Stavi u consolu :
/com_maxFps 250
Po defaultu je lock na 91, a CoD je poznat po tome da veci fps daje prednost u trcanju,skakanju itd.
Onda pogledaj kakve framedropove imaš, ali svakako se vidi da su ti driveri koje si naveo bolji.
Stavi u consolu :
/com_maxFps 250
Po defaultu je lock na 91, a CoD je poznat po tome da veci fps daje prednost u trcanju,skakanju itd.
Onda pogledaj kakve framedropove imaš, ali svakako se vidi da su ti driveri koje si naveo bolji.
Stavi u consolu :
/com_maxFps 250
Ma znam to, al nije u stanju drzat preko 91 :D Inace igram cod vec 3-4 god. al zbog nekih razloga meni (i jos nekima) s ovom konfom ili jacom cod2 ne drzi 250 fps na razno raznim postavkama.. Al nije me ni briga, vise se ne zamaram tim.
Odlicni su driveri, za nvidiu ne bi znao al za moju radeonku se osjete poboljsanja.
.....................
Ok probat cu te drivere na starom compu(4770 grafa), znam da na steam forumu ih svi hvale
Je li moguće ubrzati nekako map load time?
Ono, dok ja uđem oni već završili
Je li moguće ubrzati nekako map load time?
Ono, dok ja uđem oni već završili
Ne sluzbeno. Samo par fora koje bas i ne pomazu.
Ako nista drugo dok si na trenutacnoj mapi pucaj na tu mapu gdje su ti protivnici :)
I šta ti to vrijedi kad je multiplayer DLC, a multi s piratskim COD-om nejde.
Ja necu moci igrati. Posto ide preko steama. Jedino ako platim.
Eventualno ce pirati moci,ali u to nisam upucen bas.
I šta ti to vrijedi kad je multiplayer DLC, a multi s piratskim COD-om nejde.
Moci ce igrati Combat Training protiv botova, nekoga i to zadovoljava :)
Kakva je uživancija sada igrati sa shotgunima!Derpe više ne pada u last stand kad pojede više od 100 damage sacme.Svakako probajte kad PC dobije prvi gameplay patch.
Kakva je uživancija sada igrati sa shotgunima!Derpe više ne pada u last stand kad pojede više od 100 damage sacme.Svakako probajte kad PC dobije prvi gameplay patch.
Isto vrijedi i za snajp?
Nebude to tak moglo ići. AlterIwnet je zasebni servis koji za Black Ops ne postoji, a BO možeš igrati samo preko Steama koji će s lakoćom prepoznati da su ti mape pirat i neće ti dopustiti da igraš.
Isto vrijedi i za snajp?
Naravno da ne ,znaš da Treyarch mrzi snajpere.
pitanje
dakle brat mi ima doma BO orignal, a ja bi htio to igrat na lapu sa njegovim accountom a pošto imam pirat instaliran na lapu, zanima me kako mogu nabavit original igru preko steama da mogu igrat, il dal ju mogu nekako skinut sa steama ako imam key original, jer ne mogu sad do dvd-a za instalirat, na faksu sam
se može tako šta, nisam nikad ništa kupovao il aktivirao preko steama tako da neznam hbg
pitanje
dakle brat mi ima doma BO orignal, a ja bi htio to igrat na lapu sa njegovim accountom a pošto imam pirat instaliran na lapu, zanima me kako mogu nabavit original igru preko steama da mogu igrat, il dal ju mogu nekako skinut sa steama ako imam key original, jer ne mogu sad do dvd-a za instalirat, na faksu sam
se može tako šta, nisam nikad ništa kupovao il aktivirao preko steama tako da neznam hbg
Ovako nek ti brat da username i pass od steama.Skini steam ulogiraj se u njegov account i skini black ops to je to.Može samo jedna osoba bit ulogirana u account u isto vrijeme tako da ce te se morat ili dogovarat kad cete igrat ili ces ti igrat dok on ne igra.
Ovako nek ti brat da username i pass od steama.Skini steam ulogiraj se u njegov account i skini black ops to je to.Može samo jedna osoba bit ulogirana u account u isto vrijeme tako da ce te se morat ili dogovarat kad cete igrat ili ces ti igrat dok on ne igra.
ma ja bi to igrao kad bi on bio na poslu i tako to kolko bi stigo od faksa
Uskoro cu vjerovatno kupiti svoj CoD:BO ali prije me zanima jeli ima kakvih problema na PC-u. Jeli vi imate ikakvog laga ili usporavanja u igri?
Uskoro cu vjerovatno kupiti svoj CoD:BO ali prije me zanima jeli ima kakvih problema na PC-u. Jeli vi imate ikakvog laga ili usporavanja u igri?
Pa slušaj, ovak nekak...cca 90% korisnika doživljava lagg, štekanje, izbacivanje iz igre...i to ne povremeno. Nego stalno. (ja se ubrajam u 90% nesretnika).
Pa slušaj, ovak nekak...cca 90% korisnika doživljava lagg, štekanje, izbacivanje iz igre...i to ne povremeno. Nego stalno. (ja se ubrajam u 90% nesretnika).
Predlazes da sacekam? Jer ima na g2playu popust 30% na CoD:BO i uz to dobijes MW 1.
Igrao sam CoD: Modern Warfare 2 i to podosta. Bilo je zanimljivo i igra me se dojmila zbog tog jednog "klaonica" štiha
Propuštam li mnogo ako zaobiđem Black Ops i zažmirim na ovaj period ludila za Black Ops-om?
Nope.
Kolika je cijena igre . Ako nije problem da u KM valuti ?
120KM - 60€ ako ces na steamu.
Auu , jos je puno skupa . Sacekam ja jos mall :D hvala btw :D