Battlefield 4-Kupovina P&O

poruka: 1.306
|
čitano: 270.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 4-Kupovina P&O
jopis kaže...

Naziv procesa?

Imam holu godinama gore, al ne vidim iti jedan proces vezan uz nju, pa me zanima di i što radi u pozadini.

Tnx.

Ona se možda na svakom računalu i browseru drugačije ponaša?

Uglavnom, deinstalirao sam ga iz Firefoxa i surfam ja.

I pokrenem NetLimiter da ograničim jedan upload, i vidim tri Hola procesa kako rade u pozadini :/

I onda idem pogledati pod instalirane aplikacije i Hola je (još uvijek) tamo.

Poslije kako sam i to maknuo i resetirao, više ga nema.

Ne znam zašto i kako je moguće da je Hola bila instalirana kao program ako sam ju snimio samo kao dodatak Firefoxu..

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan

pa instaliras je i kao program, zar ne cistas prije instalacije. Pitate zelis li free verziju ili placanje. Ako izaberes free onda si duzan biti djelitelj.

btw. Onda kako ste uspjeli uzet iz Brazila karticom ili ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
ceco22 kaže...

pa instaliras je i kao program, zar ne cistas prije instalacije.

Lol  Aj pogodi!

Ma samo mi je cudno kako Jopis nema onda taj program?

I ja cekam odgovor vezano uz kartice...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina

Neam pojma, rekoh da već duugo imam holu na kompu, i to samo kao addon u chromeu. U ff-u je nema :D

To je možda zato što ste je instalirali u skorije vrijeme pod tim novim uvjetima....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Neznam zašto vam neće s PayPalom, ja sam koristia njega, pogleda sam i mailove, BoaCompora i Origin javili da je sve prošlo u redu. A PayPal mi nije posla potvrdu da je izvršena transakcija, tj. poslali su mi da san ja odobria transakciju i da će uskoro bit izvršena ali je nisu kasnije potvrdili još jednim mailom (valjda nisu ni trebali).

Šta to govorite o Holi, ali je ovo ilegalno? Možete koristit ovaj proxi switcher (sa njim se može u private mod) ali je jako spor.

prvo mi je stalo ovo prvo mi je stalo ovo
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
dr. zlo kaže...

Pozdrav,

Neznam zašto vam neće s PayPalom, ja sam koristia njega, pogleda sam i mailove, BoaCompora i Origin javili da je sve prošlo u redu. A PayPal mi nije posla potvrdu da je izvršena transakcija, tj. poslali su mi da san ja odobria transakciju i da će uskoro bit izvršena ali je nisu kasnije potvrdili još jednim mailom (valjda nisu ni trebali).

Šta to govorite o Holi, alije ovo ilegalno? Možete koristit ovaj proxi switcher (sa njim se može u private mod) ali je jako spor.

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

Šta?

I sve sam isto napravia ko i CyberDemonVZ.

15 godina
neaktivan

sinke je vjerojatno mislio na to kako kupovina preko Mexica,brazila i rusije nije bas 100% legalna vec siva zona. Menu se dogadja da vise ne mogu kopovat uopce u brazilu negdi drugo

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ima netko problema s meksikom?

Kolega hoce Fifu kupit al mu se nece spojit (ni meni) na mex dok na brazil hoce.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ovako danas sam kupio preko G2a bf4 preko kreditne kartice,i nakraju mi nekakvi uvijeti koristenja izbace i prihvatim to i nakon toga se nista nije dogodilo,odem nazad na stranicu ono secure checkout i to 3 puta ponovo kupim ali nista nije doslo na mail.Samo je dosao onaj order number.Sad dal sam kupio 3 puta bf4 bzvz i sto jos nije dosao na mail,cekam vec pol sata,kolko se inace mora cekat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Acex kaže...

Ovako danas sam kupio preko G2a bf4 preko kreditne kartice,i nakraju mi nekakvi uvijeti koristenja izbace i prihvatim to i nakon toga se nista nije dogodilo,odem nazad na stranicu ono secure checkout i to 3 puta ponovo kupim ali nista nije doslo na mail.Samo je dosao onaj order number.Sad dal sam kupio 3 puta bf4 bzvz i sto jos nije dosao na mail,cekam vec pol sata,kolko se inace mora cekat?

Za sad jedna jedina kupnja. Stiglo je odma :/

Ima kakav live chat?

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
Acex kaže...

Za sad jedna jedina kupnja. Stiglo je odma :/

Ima kakav live chat?

Prvi put kupujem preko g2a tako da ne znam kakav live chat,nevidim ga nigdje.Dakle proslo je vec 2 h ja jos nisam dobio na mail nista

14 godina
Acex kaže...

Ima kakav live chat?

Prvi put kupujem preko g2a tako da ne znam kakav live chat,nevidim ga nigdje.Dakle proslo je vec 2 h ja jos nisam dobio na mail nista

I, je stiglo?

Ovo je s njihovog helpa:

My order is marked as “Complete”. How can I find the key on my account?

If you have an account on our website, you can view the ordered keys there easily along with the statuses of each transaction in your order history. Log into your account and select the “Bought Items” menu. There, select the transaction you made and click “View Order” and “Get the Key.” Note that you will also be required to enter the proper captcha, or answer a simple pictorial riddle to access the key.

I ordered a key but have not received it yet. What is my order's status?

1. “New” means that the money transfer has not been completed yet. Please stand by for the transaction to process. If no money has been deduced from your account you may freely leave the transaction as such, it will be considered canceled 2. “Processing” means your order is not finished yet. Please await its completion, normally it should not take more than 20 minutes. If you bought a pre-order, you will get the key on the official release date, and until that date your order's status will be "processing." 3. "Complete" means the key was sent to you. Please check your mailbox and/or account for the key. 4. "Closed" means your order was declined by the security system, and you will receive a full refund. 5. “On Hold” means that your order awaits further verification. It would be best to contact us sending a ticket or using the live chat.

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
Acex kaže...

Ima kakav live chat?

I, je stiglo?

Ovo je s njihovog helpa:

My order is marked as “Complete”. How can I find the key on my account?

If you have an account on our website, you can view the ordered keys there easily along with the statuses of each transaction in your order history. Log into your account and select the “Bought Items” menu. There, select the transaction you made and click “View Order” and “Get the Key.” Note that you will also be required to enter the proper captcha, or answer a simple pictorial riddle to access the key.

I ordered a key but have not received it yet. What is my order's status?

1. “New” means that the money transfer has not been completed yet. Please stand by for the transaction to process. If no money has been deduced from your account you may freely leave the transaction as such, it will be considered canceled 2. “Processing” means your order is not finished yet. Please await its completion, normally it should not take more than 20 minutes. If you bought a pre-order, you will get the key on the official release date, and until that date your order's status will be "processing." 3. "Complete" means the key was sent to you. Please check your mailbox and/or account for the key. 4. "Closed" means your order was declined by the security system, and you will receive a full refund. 5. “On Hold” means that your order awaits further verification. It would be best to contact us sending a ticket or using the live chat.

Kad odem pod bought items pise mi da sam kupio 3 bf4 i status pise new,sad oce li doce na mail kljuc ili ne,i dali mogu otkazati ova 2 bf4 sto sam kupio jer sam budala slucajno klikno

14 godina

Ne znam, ne sjecam se kak je bilo kod mene, sorry :(

Valjda ce se jos netko javiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acex kaže...

Kad odem pod bought items pise mi da sam kupio 3 bf4 i status pise new,sad oce li doce na mail kljuc ili ne,i dali mogu otkazati ova 2 bf4 sto sam kupio jer sam budala slucajno klikno

U dnu desno imaš "help desk" Kad klikneš na njega otvori ti se stranica na kojoj na dnu imaš "live chat"

Mislim da ti je pametnije da postaviš pitanje njima nego nama ovdje...

www.eplati.com
12 godina
marko227 kaže...
Acex kaže...

U dnu desno imaš "help desk" Kad klikneš na njega otvori ti se stranica na kojoj na dnu imaš "live chat"

Evo odgovorili su mi da nije uspijesno kupljeno kao nije uspijela transakcija sa racuna,a imam dovoljno novaca na njemu,sad ne znam kako nisu uspijeli.

14 godina
Acex kaže...
marko227 kaže...
Acex kaže...

Evo odgovorili su mi da nije uspijesno kupljeno kao nije uspijela transakcija sa racuna,a imam dovoljno novaca na njemu,sad ne znam kako nisu uspijeli.

PayPal?

Trebaš imati više nego košta ono što kupuješ.

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
Acex kaže...
marko227 kaže...
Acex kaže...

PayPal?

Trebaš imati više nego košta ono što kupuješ.

Imam viska nego sto treba bf4

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima za 33 $ ili 18 funti ruska verzija što sam ja uspio naći

Ima li iz Meksika ili Brazila jeftinije?

0 0 hvala 0
14 godina
ToNi185 kaže...
Ima za 33 $ ili 18 funti ruska verzija što sam ja uspio naći

Ima li iz Meksika ili Brazila jeftinije?

Ne rade mi Brazil i Meksiko. Uvijek otvara Američku verziju Origina

14 godina

Proradilo, preko FlyVpn-a.

Usporedbe cijena BF4 na nekim tržištima:

Europa:
Battlefield 4 - 152 KN
BF4 Premium - 380 KN
BF4 Premium Edition - 380 KN

Mexico:
Battlefield 4 - 87 KN
BF4 Premium - 167 KN
BF4 Premium Edition - 235 KN

Brazil:
Battlefield 4 - 68 KN
BF4 Premium - 135 KN
BF4 Premium Edition - 170 KN

Indija:
Battlefield 4 - 154 KN
BF4 Premium - 257 KN
BF4 Premium Edition - 309 KN

"Battlefield 4" je originalna igra, bez ikakvih dodataka. Može se igrati samo na serverima koji vrte osnovne mape.

"BF4 Premium" je dodatak za osnovnu igru koji omogućuje igranje na svim mapama i pristum svim oružjima dostupnim u igri.

"BF4 Premium Edition" je cijeli komplet, osnovna igra, plus sve mape i oružja (BF4 + Premium)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 21:15 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
6 0 hvala 8
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 5
17 godina

Nakon puno muke stigla vruča roba iz brazila, 179kn 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Proradilo, preko FlyVpn-a.

Usporedbe cijena BF4 na nekim tržištima:

Europa:
Battlefield 4 - 152 KN
BF4 Premium - 380 KN
BF4 Premium Edition - 380 KN

Mexico:
Battlefield 4 - 87 KN
BF4 Premium - 167 KN
BF4 Premium Edition - 235 KN

Brazil:
Battlefield 4 - 68 KN
BF4 Premium - 135 KN
BF4 Premium Edition - 170 KN

Indija:
Battlefield 4 - 154 KN
BF4 Premium - 257 KN
BF4 Premium Edition - 309 KN

A jadnih Indijaca, bili su najjeftiniji totalno, a vidi ih sad. S.ebali smo ih sa kupovanjem trojke jeftino, tako će sad i brazil i mehiko otić u tri krasne kad 'siromašni' ea skuži gdje raja kupuje....

14 godina
bik kaže...

Nakon puno muke stigla vruča roba iz brazila, 179kn 

Uzeo si prema onom tutorialu od prije koji dan, ili su ponovo vratili normalnu kupnju?

jopis kaže...

A jadnih Indijaca, bili su najjeftiniji totalno, a vidi ih sad. S.ebali smo ih sa kupovanjem trojke jeftino, tako će sad i brazil i mehiko otić u tri krasne kad 'siromašni' ea skuži gdje raja kupuje....

E, zato sam i stavio Indiju! Bas su me iznenadile cijene :/

Sto smo tamo kupovali? Ako se ne varam BF3 Premium?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 12:12 (CyberDemonVZ).
11 godina

čisto jedno pitanje. Imam BF4 koji sam dobio sa grafičkom karticom, mogu li sad kupiti BF4 premium u brazilu ?

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

E, zato sam i stavio Indiju! Bas su me iznenadile cijene :/

Sto smo tamo kupovali? Ako se ne varam BF3 Premium?

Ne varaš se, masovni izleti su bili u modi za premium trojke

14 godina
MasterG kaže...

čisto jedno pitanje. Imam BF4 koji sam dobio sa grafičkom karticom, mogu li sad kupiti BF4 premium u brazilu ?

Da.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice