Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.215.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Stvarno me Origin iznenadio.

Napravio sam pre-order za BF 3, 18.08.2011. ali sve do danas nisam dobio besplatnu kopiju Mass Effect 2 ili Dead Space 2.

Problem je bio u tome što nisam potvrdio autentičnost svoje e-mail adrese.

Nakon potvrde, na chatu sa EA zaposlenikom (EA ima super razrađen sistem za instant pomoć), dobio sam Mass Effect 2 i na poklon Dragon Age 2.

Kupio jednu igru, dobio dvije na poklon.

Izgleda da je EA za sada pošten.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Dodinho kaže...

Evo bio sam slobodan pa sam uploadao jedan video na YouTube. Možda neki i sebe nađu (Hint: Spyware)

Stavite na 480p zbog bolje kvalitete.

To si snimao sa kucni telefonom?

Tu sam: lzgr.me@gmail.com ... Onaj na avataru: Sir Clive Sinclair
17 godina
lzgr kaže...
Dodinho kaže...

Evo bio sam slobodan pa sam uploadao jedan video na YouTube. Možda neki i sebe nađu (Hint: Spyware)

Stavite na 480p zbog bolje kvalitete.

To si snimao sa kucni telefonom?

Pa nije mi se dalo objavljivati u HD pa da imam 800mb za upload, ovako skoro 200mb.

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
Battlefield 3

zahvaljujuci bf3 velika vecina nas kupuje novi komad hardwera. {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
(...)

gdje to sve biram,ne razumijem opet

to može samo recon zar ne

Samo recon može postaviti spawn point, a svi se mogu spawnati na njega.

Recon ga postavlja na 4, a spawnaš se birajući Mobile Spawn Point u Deploymentu.

@dodinho

Ne zauzima uvijek 800mb, ovisi o tome kako ti postaviš...

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 19:09 (roko121roko).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

S otkljucanom 3. jezgrom performanse su vise-manje iste. Imam ogromne frame dropove. Pokusao sam i igrati Bad Company 2 sa 3. jezgrom i igra leti sa 20-30 fps-a vise.

BBC2 nick: reader562

1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Pa što su svi napali na FullHD i ultra detalje, ja igram na 1600*900 i medium detaljima. Ugodno je za igrati i još me oči ne bole nakon višesatnog igranja od detalja.

btw. dodajte me: CRO-Plankton

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
14 godina
mitchell kaže...

S otkljucanom 3. jezgrom performanse su vise-manje iste. Imam ogromne frame dropove. Pokusao sam i igrati Bad Company 2 sa 3. jezgrom i igra leti sa 20-30 fps-a vise.

ma daj bolan ne pati se sa BF3 betom, pogotovo sa ovom mapom operation metro, to je nista, ne nudi ono sto BF3 nudi, testiraj kad izadje full verzija na caspian border mapi

16 godina
Battlefield 3

Ubijanje jednim metkom kroz zid .....

P.S. - Sry ak' je bilo....

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 20:51 (aufhenger).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

da li znaci da je ovo port s consoleshita?

shame on you dice shame on you dice
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 19:36 (Indestructible).

2 5 hvala 0
16 godina
odjavljen
razorst3 kaže...

Igra mi se ponekad i na visokom fps-u tj. preko 60 ponaša čudno.Neznam uopće kako to opisat, nije lagg,nije trokavanje,ja mislim da bi englezi rekli "shuttering" za to(sreća nije često).

Problem sa vsyncom? Jel ti uključen?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 19:43 (BlaBlaLaLa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...

da li znaci da je ovo port s consoleshita?

nije, meni se dogodilo da sam upo u xbox ili ps3 srv. dalje znas.

Explosiv wie Kerosin!!!
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ja sam jednom igrao na serveru za xbox360 i rasturili su me,a nemaju miš ni tipkovnicu

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

ne slazem se, kupovao sam vec od njih i nisam imao problema

14 godina
neaktivan

Sa ovom Betom samo pokušavaju primamiti CoD publiku. 

Sve mi se vise cini da je Dice pun govana, sto se tice toga da je igra primarno razvijana za pc. Na kraju će izdati dvije velike mape za pc ostale sve ce sve biti prilagodene konzolama poput metroa.

