Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.885.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4
Vec me nekoliko ljudi pitalo da li se isplati kupovati Premium za BF4.
Problem je sto ga 90% od frendova ima, pa ovi koji ga nemaju ostaju sami, pogotovo sad kad je stigao SA :(
A s druge strane, to je davanje novaca EA-u, a igra jos nije sredjena.
Nemam pojma sto odgovoriti. Vase misljenje?
24 Da
15 Ne
29 Samo ako uleti na kakav popust
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
Vec me nekoliko ljudi pitalo da li se isplati kupovati Premium za BF4.
Problem je sto ga 90% od frendova ima, pa ovi koji ga nemaju ostaju sami, pogotovo sad kad je stigao SA :(
A s druge strane, to je davanje novaca EA-u, a igra jos nije sredjena.
Nemam pojma sto odgovoriti. Vase misljenje?

ja bih ti još dodao na anketu, ako su zgriženi fps igrači onda da, a ako su povremeni nek čekaju popuste kakve.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Onaj ko nema SA sada kao premium,nebi preporucio kupovinu dok ne dode popust neki jer aposlutno nista nema novoga i super,osim F2000 koji je novi m16 po meni.

Nove mape su super,ali samo graficki.

Bugova ima jos uvijek,netcode je za kitu.

Mape su lijepe. Ali samo to.

Lijep mi je Caspian gdje je sve u jesenskom štihu,i koliko sam jucer igrao,najveci kaos je na Hilltopu,gore vani i unutra. 

Firestorm-Nista posebno. Sve nekako tmurno,tamno. 

Gulf Of Oman- Najvise me iznenadio. Prije ga u Bf3 nisam previse volio jer mi nije bio zanimljiv ali sa ovom olujom bude zanimljiv.

Metro- Nema se sta previse pisati. Clusterfuck kao i prije sta je bio. Treba igrati bez eksploziva.

Ovi liftovi daju iznenadenje u flenkanju i mozes iznenadit protivnika i okrenut rundu puno lakse nego u Bf3. 

Firestorm bi radije mjenjao mozda za Kharg Island,a Gulfa bi radije mjenjao za Strike at  Karkand .

A Metro definitivno za Grand Bazzar. 

Po meni,promijenili su mape malo,dodati efekte,i vise radili na vizualnom nego na stvarnim problemima. 

Onaj kome je Caspian ili neke druge mape bile brutalne i super,neka kupi. Ima servera Caspiana sa po 3500ticketa pa se napucavas.

Eh da,sta se tice tih novih mapa,nekako mi se cini da je sve nekako malo. Mapa kao mapa. Kao da su u bf3 vece. Neznam zasto. Dali je zbog vojnika koji su valjda veci ili nesto trece,neznam. 

Eto,tek toliko da napisem nesto.. :) 

Vidimo se na nekoj od novih SA mapa. :) 

Moj PC  
7 0 hvala 4
14 godina
ranko091 kaže...
ja bih ti još dodao na anketu, ako su zgriženi fps igrači onda da, a ako su povremeni nek čekaju popuste kakve.

Hm.. da...

Al recimo da nisu bas jako jako zagrizeni jer bi vec imali Premium? {#}

drahic kaže...
Firestorm bi radije mjenjao mozda za Kharg Island,a Gulfa bi radije mjenjao za Strike at  Karkand .

U dosta BF naslova je bio Karkand. Mozda u jednom od DLC-eva Kinezi napadnu Kuvajt, pa se opet pojavi ta mapa? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 8:37 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

U dosta BF naslova je bio Karkand. Mozda u jednom od DLC-eva Kinezi napadnu Kuvajt, pa se opet pojavi ta mapa? {#}

Vratit će se karkand kad-tad. Isto kao i bazaar.

Ja bih volio da se vrate još neke mape iz BF2, bilo ih je nekolicina stvarno preyebenih!

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Obozavam metro 64 oduvijek,ali ovo sad kak ekipa igra od kad se vise nikome neda ozivljavati radi premalog bodovanja ima 50% vise granade spama nego u ogrinalnom bf3 metrou. Definitivno je bf3 metro vise kompetentan nego ovaj novi. Manje ima ekslozija,vise se ozivljava i napucava nego ovdje.

0 5 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Firestorm i Caspian, a bogami i Oman su u BF3 bile "staze" orijentirane na vozila što u BF4 nije slučaj.

Ovdje prvenstveno mislim na "zrak" jer pored svemoćnog AA-a letenje više ne dolazi u obzir.

Na Omanu nisam niti probao letati jer od oluje se vjerojatno ne vidi ni prst pred nosom.

Mape su manje - barem je takav dojam na prvi pogled.

Metro nisam mogao igrati od sound loopa pa nemam pojma što su napravili s njom?

Od ovih što sam igrao Oman mi je za sada OK - oluja je fora.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Skilledžija kaže...
Na Omanu nisam niti probao letati jer od oluje se vjerojatno ne vidi ni prst pred nosom.

{#}

Jucer ja poletim kao gunner s nekim iz squada, mislim da je bio Kendo.

Pogledam dolje, a kad tamo sve sivo.

Mislim OK, morat cu gadjat narandjaste trokutice, a kad tamo nista. Klikcem Q, nigdje nikog {#}

I onda smo isli ocistiti onaj kemperski krov nebodera, a kad tamo na njemu je bio lik s RPG-om... i onda vise nismo letjeli.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imam pitanje za vas koji imate soundloop na Metrou, koristite li Win8? Sinoć dok smo igrali nitko nije imao problema, osim jednoga koji ima Win8. On je između ostaloga počeo doživljavati te neugodnosti sa rušenjem igre nakon zadnjeg patcha 13.2.

Ne znam jesam li to vidio ovdje ili negdje drugdje, pa sry ako se ponavljam, ali nekima se navodno igra prestala rušiti kad su se prebacili na mantle i windowed mode. Probajte, čudnovata je ova igra, možda pomogne. Fakat mi je žao kolko ljudi problema imaju, pogotovo jer su u usporedbi moji problemi minimalni do nepostojeći.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Po meni je SA trebao izaći kao zadnji DLC, dok se ne malo više ne zaborave stare mape.
Jućer sam odigrao po jednu partiju Firestorm i Gulf, i nisam bio previše zagrižen.
Iako mi je Gulf bio jedna od boljih mapa, koju sam dosta igrao i pomalo se zasitio. Prebzo se je pojavila.

Općenito prebrzo izlaze DLC-ovi i ne osjećam da su mi stare mape dosadile i da trebamo sada hrpu novih.
Idealna dinamika bi bila:
- 29.10 igra
- prvi DLC nakon malo više od 3 mjeseca: veljača
- svaki sljedeči nakon 2 mjeseca: travanj, lipanj , kolovoz
- zadnji DLC: listopad i koji bi donio 4 najbolje mape iz cijelog serijala BF (koje se ne bi ponavljale)

Poslovni model: plača se igra, plača se Premium (4 DLC-a) i 5-i besplatni DLC za Premium i Pre-Order (sa navedenim najboljim mapama)

Nakon 18 mjeseci izlazi novi BF, koji radi isključivo Dice.

Novi Engine se radi svakih 6 godina (uvjetovan sporijim razvojem HW-a i (na žalost) izlaskom novih konzola).
Svake 3 godine se malo modificira postojeći Engine.

Time bi se dalo više vremena da se kvalitetnije napravi engine bez puno bug-ova, a ionako je još u BF3-u bio fenomenalan i miljama udaljen od konkurencije.

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Vidim da su neki imali prevelika očekivanja od mapa. Kažete iste se mape, mislim što ste očekivali, da će se mapa zvati Metro, a odvijati na tibetu?

Stvarno ste svašta očekivali, ovo su iste mape kao i Karkand DLC u BF3 koje se od originala razlikuju jedino u detaljima, a layout mape ostaje isti. Bilo bi glupo da poptpuno promijene layout, a mapu nazovu po staroj.

Stvaro svaša čovjek pročita.

Nisam baš igrao pošto mi se opako jako ruši igra, ali to su iste stare dobre i najigranije mape, prikazane na malo drugačiji način. I nezna zašto se netcode navodi kao mana ovog DLC-a, pa nisu ništa mjenjali samo su nam dali mape.

EDIT: ako vam se ruši igra obrišite settings folder u documentsima, meni je nakon toga igra barem na 5 minuta na mapu ušla. Samo pazite s tim brisanjem si brišete i singleplayer save.

Kako sad prebrzo dolaze dodaci, a do prije dva tjedna se pola ljudi cendralo kako prdugo odugovlače sa SA?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 10:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 5 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

I, jeste primijetili da su u SA trokutići iznad glava jednaka veličine bez obzira na udaljenost?

Zaključak = SA koristi pre-patch code.

I, bar mi se čini da protivnici bolje "love" moje metke u SA nego na drugim mapama.

Doduše na Metro (Network Smoothing na 0 imam, izgleda da moram malo podići), i dalje poginem od shotguna, a tek onda lik izađe iza ugla...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
3 3 hvala 3
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

I, jeste primijetili da su u SA trokutići iznad glava jednaka veličine bez obzira na udaljenost?

I, bar mi se čini da protivnici bolje "love" moje metke u SA nego na drugim mapama.

Doduše na Metro (Network Smoothing na 0 imam, izgleda da moram malo podići), i dalje poginem od shotguna, a tek onda lik izađe iza ugla...

Rain man...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
kach kaže...

Obozavam metro 64 oduvijek,ali ovo sad kak ekipa igra od kad se vise nikome neda ozivljavati radi premalog bodovanja ima 50% vise granade spama nego u ogrinalnom bf3 metrou. Definitivno je bf3 metro vise kompetentan nego ovaj novi. Manje ima ekslozija,vise se ozivljava i napucava nego ovdje.

Ajd nam malo pojasni kako je to bf3 metro bio više kompetentan...

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Skilledžija kaže...

{#}

Mislim OK, morat cu gadjat narandjaste trokutice, a kad tamo nista. Klikcem Q, nigdje nikog {#}

I onda smo isli ocistiti onaj kemperski krov nebodera, a kad tamo na njemu je bio lik s RPG-om... i onda vise nismo letjeli.

Bas sam uletio kod nekog lika u heli kao gunner, ne vidi se nista(tv neupotrebljiv) ali sa thermalom se vidi odlicno; rokas ih a oni te nevide{#}

BF3, BF4: [G] Pamark
14 godina
Battlefield 4

Igram na Win 7 uglavnom conquest (probao samo firestorm TDM) ni nigdi nijedan sound loop, nijedno rusenje, nikakvih problema,a odigrao sam oko 10 rundi.

Od starih mapa sam jednu shangai odigrao.

Metro ako si u dosta losijoj ekipi bude frustracija kada se jaci i vodeci tim zakempa na B. Otkljucao sam ovu F2000 pušku pa cu s njom večeras kad dodjem s posla malo poraditi na atačmentima {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hvala forumašu koji je postao prije negdje da se stavi smooth rate na 100% i prije je neko pitao za sensitivity,da i ja sam preslikao sens iz bf3 i bfbc2-ke na kojem igram već 2 god kao i ostale fps-ove al sam na bf4-ci malo povečao sensitivity jer sam teško pratio mete sa svojim uobičajenim senitivity-em(64cm/360) a mislim da je razlog sama fizika igre.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ja sam nakon mjesec dana jučer zaigrao i prvo što sam primjetio su manji trokutići u daljini.

Igrali smo SA Firestorm na kojem btw samo fali bina s Ramstein-om. Kam god ideš pada health od roštača.

Edit: 

samo da dodam da se jučer neka mučka šupendara sjetila iskoristiti oluju na omanu da nam rejpa avione i pistu s helijem. Sva sreća pa se nemre ući u AA u bazi da ga se ubije jer ni spotanje mi nije radilo za vrijeme oluje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 11:32 (DadoZG).
16 godina
Battlefield 4

Ja sam odigrao par partija bez problema Metro nakon sto sam stavio VSync ON.

Stavio sam i gametime.maxvariablefps 59.94 koliki mi je refresh rate od monitora u cfg.file.

Prije toga me Metro izbacivao nakon minute sa sound loop crashom.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

DLC kao DLC ok. caspian izgleda odlično(probao samo rush), Metro ima više mogućnosti za flankanje i izgleda dosta bolje, Firestorm mi je nekako mračan, a Oman, hmmm. Oman mi se čini manji nego u trojci. možda je do mene, ali nekako je to zbijenije.(možda je do visokog FoVa)

nikakvih errora u nekoliko partija jučer što me iznenadilo čitajući vaše postove ovdje. (neki na TSu su imali problema sa ulaskom na Metro ili zvukom)

Interesantna stvar koju sam primjetio i potvrdio gledajući par videa koje sam snimio. Sad primjetim kad me netko gađa(broj pogodaka), dakle ne padam u jednom frejmu, i zvučni i vizualni markeri primanja pogodaka su tu.

Druga stvar je da je SA kao i China rising puno stabilniji frejmrejtom i puno brži kod učitavanja nego vanilla.

Što se tiče trokutića, ne. isto se skejlaju po udaljenosti. dakle, veća udaljenost - manji trokutić.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 12:27 (sharxtreme).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
kach kaže...

Ajd nam malo pojasni kako je to bf3 metro bio više kompetentan...

Metro 64 bf3 verzija je vise kompetentan zato jer manje ljudi ima equipano LVG i m320 granate. U Bf4 playeri sve manje i manje koriste defibrilatore. Kao sto si primjertio u BF4 rijetko tko da bu te ozivio,i ako te netko ozivi bit ces instantno mrtav jer te ozivi na 20% jer se nikome ali bas nikome neda cekat da se ovo napuni na 100% i u 99% slucajeva nebus dobio sansu da se sakrijes iza zida ko u bf3 jer si na 20% helta. Zato su po novom sad ljudi skuzili da im se ne isplati koristit defiblatore jer budu premalo nagradeni bodovima za ozivljavanje,dok recimo ako ima equipano neki drugi perk kao recimo LVG dobije 100 bodova + kill. (osobno nemam niti jedan kill sa LVG ili M320 uvijek koristim defibrilatore) . Globalno su ljudi poceli takva noob toob oruzja sve vise i vise korristiti na serveru i sta se desava na kraju. Server prepun  v40 granata ,m320 i LVG-eva i jako malo ljudi puca i ozivljava. U bf3 je postojao nekakv balans,da bilo je m320 i bilo je LVG-a ali u puno puno manjoj mjeri jer su ljudi volili ozivljavat druge ljude da pomognu timu i znali su da time dobe 100 boda sa svoj rad. Automatski je zbog toga sami gameplay bio puno zabavniji jer nisi tolko puta ginuo i puno je manje bilo eksplozija na serveru,vise se je pucalo. I puno se je lakse moglo probijati  i zauzimati zastavice nego ovdje u novom Metrou 2014. Trebaju pod hitno vratiti revive 100 bodova + 100% helta da se vrati onaj stari balans metroa di manje bude tih eksplozija i vise napucavanja,jer sada svi vise na srecu dobijaju kilove zbog tih granata nego na skillu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 12:34 (kach).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

hahaha

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kach kaže...

Metro 64 bf3 verzija je vise kompetentan zato jer manje ljudi ima equipano LVG i m320 granate. U Bf4 playeri sve manje i manje koriste defibrilatore. Kao sto si primjertio u BF4 rijetko tko da bu te ozivio,i ako te netko ozivi bit ces instantno mrtav jer te ozivi na 20% jer se nikome ali bas nikome neda cekat da se ovo napuni na 100% i u 99% slucajeva nebus dobio sansu da se sakrijes iza zida ko u bf3 jer si na 20% helta. Zato su po novom sad ljudi skuzili da im se ne isplati koristit defiblatore jer budu premalo nagradeni bodovima za ozivljavanje,dok recimo ako ima equipano neki drugi perk kao recimo LVG dobije 100 bodova + kill. (osobno nemam niti jedan kill sa LVG ili M320 uvijek koristim defibrilatore) . Globalno su ljudi poceli takva noob toob oruzja sve vise i vise korristiti na serveru i sta se desava na kraju. Server prepun  v40 granata ,m320 i LVG-eva i jako malo ljudi puca i ozivljava. U bf3 je postojao nekakv balans,da bilo je m320 i bilo je LVG-a ali u puno puno manjoj mjeri jer su ljudi volili ozivljavat druge ljude da pomognu timu i znali su da time dobe 100 boda sa svoj rad. Automatski je zbog toga sami gameplay bio puno zabavniji jer nisi tolko puta ginuo i puno je manje bilo eksplozija na serveru,vise se je pucalo. I puno se je lakse moglo probijati  i zauzimati zastavice nego ovdje u novom Metrou 2014. Trebaju pod hitno vratiti revive 100 bodova + 100% helta da se vrati onaj stari balans metroa di manje bude tih eksplozija i vise napucavanja,jer sada svi vise na srecu dobijaju kilove zbog tih granata nego na skillu.

Hvala na objašnjenju, iako nisi skužio moj komentar (potraži malo u rječniku što znači kompetentan).

S navedenim se uopće ne slažem i oživljavanje na 20% je čisto u redu i po meni bolje rješenje nego što je bilo u BF3. Kome smeta spam traži no explosive servere i to je to...

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Skilledžija kaže...

{#}

Nije bio na krovu nego dolje negdje u magli.

15 godina
Battlefield 4

kach mislim da ti vještica govori za kompetentan....jel znaš šta to uopće znači?

mislim da si mislio kompetitivan ,

ali opet nemreš to reć samo za jednu mapu pošto je sama igra u globalu (bf4) daleko od komeptitivnog igranja i skill ne dolazi do izražaja u 99% situacija.

edit eto rekla ti je advokatica

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 12:48 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
S navedenim se uopće ne slažem i oživljavanje na 20% je čisto u redu i po meni bolje rješenje nego što je bilo u BF3. Kome smeta spam traži no explosive servere i to je to...

Pa glupo je kaj sad moras trazit takve server,prije eksplozije nisu predstavljale nikakv problem i bilo je zabavnije za igrat. Isto tak kak su sjebali heli,msilim heli u bf3 je 1000 puta zabaniji nego ovdje tak da meni je bitno da je igra bude zabavna. Ovdje ne postoji taj fun faktor.

13 godina
neaktivan
kach kaže...

Pa glupo je kaj sad moras trazit takve server,prije eksplozije nisu predstavljale nikakv problem i bilo je zabavnije za igrat. Isto tak kak su sjebali heli,msilim heli u bf3 je 1000 puta zabaniji nego ovdje tak da meni je bitno da je igra bude zabavna. Ovdje ne postoji taj fun faktor.

Opet se ne slažem, metro se i u bf3 svodio na spamanje granatama, m320 i sl. (govorim o serverima s puno igrača). Isto tako bilo je više no explosive metro only servera jer se i tada to tražilo.

14 godina
protjeran
LudaVjestica kaže...

+1 Ali problem je u tome što je dosta igrača odustalo od oživljavanja. Umjesto toga koriste M320.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

BF3 Metro, Squad Rush s ekipom na TS-u. {#} To mi je bilo najzabavnije, najnapetije i znali smo po nekoliko sati u komadu igrati taj mod. Taktika, svaki ticket važan... To mi fali u BF4.

Battlelog: dr34mshake_CRO

2 1 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice