bilo bi fora (u smislu da bi bilo realnije) da ubace u mp da vozila imaju limited ammo...i time se sprijecio rejp od strane sandmana i tihog i pirata i dade
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U bf 2 su imali limit na ammo samo nezna zašto to nisu ostavili u bc 2
recimo avioni su se reload-ali prelijetanjem iznad pocetne baze.. hoce li to biti nacin za reload i u bf3 ili nece bit reloada , vidjet cemo
zato sto bi onda tenk postao neupotrebljiv osim ako mu netko ne bi bacio padobranom supplays kao u bf2, a za to treba commander kojeg u bc2 nema.
sto se tice aviona vjerojatno ce biti nesto kao u bf2 ili da se mora preletjeti preko maticne piste da bi se relodale bombe i rakete ili nekako drugcije sve drugo bi bilo totalno nerealno i glupo.
Auti imaju neogranicenu municiju, kao i strojnica od tenka i ona na krovu tenka..
ja ne govorim o tenkovima nego o helićima koju mogu cijelo vrijeme rokati bez da se moraju vratiti u baza da se napune municijom
zato sto bi onda tenk postao neupotrebljiv osim ako mu netko ne bi bacio padobranom supplays kao u bf2, a za to treba commander kojeg u bc2 nema.
bolje bi bilo da su onda stavili velik broj metaka, npr na strojnici 1000, main gun 80,100 il tak neš
Jel netko ima informaciju hoće li na tenku bit opcija pucanja HE, KE, HEAT shella, ili samo jedna opcija??
bolje bi bilo da su onda stavili velik broj metaka, npr na strojnici 1000, main gun 80,100 il tak neš
Kakvog onda uopće smisla ima staviti limit.
sto se tice aviona vjerojatno ce biti nesto kao u bf2 ili da se mora preletjeti preko maticne piste da bi se relodale bombe i rakete ili nekako drugcije sve drugo bi bilo totalno nerealno i glupo.
za to ti netreba comander dovoljno da ammo pack ima mogućnost nadopunjavanja municije u tanku
Ak će već commander biti izbačen mogli bi ko u jednici staviti resupply i repair point za vozila kraj svake zastave. Ili se ja ne sjećam dobro.
Već smo ispisali 30 stranica a igra nije ni blizu izlaska
za to ti netreba comander dovoljno da ammo pack ima mogućnost nadopunjavanja municije u tanku
totalno nerealno bi bilo da se tenk moze resupply-jati iz "kutije za cipele" koju baci bilo koji support ili assault
za to treba commander kao u bf2.nadam se da ce ga biti u bf3
Ako cemo o realnosti totalno je nerealno da se tank moze napuniti za manje od 20min iz bilo cega :)
Ako cemo o realnosti totalno je nerealno da se tank moze napuniti za manje od 20min iz bilo cega :)
a jos nerealnije bi bilo da tenk moze resupplyjati svaka budala koja prodje pokraj njega i baci mu ammo pack velicine kutije za cipele
koji vec sam po sebi moze resupplyjati sve moguce klase od assaulta, snipera, engineera, supporta i sve njihove puske, pistolje, granate, shotgunove itd.
ta mala kutija je toliko nerealna da je to strasno,jos da moze resupplyjati tenk bi bio overkill
da bar izgleda realnije. Main gun bi trebao biti 30 po mom, ovo sam previše rekao.
da bar izgleda realnije. Main gun bi trebao biti 30 po mom, ovo sam previše rekao.
Zna se koliko metaka/projektila ide u svaki model pravog tenka, a realnije od toga nemoze :)
Po meni se nemora ni ograničit ammo tenka
Potpisujem :D
A za koliko bi ga ti punio.
Uostalom danas moderni tenkovi su itekako opremljeni s municijom da mogu bit na bojišnici satima.
Možda da stave nekoliko ammo pointa ovisno o veličini mape na koja mora tenk doć da bi napunio municiju
http://pc.ign.com/articles/116/1160082p1.html
"This November, we're launching Battlefield 3. It's going up against the next Call of Duty, which is presently the #1 game in the game industry," he said. "A game that last year did $400 million dollars in revenue on day one. [Battlefield 3] is designed to take that game down.
http://pc.ign.com/articles/116/1160082p1.html
"This November, we're launching Battlefield 3. It's going up against the next Call of Duty, which is presently the #1 game in the game industry," he said. "A game that last year did $400 million dollars in revenue on day one. [Battlefield 3] is designed to take that game down.
aaaaaaa :D
jedva cekam :]
It's going up against the next Call of Duty, which is presently the #1 game in the game industry," he said. "A game that last year did $400 million dollars in revenue on day one. [Battlefield 3] is designed to take that game down.
Ovaj dio me plaši.
It's going up against the next Call of Duty, which is presently the #1 game in the game industry," he said. "A game that last year did $400 million dollars in revenue on day one. [Battlefield 3] is designed to take that game down.
Ovaj dio me plaši.
taj je dio najbolji ode cod pa pa ko ih je*be
Što znači sve manje elemenata koji su obilježili BF i sve više elemenata koji će privući mase. To nikako nije dobro za nekoga tko igra BF od prvog nastavka i tko vidi da se svakim nastavkom poslije BF2 igra udaljila od Battlefielda i približila generičkom shooteru vulgaris.
Dal su potvrdili buljet drop i buljet travel time?
Mogli bi po takvom i to izbaciti. Znam ih dosta koji misle da metak pogodi metu istog trena kad stisneš okidač. A da ni ne spominjem kolko ima onih kojima je kosi hitac misterij ekvivalentan nastanku svemira.