Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.885.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
NiramX kaže...
LudaVjestica kaže...

S navedenim se uopće ne slažem i oživljavanje na 20% je čisto u redu i po meni bolje rješenje nego što je bilo u BF3. Kome smeta spam traži no explosive servere i to je to...

+1 Ali problem je u tome što je dosta igrača odustalo od oživljavanja. Umjesto toga koriste M320.

Imat ćemo realnije statse. Ima likova koji su na taj način imali nerealno velik KDR. Ubiješ frajera 20 puta u rundi a on završi sa skorom 50-4. Ma nabijem to na neku stvar...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

+ sada pogodiš tipa i skineš mu 78% healtha i dobiješ kill-a uopće ga nisi ubio {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 7 hvala 1
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Imat ćemo realnije statse. Ima likova koji su na taj način imali nerealno velik KDR. Ubiješ frajera 20 puta u rundi a on završi sa skorom 50-4. Ma nabijem to na neku stvar...

Možda bi bolje rješenje bilo da su stavili na 30%. Tako bi barem mogao preživjeti jedan metak.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozdrav, novi sam ovdje pa se ispricavam ako pisem na krivoj temi.  instalirao sam battlefield 4 no kada udjem u prvu misiju na singleplayer vidim samo minimap, ciljnik i dio neba,a ostatak je bijel zvuk radi mogu se i kretati ali sve je bijelo. laptop  je hp compaq cq58-d04sm, i3-3110m 2.4 ghz, 4 gb ddr3 1600mhz, intel hd graphics 4000, win 8 pro 64bit (koliko sam vidio na youtube ljudi igraju na low postavkama a i na stranici notebookcheck pise da bi trebao moci vrtit na nekih 28-30 fps na low postavkama). driver za graficku je 9.17.10.2932 iz 2012. godine i probao sam updejtat sa intelove sluzbene stranice najnoviji driver ali mi javlja poruku da nije kompatibilan sa ovim laptopom. probao sam koristiti i system boost ali se opet ista stvar javlja. je li se itko susreo sa slicnim problemom ili zna kako ovo rijesiti?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
1.U beti ( i do nedavno)svi govorili kako je dobro što ti se računa kill ako liku uzmeš iznad 75% - sad više nije dobro

2.Igrači su bili premali - sad su mape premale a igrači veliki

3.Bilo je odlično da koliko napuniš defib toliko u liku daš healta kad ga digneš - sad više nije

4.Netko je Metro i skill stavio u istu rečenicu

5.Zenge opet provocira Vješticu nazivajući je advokaticom - vjerojatno čeka najgore :)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
23 4 hvala 9
17 godina
nadimakDIMAK kaže...

pozdrav, novi sam ovdje pa se ispricavam ako pisem na krivoj temi.  instalirao sam battlefield 4 no kada udjem u prvu misiju na singleplayer vidim samo minimap, ciljnik i dio neba,a ostatak je bijel zvuk radi mogu se i kretati ali sve je bijelo. laptop  je hp compaq cq58-d04sm, i3-3110m 2.4 ghz, 4 gb ddr3 1600mhz, intel hd graphics 4000, win 8 pro 64bit (koliko sam vidio na youtube ljudi igraju na low postavkama a i na stranici notebookcheck pise da bi trebao moci vrtit na nekih 28-30 fps na low postavkama). driver za graficku je 9.17.10.2932 iz 2012. godine i probao sam updejtat sa intelove sluzbene stranice najnoviji driver ali mi javlja poruku da nije kompatibilan sa ovim laptopom. probao sam koristiti i system boost ali se opet ista stvar javlja. je li se itko susreo sa slicnim problemom ili zna kako ovo rijesiti?

Ako promjeniš možda nadimak u DIMAK_pr0, možda ti proradi :)

::: peace 0n earth :::
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Treba dice nagovorit da naprave bad company 3 sa fizikom helija ko u bf3 i malo da poboljsaju grafiku i igra bi bila savrsena. Bez 1000 nepotrenih oruzja i gadgeta. Ovo danas kaj sve imas je katastrofa,pol toga je nepotrebno i glupo kaj su ubacili.

2 2 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Bolje da naprave fiziku helića iz BC2,pilotu daju rakete,gunneru strojnicu i to je dosta.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 4

neznam kak može bit dobro da dobiješ kill , a nisi ga ni ubio. kak?!

ovo za defib je ok po meni bar nema onoh chain rivajvanja ili nekog fegeta da samo diže non stop istog igrača po 3 minute, sad bar mora pazit kak će te dignut.

igrači su i dalje sitni.

za metro nisi trebao imat skill ?? rush?sq rush?cq(no expl) ??? LoL

jbga nemreš se bakćat sa žemskama.

toliko od mene za danas. {#}

Moj PC  
1 5 hvala 0
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ali si napravio većinu štete.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
Battlefield 4

Pa dobihe kill onaj koji ga je ubio i ti. Tebi pise assist count as kill.

igrao sam danas SA i meni je ok meni su te mape nove kad nisam igrao bt3 ali me nejde i nejde na njima. Puno bolje mi ide na normal rush tamo sam uvjek medu prvih 5-6 a na SA sam na zacelju. E sad il tam ekipa tolko bolje igra.... Da napomenem imam tek 23 sata igranjA tak da sam jos pocetnik.

0 2 hvala 0
16 godina
Joe Cooker kaže...

Ja sam odigrao par partija bez problema Metro nakon sto sam stavio VSync ON.

Stavio sam i gametime.maxvariablefps 59.94 koliki mi je refresh rate od monitora u cfg.file.

Prije toga me Metro izbacivao nakon minute sa sound loop crashom.

Izgleda da ovo boldano pomaže onima koji imaju sound loop. Jučer sam obrisao Realtekove drivere ali mi se opet smrzavalo na Metrou. Sa uključenim Vsync odirao na dva servera bez smrzavanja.

13 godina
Kendo kaže...
Joe Cooker kaže...

Stavio sam i gametime.maxvariablefps 59.94 koliki mi je refresh rate od monitora u cfg.file.

Izgleda da ovo boldano pomaže onima koji imaju sound loop. Jučer sam obrisao Realtekove drivere ali mi se opet smrzavalo na Metrou. Sa uključenim Vsync odirao na dva servera bez smrzavanja.

Samo uključen Vsync ili moram i štelat frame lock u cfg fajlu?

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 4

Samo VSync.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovo za defib je ok po meni bar nema onoh chain rivajvanja ili nekog fegeta da samo diže non stop istog igrača po 3 minute, sad bar mora pazit kak će te dignut.

igrači su i dalje sitni.

za metro nisi trebao imat skill ?? rush?sq rush?cq(no expl) ??? LoL

jbga nemreš se bakćat sa žemskama.

toliko od mene za danas. {#}

Dobro je jer se nekad dogodi da izrešetaš lika i onda ti dođe neki idiot ili seronja iz skvoda koji se stvori na tebi i ispali jedan metak u njega i ubije ga. Ovako je fer. Iako još uvijek me živcira kad ja stavljam SLAM na neprijateljski tenk i dođe neki treći lik i pogodi moj slam sa zoljom i dobije kill.. Zapalio bi mu i oca i majku.

Defib je dobro napravljen, problem je u ljudima što ga ne koriste dovoljno, zato se ja lijepo zahvalim svaki put kad me netko oživi.

Igrači se čine sitniji, naviknite se. Baš me zanima kad bi recimo Operation Flashpoint ili ARMA igrali jel bi uopće mogli vidit nekog na te udaljenosti.

Metro je meat grinder, uvijek je i bio i ostat će da za ne znam koliko igara remodeliraju mapu. Ja sam u trojci Metro igrao s maksimalno 32 igrača na serveru, više je previše.

16 godina
Skilledžija kaže...
Kendo kaže...
Joe Cooker kaže...

Samo uključen Vsync ili moram i štelat frame lock u cfg fajlu?

Meni je pomoglo kad sam promijenio oboje, VSync on mi je djelomicno bio pomogao.

BE HAPPY xD : )
15 godina
kach kaže...

Treba dice nagovorit da naprave bad company 3 sa fizikom helija ko u bf3 i malo da poboljsaju grafiku i igra bi bila savrsena. Bez 1000 nepotrenih oruzja i gadgeta. Ovo danas kaj sve imas je katastrofa,pol toga je nepotrebno i glupo kaj su ubacili.

Stvarno bi ih trebali nagovoriti. Idem ja danas na kavu sa bachom mađikom pa ću ga malo pilati.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
Joe Cooker kaže...

Meni je pomoglo kad sam promijenio oboje, VSync on mi je djelomicno bio pomogao.

Ma bio sam u BF3 prčkao po tom lockanju i uvijek sam imao trzanje slike pri naglim pokretima (tearing kako li se taj vrag zove?).

I onda sam nedavno vidio kod nekog youtubera, a vidim da si i ti stavio neki čudan broj.

Ja sam stavljao 60, 59, 61... i uvijek tearing.

Jel taj tvoj broj univerzalan ili ovisi od monitora do monitora?

Ako da, kako ću saznati koja je decimala za moj monitor?

[19xx] 4ntraks
15 godina
NiramX kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ali si napravio većinu štete.

pa dobio si bodova koliko si mu skinuo healtha ,tvoj problem šta nemreš nekog ubit kak spada (ne tvoj osobno nego od osobe koja je pucala {#})

12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open
Ima 2 dana igra mi se stalno rusi zbog ovoga. Jel netko znan rješenje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa dobio si bodova koliko si mu skinuo healtha ,tvoj problem šta nemreš nekog ubit kak spada (ne tvoj osobno nego od osobe koja je pucala {#})

Prisjeti se situacija iz BF3 kada ti je na ekranu znalo pisati Kill Assist 100 ili Kill Assist 99.

15 godina
NiramX kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Prisjeti se situacija iz BF3 kada ti je na ekranu znalo pisati Kill Assist 100 ili Kill Assist 99.

pa kill assist 100 ili 99 , da. ostala mu je 0 ili 1 sasvim svejedno, znaći nisi ga dovršio i nisi dobio kill ali si dobio toliko bodova koliko si mu skinuo % healtha,

po meni čist fer.

jer ipak se igra na bodove i tko imaš više bodova ,a ne tko ima više killova.

ako ga nisi ubio zašto bi trebao bit nagrađen killom u tom slučaju? jer si prvi počeo pucat po njemu?

to samo znači da nisi sposoban ubit i samim time nemaš šta dobit kill na temelju ranjavanja. barem ja tako gledam, ali šta ćeš ....tak je kak je-njuberski je {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 15:03 (ZeNGe_CRO-mt).
16 godina
neaktivan

Pazi ovog lika, nemos provirit a da nedobijes granatu u glavu.

jbn rambo

14 godina
neaktivan
NiramX kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Jucer igram sa Rupyem  i Damom i dobijem Squad Kill assist counted as kill 100.

Da nisam vidio nebi vjerovao. Netko od njih dvoje ga je ocito samo pogledao dok sam ja pucao po njemu i ubio ga. 

12 godina
ban577 kaže...
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open
Ima 2 dana igra mi se stalno rusi zbog ovoga. Jel netko znan rješenje?

daj, ja sam forwardao taj port i nisam imao vise taj problem... al su se javili drugi, kompenzacijski {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...

jbn rambo

Lik je legit...

Freak Show Inc.
17 godina
pirat kaže...
Bolje da naprave fiziku helića iz BC2,pilotu daju rakete,gunneru strojnicu i to je dosta.

Sign!

15 godina
drahic kaže...
NiramX kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Jucer igram sa Rupyem  i Damom i dobijem Squad Kill assist counted as kill 100.

Da nisam vidio nebi vjerovao. Netko od njih dvoje ga je ocito samo pogledao dok sam ja pucao po njemu i ubio ga. 

valjda jer bf ima takav sistem mjerenja healta-a, znaći 100 + ta nula (čitaj 1 ) od bftrojke.

i zato ekipa trčkara okolo sa 0% healtha i to nije nikakav bug ,tak je to(valjda) zamišljeno od strane dice-a.

bilo bi puno bolje kad bi bilo punih 100%,znači ako sam ti skinuo svih 100% mrtav si , a ne da imaš taj 1% imaginarnih koji se prikazuje kao 0.

ali to je dice i sve nelogičnosti su moguće.

po meni bi bilo ispravno kao i u bf3, u ovom tvom slučaju dobio si 100 bodova ali ti se nije prikazao kill jer ga nisi završio tj ubio jer ipak ,kao što sam i rekao igra se na bodove ne na killove.

ali tak je na njihovim forumima ona dječica plakala kako oni "ne dobiju kill u tom slučaju bla bla buuu buuuu" pa su ih ovi poslušali kao i još par stvari kaj su uveli sve radi te dječice i da se podrede početnicima da i oni mogu nekog ubit, ne :)

16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Y2K2 kaže...

jbn rambo

Lik je legit...

Legit??

17 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...

Legit??

Igra na optici, to ti je normalno!

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice