Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
pirat kaže...
nick54312 kaže...

Ja nakon kopiranja moram i uninstallirat igru iz Origina jer mi inače radi probleme kasnije..

Čudno,ja sam to napravio puno puta do sad i to na više mašina i samo trebam instalirat igru i to je to.

ma on je njub, pusti ga {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina

A jel mogu tak i za BC2 isto?

[DMF] Flixer Buha
17 godina
pirat kaže...
raff34 kaže...

Molim pomoć!

Skinuo sam BF3 prek Origina i skužim da mi ne radi, imam Vistu. Jel mogu nekak backupat instalaciju bez da skidam ponovno, jer ću stavit sedmicu.

Možeš.

Idi u C:\Program Files (x86)\Origin Games i skopiraj cijeli "Battlefield" folder na drugi disk.

Kad reinstaliraš win samo stavi skidat i nakon koje minute prekini,izgasi origin kopiraj taj battlefield u origin games i pokreni origin.

Ovo ne funkcionira baš svaki put. Nekada da, nekada ne.

Btw moralo bi raditi na Visti, Vista je podržana. Jel sigurno imaš najnoviji Service Pack, ažuriran DirectX i najnovije dostupne drivere?

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemoj tako Dama ..pirat je PRO ..ustvari on je definicija te riječi ..i ustvari kad malo bolje razmislim ja glasam da više ne govorimo za nekoga da je "PRO" ..nego jednostavno "pirat" ...onak npr ..gle kak je ovaj Basta pirat sa onim m16 ..i tak kaj velite ?

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 12:40 (Nexus66).

15 0 hvala 0
17 godina
da, samo što ti je bolje da ne kopiraš BF3 nego samo BC2 jer je 10x bolja igra.

šalim se, ali bf3 je po meni koma zadnjih 2 mj
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Čudno,ja sam to napravio puno puta do sad i to na više mašina i samo trebam instalirat igru i to je to.

Kad je nisam uninstallirao i kad sam kopirao u Origin games (na novim windowsima) bilo je kao da je installirana ali je nije bilo na kompu, tako da sam morao napravit uninstall pa ponovo kopirat i instalirat.. To mi se jednom desilo i od onda je uvijek uninstlliram.

15 godina

Imam sp1, pa mi ne podržava directx11

vista je inače jogurt.

[DMF] Flixer Buha
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 12:52 (raff34).
16 godina
moderator
191x7 kaže...

Ma radio sam to puno puta i na više kompova i apsolutno nisam imao nikakvih problema.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
191x7 kaže...

Ma radio sam to puno puta i na više kompova i apsolutno nisam imao nikakvih problema.

a vidis valjda kako kod koga,meni je dva put uspjelo a tri puta nje,zasto nemam pojma,vjerujem da sam ja kriv ali neznam razlog

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
Blade Runner31 kaže...
pirat kaže...
191x7 kaže...

a vidis valjda kako kod koga,meni je dva put uspjelo a tri puta nje,zasto nemam pojma,vjerujem da sam ja kriv ali neznam razlog

Ja osobno to još nisam radio, no poznajem neke koji jesu. Dvojici je uspjelo, trećem nije.

Zato je najbolje prije preuzimanja uključiti opciju u Originu da zadrži instalacijske fajlove. U tom slučaju nema problema.

A kolega s Vistom - stavi SP2 i DX11 i sve će ti raditi kak spada. Ne moraš nužno prelaziti na 7.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
Blade Runner31 kaže...
pirat kaže...
191x7 kaže...

Istva stvar ko Piratu, uvijek je radilo.

Aha, jednom je bio nekakav problem, i htio je Origin sve iz pocetka skidati.

Al sam jednostavno odinstalirao Origin, ponovo ga snimio, i ponovio ovaj postupak s BF3 i onda je proradilo.

Samo treba biti uporan.

Nisam lud da s 2Mbps vezom skidam cijeli BF3 ponovo i sve dodatke :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Zato je najbolje prije preuzimanja uključiti opciju u Originu da zadrži instalacijske fajlove. U tom slučaju nema problema.

a poslje sam bas to i napravio i nije mi radilo,uvijek je skidalo igru a igra je tamo.a dobro sigurno sam ja nesto sprtljao

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
ceco22 kaže...
Najbolji pistolj u bf 3 je oduvijek bio m1911 sup.. Sad ne znam jel glitch ali 100,% zdravog vojnika sam znao oborit jednim metkom.. Daleko je najprecizniji u igri.. Sad kad naguram jos ovih par na 500 vracam se na njega..

Slažem se, samo ja tu zvijer furam stock, bez ičega. Daleko najjači pistol u igri, ostali su svi igračke :)

ontopic:

još jedna uber obrada od ekipe iz ''kanala''

lol na dio meanwhile at the other game

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:23 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je li možete ovo vjerovati?

Radi se o njemačkom serveru sa pingom 46ms.

Koji k?????

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 16:04 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Često to vidim, doduše najčešće na ruskim serverima.

0 0 hvala 0
13 godina

Radi se o Procon pluginu imena nešto "Country kicker"; dozvoliš samo određene zemlje, dok sve ostale kicka van sa servera. Nije bitan ping, cheat ili glitch; samo IP od kuda dolazite {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Battlefield 3

Ma to je admin stavio Hrvate na auto-kick listu jer mu je curu drpio neki zgodni Hrvat, jedino tako se može malo osvetiti.

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Ma to je admin stavio Hrvate na auto-kick listu jer mu je curu drpio neki zgodni Hrvat, jedino tako se može malo osvetiti.

Ili je čuo da je pirat iz hrvatske pa se usro! {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

svaki put kad nekog uspije gunshipom ubiti, onak wohoooooo. i artiljerijom takodjer. imo sam par krumpira kad mi se scout heli priblizavao, pa ga tek ispaljenom raketom drmnem, wohoooooo.... A najjaci su mi killevi gunshipom preko kilometra :D

i nije mi jasno kako to ovi "pro"-ovi uspijevaju rejpat tako...to stvarno moraju biti bedaki na podu i u jetovima. Ak napravis max 5 killova nepovezanih, to je ko da si medalju dobio XD

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 16:35 (xyan).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Kupio samo igru ali nemogu pokrenuti kad pokrenem otvori mi firefox i odu u battlelog i tamo odem na play campagin ili nadem server i samo kao se krene spajat i nista!? kad sam prvi put pokrenuo je radilo sad vise neradi!?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Battlefield 3

Kako mi je krenulo s tank destroyerom danas, na bandaru sam osvajao F i u razmaku od pola minute sam topom skino scout heli, attack heli i jet {#}

Da sam barem snimao...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo napravio upgrade na 8gb rama i bf3 radi ljepse i bolje, nema vise onih trzanja iritantnih ni cekanja 2min na load mape

sad mi se mapa loada punoooo brze, prije se cinilo ko da godinala cekam, sad mi je prebrzo

svima sa 4gb preporucujem upgrade na 8, naravno ako ima neki quad i solidnu grafu {#}

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 18:43 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Blade Runner31 kaže...
pirat kaže...
191x7 kaže...

Istva stvar ko Piratu, uvijek je radilo.

Aha, jednom je bio nekakav problem, i htio je Origin sve iz pocetka skidati.

Al sam jednostavno odinstalirao Origin, ponovo ga snimio, i ponovio ovaj postupak s BF3 i onda je proradilo.

Samo treba biti uporan.

Nisam lud da s 2Mbps vezom skidam cijeli BF3 ponovo i sve dodatke :)

Evo uspio sam, ali na ovaj način.

Install Origin, start downloading the game to about 3-5% and then cancel the download.
Go to your battlefield 3 backup and copy the "Data" and "update" folder to the new install dir "Origin Games/battlefield 3"
Restart Origin and finnish the download.
Now you don’t have to download 15,2 Gb
At last you need to update DirectX, just google «dxwebsetup» and install.

Od pirata način nije uspio.

Tnx svima!

[DMF] Flixer Buha
17 godina
Battlefield 3

Razer preuzeo game booster

http://www.iobit.com/gamebooster.html

Evo prijava za betu gameboostera

http://www.razerzone.com/gamebooster

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Nexus66 kaže...

Nemoj tako Dama ..pirat je PRO ..ustvari on je definicija te riječi ..i ustvari kad malo bolje razmislim ja glasam da više ne govorimo za nekoga da je "PRO" ..nego jednostavno "pirat" ...onak npr ..gle kak je ovaj Basta pirat sa onim m16 ..i tak kaj velite ?

LOL, Nex - car svemira :)

Jel siljis jos D3?  Ja ga opet malo poceo pikat...

14 godina
Od prije par tjedana mi BF3 se jednako vrti na low i na high.
Jednak skoro fps.Razlika je samo 4-5fps-a.
Prije mi ga je komp puno bolje vrtio
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

Protiv kojih pederčina ja moram igrati ovih zadnjih dana.....

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44284331/1/364263012/

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ljudi molim vas, ja sam jedini pro pirat.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
crozoki kaže...

Razer preuzeo game booster

http://www.iobit.com/gamebooster.html

Evo prijava za betu gameboostera

http://www.razerzone.com/gamebooster

to će vjerovatno dobro prodavat sad ha?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice