Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.228.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...
ZC_Someone kaže...

Budući da je SP video smrdi mi jedna stvar u ovim trailerima.

Znači u oba trailer ovi vojnici imaju kolko sam skužio posla s istim snajperom.

Zašto misliš da se radi o istom snajperu?

Prvi trailer se zove Fault Line Episode 1, a drugi Fault Line Episode 2. Znači po naslovu bi se trebali nastavljati.

U prvom traileru imaš 4 suborca, a u drugom tri. Po meni taj jedan kojeg je snajper ranio fali.

Onda onaj tekst na početku drugog trailera: THE SQUD MOVES TO THE ROOFTOP TO ELIMINATE THE SNIPER.

Mene to sve asocira da se se drugi trailer nastavlja na prvi pa zato i mislim da je isti snajper.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 17:42 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Poznate scene možda? {#}

možda je taj dio gameplaya baziran na upravo tome..

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
ZC_Someone kaže...

Prvi trailer se zove Fault Line Episode 1, a drugi Fault Line Episode 2. Znači po naslovu bi se trebali nastavljati.

U prvom traileru imaš 4 suborca, a u drugom tri. Po meni taj jedan kojeg je snajper ranio fali.

Onda onaj tekst na početku drugog trailera: THE SQUD MOVES TO THE ROOFTOP TO ELIMINATE THE SNIPER.

Mene to sve asocira da se se drugi trailer nastavlja na prvi pa zato i mislim da je isti snajper.

Ako ces tom logikom jeb*s snajper sta je s onog sto mu zolja pukne skoro u pol face? {#} Uostalom rekli su da se igra nece vrtit oko "supervojnika" nego obicnih, a kad jedan obicnjak padne fino ga stave u crnu vrecu i kazu sljedecem "you're next"

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
ZC_Someone kaže...
thesekiman kaže...
ZC_Someone kaže...

Budući da je SP video smrdi mi jedna stvar u ovim trailerima.

Znači u oba trailer ovi vojnici imaju kolko sam skužio posla s istim snajperom.

Zašto misliš da se radi o istom snajperu?

Mislim da se zamaraš glupostima

17 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Mislim da se zamaraš glupostima

A čuj meni puno znači kad vidim da se pazi na takve sitne detalje u igri. Možda ti možeš proći deset puta kroz igru a da ne primjetiš tak nešto.

Ali mene to bode u oči. Takvi detalji su ono o čemu mi ovisi dal će mi SP biti odličan ili samo dobar.

Npr. u drugom traileru kad izlaze na krov, pa jedan od vojnika zbrcne s nogom a ispod noge izleti blato (ili pjesak ili nešto slično). A frajer stoji na betonu. {#}

Ili kad se čuje zvuk ispaljenog metka iz snajpera prije nego metak doleti i udari kraj vojnika. {#}

Al takve sitnice ne ću komentirati, pogotovo ne dok igra još nije ni u beti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 20:59 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

A čuj meni puno znači kad vidim da se pazi na takve sitne detalje u igri. Možda ti možeš proći deset puta kroz igru a da ne primjetiš tak nešto.

Ali mene to bode u oči. Takvi detalji su ono o čemu mi ovisi dal će mi SP biti odličan ili samo dobar.

Npr. u drugom traileru kad izlaze na krov, pa jedan od vojnika zbrcne s nogom a ispod noge izleti blato (ili pjesak ili nešto slično). A frajer stoji na betonu. {#}

Ili kad se čuje zvuk ispaljenog metka iz snajpera prije nego metak doleti i udari kraj vojnika.{#}

Al takve sitnice ne ću komentirati, pogotovo ne dok igra još nije ni u beti.

Pa to ti je SF modernog doba, zvuk je uvijek brži od metka koji se kreće brzinom većom od zvuka!! {#}

3D Designer
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Pa to ti je SF modernog doba, zvuk je uvijek brži od metka koji se kreće brzinom većom od zvuka!! {#}

Istina, to i zvuk u svemiru :D

14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Minoza kaže...

Istina, to i zvuk u svemiru :D

zvuk se moze sirit u svemiru

16 godina
neaktivan
spaceninj kaže...

Teško {#}

Prijenos zvuka moguć je samo uz posredstvo materijalnog medija. (citat)

TD za pokušaj širenja dezinformacije. {#}

Ako se materijalni medij nađe u svemiru, zvuk će se njime širiti, ali opet, svemirom neće. Heh, barem do sada nije.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 0:05 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
spaceninj kaže...

Teško {#}

Ako se materijalni medij nađe u svemiru, zvuk će se njime širiti, ali opet, svemirom neće. Heh, barem do sada nije.

radio valovi?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

radio valovi?

A čuješ ih?

Btw. off-topic smo.

Jedva čekam igru! hhh {#}

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 0:09 (Minoza).
15 godina
Battlefield 3
Dobit ćete neki karton za OT rađe prekinite :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Minoza kaže...
spaceninj kaže...

Teško {#}

pa ak ima nekakvih plinova  il kaj ja znam cega u svemiru zvuk ce se sirit - materijalni medij

a ak je svemir beskonacan sve je moguce

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

gameplay je zasnovan na par istinitih dogadjaja ...

Ovo sam bas gledao na History chanelu veoma zanimljivo po meni veliki + za igru !!

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 0:11 (Torp3do).

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Minoza kaže... 

znaci zvuk se ne siri niti na Zemlji nego preko zraka hahahahh wtf

15 godina
Battlefield 3

Treba vas vas sve poslat u Dice da im odrzite predavanje o balistici i putovanju zvuka kroz svemir.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spaceninj kaže...
Minoza kaže... 

Nemam komentara. Čovjek s pristupom internetu da ne zna ovakve stvari.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 2:06 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene SP uopće ne zanima.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
4 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa da,svaka im čast ako naprave dobar SP ali meni osobno to apsolutno ništa ne znači.

Kod ove proklete igre mi je obrnuto normalnom,SP mi je bonus dodatak za MP.

Isprali mi mozak sa pustin rushanjen.

What the hell is an M-Com anyway!?

{#}

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mene SP igre ne zanimaju. MP only.

16 godina
neaktivan
spaceninj kaže...

Knjigu u ruke, brzo! Ovo je sramotno.

On-topic, odlično mi izgleda gameplay, mehanika, dinamika, grafika je do jaja! Ovo će biti urnebes u MP-u!

3D Designer
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa kako su najavili iz DICE zele da potuku jadni COD na svim poljima i da naprave neku novu dimenziju za buduce igre kako bi trebale izgledati zbog toga cemo dobiti odlican SP a jos bolji MP :D

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dreammaker kaže...

Mene SP igre ne zanimaju. MP only.

slazem se sa tobom i onim drugim kaj je reko da ga SP ne zanima,ni mene ne zanima samo MP ocu...recimo u bc2 nisam ni poceo single player kampanju {#}

Kaj Dinamo?
15 godina
Battlefield 3
Ma SP prođeš jednom i gotovo a MP ako je prava igra(BC2) možeš igrat da ti nikad ne dosadi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Minoza kaže...
spaceninj kaže...

Knjigu u ruke, brzo! Ovo je sramotno.

On-topic, odlično mi izgleda gameplay, mehanika, dinamika, grafika je do jaja! Ovo će biti urnebes u MP-u!

netrebam ja knjigu nek ti trebas malo pameti vise da skuzis

on je rekao da ako se zvuk siri kroz neku nebulu u svemiru da se ne siri kroz svemir nego kroz nebulu, pa nije svemir samo vakum , ako je u svemiru neki plin i kroz njega ide zvuk taj zvuk putuje svemirom

isto tak po njegovom se zvuk ne siri na zemlji nego u zraku, znam da se zvuk siri i kroz zemlju al mi ne zivimo u zemlji nego na njoj

ak ti je prekomplicirano da skuzis radje suti nek da tu vrijedas, ti bolan nisi u mom fazonu

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

mp je dugačka zabava, koju se igra mjesecima, čak i godinama. sp je kratkotrajno iskustvo koje je također zabavno, ima odličnih trenutaka, priča se prati i ako je odlična, to se nikad ne zaboravlja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Ja nemogu dočekat 30.3. za novi gameplay a kamoli igru -.-
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
Ja nemogu dočekat 30.3. za novi gameplay a kamoli igru -.-

A nije tak strašno, imamo u međuvremenu Crysis 2, SHIFT 2... Bit će toga... Za čas dođe jesen {#}

3D Designer
14 godina
protjeran

jebote crysis opce ga nemam volje igrat poslije ovim bf3 filmeka

a shift ce biti bomba kak mi se cini

15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

mp je dugačka zabava, koju se igra mjesecima, čak i godinama. sp je kratkotrajno iskustvo koje je također zabavno, ima odličnih trenutaka, priča se prati i ako je odlična, to se nikad ne zaboravlja.

Ja za razliku od tebe puno vise cijenim odlican SP, tako da je to od covjeka do covjeka, imam skoro 2 vise vremena u DA:O nego BF recimo. Sto se tice BF3, definitivno preofder, ma napravim i 2 nek se nade za svaki slucaj!
Mes que un Club! FCBarcelona!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice