Evo sad se origin store vratio ponovno s ruskog na engleski. Valjda sad opet imam normalan ip stvarno zanimljiv taj origin. Ako netko zna trik kako da natjeram Origin da mi zapamti pass da ga ne moram svaki put upisivati ručno. Stavio sam kvačicu na remember pass ali svejedno svaki put iznova traži.Ako netko ima nekakvo rješenje bio bi mu zahvalan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isto sam na t-comu.Mislim da to nema veze jer t-com ima servere preko njemackog gazde.
Nije mi sve to osobito vazno jer igre kupujem samo preko G2play i to pay safe bonove. NIKADA ne upisujem kartice u racunalo.
evo i meni je origin store prešao na ruski iz čistog mira,, inače je uvijek bio na engleskom i sa valutama u eurima., naravno nikakvo mijenjane postavka na originu ne pomaže.
t-com internet imam btw
Nekako mi se sve cini da bi to mogao biti odgovor ruskih hakera na sankcije EU.
Ako je tako, bit ce i gore.CryptoLocker vec hara.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Tko nije ucio nek se sada prihvati...........
Evo, za one koji su se bojali Proxya!
Kupujte povoljnije u Rubljima! 
Pas maters ... ovi sto su kupovali kod rusa imaju ruski ... ja sam uzeo premium kod brace kineza (g2play) ...
Bilo bi dobro da se može kupiti u rubljama ali ne može. Btw mala isto ima Simse na svojem originu i tamo origin store na ruskom lol. Izgleda da je počela invazija ruska oluja je krenula!
Pas maters ... ovi sto su kupovali kod rusa imaju ruski ... ja sam uzeo premium kod brace kineza (g2play) ...
Nisam ja rus ja isto kinez(premium) a igra origigi U.K. Još je dobro nekako ćemo se snaći s čirilicom ali ako krene s kineskim...
Skidam kapu do poda. Ne znam u stvari koliko vas igra BF na PS3/4 ili xbox ali danas sam imao priliku probati igrati BF i COD na gamepadu od PS4. Ljudi moji ja vam ne mogu opisati kako je to bilo za mene frustrirajuće bespomoćno i vrlo tužno iskustvo
. Toliki nesklad između onoga što hoću i mojih kretnji i prtljanja po padu da je to nevjerojatno i smiješno za gledat (mali i nećak su crkli od smijeha a mene znoj probija i sto puta mi je došlo da onaj jojstik zavitljam kroz prozor i odigram
Mrski neprijatelj je pobijen i engleski se vratio na Origin store (iz cista mira,neizazvan).
. Nekako mi je to kao da sviraš klavir u rukavicama.............
U rukavicama? Mali mi ima PS3 i iz zayebancije uzeo na akciji bad company2 za njega na akciji za 50kn ... Majko mila ... to je kao sviranje klavira s rukama vezanim na ledjima pa mozes udarati glavom, ramenom i nogom ...
Pozdrav ekipo!! Gdje se može nabavit premium da je najeftinije preko prokya ,dobio sam na poklon bf4 key i sad bi premium, bezveze da nemogu na sve servere.
Ima li koja dobra duša koja če mi to pokaže ili kupi 
bastardo u neprijateljskom timu?
gg ez
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/462940833481801856/842521735/

Bio bih prvi,da sam dosao na pocetku runde :D
bastardo u neprijateljskom timu?
gg ez
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/462940833481801856/842521735/

Bio bih prvi,da sam dosao na pocetku runde :D
Ma ovi na mojoj strani sve neki mulci bili ...
od zadnjeg update-a baca me van nakon 10-ak sec konstantno i dobivam ovu poruku. punk buster je updatean.jel ima ko kakvu ideju??
download pbsetup.exe, kada završi, odaberi BF4, označi ga i pritisni Check for Updates ;)
Pozdrav ekipo!! Gdje se može nabavit premium da je najeftinije preko prokya ,dobio sam na poklon bf4 key i sad bi premium, bezveze da nemogu na sve servere.
Ima li koja dobra duša koja če mi to pokaže ili kupi 
Ima ti cijela tema o ovome. BF4 kupovina, il tako nesto.
Imas i cijene i tutoriale i savjete... na mobu sam pa mi se bas ne da traziti :) Snaci ces se.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
od zadnjeg update-a baca me van nakon 10-ak sec konstantno i dobivam ovu poruku. punk buster je updatean.jel ima ko kakvu ideju??
download pbsetup.exe, kada završi, odaberi BF4, označi ga i pritisni Check for Updates ;)
pa jel ne vidis da sam napisao da je updatean..i ponovo me baca
pa jel ne vidis da sam napisao da je updatean..i ponovo me baca
To ti se ugasio servis od Punkbustera. Odi i direktorij od igre, tamo je "pbsvc.exe", to pokreni, on će ponovno pokrenuti servise, po potrebi restart računala.
hvala, radi 
evo igram bf4 jedno mjesec dana i nikad mi ne pokazuje moj ping niti ping servera kad trazim server..to mi u pocetku nije smetalo al u zadnjih par dana su me poceli izbacivat s servera zbog pinga..jel zna neko kak to popravit??
evo igram bf4 jedno mjesec dana i nikad mi ne pokazuje moj ping niti ping servera kad trazim server..to mi u pocetku nije smetalo al u zadnjih par dana su me poceli izbacivat s servera zbog pinga..jel zna neko kak to popravit??
Upnp u ruteru ti je ugasen ?
Najvjerojatnije firewall, antivirusni sotver, ili kako je bilo u nekoliko slucaja router.
Prva dva isprobas tako da ugasis programe pa probas. A treceg su ljudi nazalost rjesili promjenom routera. Bilo je 2 ili 3 slucaja ovdje u temi.
Vjerojatno se moze rjesiti i podesavanjem opcija u samom routeru.
nezz al sad pokusavam to provjerit putem 192.168.0.1 i nece mi uc u postavke rutera..
nezz al sad pokusavam to provjerit putem 192.168.0.1 i nece mi uc u postavke rutera..
Probaj 192.168.1.1?
To su najcesci...
Koji operater i koji router?