Buduci GTA IV vs pc konfiguracija

poruka: 72
|
čitano: 13.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Sta mislite ako izade GTA IV kolika ce mu biti min konfiguracija za igranje....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1/2 GB, neka slaba grafa 256 MB , nike posebno , i procesor s jednom jezgrom(makar će oni sigurno napisat 2 jezgre) sa kojih 2-3 gigaherca

ja mislim da bu grafika ostala jadna, al da se igrivost bude poboljšala

http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ni jedna verzija Grant theft auta nije imala velike zahtjeve i skoro svima je radila,pa mislim da nebu ni sad neka zahtjevna konfa,

1 gb rama 2.0 ili 3.0 procesor i neka grafa sa 256 mb minimalno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igrao sam ga na ps-u i ne bih rekao da neće bit zahtjevna.

Grafika je predobra.A i igrivost.Igra ima masu efekata.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Buduci GTA IV vs pc konfiguracija

samo oce li gta 4 izac na kompu? cuo sam da to nemaju u planu.

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@832MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts 512MB
17 godina
neaktivan

ma da, pogledaj kolike su pare pokupili za konzole, sad još treba i za pc i to je to

17 godina
neaktivan

Izlazi za komp 100%,  samo je pitanje kad,  vjerojatno oko Božića...

Moja predviđanja:

min konfa:   - 1 GB RAM-a

- dvojezgreni procesor (ziher ce se moc igrat sa jednojezgrenim al ce radit ko assassins creed)

- grafička nvidia 7xxx,   ATi  HD 2xxx

preporučena:   - 3 - 4 GB RAM-a

- četverojezgreni intel  hehe

- nvidia - ne znam kak će se zvat al  vjerojatno 10xxx il kak vec,  ugl ova serija poslije 9xxx   ATi  4870 X2 hehe

Mislim da će procesor imat važniju ulogu od grafičke zbog novog enginea koji je prvenstveno rađen  za konzole i iskorištava njihovu procesorsku moć (sam pogledajte neki gameplay video i znat ćete o čem pričam,  perverzno realne reakcije tijela na eksplozije udare itd...  a o ostalim objektima da i ne pričam),  pa mislim da će bit velka razlika u 1 jezgrii ili 2-4 jezgre,   isto kao što je u Crysisu ili Assassin's Creedu.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2008 22:43 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za komp. izlazi sto posto u listopadu, jedino da su nenormali bi nakon 6,7 milijunske prodaje u prvom tjednu prestali sa proizvodnjom na ostale platforme.Smijeh

Volim sise :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U pravu si GTA 4 izlaziu listopadu 16.10.2008 a ja znami tačne info o Hadwerskom zahtjevu za gta IV:

17 godina
Punisher kaže...

U pravu si GTA 4 izlaziu listopadu 16.10.2008 a ja znami tačne info o Hadwerskom zahtjevu za gta IV:

pa podjeli ga s nama onda
[url=http://profile.xfire.com/slickman25][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/slickman25.png[/img][/url]
16 godina
protjeran

hoće meni moć gta 4 novi na ovu konf: asus p5q pro, 9800gt 1 gb, 2gb ram ddr2, hdd320gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hoće

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja zaboraviio sam procesor mi je core 2 duo e8500 3.16 ghz...i možel na maxsimali da se igra

0 0 hvala 0
17 godina
mehaga kaže...

ja zaboraviio sam procesor mi je core 2 duo e8500 3.16 ghz...i možel na maxsimali da se igra

Ja milin da bi mogao na max ili skoro sve na maximum.
16 godina
protjeran

pa iam li ga kupit gdje sada....

0 0 hvala 0
17 godina

Igra izlazi 2.12 jedino ako je opet ne odgode.
Link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

zar nije 13.11

0 0 hvala 0
17 godina
mehaga kaže...

pa iam li ga kupit gdje sada....

a daj se prvo malo informiraj...
gta je trebao izaci sredinom 11. mjeseca za komp (za PS3 i Xbox je izisao prije skoro pola godine)... a zadnji datum koji sam ja cuo je 2.12.
a za sistemske zahtjeve pogledaj ovo, mada ne mora znacit (meni su radile igre koje mi prema toj stranici ne bi mogle)
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 20:27 (Dementor).
16 godina
neaktivan

Samo sto meni najvise smeta je to sto ce igrice traziti sve vise zahtijevniji procesor,graficku i rama  ,a neki kao ja nemaju para  za  novi komp ,a zele si rado zaigrati cod 4 ili 5 ili jos malo gta 4 i ostale igre .Nemam nista protiv izlazaka novih konfiguracija ili igrica koji traze zahtijevnu konfu ali mislim da bi bilo dobro kad bi radili igrice koje bi mi mogli igrati sa slabijim racunalima.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
protjeran
jbiga neće mi ta str..samo piše downloading i stoji po sata
17 godina
neaktivan
gta serial mi je fenomenalam tak da jedva cekam da ga nabavm novi nastavak nadam se da cu ga moc gonit da nece bit ko za crisisy da cu doma trebat elektranu da skupim struje da opce pokrenem
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
cro_denis kaže...

Samo sto meni najvise smeta je to sto ce igrice traziti sve vise zahtijevniji procesor,graficku i rama  ,a neki kao ja nemaju para  za  novi komp ,a zele si rado zaigrati cod 4 ili 5 ili jos malo gta 4 i ostale igre .Nemam nista protiv izlazaka novih konfiguracija ili igrica koji traze zahtijevnu konfu ali mislim da bi bilo dobro kad bi radili igrice koje bi mi mogli igrati sa slabijim racunalima.

overclock!?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
cro_denis kaže...

overclock!?
  Ha....kao da overclock pomaže. Nema tog overclocka koji bi meni mogao pomoći za nekiih pola godine do godinu dana, tako da ti to pada u vodu.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
16 godina
neaktivan

evo zapravo sta treba za GTA 4:

Minimum System Requirements

• OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
  • Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
  • Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
  • Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements

• Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
  • Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
  • 18 GB Free Hard Drive Space
  • Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oh kod clockanja sam pomislio vec odavno samo sto je problem  moja  maticna biostar  smece jedno staro ne podrzava klokanje tak da slobodno mogu sijesti i plakati .Prije sam imao nforce maticnu i ona je podrzavala clockanje ali kako mi je krepala i tada vec socket a prije  godinu i pol, dvije polagano je poceo izumirati i nasao sam tu maticnu  sad koju imam koja je jedina podrzavala socket a i zao mi je sto si nisam slozio novu konfu kada sam prije nesto bolje zivio i imao para ah to je tako !

17 godina
neaktivan
pod009 kaže...

evo zapravo sta treba za GTA 4:

• Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
  • Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
  • Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements

• Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
  • Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
  • 18 GB Free Hard Drive Space
  • Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
 Sve ok samo mi ovo tu ne ide u glavu zash?
XP - Service Pack 3
E7200 2*3.0 ghz@SYTCHE Kama Cross, ATI RADEON HD 4850 512 mb@Accelero Twin Turbo, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit
17 godina
protjeran

radit ce na jedno jezgrenom procesoru od 2.0 ghz

1.5 gb rama

nekoj x1300 ili GF 6900

xp sp2

to je 100%

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2008 6:34 (madafaker).

0 0 hvala 0
17 godina

Da, naveden i minimum i preporučena je na xp sp3...pobogu čemu sp3??

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, OCZ @1000MHz, 9600GT @ 810/2100MHz, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
17 godina
neaktivan

Samo ih nerazumijem zašto sp3 zašto nebi mogao sp2?

Mislio sam da ce vise zahtjevati ali super ne zahtjeva mnogo.

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
madafaker kaže...

radit ce na jedno jezgrenom procesoru od 2.0 ghz

1.5 gb rama

nekoj x1300 ili GF 6900

xp sp2

to je 100%

A slusaj ako tako bude kako ti kazes onda cu sigurno zaigrati  ,ja se barem nadam kad potegnem vremena onda si zaigram gta 4 kad izade ta mi je igrica legedarna pogotovo kad se sijetim kad je izasao prije jos vice city.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice