Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.220.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

A značenje riječi hardcore u kontekstu BC2 smo već definirali :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
ovajonaj kaže...
Meanotaur kaže...

Igram ti ja juce BF na HC Modu, laufe super, igra je dinamicna brzo se igra, uzbudljivo, ljudi se sakrivaju znaju da se lako pogine.

Odem ti ja na SC Server i pucam ti ja u ,ika i pucam i pucam i pucam i pucam i pucam i puca on u mene i puca i puca i puca i puca, kad ono ubi ja njega, svanulo se vec, kad naidje drugi lik i pucam ti ja u njega i pucam i pucam i pucam i pucam i pucam i puca on u mene i puca i puca i puca i puca.....................

HC FTW a ostale njubare nek se pojedu

Igram ti ja juce BF na SC modu i naletim na Meanotaura i puca on puca puca puca puca ,reko wtf... A on puca puca puca, a mene sramotaa...

I ja sta cu opalim ga jednom u glavu i prekratim mu muke...

Igram ti ja juce BF na HC modu i naletim na ovajonaj i poceo on da se stima da me pogodi u glavu, konta SC je pa ima jedno 2 minute da se nasteli za headshot, a ne konta da je na HC, a ja lagano GL i pravo oosta, kad samo vidis "Player disconnected"

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 12:07 (Meanotaur).
17 godina
neaktivan
Ne vjerujem. Zlaja ne bi nikad bio na HC.
Nije pi*kica.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Meanotaur kaže...

Igram ti ja juce BF na HC modu i naletim na ovajonaj i poceo on da se stima da me pogodi u glavu, konta SC je pa ima jedno 2 minute da se nasteli za headshot, a ne konta da je na HC, a ja lagano GL i pravo oosta, kad samo vidis "Player disconnected"

ma ti ovo nisi rekao

17 godina
neaktivan

Jeb nikako da skuzim kako se locka tenk kad ga netko opali tracer dartom ,nebi ga lockao da sam Bog,inače koristim oba dva tracer dart kompatibilna bacača???Šta radim krivo

16 godina
petric1 kaže...

Jeb nikako da skuzim kako se locka tenk kad ga netko opali tracer dartom ,nebi ga lockao da sam Bog,inače koristim oba dva tracer dart kompatibilna bacača???Šta radim krivo

moras naciljat i pricekat da ti locka signal,a to ces skuzit kad ti pokaze udaljenost do mete.onda dignes rpg u zrak i gledas kako se granata savija prema meti :)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina

Moderator koji je obrisao post moj zadnji,moze slobodno onda obrisat i ostale postove.

Bas krasno,kad napises istinu i cinjenicu,moderator se uvrijedi i obrise ti post bez obrazlozenja.

Ma tko je tebi dao mody prava...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 12:31 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Moderator koji je obrisao post moj zadnji,moze slobodno onda obrisat i ostale postove.

Bas krasno,kad napises istinu i cinjenicu,moderator se uvrijedi i obrise ti post bez obrazlozenja.

Ma tko je tebi dao mody prava...

jedina istina u tvojim nedavnim postovima je da si presao s sale na ozbiljno vrijeđanje pojedinca.

zajebancija je zajebancija,al ovo sta si ti napisao je preslo svaku mjeru.na kraju ti ispadas mulac a ne mi ostali,koji se raspravljamo i zafrkavamo.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
petric1 kaže...

moras naciljat i pricekat da ti locka signal,a to ces skuzit kad ti pokaze udaljenost do mete.onda dignes rpg u zrak i gledas kako se granata savija prema meti :)

Jako zabavno kad pogodiš nekog pješadinca s trejsom i onda ga gledaš kako zbunjeno pokušava pobjeći raketi koja u finom luku prati svaki njegov korak :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 12:41 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

jedina istina u tvojim nedavnim postovima je da si presao s sale na ozbiljno vrijeđanje pojedinca.

Dobio si odgovor ovdje. Ali dopusti da dopunim.

Ako tvoji kapaciteti nisu dovoljni da shvatiš kad se netko sprdava s tobom možda je bolje da ni ne dolaziš na forume, zapravo možda je bolje da se ni ne razgovaraš s nikime.

Nitko ovdje ne vrijeđa osim tebe i Domija. Isključivo vas dvojica iz sprdancije možete napraviti vrijeđanje i zato sam obrisao tvoj post.

16 godina
ZC_Someone kaže...

Jako zabavno kad pogodiš nekog pješadinca s trejsom i onda ga gledaš kako zbunjeno pokušava pobjeći raketi koja u finom luku prati svaki njegov korak :)

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
neaktivan
Jučer me spičio neki tip s trejserom posred čela jer je mislio da ima običan pištolj. Naravno riješio sam ga zbog toga.

Svijetlio mi je ekran pol minute, osjećao sam se ko Rudolf. :(
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
petric1 kaže...

Da ja drzim pa namjestim da se poklope ali nije mi do sada nikad pokazalo te brojeve damn pokusao pratiti tenk ono da se oznacivaci poklope ali nista  moram na tome poraditi jer sma na levelu 30 i nešto a jošš neznam zapaliti oklop!Buah

17 godina
petric1 kaže...
lollik91 kaže...
petric1 kaže...

Da ja drzim pa namjestim da se poklope ali nije mi do sada nikad pokazalo te brojeve damn pokusao pratiti tenk ono da se oznacivaci poklope ali nista  moram na tome poraditi jer sma na levelu 30 i nešto a jošš neznam zapaliti oklop!Buah

Kad ga lockaš uzmeš rpg ili gustav,uperiš ga u pravcu vozila pojave se brojevi,udaljenost,gruneš i to je to.

16 godina
Danny_HR kaže...
Jučer me spičio neki tip s trejserom posred čela jer je mislio da ima običan pištolj. Naravno riješio sam ga zbog toga.

Svijetlio mi je ekran pol minute, osjećao sam se ko Rudolf. :(

Pa,ti si počeo igrati opet!!! {#}

Btw,moramo nabaciti neki war protiv tetkica. Pošto su to bivši isfrustrirani igrači COD-a predlažem da im malo olakšamo i zaigramo SQ Deatmatch po dvije runde u svakom modu. Jedino je problem jel' oni mogu skupiti barem 2 squada...

Bilo bi idealno nabaciti Rush na nekom 16 slot serveru ali to bi bilo prebrutalno za curice..

WAR?

20 DA
1 NE
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 13:06 (Arabarran).
17 godina
neaktivan
petric1 kaže...

Evo po meni prilično dobro objašnjenje:

17 godina
neaktivan
Mogu ih doć guzit na HC servere nije uopće bed. :)
15 godina
neaktivan

I ja bi guzio! I ja bi i ja bi! Mogu i ja guzit Danny, ha, ha, mogu?

Waaaaait, does this make me gay????{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne poznajem normal igrača koji nije gej. Tak da ono...
14 godina

Ajd da se malo odmaknemo od ove opake teme i nek netko meni noliferu {#} objasni na koji način baciti prokleti C4 a da ne odleti samo u zrak i onda ko cigla padne 30 cm od mene ili kad fino ciljajući na zdravo oko sa jezikom vani ubacim prokletinju kroz prozor i kad se napokon razletim nakon aktiviranja shvatim da se govno zeljepilo na štok prozora...i tak ne.

Zero|d4d0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sa lollikom na čelu čopora.{#}

(da ne misliš da te ne volim više micek)

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Zero2 kaže...

Ajd da se malo odmaknemo od ove opake teme i nek netko meni noliferu {#} objasni na koji način baciti prokleti C4 a da ne odleti samo u zrak i onda ko cigla padne 30 cm od mene ili kad fino ciljajući na zdravo oko sa jezikom vani ubacim prokletinju kroz prozor i kad se napokon razletim nakon aktiviranja shvatim da se govno zeljepilo na štok prozora...i tak ne.

drzis ljevi klik zaletis se i pustis klik i leti ti 20 metara  c4

vidi

Would you kindly STFU?
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 13:33 (Domi Zagreb).
15 godina
neaktivan

Ajmo se svi skupit negdje i guzit nekoga{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ocemo mi tu bitku obavit ili ne? Kada,di? Moram obavezno doc! {#}

Svi smo mi ljudi, s nekim iznimkama. --- Samo je FAIL jedinstven

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

oke tvrdite da je HC za pi*kice a normal za muskarce a kaj sa nama kojima je svejedno jel HC il normal mode??{#}

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gamer15 kaže...

oke tvrdite da je HC za pi*kice a normal za muskarce a kaj sa nama kojima je svejedno jel HC il normal mode??{#}

Shemale? {#}

Ajde organizirajte nešto, baš mi volio vidjeti tko će dobiti... Odite na neki puni server, bolje nego da se tražite 3vs3 i odigrate 2,3 partije na svakom modu na istim mapama.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
17 godina
neaktivan
Tak svejedno, ja ću uvijek bit prvi. Ne moram ni doći a bit ću prvi.
14 godina
neaktivan

Prvi koji ce biti naguzen, svakako, samo stanite u red da nebi nekoga 2 put naguzili.

17 godina
neaktivan
Meanotaur kaže...

Prvi koji ce biti naguzen, svakako, samo stanite u red da nebi nekoga 2 put naguzili.

Pa to, da. A o čemu pričamo?

17 godina
neaktivan

sigurnost prije svega..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice