Ja nakon kopiranja moram i uninstallirat igru iz Origina jer mi inače radi probleme kasnije..
Čudno,ja sam to napravio puno puta do sad i to na više mašina i samo trebam instalirat igru i to je to.
ma on je njub, pusti ga
Ja nakon kopiranja moram i uninstallirat igru iz Origina jer mi inače radi probleme kasnije..
Čudno,ja sam to napravio puno puta do sad i to na više mašina i samo trebam instalirat igru i to je to.
ma on je njub, pusti ga
A jel mogu tak i za BC2 isto?
Molim pomoć!
Skinuo sam BF3 prek Origina i skužim da mi ne radi, imam Vistu. Jel mogu nekak backupat instalaciju bez da skidam ponovno, jer ću stavit sedmicu.
Možeš.
Idi u C:\Program Files (x86)\Origin Games i skopiraj cijeli "Battlefield" folder na drugi disk.
Kad reinstaliraš win samo stavi skidat i nakon koje minute prekini,izgasi origin kopiraj taj battlefield u origin games i pokreni origin.
Ovo ne funkcionira baš svaki put. Nekada da, nekada ne.
Btw moralo bi raditi na Visti, Vista je podržana. Jel sigurno imaš najnoviji Service Pack, ažuriran DirectX i najnovije dostupne drivere?
Nemoj tako Dama ..pirat je PRO ..ustvari on je definicija te riječi ..i ustvari kad malo bolje razmislim ja glasam da više ne govorimo za nekoga da je "PRO" ..nego jednostavno "pirat" ...onak npr ..gle kak je ovaj Basta pirat sa onim m16 ..i tak kaj velite ?
Kad je nisam uninstallirao i kad sam kopirao u Origin games (na novim windowsima) bilo je kao da je installirana ali je nije bilo na kompu, tako da sam morao napravit uninstall pa ponovo kopirat i instalirat.. To mi se jednom desilo i od onda je uvijek uninstlliram.
Imam sp1, pa mi ne podržava directx11
vista je inače jogurt.
Ma radio sam to puno puta i na više kompova i apsolutno nisam imao nikakvih problema.
Ma radio sam to puno puta i na više kompova i apsolutno nisam imao nikakvih problema.
a vidis valjda kako kod koga,meni je dva put uspjelo a tri puta nje,zasto nemam pojma,vjerujem da sam ja kriv ali neznam razlog
a vidis valjda kako kod koga,meni je dva put uspjelo a tri puta nje,zasto nemam pojma,vjerujem da sam ja kriv ali neznam razlog
Ja osobno to još nisam radio, no poznajem neke koji jesu. Dvojici je uspjelo, trećem nije.
Zato je najbolje prije preuzimanja uključiti opciju u Originu da zadrži instalacijske fajlove. U tom slučaju nema problema.
A kolega s Vistom - stavi SP2 i DX11 i sve će ti raditi kak spada. Ne moraš nužno prelaziti na 7.
Istva stvar ko Piratu, uvijek je radilo.
Aha, jednom je bio nekakav problem, i htio je Origin sve iz pocetka skidati.
Al sam jednostavno odinstalirao Origin, ponovo ga snimio, i ponovio ovaj postupak s BF3 i onda je proradilo.
Samo treba biti uporan.
Nisam lud da s 2Mbps vezom skidam cijeli BF3 ponovo i sve dodatke :)
Zato je najbolje prije preuzimanja uključiti opciju u Originu da zadrži instalacijske fajlove. U tom slučaju nema problema.
a poslje sam bas to i napravio i nije mi radilo,uvijek je skidalo igru a igra je tamo.a dobro sigurno sam ja nesto sprtljao
Slažem se, samo ja tu zvijer furam stock, bez ičega. Daleko najjači pistol u igri, ostali su svi igračke :)
ontopic:
još jedna uber obrada od ekipe iz ''kanala''
lol na dio meanwhile at the other game
Često to vidim, doduše najčešće na ruskim serverima.
Radi se o Procon pluginu imena nešto "Country kicker"; dozvoliš samo određene zemlje, dok sve ostale kicka van sa servera. Nije bitan ping, cheat ili glitch; samo IP od kuda dolazite
Ma to je admin stavio Hrvate na auto-kick listu jer mu je curu drpio neki zgodni Hrvat, jedino tako se može malo osvetiti.
Ma to je admin stavio Hrvate na auto-kick listu jer mu je curu drpio neki zgodni Hrvat, jedino tako se može malo osvetiti.
Ili je čuo da je pirat iz hrvatske pa se usro!
svaki put kad nekog uspije gunshipom ubiti, onak wohoooooo. i artiljerijom takodjer. imo sam par krumpira kad mi se scout heli priblizavao, pa ga tek ispaljenom raketom drmnem, wohoooooo.... A najjaci su mi killevi gunshipom preko kilometra :D
i nije mi jasno kako to ovi "pro"-ovi uspijevaju rejpat tako...to stvarno moraju biti bedaki na podu i u jetovima. Ak napravis max 5 killova nepovezanih, to je ko da si medalju dobio XD
Kupio samo igru ali nemogu pokrenuti kad pokrenem otvori mi firefox i odu u battlelog i tamo odem na play campagin ili nadem server i samo kao se krene spajat i nista!? kad sam prvi put pokrenuo je radilo sad vise neradi!?
Kako mi je krenulo s tank destroyerom danas, na bandaru sam osvajao F i u razmaku od pola minute sam topom skino scout heli, attack heli i jet
Da sam barem snimao...
Bruno gay cheat
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44250346/1/346247335/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44271127/1/346247335/
Evo napravio upgrade na 8gb rama i bf3 radi ljepse i bolje, nema vise onih trzanja iritantnih ni cekanja 2min na load mape
sad mi se mapa loada punoooo brze, prije se cinilo ko da godinala cekam, sad mi je prebrzo
svima sa 4gb preporucujem upgrade na 8, naravno ako ima neki quad i solidnu grafu
Istva stvar ko Piratu, uvijek je radilo.
Aha, jednom je bio nekakav problem, i htio je Origin sve iz pocetka skidati.
Al sam jednostavno odinstalirao Origin, ponovo ga snimio, i ponovio ovaj postupak s BF3 i onda je proradilo.
Samo treba biti uporan.
Nisam lud da s 2Mbps vezom skidam cijeli BF3 ponovo i sve dodatke :)
Evo uspio sam, ali na ovaj način.
Install Origin, start downloading the game to about 3-5% and then cancel the download.
Go to your battlefield 3 backup and copy the "Data" and "update" folder to the new install dir "Origin Games/battlefield 3"
Restart Origin and finnish the download.
Now you don’t have to download 15,2 Gb
At last you need to update DirectX, just google «dxwebsetup» and install.
Od pirata način nije uspio.
Tnx svima!
Razer preuzeo game booster
http://www.iobit.com/gamebooster.html
Evo prijava za betu gameboostera
http://www.razerzone.com/gamebooster
Nemoj tako Dama ..pirat je PRO ..ustvari on je definicija te riječi ..i ustvari kad malo bolje razmislim ja glasam da više ne govorimo za nekoga da je "PRO" ..nego jednostavno "pirat" ...onak npr ..gle kak je ovaj Basta pirat sa onim m16 ..i tak kaj velite ?
LOL, Nex - car svemira :)
Jel siljis jos D3? Ja ga opet malo poceo pikat...
Protiv kojih pederčina ja moram igrati ovih zadnjih dana.....
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44284331/1/364263012/
Ljudi molim vas, ja sam jedini pro pirat.
Razer preuzeo game booster
http://www.iobit.com/gamebooster.html
Evo prijava za betu gameboostera
http://www.razerzone.com/gamebooster
to će vjerovatno dobro prodavat sad ha?