Krivo mi je što nisu prikazali vozila, pogotovo tenkove. Hoće li biti aviona, helihoptera???
Vozila mi puno znače u BF-u tako da me baš zanima kad će njih predstaviti
Pa naravno da ce bit aviona i helija.
Krivo mi je što nisu prikazali vozila, pogotovo tenkove. Hoće li biti aviona, helihoptera???
Vozila mi puno znače u BF-u tako da me baš zanima kad će njih predstaviti
Pa naravno da ce bit aviona i helija.
March 30 part 3! ;D
neznam zašto al imam neki osjećaj da je ovo s konzole.
neznam zašto al imam neki osjećaj da je ovo s konzole.
varas se na pc je sve
genijalno :D
samo zašto su napisali march 30, sad sam još nestrpljiviji heheh
Nice, sad će tak filat hype to jeseni, btw mene je zvuk oduševio.
jedva cekam :D
Mene zanima bi li mi iko mogao naci link od nekakve slicne muzike kao onaj deruci bass na kraju videa Episode 2...jednostavno je prejako !
Mene zanima bi li mi iko mogao naci link od nekakve slicne muzike kao onaj deruci bass na kraju videa Episode 2...jednostavno je prejako !
Dnb,dubstep?
We learned today, however, that the four maps to be featured in Back to Karkand are going to be Sharqi Peninsula, Strike at Karkand, Gulf of Oman and Wake Island.
We learned today, however, that the four maps to be featured in Back to Karkand are going to be Sharqi Peninsula, Strike at Karkand, Gulf of Oman and Wake Island.
Ova zadnja Wake Island mi je predobra :)
Budući da je SP video smrdi mi jedna stvar u ovim trailerima.
Znači u oba trailer ovi vojnici imaju kolko sam skužio posla s istim snajperom.
U prvom traileru taj famozi snajper pogodi suborca u prsa, i taj suborac na kraju kaže: "I'm fucked up, but I'm up!", znači ostane ranjen (jer ga ni nema u drugom traileru) ali je živ.
A u drugom trailer izjave da taj snajperist koristi .50 kalibar. o.O
Ostao bi onaj suborac iz prvog trailera živ malo sutra da ga je pogodila pedesetka posred prsa.
Da je MP nikom ništa, kužim da u MPu .50 kalibar ne ubija iz prve zbog balansa. Ali kad tak nešto vidim u SPu mrak mi pada na oči.
EDIT:
PRO njubtuber
Budući da je SP video smrdi mi jedna stvar u ovim trailerima.
Znači u oba trailer ovi vojnici imaju kolko sam skužio posla s istim snajperom.
Zašto misliš da se radi o istom snajperu?
Ček malo, kad onda igra izlazi na tržište?
Ček malo, kad onda igra izlazi na tržište?
jesen 2011 nezna se mjeces tocni