- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto još jednog fixa od mene,tiče se stuttering-a.Jbga samo za nvidia ownere.U postavkama drivera stavit max pre-rendering frame na 1 i adaptive zamjenit sa max power.
Jednu stvar ne kužim kod Black Ops dvojke. Na multiplayeru je online stalno oko 20 000 ljudi,a na zombie-modu oko 2 000. Kako je moguče da tako malo ljudi igra ako je igra rušila rekorde u prodaji?
Jednu stvar ne kužim kod Black Ops dvojke. Na multiplayeru je online stalno oko 20 000 ljudi,a na zombie-modu oko 2 000. Kako je moguče da tako malo ljudi igra ako je igra rušila rekorde u prodaji?
Za xbox i ps3, na steamu nas je malo :/
Moras rijesit sve challenge sto se tice toga podi u challage>assigments(ili nesto slicno se pise ) > i onda killer i tu ti imaju svi challegi za to
kupujete DLC ??
5 | DA |
---|---|
14 | NE |
kupujete DLC ??
Kupljen SP još u 11-om misecu
50€?? lol nisam znao da je tak skup..
Meni je frend nabavio za 240kn ... što "nije" puno za 4 DLC-a.
Vidio sam na amazonu za 50$ ... oko 280kn
gdje kupiti? ako netko prodaje neka se javi na pp.
Ja iman org pa mi u SP-u na kraju svake misije krepa igra i izbaci na desktop a u zombijima ne mogu viditi statistike jer mi se zaledi ekran, pa sad ti kupuj original igre...
ako netko zeli uzeti BO2 nek se javi u PP..Engleska verzija,orginal kutija i 2 CD-a,otkljucane su dijamantne puske( ne sve),prestiz je na max,ratio 1.09..moze se naravno sve i restartat..
ako netko zeli uzeti BO2 nek se javi u PP..Engleska verzija,orginal kutija i 2 CD-a,otkljucane su dijamantne puske( ne sve),prestiz je na max,radio 1.09..moze se naravno sve i restartat..
Ratio* :D
Ratio* :D
zajeb XD
Ako netko prodaje CoD:Bo2 neka mi se javi LP.
Sta su ovo opet poceli laggovi??
Sta su ovo opet poceli laggovi??
Sta su bili prestali?
Pozdrav!
Zanima me ako se isplati kuovat Season Pass za BO2 ili mi je svejedno dal cu kupit Season Pass ili svaki DLC posbeno?
Dajem Black Ops 2 u zamjenu za nešto .. Engleska verzija sa Nuketown mapom ..
Pozdrav!
Zanima me ako se isplati kuovat Season Pass za BO2 ili mi je svejedno dal cu kupit Season Pass ili svaki DLC posbeno?
Ako misliš kupiti sva 4 DLC-a ... onda ti je SP jeftinija opcija.
Nevjerovatno, ali čini mi se da je sve više šugavih campera.
Nemam volje odradit mapu do kraju, koliko me iziritiraju.