postala suplji poluproizvod za djecu i zaostale koji okolo trckaraju s G18 i comando "pro".
znači svi mi koji igramo cod smo zaostali?
Mislim da je ova tema davno otišla u offtopic i da bi više trebali pričati o samoj igri, a ne o nekim glupostima.
Sviđaju mi se ove lokacije, svuda ćemo proći :)
TD samo zbog ovoga.
TD samo zbog ovoga.
Pa vidi, jedan od najboljih engineova sigurno je, iako definitivno nije najnapredniji od svih koji postoje na svijetu. Ali recimo, u nekakvoj općenitoj kategoriji igara za koje su svi čuli (Znači CoD, BF, Halo, Counter-Strike, Half-Life, TF2, Metro 2033, Assasin's Creed, Portal, Crysis, Far Cry, trkaće igre npr. NFS, Burnout, strategije recimo Starcraft II) najnapredniji engine je upravo Frostbite 2. Ali opet možemo ga početi uspoređivat sa čudima poput ArmA-e II i slično, onda je opet druga priča.
Najnaprednija igra današnjice ne zahtjeva samo najnapredniji 3D Engine. Frostbite 2 je neusporediv sa bilo kojim engine-om simulacije (Ne samo ARME, nego i recimo simulacije letenja).
Najnaprednija igra današnjice ne zahtjeva samo najnapredniji 3D Engine. Frostbite 2 je neusporediv sa bilo kojim engine-om simulacije (Ne samo ARME, nego i recimo simulacije letenja).
Imaš pravo ali i fizika i animacije u Frostbiteu (a o grafici da ne govorimo) su parsecima ispred većine popularnih igara... ali kao što kažeš on je opet puno jednostavniji od ArmA-e i recimo DCS A-10C Warthog koji mi ide dva puta sporije od BF-a 3, a i ArmA-u vrtim jadno :P...
EDIT: TD jer sam u ili TD jer si zaključio da ovo što ja govorim nije istinito?
i još ćeš igrat mp badava :D
jesu li potvrdeni dedicated serveri?
jesu li potvrdeni dedicated serveri?
da
http://www.hcl.hr/vijesti-dedicated-serveri-za-modern-warfare-3-6146-17.html
Kako za koga.
Za "normalnu" populaciju. Imaš key za steam upola cjene.