Unlock BF3 Video....."lajkajte" dečkići i dobit ćemo onaj video od 12 minuta prije 17tog.
To sam sam isto vidio na twitteru ali čim se logiram baci me na naslovnicu. Da li vama radi ?
Unlock BF3 Video....."lajkajte" dečkići i dobit ćemo onaj video od 12 minuta prije 17tog.
To sam sam isto vidio na twitteru ali čim se logiram baci me na naslovnicu. Da li vama radi ?
Meni se isto desi :/
Meni radi. Loginajte se na face i tek onda otvorite stranicu i onda desno dolje imate unlock video i tamo vidite kolko treba još do kraja.
Meni radi. Loginajte se na face i tek onda otvorite stranicu i onda desno dolje imate unlock video i tamo vidite kolko treba još do kraja.
Nažalost,ne, iako se loginam prije samo baci na homepage.
Nažalost,ne, iako se loginam prije samo baci na homepage.
Takodjer :(
Meni nije jasno zašto je toliko teško napravit to da noga od čovjeka stoji na površini poda a ne u zraku 10-15 cm od nje.
Gdje je kvaka s time
Meni nije jasno zašto je toliko teško napravit to da noga od čovjeka stoji na površini poda a ne u zraku 10-15 cm od nje.
Gdje je kvaka s time
O čemu pričaš? Gdje si to vidio?
O čemu pričaš? Gdje si to vidio?
U crysis 2 lik ne stoji točno na podu nego par centimetara u zraku, čak se i u sjeni vidi da je u zraku. Ali ne vidim kakve to veze ima sa BF3.
Gdje je kvaka s time
Teško je. Engine igre ne registrira sam model kao fizički već njegov proxy. Proxy često iz raznih razloga nije na istom mjestu gdje i fizički model, proxy poda npr može biti centimetar iznad samog poda i slično... Tako je i sa modelom lika.
Ja lajko al fali po miliona-izace bf prije videa
Ja lajko al fali po miliona-izace bf prije videa
Ja napravim 250 000 fejs acca i ti 250 000 i imamo video danas.
Idemo?...ili čemo pričekat 17tog...
Pa u dva sata je otišlo s 400 000 na 500 000. Tak da možemo ubrzo očekivati otključavanje.
Ja isto kad kliknem na link me izbaci na naslovnicu facebooka
ja napravio oko 20 000, poslije rucka ovo malo sto je ostalo :)
Pa u dva sata je otišlo s 400 000 na 500 000. Tak da možemo ubrzo očekivati otključavanje.
Već bi gledali taj video da je to "lajkanje" radilo kak spada...
Sad su kao popravili al opet neki imaju problema.
Već bi gledali taj video da je to "lajkanje" radilo kak spada...
Sad su kao popravili al opet neki imaju problema.
Valjda je pre velika navala
E ljudi ja mislim da moraš imat najmanje 18 da bi vidio stranicu battlefielda na facebooku i da zato neće
vidis moguce je... niam uopce na to mislio
vidis moguce je... niam uopce na to mislio
Ja cu si napravit account na facebooku sa 18+ samo radi ovog :)
Evo ljudi provjerio sam,stvar je u tome da morate bit 18+ da vidite battlefield 3 stranicu na facebooku.Sad sam si napravio account i lajkao sam ;) minuta posla napravite si novi acc da vidimo taj video .Inače da vas obavjestim trenutno smo na 517 000 lajkova
A da jednostavno promjeniš datum rođenja, lajkaš i onda opet vratiš na staro.
A da jednostavno promjeniš datum rođenja, lajkaš i onda opet vratiš na staro.
Lol aj super sad cu 2 puta lajkat :)
Nije istina, ja nemam 18 pa normalno lajkam.
Nije istina, ja nemam 18 pa normalno lajkam.
Ok onda imas 17 :) i btw. nema šanse da unlockamo prije nedelje video pre sporo to ide
Ma nek se oni jebu, da ne bi možda radio novi acc da to lajkam. Kakvo je stanje ?
Ahh dječice to vam daje jasnu poruku da BF3 nije za vas.
Tek 524 000,da su dali maloljetnima da lajkaju već bi bilo preko milijun al ajde