a pojma neman zasto service pack 3 al tako je imate sve na http://www.gta4.net/news/index.php sta mislite oce li raditi na penitium dual core 1.85 ghz,3 gb ram i graficka 358 mb intel graphic system ja mislin???to mi je frendov laptop,pa
ja brijem da ce trebat manje rama od gige i pol ak mogu sa pokrenut na kompu koj ima 256mb onda ce za ovo trebat oko 512...mozda malko vise
Taman imam konfu za minimum
svi pricate da preporucena konfa nije tako strasna... ja mislim suprotno... nekako me bode ovaj quad koji stoji kao preporucen sto bi trebalo znacit da bi igra morala znat iskoristit sve 4 jezgre...ispravite me ako grijesim
Quad je preporučen zbog mogućnosti povećanja gustoće prometa i ljudi na cesti i zbog snimanja replaya i video editora.
Siguran sam da će sve radit super i na malo jačem C2D jer preporučena konfa na papiru je uvijek jača od one koja je dovoljna da se igra sve na max.
Evo jos novosti o zahtjevima:
A German gamemagazine called "Gamestar" has tested GTA 4 on PC
You need atleast for the lowest graphics settings:
3,8 Ghz Intel Pentium D or an AMD Athlon 64 3700+
1 Gb Ram
14,9 Gb HDD Space
A Geforce 7300-7800(not on the requirements but it will run the game on lower settings then 1024x786)(for 640x480 or 800x600) or a 7900 GTX for (1024x768)(You will also run it on a Geforce 6800 but only on 640x480 on low graphics and without trafic or it will lagg)
For medium graphics settings with resolution 1280x1024
Core 2 Duo E4400 or an AMD Athlon 64 X2 4000+
2 Gigs of Ram
14,9 GB HDD Space
An Geforce 8800
For High graphics settings with resolution 1680x1050
An Core 2 Duo E8600 or AMD Phenom 9650
4 Gigs Ram
14,9 Gigs HDD Space
Geforce GTX 200
IGN:
Even with all the graphics options cranked and the resolution set at a ridiculous 2560 x 1600 the game still ran well as we sped through the city and blew up as many things as possible. We checked out the specs on the rig and it turns out there was some pretty powerful hardware in there: a Core 2 Extreme X9650 CPU, GeForce GTX 280 graphics card, and 3 GB of RAM. At this setting, the game definitely looked better than the console versions, particularly with regards to the extended draw distance and less pop-up, though that shouldn't be all that surprising.
točno to...
otom potom ocu li moc na maximum igru pokrenut...
E s ovom konfom iz tvog potpisa ćeš bez problema na max igrat.
Kad si nabavim jos malo novi komp onda cu si moci odigrati gta 4 a ovak sam mogu gledati na youtubu.
LOL danas sam maloprije testirao svoj komp na yougamers dal ce mi ic GTA IV i pise da nece da mi komp nie dovoljno jak loool ja sam se poceo smijat eo pazite ovo:
Maticna:
ASRock ALiveXFire-SATAII R3.0
CPU(Procesor):
AMD Athlon X2 5200+ 2,7ghz
GPU(Graficka kartica):
Gigabyte Radeon HD3650 DDR2 725mhz/1600mhz
RAM(Radna Memorija):
1.slot = DDR2(800) 1GB
2.slot = DDR2(800) 512MB
3.slot = DDR2(800) 2GB
UKUPNO= 3,5GB of RAM
1.HDD Maxtor 200GB (10000Rpm)
2.HDD Maxtor 120GB (10000Rpm)
ukupno= 320GB
Sony DVD+R(Multi) + CD+R....
Hladnjaci:
CPU - Onaj koji sam dobio s procesorom
Kuciste - 2(80mm...) i 1(92mm...)
Zakljucak: stranica nevalja to samo pise zbog kupovine djelova,a oni koji vec imaju te djelove navedene tamo sta pokazuju za kupovat pokaze da je recommended......
GTA IV System Requirements-i su:
Minium:
Operating SystemWindows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3CPUIntel Core 2 Duo 1.8 GHz, AMD Athlon X2 64 2.4 GHzMemory1.0 GB (Windows XP) - 1.5 GB (Windows Vista)Hard Drive Space16 GB of free spaceGraphics Hardware256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900 + must have pixel shader 3.0 atleastSound Hardware100% DirectX 9.0c compliant cardNetworkInternet connection required for multiplayerRecommended:
Operating SystemWindows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3CPUIntel Core 2 Quad 2.4 GHz, AMD Phenom X3 2.1 GHzMemory2.5 GBHard Drive Space18 GB of free spaceGraphics Hardware512 MB Nvidia 8600 / 512 MB ATI 3870Sound Hardware100% DirectX 9.0c compliant cardNetworkInternet connection required for multiplayer
Nađeno na: Wikipediji... link = http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV#Windows_version
Igricu je moguće kupiti za PC(WINDOWSE) na stranici pod nazivom Amazon cijena je 30$ ja mislim i mozes birat kak zelis kupit gotovinom ili karticom......
Nebi trebalo radit na tom laptopu....
zato šta je graficka kartica onboard uzasno je spora,a u rijetko koji se laptop moze ugradit graficka ,a ko zna mozda ce i radit al mora imat barem pixel shader 3.0/shader model 3.0 i ici ce mu sporo nepreporucujem igranje na laptopu samo se nazivcirat moze......
Meni se čini da je GTA 4 nadmašio Crysis u hardverskim zahtjevima. Tužno, neće moći sve na very high.
Kad upiknem Phenom II quad core onda bi vec mogao pomisliti na high!
Ovi zahtjevi su abnormalni!!! To nebi smjelo biti nista zahtjevnije od assassins creed-a.
intel core 2 quad q6600
asus nvidia geforce 9600gt 512MB
2GB rama
HDD 150 GB
Ne razumijem zašto se zamarate sa yougamers.com rezultatima... ta stranica ne testira vaše računalo nego samo skenira koje dijelove imate unutra a svi znamo da to NIJE precizan pokazatelj za to kako će vam radit bilo koja igra.
Pricekajmo sutra...bit cemo pametni sto se tice kako kome igra ide..
JEL GA IKO KUPIO...
Kad upiknem Phenom II quad core onda bi vec mogao pomisliti na high!
Ovi zahtjevi su abnormalni!!! To nebi smjelo biti nista zahtjevnije od assassins creed-a.
evo slika di je mora crtica za gta4
pozdrav mozete li mi reci dali mogu igrat gta 4 na ovoj konfiguraciji 2 ggb memorije dual kor procesor 2,6 integrirana graficka 256 klasican komp od 2000 ticuce kuna
pozdrav mozete li mi reci dali mogu igrat gta 4 na ovoj konfiguraciji 2 ggb memorije dual kor procesor 2,6 integrirana graficka 256 klasican komp od 2000 ticuce kuna
Tesko, procesor i memorija bi nekako i prosli, al graficka ne.
Neko te shebo kad si kupio takav komp za 2 milijuna kuna