- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upnp u ruteru ti je ugasen ?
nezz al sad pokusavam to provjerit putem 192.168.0.1 i nece mi uc u postavke rutera..
Probaj 192.168.1.1?
To su najcesci...
Koji operater i koji router?
probo sam to s ruterom al nisam znao onu sifru pa sam zvao t-com sluzbu za korisnike pa su oni kao nes mijenjali i sad se nemogu uopce ni spojit na internet...stalno mi izbacuje network security key mismatch..uglavnom volim t-com
Onda nemas problema s ulaskom u router, nego jednostavno ne znas sifru :)
Procitaj ju dolje na routeru.
Isprobao si ono ostalo sto sam ti napisao?
Btw ljudi, u assignmentu pise ovo:
A jedino sto sam nasao da se slicno zove je ovo:
Greska, il je negdje skriven ovaj prvi?
problem je u tome sto sam ih ja zvao da mi to kazu a ona mi je isla nesto mijenjat i sad nemogu uopce na internet se spojit..al prije toga sam probao ono s firewallom i antivirusom i nije bilo do toga
@morpheus - džabe nam truda haha :D ja sam još najbolje prošao sa skillom xD
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/463039262975428800/799691865/
@ceco
hebo ti svoj server, jednostavno previše tiketa...
to ti je taj,krivo piše.
Hvala!
Sto god trebam vezano uz assignmente ili Commandera prvo cu pitati tebe, a tek onda na forum 
P.S. necu ni reci kako sam dugo trazio "pravi" pistolj 

Ajmo ovako;
| 18 | Logitech G400s |
|---|---|
| 21 | Razer DeathAdder 2013 |
Nešto o Terrain Quality bugu.
I tested this back in January and couldn't get it to happen to me, in fact I had the opposite issue where it would only show ultra no matter how many times I fiddled with the settings and redeployed/reconnected/relaunched the game. But having just tested this again today it definitely happens to me now. I just spent about an hour testing to figure out what's going on, here's my results:
Each 'terrain decoration' setting varies depending on what setting you launched the game with. So there are actually 16 different settings. E.g starting the game with 'terrain decoration' set to 'low' then setting it to 'high' will look completely different to starting with 'terrain decoration' on 'ultra' then setting it to 'high'. Here are my screenshots that prove this:
Low:
started on low:
[dropbox.com]
started on medium:
[dropbox.com]
started on high:
[dropbox.com]
started on ultra:
[dropbox.com]
Medium:
started on low:
[dropbox.com]
started on medium:
[dropbox.com]
started on high:
[dropbox.com]
started on ultra:
[dropbox.com]
High:
started on low:
[dropbox.com]
started on medium:
[dropbox.com]
started on high:
[dropbox.com]
started on ultra:
[dropbox.com]
Ultra:
started on low:
[dropbox.com]
started on medium:
[dropbox.com]
started on high:
[dropbox.com]
started on ultra:
[dropbox.com]
This is insane. It gets worse, the following applies to each of the 4 settings once you are in the game:
low = high
medium = ultra
high = medium
ultra = low
So if you are currently set to 'Ultra' and just leave it, that will give you roughly the equivalent of somewhere between medium and high.
### SOLUTION (if you want true ultra) ###
1) Ensure 'terrain decoration' is set to 'ultra' before joining a game or starting a new map.
2) Join a game or start new map and set 'terrain decoration' to 'medium'.
3) Redeploy. You will now have real ultra setting.
NOTE: This is not permanent! You will have to do this every time you join a game, and every time you start a new match! If you know your game is already permanently set to ultra(or whatever setting you desire) never change it!. Locking write permissions on your config file does not do anything.
Tests were done under Win 8.1 on a 4930k+780ti.
I sincerely hope the developer(s) responsible for this get fired on the spot, because if this isn't reason to fire someone then I don't know what is. What a mess.
Ajmo ovako;
Roccat Kone Pure Optical.
Sve preporuke.
http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-Pure-Optical/
Sharkon fireglider s laserom odlucan mis za malu lovu
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Da imam ga i ja i stvarno je odličan.Preporuka! 
Hmm, jesam prespavao nešto ili sad mine izgledaju drugačije?
Da, ljudi su se žalili da su teško uočljive. Sad kad ju postaviš vidi se i iz aviona. Čisto da se sajber i takvi kao on ne bi više žalili 
Gdje su nestali zlatni dani BF3. 
Hmm, jesam prespavao nešto ili sad mine izgledaju drugačije?
Da, ljudi su se žalili da su teško uočljive. Sad kad ju postaviš vidi se i iz aviona. Čisto da se sajber i takvi kao on ne bi više žalili 
Kud si mene naso?? Nit ne letim, nit ih koristim :)
Zapravo, tek sam ih jucer otkljucal, i gledam ja wtf, kakvu sam sad to pusku otkljucao :)))
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Da imam ga i ja i stvarno je odličan.Preporuka! 
takodjer preporucujem
Ali voliš se voziti u svom malom tenkiću pa ti mine smetaju 
Ali voliš se voziti u svom malom tenkiću pa ti mine smetaju 
Daj se koncentriraj! Govori se o AA minama 

Nego, malo se prica u temi, sto je bilo?
pa igra je ispolirana koliko može, evo baš jučer smo igrali skoro više od 5 sati u komadu... one greške koje igra i ima, već smo toliko otupili na njih da ih ni ne primjećujemo nego im se prilagođavamo.
a i nema smisla po temi gulit istu priču o istim greškama unedogled.
i samo da neš dodam, za ljude koji igraju na serverima tipa francuska, engleska i te malo dalje države da si u filterima malo podese na zemlje koje su nam bliže. jer dosta puta poželim se nekome ubacit u igru a ono ping u nebu (na Optimi sam)...
Daj se koncentriraj! Govori se o AA minama 

nezz, stavim video sa brutalnim netcodeom dobijem thumbove, kao da sam ja igru programirao lol.
Ono, thumb down, nemoj reć da netcode nevalja kad je fantastičan :)
Meni igra poslije zadnjeg patcha radi odlicno, ljudi padaju lagano. Par dana prije patcha sam jedino imao problem bf4 stop working, koji je opet bio do beta drivera.
nezz, stavim video sa brutalnim netcodeom dobijem thumbove, kao da sam ja igru programirao lol.
So what.... pa neće ti ni vlas sa glave pasti ako dobiješ koji TD, a ni skill bogami! Keep calm and carry on 
So what.... pa neće ti ni vlas sa glave pasti ako dobiješ koji TD, a ni skill bogami! Keep calm and carry on 
Ma ne smeta mi thumbs nisam mad tom, nego mi je čudno ono da je toliki hejt izazvala jedna mala snimka rupe u netcodeu :)
ništa se ja nisam tu našao uvrijeđen radi virutalnog palca dolje :)
samo guštanje na najjače :)