Da, recimo ovo po meni nije baš normalno...
To je netko s foruma?
Da, nije normalno.
To je netko s foruma?
Da, nije normalno.
To je netko s foruma?
Da, nije normalno.
Vjerojatno čita forum. Svestran je i što se oružja tiče. Ako ništa drugo nisam nikad vidio da se hvali da je svestran - on lijepo odradi svoje za klan:
P.S. Lako ga je naći, među top10 HR assault-a je na leaderboardu....
Rain man...
lol koje opravdavanje samom sebi, "nisam tako dobar kao onaj nolajfer koji igra samo jednom puskom jer sam ja svestrani igrac, ja sam pravi battlefield igrac"... samo sta onaj nolajfer koj god kit pokupi opet rejpa ove "svestrane" koji su ispunili sve assignmente
Kit možda da, ali ne i vozila.
Naime, u Battlefieldu postoje i vozila.
aha vidio sam sta vam je maliivica radio u helicu nakon jako kratkog vremena sta je sjeo u njega, a do onda drzao samo m16 u rukama
Koja zivopisna interpretacija ... oni dani u mjesecu?
nope
danas je D day, usmeni iz mehanike fluida
Koja zivopisna interpretacija ... oni dani u mjesecu?
nope
danas je D day, usmeni iz mehanike fluida
Aj onda sretno!
aha vidio sam sta vam je maliivica radio u helicu nakon jako kratkog vremena sta je sjeo u njega, a do onda drzao samo m16 u rukama
Pa o tome mi i pričamo svo ovo vrijeme, ali panjevi ne kuže.
Naravno da može svatko - netko bolje, netko lošije.
Pa, pobogu, zašto ne probati nešto novo nego izdrkavati se po Lockerima i Metrou sa ACE 23 od jutra do sutra?
BTW
Ja protiv malog nisam nikad igrao u vozilima.
Jednom me pohaksao na kanalima samo, koliko se sjećam.
Pa, pobogu, zašto ne probati nešto novo nego izdrkavati se po Lockerima i Metrou sa ACE 23 od jutra do sutra?
BF2 je imao puno bolju statistiku - mogao si za svakog igrača vidjeti statistiku po mapi - koliko sati odigrano, koliki KDR...
I ne samo to - za svako oružje koliko killova si imao i koliko killova su drugi na tebi imali sa tim oružjem. Ma milina...
Bilo bi zanimljivo ovdje vidjeti tako što!
ja hocu noz kao u MOHW ne ovo govno di je kontra noz uradjen za easy kill. Kreten koji je to i Active lock ubacio u igru nikad nije igrao FPS.
lol koje opravdavanje samom sebi, "nisam tako dobar kao onaj nolajfer koji igra samo jednom puskom jer sam ja svestrani igrac, ja sam pravi battlefield igrac"... samo sta onaj nolajfer koj god kit pokupi opet rejpa ove "svestrane" koji su ispunili sve assignmente
Kit možda da, ali ne i vozila.
Naime, u Battlefieldu postoje i vozila.
Meni vozila nisu ni najmanje zanimljiva. Sviđo mi se Heli u BF3 (attack) i to sam uživao voziti, sada mi je..mah...
Tenkovi i zemaljska vozila nisu mi zanimljiva iz razloga brzine gameplaya, jer se mora biti dosta strpljiv da bi bio dobar. Meni je puno draži gameplay sa dosta akcije i gdje se konstantno puca, te zato i igram inf najčešće. Hebeš ti server 64 igrača kada svak vodi svoju politiku. E tek to nema nikakvog smisla. Džaba tebi PTFO kada pola tima rješava assignmente skakanja padobranom ili duvanjanje u frulu...... Onda je apsolutno svejedno jesi li svestran i igraš super sva vozila i čizme ovog svijeta. Svakako si mrtav 13 sec nakom spawna (if you're lucky).
Dakle, nema veće gluposti nego izdizati se nad nekim ko igra "samo jednom puškom" i ubije sve pred sobom, a ja jadan sve živo znam voziti, ali ne i ubiti......
Ja stvarno nevidim ni jedan razlog zasto bi neko morao igrat sve klase sa svim oruzjima i sa svim vozilima.
Svako igra s onim sto mu odgovara, a to sto ste vi njubovi isprobali sve zivo i nigdje se niste nasli i opet ste ostali njubovi niko vam nije kriv. (ova recenica je sala i niko nek se neosjeti uvedjen i povredjen)
puno vas je ovdje starije ekipe koja je sluzila vojsku i sudjelovala u domovinskom ratu pa me bas zanima tko je vozio tenk do srijede a od cectvrtka snajpao iz napustene kuce, a od ponedjeljka previjao rane ranjenicima u bolnici.
naravno sve je to moguce u popularnom filmu Rambo jer on je obucen za sve tipove borbi
(ovaj teks je pisan i zajebancije jer vec vidim odgovore ovo nije simulacija rata, i slicno)
Lol parodija, sad ispada da je pravi bf igrač onaj koji ispunjava assigmente...to je neki prikaz kvalitete igrača?
Daj molim te, nek igra svak kako hoće, dapače, njegova igra njegova stvar. Ja zezam često laterlausa i toma za boostanje na njubovima, ali nemam ništa protiv toga nek se bustaju šta, isto tako onaj mali fegatron ili šta.
Vidim da me mad proziva za asigmente pa da se kratko očitujem, a super je što on to ionako neće vidjeti:
Dok sam se u bf3 trudio igrati sa svime, napuniti sve i odraditi sve a usto i igrati i esl i sve što igra nudi, ovdje mi se to neda.
Vau dobit ću neku super kamuflažu ili što već..koga boli qurac osim tebe koji navečer gledaš svoje statse i čudiš se ajme kakav je ovo bf kralj, gle ovo svi asigmenti ispunjeni...
pa onda ljepi statse sa puškama, da se nekog ismije,
Pa ja bi tog dečka gore 2 puta rađe uzeo u tim prije nego nekog mad toma ili assigment ispunjivača, sigurno, jer otkad je ispunjavanje assigmenta neki skill ili šta već?
Mislim dajte halo, opet ona glupa rasprava o skillu i kao ko je pravi bf igrač i veteran ko nije i onda dođu antraks mad tom i takvi i pametuju ovdje.
Dajte yebote, yebena igra puna rupa, a vi se raspravljate koji ono pravi igrač, ko koliko šta koristi na bojnom polju?
jakog skilla uzet tenk/lav i spamat protivnički team, dok imaš kod sebe na ts 5-6 mudonja koji su na ostalim pozicijama i omugućavaju tebi rejp.
Been there done that i nije uopće toliko zanimljivo, nekima možda je, meni nije, ja kad sjednem sam, igram sam i igram u svemu što mi se ponudi i završim kako završim, a ne puhat se sa nekim skillom u vozilima itd a pola teama ti je na ts.
1 2 3 4 5 moj madtome, lako je tako ispunjavati assigmente, kad je balans dobar pa preko statisti čekaju da ih ispuniš. Opet nemam ništa protiv toga, ali onda nemoj linkati mene i seruckati.
ja sam bez ikakve namjere i želje ispunio više od pola assigmenta u 200 sati igre, a ti imaš 600.
Da ja imam 600 sati, ispunio bi cijelu igru medaljama i assigmentima, ali čemu? meni ne trebaju statsi u igri da mi dignu samopouzdanje ko tebi 
koja njubara mi je dala TD nek se javi odmah da mu saspem assault olovo u tu njegovo malo slatko dupence 
koja njubara mi je dala TD nek se javi odmah da mu saspem assault olovo u tu njegovo malo slatko dupence 
ma netko tko se ''ne slaže'' sa tobom 
Sve paše samo masturbiram lijevom, a desnom igram, ipak moram pazit na aim i kdr, tako da eto nisam pravi skiller, ali budem probao i desnom da vidim jel se može lijevom pucati.

Sve paše samo masturbiram lijevom, a desnom igram, ipak moram pazit na aim i kdr, tako da eto nisam pravi skiller, ali budem probao i desnom da vidim jel se može lijevom pucati.

Ne racuna se ako ti ruka nije utrnila od sjedenja na njoj ...

Ne racuna se ako ti ruka nije utrnila od sjedenja na njoj ...
Bez računa se ne računa?

Nikako da otključam ovih 7 oružja (tj. dobijem noževe u battlepackovima). Heb ga, moram i dalje otključavati sve battlepackove na oružjima, kada sam noob koji ništa ne može sam, bez svojeg cijelog platoona iza sebe.
Također, nikada ne igram za team (pogotovo ne bez svog platoona), jer sam šonjo:http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/463301443926793472/199586046/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/463304968366890240/199586046/
Inače, čuo sam da je BF4 timska igra gdje je bitna komunikacija unutar squada i teama. Zašto je onda bolje igrati s nekim s kim komuniciraš, ne znam. Ima nekih drugih s foruma s kojima mi je također drago igrati. Ako im smeta moj "pristup" igri ili što god, neka mi slobodno kažu, pa se više neću spajati na njih.
Ah koja sam ja njubara. Ja nikada necu ispuniti sve asajmente. Mozda i bi kad bi u avion mogla dvojica ali ...
Mislim da nema mjesta osudjivati (ili hvaliti) bilo koga zbog njegovih izbora, cak i u igri. Po mom misljenju silne opcije i kombinacije
koje omogucuje igra i jesu zato da bi se ljudi nasli, da li koroz eksperimentiranje ili slijepo se drzeci onog sto im se cini optimalno.
Sve je to vidljivo iz ovih postova. Ne zelim vam ovdje pametovati (mada je to za moje godine uobicajeno da se mladjima daju savjeti tipa "e kad sam ja...) ali cim su dvojica
u istom poslu/igri nemonovo je da bude natjecanje pa zato BF i ima toliko elemenata koje biljezi, racuna i stvara rang listu. Kratkorocno i meni zna dici tlak kad me netko brzi od mene zdere iz
blizine ili zato sto ima dobar snip i zna procijeniti pretjecanje pa me zdere u trku, ali OK ipak je to (na srecu) samo igra. I za kraj zaista moze se igrati kao samotni vuk, ali nista se tu znacajno ne moze postici bez potpore ekipe
i to je jedino sto mi nedostaje kad se spojim bilo gde a svaki igrac "vodi svoju politiku". Nema tu onda nikakve taktike a kamoli strategije.
Nikako da otključam ovih 7 oružja (tj. dobijem noževe u battlepackovima). Heb ga, moram i dalje otključavati sve battlepackove na oružjima, kada sam noob koji ništa ne može sam, bez svojeg cijelog platoona iza sebe.
Također, nikada ne igram za team (pogotovo ne bez svog platoona), jer sam šonjo:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/463301443926793472/199586046/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/463304968366890240/199586046/
Inače, čuo sam da je BF4 timska igra gdje je bitna komunikacija unutar squada i teama. Zašto je onda bolje igrati s nekim s kim komuniciraš, ne znam. Ima nekih drugih s foruma s kojima mi je također drago igrati. Ako im smeta moj "pristup" igri ili što god, neka mi slobodno kažu, pa se više neću spajati na njih.
Kakav si ti butthurt čovječe, pa ti se vrijeđaš, nalaziš uvrijeđenim jer netko nije imperioniran tvojim načinom igre i assigmentima, i još imaš nerve linkati druge i prozivati ih radi toga jer igraju igru na drugi način.
I to da si noob bez platoona koji ne može, zašto sam sebe vrijeđaš?
Ova dva battlereporta si vjerovatno tražio pola sata da nađeš di niste rejpali neke njubare i opet ponavljam BOLI ME NJONJA za tebe, rejpaj, radi što hoćeš, ali nemoj onda tu prozivat neke druge dečke koji bar igraju protiv dostojnih protivnika.
Ugl. nemoj biti butthurt i vrijeđati se, pa ovo je igra i forum pobogu, ništa bitno irl, guštaj u igri kako želiš, ali nemoj prozivati ljude i nekim assigmentima provocirati nekakve svađe u stilu ti nisi kompletan igrač jer nisi ispunio asigmente ili zadnjih 5 rundi nisi sjeo u tenk
lol who gives a damn.
guštaj tomy! :)

Znači, ovdje postoje dotična gospoda koja mogu provocirati kad i koliko žele, onda kada im se dokaže suprotno, onda počinju s...ti i okretati na šalu.
Ne, nisam tražio ko lud battlereporte, to su mi od jučer. 90% assignmenta, CTF i Carrier assault medalje sam rješavao sam, bez svojih... I često izgubio. Ali to određeni neće vjerovati.
Nikada nisam rekao da sam "pr0" igrač ili išta slično, jer to nisam. Ali kada igram BF, trudim se maksimalno da pobijedim svaku rundu. I nemam namjeru ući u rundu a da ne igram PTFO.
Vidim da i tebi team treba za pobjedu:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/460861339034967680/349195466/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/460858472916049536/349195466/
I vidim, tjedan dana nisi igrao, šta ne skupi ti se ekipa, ja nemam taj problem?
Znači, ovdje postoje dotična gospoda koja mogu provocirati kad i koliko žele, onda kada im se dokaže suprotno, onda počinju s...ti i okretati na šalu.
Ne, nisam tražio ko lud battlereporte, to su mi od jučer. 90% assignmenta, CTF i Carrier assault medalje sam rješavao sam, bez svojih... I često izgubio. Ali to određeni neće vjerovati.
Nikada nisam rekao da sam "pr0" igrač ili išta slično, jer to nisam. Ali kada igram BF, trudim se maksimalno da pobijedim svaku rundu. I nemam namjeru ući u rundu a da ne igram PTFO.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/460861339034967680/349195466/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/460858472916049536/349195466/
I vidim, tjedan dana nisi igrao, šta ne skupi ti se ekipa, ja nemam taj problem?
Možda čovjek ima neki RL posao? To ti nije palo na pamet? Blago tebi :) Imaš hrpu virtualnih prijatelja
Lol zagrijavanje pred esl, nas 5-6 pa odemo na esl, jedno je rejpati klasik 64 igrača sa 800 tiketa razlike, drugo je protrčati par dominationa tek da se ruka ugrije.
Super si report našao, zaš naprimjer nisi ovaj stavio?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/461216519537769792/349195466/
fantastičan si, uspoređuješ brze partije dominationa, što možep vijdeti 2-3 u nizu zagrijavanje sa nekih 10 uzastopnih rejp pobjede tebe i siere victor, fantazija.
A to što nisam tjedan dana igrao, svaka čast na zaključku, to može samo netko kao ti...nisam igrao jer sam imao pauzu, naredalo se tih blagdana i sad sam u obvezama, pogledaj i dalje favorite ako možeš, imam često pauze po tjedan dva, nekad i dulje ono neko vrijeme kad je titanfall izišao.
Nisam nolifer ko ti, imam jedva 200 sati igre i igram još neke igre uz bf, tako da sry što ti nemrem parirati u bilo kojem pogledu.
Gle stari, neam ništa protiv tebe ali pališ se ko šibica na nešto, a znaš i sam da se bustate i rejpate i ok, samo daj i dalje, ali provocirati neke igrače koji bi te pojeli zatvorenih očiju, presmiješno.
Čudno da mi se obraćaš kad si me nedavno blokirao, ali očito blokada ne radi, probija moj post blokade, to je super.
Ovo je stvarno zadnji put da ti se obraćam, guštaj u igri tom, pusti forum pusti mene ili bilo koga samo guštaj i boli te ona stvar, bit će sretniji vjeruj mi, a sva ta epenis sranja statse assigmente i to ostavi mlađim naraštajima jer su njima bitni, eto toliko od mene, pusach u nosach.
Meni su isto jako bitni statsi i assignmenti,ne zbog mene samoga nego zbog cura...
Jednom sam se cijelu večer mučio da dođem do jedno cure,al ona me stalno odbijala,kad više nisam znao što bi,onda sam uzeo mobitel u ruke,uloudao battlelog,došao do nje i pokazao joj koje sam assignmente riješio,skill i killove s ace 53...
Kad je to vidjela sva se zacrvenila,primila me za ručicu,odvela me u kmicu i onda mi je dala...a nisam ni spomenuo da sam pro.
سمندری ڈاکو
Meni su isto jako bitni statsi i assignmenti,ne zbog mene samoga nego zbog cura...
Jednom sam se cijelu večer mučio da dođem do jedno cure,al ona me stalno odbijala,kad više nisam znao što bi,onda sam uzeo mobitel u ruke,uloudao battlelog,došao do nje i pokazao joj koje sam assignmente riješio,skill i killove s ace 53...
Kad je to vidjela sva se zacrvenila,primila me za ručicu,odvela me u kmicu i onda mi je dala...a nisam ni spomenuo da sam pro.
Dala ti je da joj ispuniš premium assigment?

baj d wej imaš li insidera oće neki game patch i to, bio je onaj neki server, a oće šta game fixat?
Jebote, moraš se baciti na glavu da zakuhaš nešto u ovoj temi... 
Dala ti je da joj ispuniš premium assigment?

baj d wej imaš li insidera oće neki game patch i to, bio je onaj neki server, a oće šta game fixat?
Patch za servere je novi od danas R34,koliko znam nema info za sad...
سمندری ڈاکو
ma netko tko se ''ne slaže'' sa tobom 
lako bit hrabar dok si anoniman