neki dan fov,prije toga isto neka nebuloza, pa onda ati vs nvidia, pa neznam kaj je ono jučer bilo, nekakvi tomovi sati , pa danas kill assist count as kill, kaj bu sutra? osjećam se ko butra u onim danima kad mi sve smeta 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neki dan fov,prije toga isto neka nebuloza, pa onda ati vs nvidia, pa neznam kaj je ono jučer bilo, nekakvi tomovi sati , pa danas kill assist count as kill, kaj bu sutra? osjećam se ko butra u onim danima kad mi sve smeta 
Imam ja lijek za to. Tvrdomicin, možeš ga dobiti i bez recepta...
2.Igrači su bili premali - sad su mape premale a igrači veliki
3.Bilo je odlično da koliko napuniš defib toliko u liku daš healta kad ga digneš - sad više nije
4.Netko je Metro i skill stavio u istu rečenicu
5.Zenge opet provocira Vješticu nazivajući je advokaticom - vjerojatno čeka najgore :)
assist counts as kill se samo računa u igri-scoreboardu. ne u statse. niti u killove, niti u killstreak.
Lik je legit...
Interesantno, lik izgleda igra samo Rogue Transmission, i voli T90-A:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/436133378053637056/363185569/
Mora da je našao mjesto s kojeg može lijepo gađati a da sam bude dovoljno zaštićen.
assist counts as kill se samo računa u igri-scoreboardu. ne u statse. niti u killove, niti u killstreak.
Meni je uračunato u killove.
Lik je legit...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/436133378053637056/363185569/
Mora da je našao mjesto s kojeg može lijepo gađati a da sam bude dovoljno zaštićen.
Ili mu je cijelo vrijeme uključen active protection 
Jel mi moze tko nabrojit mape za mod Conquest Large gdje su US timovi vs nesto ( nebitno ) da mogu vozit Abramsa?
Hvala 
Lik je legit...
Kaže prijatelj od prijatelja koji često igra protiv njega, lik igra samo defanzivno, nikada ne napada. Drži se ruba mape i ide samo na sigurne killove. A kad vidi da će ga ubiti onda ALT+F4 da mu ne broji death.
@Stolnik:
Uglavnom se ne zna tko će igrati mapu, pa može biti US-RU; RU-CN; CN-US, viđeno je čak i US-US (ali to je vjerojatno od admina tako postavljeno).
Kaže prijatelj od prijatelja koji često igra protiv njega, lik igra samo defanzivno, nikada ne napada. Drži se ruba mape i ide samo na sigurne killove. A kad vidi da će ga ubiti onda ALT+F4 da mu ne broji death.

hahahahahahaha ja nevjerujem 
Kod mene je na serveru uvijek USvsUS tako da su obe strane fer u pogledu vozila. Tako je uvijek dva vipera i isto tako ostalih vozila na mapi. Z110 je odlican atak heli , ali je kao i havoc puno veca meta.
Jel mi moze tko nabrojit mape za mod Conquest Large gdje su US timovi vs nesto ( nebitno ) da mogu vozit Abramsa?
Hvala 
ne znam 
Pogledajte prvi post na stranici:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064774131036047/last/post_2955064774479271439
tiče se privremenog rješenja za sound loop crash bug...
Lik je legit...
@Stolnik:
Uglavnom se ne zna tko će igrati mapu, pa može biti US-RU; RU-CN; CN-US, viđeno je čak i US-US (ali to je vjerojatno od admina tako postavljeno).
Pa ne mogu vjerovati kakvih bolesnika ima. Vozi se u tenku po rubu mape i igra defanzivno only?? Radi čega statistike ,da se hvali prijateljima ,da impresionira komade??? I gdje mu je tu gušt igranja ne znam kako mu to ne dosadi izgleda mi da je kod njega neki malo veći psihički poremečaj.Lijepo čovjeka u tenk pa na prevaru lijepo kod psihića da mu bude bolje. To samo majka može voljeti ,svašta.
E ljudi, a ima li nei nas balkanski server .....hr, sr, bih, nebitno....Pozzz
U BF5 ce ipak uvest nove modele vojnika.
Dobar camo.
Bilo bi lijepo kempati iza nje.
mogu ja i iz ovog kuta kempat 
Primjetio sam da se lift na metrou ne vidi kad netko dolazi, dakle zatvoren je stalno i samo se kao otvori. jako dobro
Ali isto tako, dođe lift, ja bacim nade unutra i ne dobijem, hit. Zaključak da je pala ''kroz'' lift. Također dodali su par djelova na metrou di se sad ne može pucati, pucaš u nešto a ispred tebe nema ničeg, klasični bugovi na svim mapama.
Kad mi obični smrtnici koji smrdimo i sve, dobivamo second assault -
Hvala
Hvala
4. ožujka.
No contact with EA online, to svima tak ili?? nemos se spojit ni na jedan server
No contact with EA online, to svima tak ili?? nemos se spojit ni na jedan server
Svima...
Tnx na odgovoru...bas ste cool ekipa... 
Hvala
nedobivate, morate kupit
Kakav lolnes.. Dakle igram metro i svako malo netko viče, f2000 op, f2000 new m16.
F2000 je praktički šrotex, 3 sek za reload, užas side recoil, užas rasipanje metaka. Ima samo dobar rof 850 i dobar hip i to je to.
Ja ga furam jer volim taj gun i nije lako snjim, u bf3 je bio loš, ovdje je isti kao tamo, znači ništa novo.
Svi igraju jer su tek otključali, ali ekipa masovno vajna da je novi m16. Predobro.
Kakav lolnes.. Dakle igram metro i svako malo netko viče, f2000 op, f2000 new m16.
F2000 je praktički šrotex, 3 sek za reload, užas side recoil, užas rasipanje metaka. Ima samo dobar rof 850 i dobar hip i to je to.
Ja ga furam jer volim taj gun i nije lako snjim, u bf3 je bio loš, ovdje je isti kao tamo, znači ništa novo.
Svi igraju jer su tek otključali, ali ekipa masovno vajna da je novi m16. Predobro.
Koja je najbolja puška u igri, ja sam prilično nov u svemu i neide mi ni sa jednom kako treba ?
Koja je najbolja puška u igri, ja sam prilično nov u svemu i neide mi ni sa jednom kako treba ?
bilo koja s aimbot-om