Igrao sam sad s Bučerom HC (ZOMG).
Osjećam se retardirano kad tipa pogodim snajperom u rame i ubijem ga.
Pa nešto ste rano danas počeli...
Pa nešto ste rano danas počeli...
Budem došao malo kasnije,čekajte me vrele guze!
ja imam 4770 i dualac OC na 3,2 ghz i mislim da mi pc nije dovoljan dobar za ovu igru,kod frenda zaigrao na beštiji i super jer ništa ne trza i sve glatko ide.
probaj staviti nove graf drivere i za zvuk i malo se poigraj u settings.ini u my documentsima i otvori si portove možda i pomogne.uglavnom nisi sam s problemima.
meni nije jasno kako ti taj pc nije dovoljan za igru, kad ja sa svojom konfom vrtim igru oko 40-50fps-a, (naravno sve na max, reza 1440x900, AA 4x) jucer probavao i na full hd TV-u igrati, sve radi normalno, fps manji za 4-5, nisam ni ja mogao vjerovati
vrtim i ja na high settingsima otpr 60+fps ali jednostavno kad grune eksplozija ili neki krkljanac onda dolazi do framedropa.
Danny koji ti je nick u bbc2?
lol, ajd jel igrate sad?
Baš bi mogli razmisliti da na mjesec dana opet zakupimo BUG Server. Bilo bi ljepo opet se okušati protiv stare ekipe :)
Gle, sad kad sam napravio ovaj skor ionak nemate šanse.
Malo mi je neugodno...
HC a? hehe.
Može preporuka nekih dobrih sc servera
Gle, sad kad sam napravio ovaj skor ionak nemate šanse.
Odi ti samo riknuti ;)
Lako mi i bez tebe organiziramo nešto.
yepp
Dečki, i ja kupio...sutra kad ga dobijem....jedva čekam..al sam do sada kupovao samo codove, i naviko na cod, i danas kod frenda probo igrat BfBc2. strava :D al naučit ču i ja ;D
Ti bi HC.. ha?
oh no! (facepalm)
pa hebem ti vise ovo crashanje na desk
pa hebem ti vise ovo crashanje na desk
Probaj ugasiti directx 10. Mene je isto znalo bacati sa starim driverima od grafe van kad sam stavio na dx10, a na dx9 sve odlično. Od onda sam ostao na 9, tj. sa novijim driverima nisam ni probavao staviti na 10.
Kužim ja to sve, ali kako možete biti sigurni da ne bi išlo brže ako bi promijenili samo grafičku?
Zato sto sam nakon 'CPU-a zamjenuo i maticnu i ram i graficku, grafika je dakako puno ljepsa i detaljnija, ali sto se tice brzine i netrzanja=CPU
Eo i ja sam za to da se zakupi neki server, svatko malo doda love i to je to.
Koliko bi otprilike trebalo skupiti love?
Komp mi je trenutno na popravku, ali se nadam da kada se popravi da će taman i server neki biti