Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.231.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3

Pa ne mora biti da će igru poglupiti samo zato što se žele natjecati sa cod-om

same dimaze99 je rekao:You don't kill COD by trying to be COD. You kill COD by making a better shooter

17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Pa ne mora biti da će igru poglupiti samo zato što se žele natjecati sa cod-om

same dimaze99 je rekao:You don't kill COD by trying to be COD. You kill COD by making a better shooter

Samo kaj to u ovom kontekstu prvenstveno znači popularniju igru, a sad dal će to biti bolje u očima BF fanova...

EDIT: I da zaboravio sam napomenuti da su već indirektno izjavlili da su poglupili igru. Sav onaj govor da hoće od BFa napraviti nešto što svi mogu igrati i te spike.

Uostalom primjeri poput izbacivanje Commandera, manjeg broja klasa itd. govore svoje.

Mogu si zamisliti kak se Danny osjeća, a i ostali BF fanovi. {#} Ista stvar je bila meni kad sam čuo kako će izgledati R6 Vegas.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 16:37 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ista stvar je bila meni kad sam čuo kako će izgledati R6 Vegas.

E vidiš to je bila jedna od drastičnijih promjena između nastavaka. Šta je najgore igra nije postala nešto popularnija, a izgubili su dobar dio fanova.

Evo šta su sa Crysis-om napravili isto... Tako to ide u zadnje vrijeme. Najbolje ne očekivati puno pa će razočaranje biti manje.

3D dizajner
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
الشيفرات الخبيثة : الكبرياء الجودة والتميز

0 0 hvala 0
16 godina

nastave li ovako, zgadit će mi se.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma nevjerujem da ga budu usrali,vidli su kak se je puno prodao bc2 i naucili su koje greske treba ispraviti tak da mislim da ce dat sve od sebe da battlefield ostane pravi battlefield,a ne neka glupost.Dam se kladiti da pol njih tamo mrzi COD,tak da nevjerujem da bu isli tim stopama.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Za*ebite sad to sve, glavno da mi znamo neki okvirni release date ! {#}

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Ma nevjerujem da ga budu usrali,vidli su kak se je puno prodao bc2 i naucili su koje greske treba ispraviti tak da mislim da ce dat sve od sebe da battlefield ostane pravi battlefield,a ne neka glupost.Dam se kladiti da pol njih tamo mrzi COD,tak da nevjerujem da bu isli tim stopama.

Heh, ali BC2 nije pravi BF

16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...
kach kaže...

Neće biti ni BF3,oni rade BC3...samo što su ga nazvali BF3.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...

Ma zato sam i napisao ono prije par postova za BF fanove. Mislim da ne će mi više nikad vidjeti pravi BF.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa nije pravi da...ali meni je super i ak ce bit takv bf3 sa dodatnim poboljanjima kaj se gameplaya tice ja zadovoljan.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

sad ozbiljno,bezveze raspravljate da će bf3 bit nešta ko COD,oni su rekli da hoće napravit igru koja će uništit COD,i ja mislim da je onda logično da neće ličit na COD,tako da ozbiljno neznam šta se bunite,normalno da će bf ličit COD-u zato što su oboje fps-ovi,to su dvije različite igre,oni hoće dobit igrače zato što će grafika,gameplay,oružja,mape,vozila,destruction i još toga bit bolje nego u codu(vozila i destruction ne zato što ih co uopće nema),moje mišljenje,PS neznam jel ko od vas primjetio da je cod samo tako poularan zato što se piratke mogu igrat u mp-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam ok sa BC3 :D jel mi je BC2 bio odlican :D

*One Shoot One Kill*
17 godina
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...
kach kaže...

po meni ni netreba bit. zasto ovo nebi shvatili ko evoluciju battlefield fransize a ne traziti bf2 sa frostbite 2 engienom? za to imamo battlefield play4free koji po meni nece zazivjet i bespotreban je. Privlacenje cod igraca u bf svijet je jedini nacin da bf3 skine cod s trona. Moramo i prihvatiti cinjenicu da pravih zagrizenih batllefield fanova jednostavno nema dovljno da se suprostave hordi cod igraca. Zbog toga ce DICE morat napravit kompromise koji ce i jedna i druga "strana " morati prihvatiti. zamislite samo servere od 64 igraca koji bi neminovno zjapili poluprazni bez velike baze igraca koji se danas dijele na bc2 i bf igrae i cod igrace. pretakanje jednih u drugu bazu je jedini nacin da igra zazivi a tu developeri jednostavno moraju slusat vecinu a ne zagrizene fanove.

