Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.225.263
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
ZC_Someone kaže...
borna666 kaže...

dal netko zna kako i ima volje pa da napravimo klan na trojki kada izađe????

Čim krenu 32vs32 Clan Warovi ja sam za.

I meni ovo paše...tak da mogu otrčat pročitat djeci priču za laku noć i poslije toga zadovoljit suprugu dok se vi koljete...nebute ni skužili da jedan papak fali :)

::: peace 0n earth :::
15 godina
Battlefield 3
16.3. čekamo novi gameplay :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
wiz4rd kaže...
ZC_Someone kaže...
borna666 kaže...

dal netko zna kako i ima volje pa da napravimo klan na trojki kada izađe????

Čim krenu 32vs32 Clan Warovi ja sam za.

I meni ovo paše...tak da mogu otrčat pročitat djeci priču za laku noć i poslije toga zadovoljit suprugu dok se vi koljete...nebute ni skužili da jedan papak fali :)

Da,da! Već si nam to demonstrirao {#}

16 godina
moderator
Battlefield 3

Battlefield 3 može imati 256 igraća online ali "nije jebeno zabavno"{#}...link

It's already been confirmed that Battlefield 3 will allow for a maximum of 64 players in a single match for the PC, and 24 on the Xbox 360 and PlayStation 3, but according to DICE Battlefield 3 can handle way more than that. 256 players, in-fact.

DICE's CEO, Patrick Soderlund, has told Atomic MPC that, yes, Battlefield 3 can technically handle 256 players --which is the same amount as MAG: Massive Action Game --but after testing said amount of players in a single match, the game was no longer fun.

"A lot of people ask us about 64 versus 128 or 256 players. Technically, we can go to 256, we’ve tried it," Soderlund began. "We play tested with 128. You’ve got to make a game that’s fun to play. And, arguably, we think that the most fun you can have is when it’s between 32 and 40 players. And we’ve done substantial research into this and tested 128 and that it’s not fun."

"Maybe we haven't done our design work good enough, but we just feel like there's no point in going higher than 64."

Battlefield 3 launches sometime this Fall.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat kaže...

It's already been confirmed that Battlefield 3 will allow for a maximum of 64 players in a single match for the PC, and 24 on the Xbox 360 and PlayStation 3, but according to DICE Battlefield 3 can handle way more than that. 256 players, in-fact.

DICE's CEO, Patrick Soderlund, has told Atomic MPC that, yes, Battlefield 3 can technically handle 256 players --which is the same amount as MAG: Massive Action Game --but after testing said amount of players in a single match, the game was no longer fun.

"A lot of people ask us about 64 versus 128 or 256 players. Technically, we can go to 256, we’ve tried it," Soderlund began. "We play tested with 128. You’ve got to make a game that’s fun to play. And, arguably, we think that the most fun you can have is when it’s between 32 and 40 players. And we’ve done substantial research into this and tested 128 and that it’s not fun."

"Maybe we haven't done our design work good enough, but we just feel like there's no point in going higher than 64."

Battlefield 3 launches sometime this Fall.

Ova vijest za sve PRO igrace je poslastica...jer zamislite 1 PRO na 50 noobara pravi uzitak.

Tenutno 19 lvl na BFBC2
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

.

.

.

256 igrača! Hoću, hoću, hoću...

Moram i Kukya citirati:

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 1:00 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
pirat kaže...

.

.

.

Moram i Kukya citirati:

Mislim da bi 256 igrača bilo previše, tj. iziskivalo bi veče hardwerske zahtjeve

17 godina
neaktivan
*LN* gogi kaže...
ZC_Someone kaže...

Moram i Kukya citirati:

Mislim da bi 256 igrača bilo previše, tj. iziskivalo bi veče hardwerske zahtjeve

Lako za zahtjeve.

Ekipa ne razmišljate o tome kakav bi to utjecaj na servere imalo?
Tko bi napunio server sa 256 slotova? Tko bi održavao takav server?

Mislim da bi u tom slučaju samo "veliki igrači" poput raznih većih portala i slične ekipe imalo server. U tom slučaju mogli bi se pozdraviti sa stvarnom socijalnom komponentom Battlefielda. Igrao sam na FFOW serverima sa 128 igrača - nije bilo dovoljno zabavno. Naročito kad je server poluprazan.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
*LN* gogi kaže...
ZC_Someone kaže...

Moram i Kukya citirati:

Lako za zahtjeve.

Mislim da bi u tom slučaju samo "veliki igrači" poput raznih većih portala i slične ekipe imalo server. U tom slučaju mogli bi se pozdraviti sa stvarnom socijalnom komponentom Battlefielda. Igrao sam na FFOW serverima sa 128 igrača - nije bilo dovoljno zabavno. Naročito kad je server poluprazan.

Točno, zamislite da su mape za 128 igrača a vas 50-70 :)

17 godina
neaktivan
*LN* gogi kaže...
Danny_HR kaže...
*LN* gogi kaže...
ZC_Someone kaže...

Moram i Kukya citirati:

Lako za zahtjeve.

Točno, zamislite da su mape za 128 igrača a vas 50-70 :)

Pa kaj nije BF2 imao map scaling ovisno o broju igrača na serveru?

Ali i kužim sve ove probleme. Ovo je ionak više bilo u šali.

Al opet bilo bi ljepo imati mogučnost i jednu ili dvije ogromne mape. Ak niša drugo da se može probati na nekom EA test serveru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 9:10 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Pa kaj nije BF2 imao map scaling ovisno o broju igrača na serveru?

Ali i kužim sve ove probleme. Ovo je ionak više bilo u šali.

Al opet bilo bi ljepo imati mogučnost i jednu ili dvije ogromne mape. Ak niša drugo da se može probati na nekom EA test serveru.

Imao je, ali mape za 32 i 16 igrača bile su zapravo premale. Tako da su gotovo svi igrali na mapama za 64 igrača, tek tu i tamo na manjim, neovisno o tome koliko je slotova server imao.

Velim nije problem gužva, nema to veze s tim. Problem je što je jako tužno biti na 64 slotnom serveru ako vas je 10. Onda si ne možeš zamisliti koliko je prazno kad se radi o 256 slotnom serveru.

Kad smo već kod slotova, kao što svi znate BUG će imati i BF3 server kao što sad imamo BC2, a mislim da će ostati na trenutnih 32 slota.

Vidjet ćete i sami da je to neki optimum, naravno sve je to otvoreno za diskusiju, ali mislim da je to najidealnije rješenje.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kad smo već kod slotova, kao što svi znate BUG će imati i BF3 server kao što sad imamo BC2, a mislim da će ostati na trenutnih 32 slota.

Vidjet ćete i sami da je to neki optimum, naravno sve je to otvoreno za diskusiju, ali mislim da je to najidealnije rješenje.

Ja bi da se prvi mjesec uzme 64. Igra će biti svježa i sigurno će svi igrati, tak da mislim da ne bude problem popuniti ga.

Naravno 64 slota je vjerojatno dvostuko veći trošak, pa bi se odmah mogi skupiti da ti doniramo sredstva za server. Mislim da nas se za prvi mjesec bez problema može skupiti 10-15 pa puknemo svaki 30-40kn za 64 slota. A onda poslje toga se procijeni stanje stvari i uzme se odgovarajući broj slotova.

17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ja bi da se prvi mjesec uzme 64. Igra će biti svježa i sigurno će svi igrati, tak da mislim da ne bude problem popuniti ga.

Naravno 64 slota je vjerojatno dvostuko veći trošak, pa bi se odmah mogi skupiti da ti doniramo sredstva za server. Mislim da nas se za prvi mjesec bez problema može skupiti 10-15 pa puknemo svaki 30-40kn za 64 slota. A onda poslje toga se procijeni stanje stvari i uzme se odgovarajući broj slotova.

64 je problem ponajviše zbog financiranja, 32 slota mogu pokriti i sam ako ne bude interesa za sudjelovanje, 64 već teže.

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Jesam li propustio kakvu vijest o eventualnoj beti? U slučaju da bude, poput one za BFBC2, biti će puno jasnije kako će sve skupa izgledati sa određenim brojem igrača.

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bit će beta, negdje iza ljeta.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZC_Someone kaže...

64 je problem ponajviše zbog financiranja, 32 slota mogu pokriti i sam ako ne bude interesa za sudjelovanje, 64 već teže.

Zato i kažem samo za prvi mjesec. Onda je lako nagovorit ljude dok traje hype.

A za poslje... hmmm...

Organizirat turnir u belotu, pa zaradit nešto na tome... (u mojoj okolici su to navodno nedavno napravili, al su onda poslje bacili zarađenu lovu u vjetar (kupili knjige za knjižnicu ili tak nešto xD)

Ili nagovoriti BUG, kad je to već "njihov" server, da nađu nekog sponzora koji bi se reklamirao u pozdravnoj poruci kod logiranja na server. Pa dobit dio financija prek toga.

Ak netko od nas živi blizu banke, odseliti se na neko vrijeme kod njega i za rekreaciju prokopati tunel do sefa... Imam ja frenda na rudarstvu koji će pomoći s proračunima.

A čujem da se i bankomat može bez probema izvući iz zida i strpati u neki kombi. Ima tko kombi?

Nabaviti skandalozne fotke nekog forumaša i ucijeniti ga...

15 godina
Battlefield 3

Ovo za roštilj i neko druženje mi se več svidja....{#}

Več sam ja to mislio predložiti ekipi sa BUG-ovog servera,ono čist da se nadjemo negdje u ZG( tko je tu blizu i tko može) čist da se ovak upoznamo.

A,ne samo da se virtualno družimo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Očekivalo se, kad tad :)

hahahahah pre pre jeb...no pogotovo kad my führer kaže: all cod players leave the room :)))))) koji KRALJ hahahahahahahaha {#}{#}

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Bit će beta,
negdje iza ljeta.

Baš se rimuje{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Baš se rimuje{#}

LOL

Slažem rime ko veliki a? :)

16 godina

Jesu objavljeni SysReq?

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
moderator
rocker55555 kaže...

Jesu objavljeni SysReq?

Ne..

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma kakav Battlefield 3,pola nas ce zavrsit u Haagu dok igra izađe.

Potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što mislite, hoće li ovo biti moguće izvesti u BF3?

Ne bih se čudio da netko od vrhunskih pilota s BUG servera to i pokuša. ;)

Moj PC  
23 0 hvala 0
16 godina
dax_22 kaže...

lol

Baš smo jučer lolač, kuky, pirat i ja gledali te videiće..

Bumo vidjeli.. samo jedva čekam da sjednemo u neki avion.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
16 godina
neaktivan
dax_22 kaže...

Ne bih se čudio da netko od vrhunskih pilota s BUG servera to i pokuša. ;)

obožavam tu mapu (battle of britain), kad sam to bio igrao toliko sam to izvježbao da sam čak i uspio par puta.

Battlefield Fan!
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol, kako brutalno!

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad dolazi na Steam Pre-Order?