Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 412.676
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. Evo kupio jucer cd key sa ove stranice i sve se lijepo skine sa steama i pokusavam pokrenut igru i javlja mi se greska:

Error during initialization:
Unhandled exception caught

Pokusavao sam one fore sa promjenom datuma i vremenske zone kao sto svi preporucuju na netu ali ne sljaka nazalost.

Jeli mozda netko zna kako ovo rijesit?

Edit: Uspio rijesit! Pokrenuo steam kao admin i unutar steam-a za svaki Black ops 2 (SP, MP, ZOMBIE) pokrenuo onaj "verify integrity of game cache..." koji se nalazi u properties-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 14:37 (mudantos).

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
nul-3 kaže...
gamer34 kaže...

Dali ima neki server koji je samo nuketown? 

Nisi shvatio da nema dedicated servera, nego samo matchmaking. Dakle odabereš gamemode i možeš igrati s ekipom kojom te igra sklopi na mapi koju vi odaberete (dvije ponuđene i jedna random).

Nuketown je u Bonus-u pod Chaos Moshpit.

Da to kuzim, ali sto nije da i mw3 nema dedicated servere ali se ipak mogla ukljucit neka opcija da ti se pokazuju?
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
gamer34 kaže...

Dali ima neki server koji je samo nuketown? 

Nisi shvatio da nema dedicated servera, nego samo matchmaking. Dakle odabereš gamemode i možeš igrati s ekipom kojom te igra sklopi na mapi koju vi odaberete (dvije ponuđene i jedna random).

Nuketown je u Bonus-u pod Chaos Moshpit.

Glavno da su oni rekli još tamo u petom misecu da će biti servera na PC-u. Gamad pokvarena.

16 godina
neaktivan

Danas mi se skinuo update neki i proradio mi ruski Black ops 2 placen 70 kn XD (preorder)   Mp, zombie, sp sve radi , super je igra (pokrene se s vpn , zatim ugasite  vpn i sve radi). Jedino sam prevaren pa nisam nuketown dobio  .

ovo je bila liga il kak se to vec zove , moram mape malo naucit , al super je igra ovo je bila liga il kak se to vec zove , moram mape malo naucit , al super je igra
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 13:55 (Bubabug).
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina

Call of Duty: Black Ops 2: Best in Class: Support Loadout

0 0 hvala 0
15 godina

Ne ubirem šta se dešava koji rac.

Nisam igrao par dana reko idem opet malo bacit, svaki server super lag, ali ono da šteka sve a da ne pričam o microstutteringu. Dođem na lika 1v1 i pucam i onako kao malo štecne igra i taman mi ne prizna 1 do 2 metka i izgubim dvoboj a lik leži i gađam ga u glavu. Preužas. neigirvo za mene trenutno i ne znam što se uopće dešava.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nisam igrao par dana reko idem opet malo bacit, svaki server super lag, ali ono da šteka sve a da ne pričam o microstutteringu. Dođem na lika 1v1 i pucam i onako kao malo štecne igra i taman mi ne prizna 1 do 2 metka i izgubim dvoboj a lik leži i gađam ga u glavu. Preužas. neigirvo za mene trenutno i ne znam što se uopće dešava.

Potpisujem!

Battlelog: Login_HR
15 godina
fila2208 kaže...

Od silvestrova imaju problema sa serverima. Zato SP ne šteka :D

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina

MA ne znam, velim neigirvo, nisam jednu rundu završio kako spada.

Ide na hlađenje dok se to ne riješi. Jer ovako igrat nema smisla. Vama kojima radi dobro, blago vama.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Ide na hlađenje dok se to ne riješi. Jer ovako igrat nema smisla. Vama kojima radi dobro, blago vama.

SP je predobar. Toliko sam bio nabrijan  na MP da sam i zaboravio kako SP može biti umjetnički odrađen. Svaka čast!

15 godina
nul-3 kaže...
fila2208 kaže...

SP je predobar. Toliko sam bio nabrijan  na MP da sam i zaboravio kako SP može biti umjetnički odrađen. Svaka čast!

Ma ja sam ga odradio odavno, je ok je, dobro je što ima više mogućnosti ali velim mp je biitan a on štrajka :)

14 godina

Dali je mozda poznat neki bug s vectorom k10? Najvise sam igrao s njim i mp7 i oni bi trebali biti skoro isti samo sto mp7 ima vise metaka ali bi trebao imat losiji accuracy, ali meni se cini da je vector puno losiji i da mu dulje treba da ubije mada oni imaju isti damage.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gamer34 kaže...

Dali je mozda poznat neki bug s vectorom k10? Najvise sam igrao s njim i mp7 i oni bi trebali biti skoro isti samo sto mp7 ima vise metaka ali bi trebao imat losiji accuracy, ali meni se cini da je vector puno losiji i da mu dulje treba da ubije mada oni imaju isti damage.

Vector veci RPM ima, trebo bi biti jaci. Usporedi ih:

14 godina
nul-3 kaže...
gamer34 kaže...

Vector veci RPM ima, trebo bi biti jaci. Usporedi ih:

U igri oboje imaju 937 rmp, dammage im je isti.
15 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Definitivno se treba izbalansirat.

15 godina

Ma smg-i su u načelu retardirano napravljeni i još bi ih ja nerfao, da bude range stvarno samo par metara.

AR dominaraju RL i trebali bi bi bar malo bit i u igri moćniji.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Ma smg-i su u načelu retardirano napravljeni i još bi ih ja nerfao, da bude range stvarno samo par metara.

Pa jesu, na daljini su ubojice, bolje se sam ubit nego borit s smgom na dakjini s ar.
15 godina
gamer34 kaže...
fila2208 kaže...

Pa jesu, na daljini su ubojice, bolje se sam ubit nego borit s smgom na dakjini s ar.

da, inače su mape velike, čast turbini koja je malo veća, pa ipak ar dođe do izražaja.

Lol. Mislim mape su dva sa dva box system tako da je logično samo igrat smg, iako ih ja ne igram.

Samo ar i support strojare. Brat sačme i snipere...sniperi su beskorisni, nema uopće kvalitetnih mjesta za igrat ih efikasno.

quickscope pro spike ne priznam,.

12 godina
neaktivan

Zna li neko kada ce da krene i moci da se skine season pass za black ops 2? (datum)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo da kazem da kod mene nema lagga ni stekanja..

0 1 hvala 0
15 godina

Kod mene nekad radi super, nekad steka i bude neigrivo.

Ovisi vjerovatno o tome na koji server te baci i sa kim igras.

Ovaj hibrid matchmakinga i dedi servera je nazalost po meni neuspio pokusaj i jos jedan udarac PC gamingu.

Sve se vise udaljavamo od pravih dedicated servera i idemo ka konzolitisu.

Na konzolitis mislim na njihov sistem matchmakinga, a i igre se uglavnom rade za konzole, pa onda malo optimiziraju za PC {#}

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra ima dosta bolju garfiku od mw3 a puno je bolje optimizirana od istog . Nez za vas ali kod mene nema lagganja i stvari koje navodite , a to  se  cesto događalo na mw3 . Mp me oduševio izgledom  i zanimljivim mapama , ali nekako nakon par sati igre  nešto mi fali , i moram rec da mi je mw3 kako god apsurdno zvucalo, unatoc naizgled lošim mapama i hrpi propusta  puno  zabavniji .  Bo2 je ok igra , ali bi požalio da sam dao više od 10 € za nju , jer imam feeling da ce mi brzo dosadit .

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

ma mape su žasu, nema do mw2 i mapa te oružja tamo. tamo si mogao ownat sa rpd nekog ko ima ump i nije bilo problema.

ovdje samo smg faggoti lete okolo i skida me na 30metara a ja nemrem pljunut sa ar

dobra igra, igirva ali nešto fali jako

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Igrao malo danas sa sljedećom klasom, svakako dobra klas:

• MK48
  • EDTech
  • Grip
  • Hardhat
  • Semtex
  • Ghost/FlackJacket
  • Toughness
  • Engineer

I još meni dobra kombinacija:

•  MSMC
  • Grip
  • Silencer
  • Laser

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mk48 otkida, jako moćan gun

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

mk48 otkida, jako moćan gun

Par fury killova i prazni se enemy team :D chat pun psovki

15 godina

Hahaha, bogovi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izasli su nove informacije oko novog "Revolution" DLC-a!

• Hydro – This large map allows you to use the dam and water to your advantage to block paths and stop enemies.
  • Downhill – A medium-sized map based in the French Alps complete with snow, chair lifts, and a strategically placed lodge.
  • Grind – Set within the locale of the Venice, California boardwalk, this small skate park map is sure to deliver fast and frenetic Call of Duty action.
  • Mirage – This Gobi Desert multiplayer map utilizes sand dunes to provide different levels of elevation and a sanctuary in the center as a natural chokepoint.
  • Zombies – Die Rise – The Zombie apocalypse has invaded China, turning down town into a dilapidated and dangerous MC Escher painting.
  • Peacekeeper SMG – This impressive sub-machine gun fills the open weapon slot in your load-out with power and accuracy.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Square Enix kaže...

Izasli su nove informacije oko novog "Revolution" DLC-a!

• Hydro – This large map allows you to use the dam and water to your advantage to block paths and stop enemies.
  • Downhill – A medium-sized map based in the French Alps complete with snow, chair lifts, and a strategically placed lodge.
  • Grind – Set within the locale of the Venice, California boardwalk, this small skate park map is sure to deliver fast and frenetic Call of Duty action.
  • Mirage – This Gobi Desert multiplayer map utilizes sand dunes to provide different levels of elevation and a sanctuary in the center as a natural chokepoint.
  • Zombies – Die Rise – The Zombie apocalypse has invaded China, turning down town into a dilapidated and dangerous MC Escher painting.
  • Peacekeeper SMG – This impressive sub-machine gun fills the open weapon slot in your load-out with power and accuracy.

Evo kako to izgleda ;

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice