Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.925.988
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo sad se origin store vratio ponovno s ruskog na engleski. Valjda sad opet imam normalan ip stvarno zanimljiv taj origin. Ako netko zna trik kako da natjeram Origin da mi zapamti pass da ga ne moram svaki put upisivati ručno. Stavio sam kvačicu na remember pass ali svejedno svaki put iznova traži.Ako netko ima nekakvo rješenje bio bi mu zahvalan.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4

Isto sam na t-comu.Mislim da to nema veze jer t-com ima servere preko njemackog gazde.

Nije mi sve to osobito vazno jer igre kupujem samo preko G2play i to pay safe bonove. NIKADA ne upisujem kartice u racunalo.

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo i meni je origin store prešao na ruski iz čistog mira,, inače je uvijek bio na engleskom i sa valutama u eurima., naravno nikakvo mijenjane postavka na originu ne pomaže.

t-com internet imam btw

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Nekako mi se sve cini da bi to mogao biti odgovor ruskih hakera na sankcije EU.

Ako je tako, bit ce i gore.CryptoLocker vec hara.

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

{#}

Rusi preuzimaju internete, uskoro ce i forum biti na cirilici
MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Tko nije ucio nek se sada prihvati...........

14 godina
Battlefield 4

Evo, za one koji su se bojali Proxya!

Kupujte povoljnije u Rubljima! {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Pas maters ... ovi sto su kupovali kod rusa imaju ruski ... ja sam uzeo premium kod brace kineza (g2play) ...

battlelog: b4stardo_CRO
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bilo bi dobro da se može kupiti u rubljama ali ne može. Btw mala isto ima Simse na svojem originu i tamo origin store na ruskom lol. Izgleda da je počela invazija  ruska oluja je krenula!

sake08
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pas maters ... ovi sto su kupovali kod rusa imaju ruski ... ja sam uzeo premium kod brace kineza (g2play) ...

Nisam ja rus ja isto kinez(premium) a igra origigi U.K. Još je dobro nekako ćemo se snaći s čirilicom ali ako krene s kineskim...

sake08
17 godina

Evo (djelomični) video kolege snimljenog kako mi ubija druga sa strujom ;) 

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 23:33 (mrxa1).
14 godina
CroL1k1n7 kaže...

Bok ekipa!! Evo malo gameplaya Bf4 Zavod 311 igrano sa gamepadom na PS4. Zanima me što mislite o net kodu na toj platformi - na osnovi ovog videa.

Skidam kapu do poda. Ne znam u stvari koliko vas igra BF na PS3/4 ili xbox ali danas sam imao priliku probati igrati BF i COD na gamepadu od PS4. Ljudi moji ja vam ne mogu opisati kako je to bilo za mene frustrirajuće bespomoćno i vrlo tužno iskustvo {#}. Toliki nesklad između onoga što hoću i mojih kretnji i prtljanja po padu da je to nevjerojatno i smiješno za gledat (mali i nećak su crkli od smijeha a mene znoj probija i sto puta mi je došlo da onaj jojstik zavitljam kroz prozor i odigram

na j......PS4-ci) ). Da se razumijemo igrao sam poprilično PES i Fifu i još neke druge igrice pomalo na PS i to mi je ok ali igrati FPS na tome.....  Vjerojatno vremenom stekneš neku rutinu pa ti to postane normalno kao što je i meni sad miš i tipkovnica ali da ne mogu igrati BF na kompu ne bih ga niti igrao na PS (bez uvrede ovima koji igraju tako). Nekako mi je to kao da sviraš klavir u rukavicama.............

13 godina
Battlefield 4

Mrski neprijatelj je pobijen i engleski se vratio na Origin store (iz cista mira,neizazvan).

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 12:01 (pukycro).

1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

. Nekako mi je to kao da sviraš klavir u rukavicama.............

U rukavicama? Mali mi ima PS3 i iz zayebancije uzeo na akciji bad company2 za njega na akciji za 50kn ... Majko mila ... to je kao sviranje klavira s rukama vezanim na ledjima pa mozes udarati glavom, ramenom i nogom ...

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav ekipo!! Gdje se može nabavit premium da je najeftinije preko prokya ,dobio sam na poklon bf4 key i sad bi premium, bezveze da nemogu na sve servere.

Ima li koja dobra duša koja če mi to pokaže ili kupi {#}

http://www.youtube.com/watch?v=lh6Nf0lBtGw&list=FLjexh4Bc4RXMby_W3cBfW5Q
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

bastardo u neprijateljskom timu?

gg ez

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/462940833481801856/842521735/

{#}

Bio bih prvi,da sam dosao na pocetku runde :D

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

bastardo u neprijateljskom timu?

gg ez

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/462940833481801856/842521735/

{#}

Bio bih prvi,da sam dosao na pocetku runde :D

Ma ovi na mojoj strani sve neki mulci bili ...

16 godina
Battlefield 4

od zadnjeg update-a baca me van nakon 10-ak sec konstantno i dobivam ovu poruku. punk buster je updatean.jel ima ko kakvu ideju??

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 16:20 (zagy15061984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zagy15061984 kaže...

od zadnjeg update-a baca me van nakon 10-ak sec konstantno i dobivam ovu poruku. punk buster je updatean.jel ima ko kakvu ideju??

download pbsetup.exe, kada završi, odaberi BF4, označi ga i pritisni Check for Updates ;)

http://www.youtube.com/user/MsDome007
14 godina
Danec kaže...

Pozdrav ekipo!! Gdje se može nabavit premium da je najeftinije preko prokya ,dobio sam na poklon bf4 key i sad bi premium, bezveze da nemogu na sve servere.

Ima li koja dobra duša koja če mi to pokaže ili kupi {#}

Ima ti cijela tema o ovome. BF4 kupovina, il tako nesto.

Imas i cijene i tutoriale i savjete... na mobu sam pa mi se bas ne da traziti :) Snaci ces se.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 17:47 (CyberDemonVZ).
16 godina
Komunist Izet kaže...
zagy15061984 kaže...

download pbsetup.exe, kada završi, odaberi BF4, označi ga i pritisni Check for Updates ;)

pa jel ne vidis da sam napisao da je updatean..i ponovo me baca

17 godina
zagy15061984 kaže...
Komunist Izet kaže...
zagy15061984 kaže...

pa jel ne vidis da sam napisao da je updatean..i ponovo me baca

To ti se ugasio servis od Punkbustera. Odi i direktorij od igre, tamo je "pbsvc.exe", to pokreni, on će ponovno pokrenuti servise, po potrebi restart računala.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

@zagy15061984 probaj i ovo meni je pomoglo :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

hvala, radi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

evo igram bf4 jedno mjesec dana i nikad mi ne pokazuje moj ping niti ping servera kad trazim server..to mi u pocetku nije smetalo al u zadnjih par dana su me poceli izbacivat s servera zbog pinga..jel zna neko kak to popravit??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
logi510 kaže...

evo igram bf4 jedno mjesec dana i nikad mi ne pokazuje moj ping niti ping servera kad trazim server..to mi u pocetku nije smetalo al u zadnjih par dana su me poceli izbacivat s servera zbog pinga..jel zna neko kak to popravit??

Upnp u ruteru ti je ugasen ?

14 godina
logi510 kaže...

Najvjerojatnije firewall, antivirusni sotver, ili kako je bilo u nekoliko slucaja router.

Prva dva isprobas tako da ugasis programe pa probas. A treceg su ljudi nazalost rjesili promjenom routera. Bilo je 2 ili 3 slucaja ovdje u temi.

Vjerojatno se moze rjesiti i podesavanjem opcija u samom routeru.

13 godina
Alien 22 kaže...
logi510 kaže...

nezz al sad pokusavam to provjerit putem 192.168.0.1 i nece mi uc u postavke rutera..

14 godina
logi510 kaže...

nezz al sad pokusavam to provjerit putem 192.168.0.1 i nece mi uc u postavke rutera..

Probaj 192.168.1.1?

To su najcesci...

Koji operater i koji router?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 20:43 (CyberDemonVZ).
14 godina
Battlefield 4

45 minuta sam ga ganjao sa stingerom, on je bio u helicu. {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice