Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.619
|
čitano: 658.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 6

Fila more li ovako itko.Top squad bodovi odmak od ostalih i moje damage demolition. Tako je kad se igra timski uživancija. Approved?

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2025 12:47 (dery).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 6
dery kaže...

Fila more li ovako itko.Top squad bodovi odmak od ostalih i moje damage demolition. Tako je kad se igra timski uživancija. Approved?

Svaka čast, impresivno dosta.

možeš li ovako, ''na noge'', pa udrit ovo?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
15 godina
Battlefield 6

.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Ma ništa to treba bodovima odmaknit od ostalih ili najviše kileva.Ti si stari kamper ja demoliram cijelu mapu i sebe. Top squad često .

16 godina
Battlefield 6
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

Breakethough nemuce dobit gejm.. ja 40 kilova a ispod mene lik sa 5 i na kraju njih 20 ima zajedno kilova kao ja jedan, u sta se BF pretvorio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hahhaajaads kaže...

Breakethough nemuce dobit gejm.. ja 40 kilova a ispod mene lik sa 5 i na kraju njih 20 ima zajedno kilova kao ja jedan, u sta se BF pretvorio...

*Brokenthrough

nezz kako vam se igra uopće to, jednostavno mape nemaju dovoljnu širinu da piju taj mod, a oni su ga prosrali još 490 puta balansiranjem.

samo konkvest i eskalacija, rush je isto ubijen nažalost

12 godina
fila2208 kaže...
hahhaajaads kaže...

*Brokenthrough

nezz kako vam se igra uopće to, jednostavno mape nemaju dovoljnu širinu da piju taj mod, a oni su ga prosrali još 490 puta balansiranjem.

Ocito nisi probao rush, taj gamemode je smece za trenutni skill igraca, mogu ga komotno obrisat sa lica zemlje

Edit: tek se nedavno sjetio da bi bilo dobro otkljucat i probat ovaj mini sniper.. sta sam ja propustio u ovih 170sati ajme majko, taj snajper treba zesce nerfat jer ovo nisu istine

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2025 19:54 (hahhaajaads).
15 godina
hahhaajaads kaže...
fila2208 kaže...
hahhaajaads kaže...

*Brokenthrough

Ocito nisi probao rush, taj gamemode je smece za trenutni skill igraca, mogu ga komotno obrisat sa lica zemlje

Edit: tek se nedavno sjetio da bi bilo dobro otkljucat i probat ovaj mini sniper.. sta sam ja propustio u ovih 170sati ajme majko, taj snajper treba zesce nerfat jer ovo nisu istine

Pa napiosa sam da je rush ubijen. Rush i BQ trebaju povuć, složit na samo par mapa i tjt.

Ne sve.

mini scout je solidan da, mada moš i psr kasnije dobit na pull bolt i opet je slična priča.

12 godina
Simke8.1 kaže...

Moj brate u kristu, nemoj me krivo shvatit ali cini mi se da ga ti bacas u nesvijest na taj Arc Raiders svako vecer. Dobra je igra, shvatili smo, ali ne igra nam se third person inventory simulator. Igra nam se Battlefield, o tome je tema. Jedina dodirna tocka izmedu te dvije igre je da nosis pusku u obje.

"Moj brate u kristu"? Preslabo, premekano.

https://www.forbes.com/sites/paultassi/2025/12/31/arc-raiders-has-kept-91-of-its-playerbase-battlefield-6-has-lost-85/

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
11 godina
Battlefield 6

Kako je ova igra ovako flopala na kraju? Premalo contenta dolazi? Preduga sezona samo 2 mape od kojih je jedna sranje a druga samo ok? Na steamu u zadnjih mjesec dana samo negativne recenzije pršte. Player base opada iz dana u dan. Jbt i ja sam prije ovo obrisao nego 2042. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

koliko sam gledao, arc raiders je vise pve nego pvp.. to i je jedan od razloga zasto je popularnija, lakse je arc igrat bez ruku nego bf

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Evo jedna moja dobra runda.

Meni je igjica sasvim OK, ali da, nekad se čudno pada.. dok nekad radi super.

Valjda će to popraviti.

ARC, uzeo sam za da vidim što je tu toliko to dobro. OK, igra je dobra, ali kako to možete uspređivati sa BF? 

Totalno dva različita tipa igre.

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2026 1:35 (amater_2).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
BeLLicus kaže...

Kako je ova igra ovako flopala na kraju? Premalo contenta dolazi? Preduga sezona samo 2 mape od kojih je jedna sranje a druga samo ok? Na steamu u zadnjih mjesec dana samo negativne recenzije pršte. Player base opada iz dana u dan. Jbt i ja sam prije ovo obrisao nego 2042. 

Premalo, presporo, preloše.

Medeni mjesec brzo prošao, dvije  meh mape, redesex, par fixeva aj...ali slab kontent, nemaš karkand kao nekad da drži ljude. Mape su meh, kairo i iberian su najigirviji, sve ostalo je ok, ali samo ok.

Ubijen BQ, ubijen rush. Eskalacija i konkvesti jedini igrivi. 

Mape trebaju dorade, ne može AI sve sam napraviti.

AI skinovi, AI bundlei, AI AI AI...pola igre je AI.

Retencija nikakva, trebalo im je po mjesec dana da skrpaju drone abjuz, lock on na bradleyima itd.

Netocode je i dalje lošiji nego u beti.

Nezz ja imam par tih diskorda pa uletim kad vidim da ima ekipe.

Nexus i baka, tetka, hurjak ekipa imaju aktivan dcord.

PIS je aktivan.

naš je relativno mrtav, ostala ekipa isto slabo.

fale dedicatedi, fali napucavanje bug noobova i sprdanje drugi dan. to je najveća draž bila.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2026 12:36 (fila2208).
14 godina
Battlefield 6

Jebo ti igru gdje Mudo prvi 

Moj PC  
8 0 hvala 3
14 godina
MRSKI kaže...

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
Battlefield 6

Ima dosta imena od kojih se odvalim. Ako ne valja igra bar nešto.

Sinoć je bio DeadlyDudley prvi ja iza njega onda je tu bio john wick, pa "one shot one miss". Najači mi je bio urinotherapy iz bf1.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2026 14:33 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Njubaro, tebe razvalim zatvornih očiju...samo sa mudima te razvalim..

15 godina
Battlefield 6

@dery

dobio sam u inbox jednu sliku veli gle mi skor, jedan kolega. Kažem svaka čast, ali poznam ja još neka imena tu.

Kad ono legendarni, one of a kind, kozle mota sarmu, a ovi ga tuku, nije fer

Jebena borba bila, jedva živi ostali kad vas ti čiteri gazili.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2026 19:57 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
MRSKI kaže...

Evo ti još jedna...

16 godina
fila2208 kaže...

@dery

dobio sam u inbox jednu sliku veli gle mi skor, jedan kolega. Kažem svaka čast, ali poznam ja još neka imena tu.

Kad ono legendarni, one of a kind, kozle mota sarmu, a ovi ga tuku, nije fer

Jebena borba bila, jedva živi ostali kad vas ti čiteri gazili.

Je baš nas taj dvojac u helikopteru ubio sve nitko se nije mogao pomaknit sa mjesta.Netko mu označava i kidali nas sve kao da je hardcore. I onda kažu da se helikopterom ne može igrat ma hajde tamo. Doživio sam i jače od tog tvog kolege imao je 130:2- ta dva smo ga jedino ja i prika skinili.

Pitali smo se kako uspije bacat obranu non stop a nema takvog varanja valjda još.

Ne bi on letio ni sekunde da smo imali priku koji je tata mata sa avionom. Meni avion služi samo da se prebacim iza leđa neprijatelja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2026 22:40 (dery).
14 godina

Helikopter uopce nije jak niti op.Liberation peak je jedina mapa di se mozes obranit sa helikopterom kolko tolko.I eastwood donekle.Ostale mape svi kempaju u spawnu di ga nemozes ubiti a on spama tow rakete.

Tesko da te avion moze skinut ako ste 3 u partiju,2 u heliju i 1 u avionu.Al ajde da zatvorino ovo da je heli op.

Liberation peak.IFV ima tow rakete, s njiim skidam bilo koji helikopter ili jet,zatim tenk ima tow,imas AA na D,imas stationary TOW na D,imas 2 jeta i helikopter.Plus rpg i ostale aa rakete i obicne puske.Rijetko ko ti spota sa reconom na liberationu.

A ove retarde na manhattan bridgu necu spominjat,heli treba maknut s te mape.

ORIGIN: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 0:06 (Doca15).
16 godina
Doca15 kaže...

Helikopter uopce nije jak niti op.Liberation peak je jedina mapa di se mozes obranit sa helikopterom kolko tolko.I eastwood donekle.Ostale mape svi kempaju u spawnu di ga nemozes ubiti a on spama tow rakete.

Tesko da te avion moze skinut ako ste 3 u partiju,2 u heliju i 1 u avionu.Al ajde da zatvorino ovo da je heli op.

Liberation peak.IFV ima tow rakete, s njiim skidam bilo koji helikopter ili jet,zatim tenk ima tow,imas AA na D,imas stationary TOW na D,imas 2 jeta i helikopter.Plus rpg i ostale aa rakete i obicne puske.Rijetko ko ti spota sa reconom na liberationu.

A ove retarde na manhattan bridgu necu spominjat,heli treba maknut s te mape.

Skini ga ti kad se skriva iza planine ili ispod u klanac i baca flare non stop.Izleti pobije baci flare sakrije se.Ovde je samo avion lijek slučajan hitac rpg ili jednako dobar sa helijem ali mi ga nismo imali.

Poklopilo mu se sve da nas ima na pladnju. Nismo ga htjeli sa glupim AA ispod časti nam je bar meni i priki ali kažem da je bio naš party od 4 ne bi on letio.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:03 (dery).
17 godina
Battlefield 6

Lov i ribolov....plačem od smijeha

Jeli igra za preporuku ili nije??

Zadnji bf što sam online igrao je BF3

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:13 (Wiz3m4n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wiz3m4n kaže...

Lov i ribolov....plačem od smijeha

Jeli igra za preporuku ili nije??

Zadnji bf što sam online igrao je BF3

Ne valja i ne javljaj se.

15 godina
dery kaže...

Skini ga ti kad se skriva iza planine ili ispod u klanac i baca flare non stop.Izleti pobije baci flare sakrije se.Ovde je samo avion lijek slučajan hitac rpg ili jednako dobar sa helijem ali mi ga nismo imali.

Poklopilo mu se sve da nas ima na pladnju. Nismo ga htjeli sa glupim AA ispod časti nam je bar meni i priki ali kažem da je bio naš party od 4 ne bi on letio.

Ispod časti, lol.

Pa upravo to, ekipa sa 4 stingera, ili recon jedan za lockat, secondary u bradley isto može designirat...ima muke skinut helikopterdžiju, ali većina ekipa će radije reć ma idem se zavuć negdje snajpat da prođe runda netko će već skinut taj heli

17 godina
fila2208 kaže...
dery kaže...

Ispod časti, lol.

Pa upravo to, ekipa sa 4 stingera, ili recon jedan za lockat, secondary u bradley isto može designirat...ima muke skinut helikopterdžiju, ali većina ekipa će radije reć ma idem se zavuć negdje snajpat da prođe runda netko će već skinut taj heli

Exactly.

Ja sam sam letio prošli tjedan u heliću na najretardiranijoj mapi Mirak-u i uz silne pokušaje 2 aviona koji su svaki put odlepršali u nebo od strane mog stationary aa jer sam kad krenu 2ica na mene se samo lagano spuštao nazad uz rijeku do spawna, poginuo 2 ili 3x samo cijelu rundu cq-a.

Upravo zbog toga, pol ekipe snajpa bezbrižno, tenkovi se siluju na sredini mape između zgrada i ne jebu mene u heliću 5%, drugi helić su njubare cijelo vrijeme, jedan jedini squad se nakačio na mene i to nakon što sam ih jedno 5-6x ispizdio na onoj vanjskoj točci do rijeke.

Znači ekipi je lakše reć boli me kifla ode negdje u zaklonjeni dio snajpat ili se u zgradi napucavat, ko će se hebat sa helićem.....

I to sam dobio inspiraciju jer me dan prije lik provozao, onak, 392 ili tak nešt level (wtf je bio za level), isto po mirak-u, poginuli smo isto mooožda 2x cijelu rundu, i to već pred kraj kad se najašilo jedno 3-4 crvena lockajuća govna prema nama, i ni flareovi niti spuštanje iza stabala nije pomagalo.

Ali dobar pilot i dobar gunner, mogu napravit haos na svakoj mapi, aviondžije se mogu samo zabit, legalshot nema šanse.

4 godine
Battlefield 6

Ne znam za vas, ali meni je igra dosadila, evo ne igram već mjesec dana. Manjak sadržaja, mape su sranje, sve je kao neki cod vibe. Vozila loše napravljena, lijeno, nema servera, persistant lobbya, sbmm se osjeti ako imaš kd 3+, sve bude puno tryhardova. BFV je za ovo remek djelo, a BF4 mona lisa.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
6 1 hvala 2
14 godina
Battlefield 6

Sto ste pesimisticni. Barem ste preorderovali igru i spasili raspadajuci studio od gasenja. Bice to bolje s iducim Battlefieldom. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Ja kupio preko G2A, nisam imao vremena igrati i netko mi provalio u Steam račun.  Tako mi i treba kad sam bio lijen promjeniti podatke koje sam dobio za logiranje. 

E sada kontaktirao sam Steam i vratili su mi račun, ali kad pokrenem igru vidim da je ista vezana za EA račun nekog dripca koji igra na PS5, e sada išal sam preko njihovog suporta i poslao im mail, ali nema odgovora. Zna netko jel ima tu pomoći ili da odem kupit drugi put igru?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice