Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.229.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ove nogice na strojnici su mi zanimljive. Pa evo jedno moje razmišljanje/nagađanje.

Ne znam dal se sjećam dobro, al mislim da je rečeno da će se oružja moći mountati i u MPu.

E sad, nogice su očito tu da stabiliziraju oružje. A to znači da će strojnice imati daleko veći recoil kad se koriste iz ruke (mislim da se to čak može primjetiti i iz videa) jer u suprotnom ne bi imalo smisla mountati ih na neki zid. To po nekoj mojoj logici govori da u MPu medic više ne će biti toliko efektivan u direktnoj borbi jer će imati oružje s velikim recoilom. Znači da će se morati daleko više orijentirati na podršku iz pozadine što po meni donosi neke zanimljive promjene u gameplayu.

Npr. rushanje bi se još više kažnjavalo jer ne će biti medica u blizini koji bi te konstanto dizao (tj. valkići bi se mogli prorijediti {#}). Ali opet moglo bi se i nakotiti mučke đubradi koja kempa sa strojnicom iza nekog ugla a trebala bi napadati m-com {#}.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 14:56 (ZC_Someone).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

pa ok zgleda sam kaj je problem kaj mi se cini nekak ko da mu je zalagalo kad je onaj auto dignut u zrak al to ce se jos sve usavršit di je kraj ohohoh....hmm da previ skriptiranih scena ja bi gameplay iz mp {#}

Kaj Dinamo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
Domi Zagreb kaže...

hmm da previ skriptiranih scena ja bi gameplay iz mp {#}

I tata bi sine...{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Ljudi ovaj forum broji oko 20.000-25.000 članova i 60% ljudi su ozibljni,nisu noobovi,imaju prosirene horizonte sto se tice gaminga,kompjutera i svih stvari vezanih uz to. Zasto da skupina retosa nagovori DICE da izbaci bodovanje iz igre kad i mi sa ovog foruma mozemo dati prijedloga DICEu preko e-maila. Stalno nesto cmizdrite,nista vam ne valja a nsita ne preduzimate da to popravite. Sklopite pismo DICEu (i ja cu pomoc ako treba) i recite im da su oni sto predlazu da se izbaci bodovanje noobovi i ljudi koji zele upropastiti igru. Znaci Danny ti si veliki BF freak koliko sam mogo zakljucit za ovih 15 mjeseci staza na forumu,poduzmi nesto,salji mail...moramo spasiti igru dok je jos vremena.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
To po nekoj mojoj logici govori da u MPu medic više ne će biti toliko efektivan u direktnoj borbi jer će imati oružje s velikim recoilom.

Zašto misliš da će medic imati LMG?

BFBC2 je jedini BF gdje je medic sa LMG-om, do sada su uvijek imali jurišne puške.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
SpyGi kaže...

Ljudi ovaj forum broji oko 20.000-25.000 članova i 60% ljudi su ozibljni,nisu noobovi,imaju prosirene horizonte sto se tice gaminga,kompjutera i svih stvari vezanih uz to. Zasto da skupina retosa nagovori DICE da izbaci bodovanje iz igre kad i mi sa ovog foruma mozemo dati prijedloga DICEu preko e-maila. Stalno nesto cmizdrite,nista vam ne valja a nsita ne preduzimate da to popravite. Sklopite pismo DICEu (i ja cu pomoc ako treba) i recite im da su oni sto predlazu da se izbaci bodovanje noobovi i ljudi koji zele upropastiti igru. Znaci Danny ti si veliki BF freak koliko sam mogo zakljucit za ovih 15 mjeseci staza na forumu,poduzmi nesto,salji mail...moramo spasiti igru dok je jos vremena.

O j*bote šta si se uživo, kao da ides u domovinski rat!

Kad nas je DICE razočaro? Pa viđenim gejmplejevima igra rastura! Definitvino ce zabilježit velik uspjeh!

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 15:14 (Gunner11).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

e ako je ovo bilo xD

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Luxy2501 kaže...

e ako je ovo bilo xD

Nije bilo..{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 15:28 (pirat).
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

sve što želim je nešto kao bf2 sa boljom grafikom,kojim novim oružjem,možda i vozilima,i uništivim mapama,a ne zombije,killstreakove i taj cod-asti bullsheet

POTPISUJEM {#}

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZC_Someone kaže...
To po nekoj mojoj logici govori da u MPu medic više ne će biti toliko efektivan u direktnoj borbi jer će imati oružje s velikim recoilom.

Zašto misliš da će medic imati LMG?

BFBC2 je jedini BF gdje je medic sa LMG-om, do sada su uvijek imali jurišne puške.

Istina, ali kao što sam rekao, nagađam. :)

Pa da nagađam još malo, mislim da su rekli 4 klase. Znači vjerojatno klase iz BC2. Bila bi druga stvar da postoji i peta klasa.

Ovako mislim da assault po defaultu dobiva jurišnu pušku. Recon i LGM nejdu skupa. Inžinjerac s LGMom? Ne vjerujem. Kaj nije bilo u orginalnom vietnamu da su ispočetka M60 i rocket launcher bili u istoj klasi, pa su ih poslje premjestili jer su bili prejaka kombinacija?

Ostaje samo medic setup iz BC2, ali nerfan malo slabijim oružjem u borbi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:27 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

Iskreno video mi je bio najlošiji do sada..

Ne znam jel ono naznaka crappy AI ili lik puca po civilima..

Pa pola ih nema ni gun u ruci..

Shakes head..

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:40 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Shakes head..

Ma shvati ovo kao tech teaser za MP igru. Budući da je ovo BF mislim da od SPa nitko previše ni ne očekuje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:51 (ZC_Someone).
16 godina

trebali bi izbaciti sp i još se više koncentrirati na mp.

16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Shakes head..

A tebi je baš stalo do civila{#}

F.C LIVERPOOL
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma igra ce biti prejaka! Ipak je to BF i to punokrvni ovaj put (bar se nadam) {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izgleda super, najjači mi je ovaj helić na kraju. :)

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

mislim da ce stavit istu foru u bf3 kao i u bf2 s sarzerima.

primjer: ako promjenis sarzer a da u njemu jos ima metaka,onda gubis te metke koji su ostali u sarzeru koji si promjenio,znaci ne vracaju ti se metci i moras ispucat spremnik do kraja.

to sam primjetio iz videa,jer ne mijenja metke dok ih sve ne ispuca,al to nemora nista znacit....

sto bi vi radje?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

primjer: ako promjenis sarzer a da u njemu jos ima metaka,onda gubis te metke koji su ostali u sarzeru koji si promjenio,znaci ne vracaju ti se metci i moras ispucat spremnik do kraja.

to sam primjetio iz videa,jer ne mijenja metke dok ih sve ne ispuca,al to nemora nista znacit....

sto bi vi radje?

Ja bi R6 sistem.

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
lollik91 kaže...

sto bi vi radje?

Ja bi R6 sistem.

A to je?

Inace, ja bi takodjer ovo sto je lolik rekao, onda se mislis reloadati ili ne...

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
16 godina
neaktivan
CRT kaže...
ZC_Someone kaže...

Ja bi R6 sistem.

A to je?

Rainbow Six, okviri se spremaju natrag u džep i ako je u njima ostalo municije možeš ih još koristiti.

3D dizajner
15 godina
Minoza kaže...
CRT kaže...
ZC_Someone kaže...

Ja bi R6 sistem.

A to je?

Rainbow Six, okviri se spremaju natrag u džep i ako je u njima ostalo municije možeš ih još koristiti.

Ja sam za R6 isto jer moram reloadat da ispucam samo 1 metak,naviknuo sam se tako :)

16 godina
Battlefield 3

Ja imam običaj reloadati nakon svakog assista/killa.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

solidan je filmić, al ja bi malo multi-a htio vidjeti

BC2 nick: maxsisac_CRO
15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

solidan je filmić, al ja bi malo multi-a htio vidjeti

i tata bi sine

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
16 godina
Battlefield 3

Pa mogao si čekat bar 2 stranice da ponoviš foru :)

UUUAAAAAAAAAA!!!!!!

22 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

slučajnost  {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sto realnije to bolje :)

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina