Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.589
|
čitano: 637.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 6

Fila more li ovako itko.Top squad bodovi odmak od ostalih i moje damage demolition. Tako je kad se igra timski uživancija. Approved?

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2025 12:47 (dery).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 6
dery kaže...

Fila more li ovako itko.Top squad bodovi odmak od ostalih i moje damage demolition. Tako je kad se igra timski uživancija. Approved?

Svaka čast, impresivno dosta.

možeš li ovako, ''na noge'', pa udrit ovo?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
15 godina
Battlefield 6

.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Ma ništa to treba bodovima odmaknit od ostalih ili najviše kileva.Ti si stari kamper ja demoliram cijelu mapu i sebe. Top squad često .

16 godina
Battlefield 6
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

Breakethough nemuce dobit gejm.. ja 40 kilova a ispod mene lik sa 5 i na kraju njih 20 ima zajedno kilova kao ja jedan, u sta se BF pretvorio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hahhaajaads kaže...

Breakethough nemuce dobit gejm.. ja 40 kilova a ispod mene lik sa 5 i na kraju njih 20 ima zajedno kilova kao ja jedan, u sta se BF pretvorio...

*Brokenthrough

nezz kako vam se igra uopće to, jednostavno mape nemaju dovoljnu širinu da piju taj mod, a oni su ga prosrali još 490 puta balansiranjem.

samo konkvest i eskalacija, rush je isto ubijen nažalost

12 godina
fila2208 kaže...
hahhaajaads kaže...

*Brokenthrough

nezz kako vam se igra uopće to, jednostavno mape nemaju dovoljnu širinu da piju taj mod, a oni su ga prosrali još 490 puta balansiranjem.

Ocito nisi probao rush, taj gamemode je smece za trenutni skill igraca, mogu ga komotno obrisat sa lica zemlje

Edit: tek se nedavno sjetio da bi bilo dobro otkljucat i probat ovaj mini sniper.. sta sam ja propustio u ovih 170sati ajme majko, taj snajper treba zesce nerfat jer ovo nisu istine

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2025 19:54 (hahhaajaads).
15 godina
hahhaajaads kaže...
fila2208 kaže...
hahhaajaads kaže...

*Brokenthrough

Ocito nisi probao rush, taj gamemode je smece za trenutni skill igraca, mogu ga komotno obrisat sa lica zemlje

Edit: tek se nedavno sjetio da bi bilo dobro otkljucat i probat ovaj mini sniper.. sta sam ja propustio u ovih 170sati ajme majko, taj snajper treba zesce nerfat jer ovo nisu istine

Pa napiosa sam da je rush ubijen. Rush i BQ trebaju povuć, složit na samo par mapa i tjt.

Ne sve.

mini scout je solidan da, mada moš i psr kasnije dobit na pull bolt i opet je slična priča.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice