Sta mislite ako izade GTA IV kolika ce mu biti min konfiguracija za igranje....
1/2 GB, neka slaba grafa 256 MB , nike posebno , i procesor s jednom jezgrom(makar će oni sigurno napisat 2 jezgre) sa kojih 2-3 gigaherca
ja mislim da bu grafika ostala jadna, al da se igrivost bude poboljšala
Ni jedna verzija Grant theft auta nije imala velike zahtjeve i skoro svima je radila,pa mislim da nebu ni sad neka zahtjevna konfa,
1 gb rama 2.0 ili 3.0 procesor i neka grafa sa 256 mb minimalno
Igrao sam ga na ps-u i ne bih rekao da neće bit zahtjevna.
Grafika je predobra.A i igrivost.Igra ima masu efekata.
samo oce li gta 4 izac na kompu? cuo sam da to nemaju u planu.
ma da, pogledaj kolike su pare pokupili za konzole, sad još treba i za pc i to je to
Izlazi za komp 100%, samo je pitanje kad, vjerojatno oko Božića...
Moja predviđanja:
min konfa: - 1 GB RAM-a
- dvojezgreni procesor (ziher ce se moc igrat sa jednojezgrenim al ce radit ko assassins creed)
- grafička nvidia 7xxx, ATi HD 2xxx
preporučena: - 3 - 4 GB RAM-a
- četverojezgreni intel hehe
- nvidia - ne znam kak će se zvat al vjerojatno 10xxx il kak vec, ugl ova serija poslije 9xxx ATi 4870 X2 hehe
Mislim da će procesor imat važniju ulogu od grafičke zbog novog enginea koji je prvenstveno rađen za konzole i iskorištava njihovu procesorsku moć (sam pogledajte neki gameplay video i znat ćete o čem pričam, perverzno realne reakcije tijela na eksplozije udare itd... a o ostalim objektima da i ne pričam), pa mislim da će bit velka razlika u 1 jezgrii ili 2-4 jezgre, isto kao što je u Crysisu ili Assassin's Creedu.
Za komp. izlazi sto posto u listopadu, jedino da su nenormali bi nakon 6,7 milijunske prodaje u prvom tjednu prestali sa proizvodnjom na ostale platforme.
U pravu si GTA 4 izlaziu listopadu 16.10.2008 a ja znami tačne info o Hadwerskom zahtjevu za gta IV:
U pravu si GTA 4 izlaziu listopadu 16.10.2008 a ja znami tačne info o Hadwerskom zahtjevu za gta IV:
hoće meni moć gta 4 novi na ovu konf: asus p5q pro, 9800gt 1 gb, 2gb ram ddr2, hdd320gb
hoće
ja zaboraviio sam procesor mi je core 2 duo e8500 3.16 ghz...i možel na maxsimali da se igra
ja zaboraviio sam procesor mi je core 2 duo e8500 3.16 ghz...i možel na maxsimali da se igra
pa iam li ga kupit gdje sada....
zar nije 13.11
pa iam li ga kupit gdje sada....
Samo sto meni najvise smeta je to sto ce igrice traziti sve vise zahtijevniji procesor,graficku i rama ,a neki kao ja nemaju para za novi komp ,a zele si rado zaigrati cod 4 ili 5 ili jos malo gta 4 i ostale igre .Nemam nista protiv izlazaka novih konfiguracija ili igrica koji traze zahtijevnu konfu ali mislim da bi bilo dobro kad bi radili igrice koje bi mi mogli igrati sa slabijim racunalima.
Samo sto meni najvise smeta je to sto ce igrice traziti sve vise zahtijevniji procesor,graficku i rama ,a neki kao ja nemaju para za novi komp ,a zele si rado zaigrati cod 4 ili 5 ili jos malo gta 4 i ostale igre .Nemam nista protiv izlazaka novih konfiguracija ili igrica koji traze zahtijevnu konfu ali mislim da bi bilo dobro kad bi radili igrice koje bi mi mogli igrati sa slabijim racunalima.
evo zapravo sta treba za GTA 4:
Minimum System Requirements
- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
- Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
- Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
- Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
- Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
- 18 GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Oh kod clockanja sam pomislio vec odavno samo sto je problem moja maticna biostar smece jedno staro ne podrzava klokanje tak da slobodno mogu sijesti i plakati .Prije sam imao nforce maticnu i ona je podrzavala clockanje ali kako mi je krepala i tada vec socket a prije godinu i pol, dvije polagano je poceo izumirati i nasao sam tu maticnu sad koju imam koja je jedina podrzavala socket a i zao mi je sto si nisam slozio novu konfu kada sam prije nesto bolje zivio i imao para ah to je tako !
evo zapravo sta treba za GTA 4:
Minimum System Requirements
- Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
- Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
- Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
- Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
- 18 GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
radit ce na jedno jezgrenom procesoru od 2.0 ghz
1.5 gb rama
nekoj x1300 ili GF 6900
xp sp2
to je 100%
Da, naveden i minimum i preporučena je na xp sp3...pobogu čemu sp3??
Samo ih nerazumijem zašto sp3 zašto nebi mogao sp2?
Mislio sam da ce vise zahtjevati ali super ne zahtjeva mnogo.
radit ce na jedno jezgrenom procesoru od 2.0 ghz
1.5 gb rama
nekoj x1300 ili GF 6900
xp sp2
to je 100%