Proradilo sad..
Ma resetirao sam već origin i napravio relog na battlelogu, al niš nije upalilo :P
Proradilo sad..
Ma resetirao sam već origin i napravio relog na battlelogu, al niš nije upalilo :P
kako da ozivim nekog sa assaultom?sa onim defibrilatorom ili kako?
jel vama znaju po neku rundu pasti fps jako? meni se to desava iako igram med i 1280x1024 a mogo bi vjerojatno high ili ultra 1920x1080 al onako mi i bolje izgleda igra :D
Za sto sluzi repair kit?? Sto popravlja????
Vozila asu, samo šta ih nema na metro mapi.
I dalje neigrivo, preveliki framedropovi.
Upravo me izbacilo na desk s Diabolica.
Katastrofa, nema pravila da li su otvoreni ili zatvoreni prostori, opterečenje ili ne, sve odjednom stane na od 1-6 sekundi manje više i onda
uz gadno trzanje nastavi.
Fraps upaljen, trčim uz skale, nigdje nikog i oko 100 FPS-a odjednom na 0 i onda stani i pričekaj...
Usred pucnjave to bude ovako;
Rokamo i sve stane, nakon 3-4-5 sec killcam već odvrtio trećinu sigurno.
Sve drivere isprobao, same shit.
evo recimo ja nisam nikakve probleme iskusio. jedino sto bi trebao SLI raditi sa novim beta BF3 driverima, al ne radi....cak je sa starijim driverima GPU usage bio negdje oko 10% na drugoj grafi, a sa "specijaliziranim" driverima nista....
Ako na bf3 gledam kao na bad company 3 onda mi je igra sasvim uredu. Sad kad me prosao hype za bf3, idem širiti dezinformacije da Dice nakon bf3 počinje raditi na Battlefield-u 2143, koji ce izaći na zimu 2013 i biti će PC ekskluziva.
Popravlja tačke.
@Casper127:Brišu se.
Po 650000. put- NEĆE OSTAT!!!
I sad se treba derati na čovjeka jer je pitao?
Jer na ovoj stranice je već bilo 2 puta to pitanje, na prošloj isto, nek čitaju malo.
Jer na ovoj stranice je već bilo 2 puta to pitanje, na prošloj isto, nek čitaju malo.
Naravno,
samo mi reci, hoće li mi ostati statsi kad izađe BF3?
Hvala.
Naravno,
samo mi reci, hoće li mi ostati statsi kad izađe BF3?
Hvala.
Imaš 2 posta gore, pa pogledaj.
Kad vidim kolko problema ima ovaj BF uopće mi se neda više igrati. Nadam se da će u full verziji barem 80%onih bitnijih bugova popraviti.
Wtf, igram i odjednom BSOD? Ili se driveri znaju crashat, a jednom se i komp restarto(samo u BF)
Wtf, igram i odjednom BSOD? Ili se driveri znaju crashat, a jednom se i komp restarto(samo u BF)
Meni se dešavao bsod sa 11.10 driverima, danas sam vratio 11.9 i nisam imao bsod
ako kupim org key za bf3 preko basehosta,ocu to moci aktivirati na originu i kako?
Probao i ja malo betu. Vidim da igra nije za mene i moju grafu. Imam 6670 i radi bez trzanja na low i 1680x1050. Jednostavno nemam živaca za takav način igre.
Hoće li netko kupiti key za BF3 LE za 150 kn? Info na PP.
ček ček ček,dali mi igramo sa konzolašima?pa zar nisu odvojeni serveri?
ja brijem da vi igrate taj bf3 dan i noc i da ne mozete vise racionalno razmisljat. ili to ili ste se poceli drogirat;)
Samo se ti nadaj...Nada je kšta si mislio da ćeš naći ovdje?
Samo se ti nadaj...Nada je kšta si mislio da ćeš naći ovdje?
a ti ovdje?
Dal vama lista servere? Meni je sve prazno -.-
Jbt led ne radi battlelog... nece ni jedan server pokazati :S
I dalje neigrivo, preveliki framedropovi.
Upravo me izbacilo na desk s Diabolica.
Katastrofa, nema pravila da li su otvoreni ili zatvoreni prostori, opterečenje ili ne, sve odjednom stane na od 1-6 sekundi manje više i onda
uz gadno trzanje nastavi.
Fraps upaljen, trčim uz skale, nigdje nikog i oko 100 FPS-a odjednom na 0 i onda stani i pričekaj...
Usred pucnjave to bude ovako;
Rokamo i sve stane, nakon 3-4-5 sec killcam već odvrtio trećinu sigurno.
Sve drivere isprobao, same shit.
I meni skroz ista stvar.
Evo moje stanje, kako vama ide, oko kojeg ste levela?!
Ja sam lvl 14 al jako blizu 15 :P
Nego kak to uslikate destop???
Dali je beta verzija isto full igra kak i dok uzmeš onu iz trgovine dok izađe ?