Meni je drago što nisam preorder napravio. I neću kupiti dok ne ubace nekakav squad menagment. Ali ako izade igra sa velikom conquest mapom metro isti dan kupujem igru bilo squadova ili ne{#}. Sviđa mi se pomisao da se po ulicama iznad bore vozila a ispod njih u podzemlju se bori pješadija

16 godina

Najavljeno je da će se na svakoj mapi igrati svaki game mode.

F1 2011 Codemasters
14 godina
Segata kaže...

upravo tako, ova metro mapa je tipicna CoD mapa, samo tu da privuce CoD igrace, i donijece bas dosta toga lijepo, kao sto je: nimalo teamworka, igraci ce samo spawnati i ganjati sto bolji k/d ratio.

14 godina
M4X kaže...

ja sam jednom igrao na serveru za xbox360 i rasturili su me,a nemaju miš ni tipkovnicu

gdje nadjete te servere, posaljte meni jedan ovde, da im pokazem za sta su mis i tastatura {#}

15 godina
Indestructible kaže...
M4X kaže...

gdje nadjete te servere, posaljte meni jedan ovde, da im pokazem za sta su mis i tastatura {#}

hah, pise ti ja gledam frend igra betu (na pc-u) a vidim da je   server  za xbox 360 likovi igraju da je to nehumano ocito nisu oka sklopili od kad je beta izasla kad su vec po 40 lv {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

A ko ti kaže da si ti jedini PC igrač tamo?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
protjeran
janiq kaže...

ne slazem se, kupovao sam vec od njih i nisam imao problema

u postu ispod kazes da ako netko odavde uzme bf3 neka se javi tebi za dodatni popust..... sada jeli ti radis za njih ili neki qurac ALI i ako neradis ja samo govorim sto google kaze a on ne laze pogotovo kad je na mnogo razlicitih foruma napisano da su scammeri pa ti govori sto hoces bolje kupovati od provjerene stranice,a ne stranice za koju nitko nikad nije cuo i kad se izgugla njihov link da vecina linkova ide na foruma gdje govore negativne komentare od njih sto od supporta koji im se ne javljaju,sto od ne dobivanja keya niti nakon 13 dana !! a mnogi ih i ne prime

17 godina
odjavljen
Kewin kaže...
Indestructible kaže...
M4X kaže...

hah, pise ti ja gledam frend igra betu (na pc-u) a vidim da je   server  za xbox 360 likovi igraju da je to nehumano ocito nisu oka sklopili od kad je beta izasla kad su vec po 40 lv {#}

ma ako igraš dobro i znaš, brzo dođeš do 50 ranka

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
M4X kaže...
Kewin kaže...
Indestructible kaže...
M4X kaže...

ma ako igraš dobro i znaš, brzo dođeš do 50 ranka

meni je problem sto sam vecinu zivota igro cod serijale. a razlika je ko nebo i zemlja. sad me vise privlaci bf3... {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
17 godina
mitchell kaže...

Sorry reader ali grafa ti je za kesten

jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 3

to mi radi bf3!! da se moram bacat u trosak!!!

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma koji ku*ac je taj EOD?! Jesu li oni normalni? Sad sam ljut

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Segata kaže...

Sve mi se vise cini da je Dice pun govana, sto se tice toga da je igra primarno razvijana za pc. Na kraju će izdati dvije velike mape za pc ostale sve ce sve biti prilagodene konzolama poput metroa.

Meni je drago što nisam preorder napravio. I neću kupiti dok ne ubace nekakav squad menagment. Ali ako izade igra sa velikom conquest mapom metro isti dan kupujem igru bilo squadova ili ne{#}. Sviđa mi se pomisao da se po ulicama iznad bore vozila a ispod njih u podzemlju se bori pješadija

Žao mi je što te moram razočarati ali Conquest Large za Operation Metro, bar u ovoj fazi, nema vozila, a mapa je iste veličine kao u Rushu.

Ima tri CP-a; jedan u parku, jedan u podzemnoj i jedan u gradu, ali unatoč minusima jako je zabavno igrati u Conquestu.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
Battlefield 3

ja stavio sve na max (reza 1024x768) dobio prosjecno 19-20 fps-a.

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...

Ma koji ku*ac je taj EOD?! Jesu li oni normalni? Sad sam ljut

To je SUPER DUPER UBER COOL napravica za muchko djubriranje.{#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice