Nadahnuto Black Opsovim autićem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja stavio sve na max (reza 1024x768) dobio prosjecno 19-20 fps-a.
Ta graficka je zvijer, onda je stvarno neiskoristena.
Ta graficka je zvijer, onda je stvarno neiskoristena.
sta mislis da sam prvo nabavio quad na staru grafu (hd 4350 pasivnu 512 mb) jel bi bilo bolje za bf3?
Vjerojatno je vec bilo ali neda mi se ponovo tražiti
Dali će kada izađe igra biti moguće imati više nickova ko bc2
Zna mi se dogoditi da imam neko društvo i igramo PES na Sonyu a ima nas jedan viška pa taj igra BF ili SC2(isto nema mogućnosti više nickova)
Imam istu grafu, grafika na high, reza 1920x1080 dobivam 17-22 fps.
Pogledajte malo, zanimljiva stvar.
to je previše
kad bi išla otključavanja kao sada u beti bilo bi ok
E to nije previse to je pravi BF tako treba i biti.
a procesor?
Vjerojatno je vec bilo ali neda mi se ponovo tražiti
Dali će kada izađe igra biti moguće imati više nickova ko bc2
Mislim da nisu još ništa službeno potvrdili, ali vjerojatno će biti kao i u beti: jedna igra - jedan profil
BF je jedina igra u kojoj se neživciram kad me ubiju, baš mi je zabavno trčat okolo i reviveat ili bacat prvu pomoć(ili kako se već zove),barem dok ne naučim malo bolje igrat.
a procesor?
e6550 core 2 duo
da li znaci da je ovo port s consoleshita?
Naravno da je port s konzole. Ljudi nemojte se zavaravati. Skoro SVE je danas port s konzole. Jasan izuzetak je npr. Portal 2. Zbog izuzetne otvorenosti i skalabilnosti Source engine je naknadno prilagođen konzolama.
Probajte pokrenuti Half-Life 1 i 2, FarCry, Doom 3, Crysis i osjetiti fiziku lika s kojim se krecete. To je tipkovnica i mis, fluidnost pokreta, mehanika. Sve ove igre, COD, BF BC2, Crysis 2 pa i BF3 su jednostavno napravljene za usrane kontrolere, pocevsi od FOV-a, do ciste mehanike kretanja pogleda i sredisnje tocke lika po trima osima u psrostoru. Nije mi to po volji. Ja sam odrastao na Quake 1 i 2 i HL lan party-ima. Ovo nije PC igra!
Ali mozda ipak ispadne dobar singleplayer, nadam se.
da li znaci da je ovo port s consoleshita?
Naravno da je port s konzole. Ljudi nemojte se zavaravati. Skoro SVE je danas port s konzole. Jasan izuzetak je npr. Portal 2. Zbog izuzetne otvorenosti i skalabilnosti Source engine je naknadno prilagođen konzolama.
Probajte pokrenuti Half-Life 1 i 2, FarCry, Doom 3, Crysis i osjetiti fiziku lika s kojim se krecete. To je tipkovnica i mis, fluidnost pokreta, mehanika. Sve ove igre, COD, BF BC2, Crysis 2 pa i BF3 su jednostavno napravljene za usrane kontrolere, pocevsi od FOV-a, do ciste mehanike kretanja pogleda i sredisnje tocke lika po trima osima u psrostoru. Nije mi to po volji. Ja sam odrastao na Quake 1 i 2 i HL lan party-ima. Ovo nije PC igra!
Ali mozda ipak ispadne dobar singleplayer, nadam se.
a neznam,možda i imaš pravo
kretnje i meni izgledaju malo retardirano,pogotovo se to vidi u kill cam
Ne znam kako imate takav utisak, ali smatram da su animacije odlicne. Definitivno najbolje u BF serijalu, ali sto je najvaznije stvarno me zacudilo kad na mom kompu je sve igrivo na metro mapi.
Kontam da ce CQ biti muka, ali svejedno kupujem igru pa makar igro stalno rush :) No biti ce mi zao ako mi ne bude igriv CQ.
Hoće meni letit BF3 na nekim low+/med postavkama sa nekih 60 fps-a ? (uglavno da je igrivo)
a neznam,možda i imaš pravo
kretnje i meni izgledaju malo retardirano,pogotovo se to vidi u kill cam
Killcam je s*anje, ali animacije i sustav kretanja su najbolji od svih igara koje sam igrao.
bf3 definitivno nije port sa konzole.
jedino me živcira šta me još uvjek redovno izbacuje nakon 10 min igre i to kad mi ide najbolje.....
jel uspio ko kako sredit to sa diskonekcijom?
Ubijanje jednim metkom kroz zid .....
...
P.S. - Sry ak' je bilo....
Ovaj prvi video je onaj spomenuti bug da oružja nekad rade preveliki damage kad se meta koju gađaš kreće. A već je bila službena izjava da je to popravljeno u finalnoj verziji.
ja sam jednom igrao na serveru za xbox360 i rasturili su me,a nemaju miš ni tipkovnicu
Right, meni je pisalo da je Diabolic server na kojem je igralo pola BUGa prije dva dana XBOX server.
Hoće meni letit BF3 na nekim low+/med postavkama sa nekih 60 fps-a ? (uglavno da je igrivo)
BUMP*
Skini Betu. Čini mi se da BF3 dosta varira čak i na sličnim konfiguracijama...
sta je to eod:)?
BUMP*
Tocno tako. Vidim da neki koji imaju quad imaju vece probleme od mene koji koristim duo. A graficka mi nije bas neka zvjer gtx 460.
Najbolje da sam isprobas. Puno srece zelim :)
ček ček ček,dali mi igramo sa konzolašima?pa zar nisu odvojeni serveri?
BUMP*
Tocno tako. Vidim da neki koji imaju quad imaju vece probleme od mene koji koristim duo. A graficka mi nije bas neka zvjer gtx 460.
Najbolje da sam isprobas. Puno srece zelim :)
Skida se beta vec :)
Sutra javim dal ce radit u igrivom stanju.
I dalje neigrivo, preveliki framedropovi.
Upravo me izbacilo na desk s Diabolica.
Katastrofa, nema pravila da li su otvoreni ili zatvoreni prostori, opterečenje ili ne, sve odjednom stane na od 1-6 sekundi manje više i onda
uz gadno trzanje nastavi.
Fraps upaljen, trčim uz skale, nigdje nikog i oko 100 FPS-a odjednom na 0 i onda stani i pričekaj...
Usred pucnjave to bude ovako;
Rokamo i sve stane, nakon 3-4-5 sec killcam već odvrtio trećinu sigurno.
Sve drivere isprobao, same shit.
Najbolje ti je da skines i probas betu.A sto se tice fps-a 30 ti je sasvim dovoljno :D
jel se možete spojit na servere.. meni ne prikazuje ni jednog u browseru
Ista stvar i nemrem joinat na servere gdje su frendovi..
Trebali su stavit Closed betu, bolje bi bilo, ovo rade samo da Codovce privuku.
Jok puklo je, možda overload ili update?
Ista stvar i nemrem joinat na servere gdje su frendovi..
resetiraj origin,ja sam imao isto taj problem