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 15:56 (red_bull).
14 godina
protjeran
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...
kach kaže...

da al prica iz single playera iz bc2 nema veze sa bf3 i to je reko onaj glavni od dice-a

Kaj Dinamo?
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

po meni ni netreba bit. zasto ovo nebi shvatili ko evoluciju battlefield fransize a ne traziti bf2 sa frostbite 2 engienom? za to imamo battlefield play4free koji po meni nece zazivjet i bespotreban je. Privlacenje cod igraca u bf svijet je jedini nacin da bf3 skine cod s trona. Moramo i prihvatiti cinjenicu da pravih zagrizenih batllefield fanova jednostavno nema dovljno da se suprostave hordi cod igraca. Zbog toga ce DICE morat napravit kompromise koji ce i jedna i druga "strana " morati prihvatiti. zamislite samo servere od 64 igraca koji bi neminovno zjapili poluprazni bez velike baze igraca koji se danas dijele na bc2 i bf igrae i cod igrace. pretakanje jednih u drugu bazu je jedini nacin da igra zazivi a tu developeri jednostavno moraju slusat vecinu a ne zagrizene fanove.

Istina i slažem se s tobom.

Al evo onda jedna ideja. Umjesto da rade klasičan HC mod (za kempere i one koji ne znaju ciljati :P ), nek HC bude mod u kojem postoji Commander s svim svojim funkcijama, vozila imaju ograničenu municiju, kad reloadaš preostala municija iz okvira ne prelazi magično u ammo pool već nestaje (ili nek uvedu spomenuti R6 model reloadanja)... Ukratko nek HC mod bude pravi BF. Pa sad tko hoće nek izvoli.

Domi Zagreb kaže...

da al prica iz single playera iz bc2 nema veze sa bf3 i to je reko onaj glavni od dice-a

Nitko ni ne spominje SP.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 17:04 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moze netko objasnit koja je funkcija komandera?Nekak mi se to ne svida  ,jer ak je neki kreten komander u squadu onda moras njegove naredbe slusati...pa zar nije ovo bolje da svi preko q komuniciraju?Nego da postoji jedna osoba koja ima ovlasti q-a haha kak ovo smjesno zvuci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 18:07 (kach).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Moze netko objasnit koja je funkcija komandera?Nekak mi se to ne svida  ,jer ak je neki kreten komander u squadu onda moras njegove naredbe slusati...pa zar nije ovo bolje da svi preko q komuniciraju?Nego da postoji jedna osoba koja ima ovlasti q-a haha kak ovo smjesno zvuci.

Nije u squadu, nego cijelom timu. A i tko kaže da moraš slušati ak je kreten.

Npr.

17 godina
ZC_Someone kaže...
kach kaže...

Nije u squadu, nego cijelom timu. A i tko kaže da moraš slušati ak je kreten.

Npr.

ak nist drugo mjuza je zakon. da je klip iz coda bio bi eminem{#}

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nekak mi je bolje da ekipa sama spota,baca ammo boxove i tak to nego jedna osoba da radi to za cijeli tim,jos pogotovo ak je kreten ogotovo moras mjenjat server bezveze.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Nekak mi je bolje da ekipa sama spota,baca ammo boxove i tak to nego jedna osoba da radi to za cijeli tim,jos pogotovo ak je kreten ogotovo moras mjenjat server bezveze.

Pa možeš ti još uvijek večinu toga raditi.

16 godina

ne želim komandera jer ne podnosim autoritet :D

17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

ne želim komandera jer ne podnosim autoritet :D

Pa onda će ti još veći užitak biti oglušiti se na zapovjed autoriteta. :P

16 godina

ma ne ne, poludio bi kad bi u mom timu bio retard na komanderu. previše mjenjanja servera. ovako mi je super, samo hibox popraviti i lagg smanjit i sve pet :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 22:01 (dreammaker).
16 godina

nadam se da nece bit problema s realtakeovim driverima i punkbusterom,jer stalno govnad izbacuje iz bc2 :/,a neda mi se rijesavat sad...kad mi dopiz*di lagano,onda cu..

sad sam se sjetio:

bilo bi super kad bi kill cam imao bullet cam s mogucnoscu sejvanja tog segmenta,ako npr. s snajperom napravis neki masivni headshot s daleke udaljenosti,da vidis kako putuje metak u njegovu glavu i da mozes video sejvat u folder od igre {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 22:10 (lollik91).
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

nadam se da nece bit problema s realtakeovim driverima i punkbusterom,jer stalno govnad izbacuje iz bc2 :/,a neda mi se rijesavat sad...kad mi dopiz*di lagano,onda cu..

sad sam se sjetio:

bilo bi super kad bi kill cam imao bullet cam s mogucnoscu sejvanja tog segmenta,ako npr. s snajperom napravis neki masivni headshot s daleke udaljenosti,da vidis kako putuje metak u njegovu glavu i da mozes video sejvat u folder od igre {#}

Pa kaj nije bilo da razmatraju nešto slično theather modu iz CoDa.

16 godina
ZC_Someone kaže...

Pa kaj nije bilo da razmatraju nešto slično theather modu iz CoDa.

da,al rekli su da ce imat nes totalno drukcije,al na istu foru :/

sad si ti misli sta ce to bit i na sta sta ce licit

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
moderator
Battlefield 3

Nove slikice...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
10 0 hvala 14
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

DICE's Patrick Bach on Battlefield 3

http://www.jolt.co.uk/interview/33283/dice-s-patrick-bach-on-battlefield-3/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+joltcouk+%28Jolt%29

You've been talking a lot about how Battlefield 3 is optimized for PC. Is PC the lead platform?

Yes, which is of course a challenge as we're [also] releasing it on the consoles. The interesting part of that is since we are developing for high-end PC features and really pushing it on the PC, we are actually learning a lot about the consoles.

Do you think that's going against where the industry's going? The audience share is much larger on consoles and a lot of traditional PC-based franchises are leading on consoles. Do you think that there's some risk in not leading on the Xbox 360 and PlayStation 3?

Yes, there is a risk, of course there's always a risk. I think the biggest risk is that people get scared is because it's not the sane choice when it comes to economy. We are game developers and we don't really care about that. If we make a good game we think that someone will be able to sell it. We want to build the best possible Battlefield game. When we started design on Battlefield 3 we actually came up with all these cool things.

Again, we don't want to build Battlefield 2, we want to build a new game, so some people get upset because it's not a copy of the old game. It's like "But no, it's supposed to be new, it's new stuff. You can play the old game, that's fine - it's really cheap actually!"

If you take that and combine it with the fact that you have this community so attached to Battlefield 2 and Bad Company 2, what are the challenges in going, "Well look, here's a new Battlefield game, and we're going to convince you to pick it up"?

Ooh, maybe we're not strategic enough at DICE because we might not think about that enough, to be honest. I think since we are building a Battlefield game, and with Battlefield 2 being a Battlefield game and Bad Company 2 being a Battlefield game , then take the best from both of these and imagine us having that in the back of our heads when we build Battlefield 3. We don't want to build a bad game. People will just have to trust us on that! We want to build the best possible Battlefield game and we'll take the components that we think will [let us] do that. In some cases, people will keep playing Battlefield 2 for any reason because we're not building the same game. Some people will keep playing Bad Company 2 because of other reasons.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
3 0 hvala 9
16 godina
moderator
Battlefield 3

Unlock BF3 Video....."lajkajte" dečkići i dobit ćemo onaj video od 12 minuta prije 17tog.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice